Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Statikus
    senior tag

Oké, nem meggyőzni akartalak, csak tekintve, hogy mennyire piti dolog ez egy olyan országban, ahol példának okáért a gázszerelő IT cége 2 milliárdos közbeszerzési munkákat nyer el keddenként, kicsit erősnek tűnik így elsőre! :) Én sem szeretem az állandó kiskapu kereső mentalitást, de ez most egy olyan dolog, ahol pont lesz@rom, mert maga az állam próbálja meg lehúzni és ellehetetleníteni az egész hobbista szakosztályt. Csak gondoljunk bele, hogy holnap már tizedik napja úgy büntethetnek drónozásért BÁRKIT, hogy gyakorlatilag nem lehet legálisan repülni, pont miattuk. Ez sokkal nagyobb gond, mint hogy néhányan be akarnak inteni a rendszernek, ami tekinthető polgári ellenállásnak is, hogy klasszikust idézzek.

Volt már példa rá, hogy bárkit is megbüntettek január 1. óta? Mivel a szabályozásnak nem lehet megfelelni, biztos vagyok benne, hogy senkit nem szólítottak fel leszállásra.
    Vagy mindenki úgy be van szarva, hogy január 1. óta az országban nem szállt fel drón? :) Ha így van, akkor le a kalappal, jogállamban élünk, jogkövető állampolgárok között.

Egyébként pedig mi lenne egy egyesület egyik feladata? A jogászuknak kellett volna állásfoglalást kérni január 2-án a jogalkotótól. Írt bárki is hivatalos megkeresést az ITM-nek? Nem hiszem, nem olvastam róla sehol - bár ez nem jelenti azt, hogy ne történhetett volna ilyen, én sem tudok mindent.

Új hozzászólás Aktív témák