Hirdetés
- OLED TV topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
pall.gergo
tag
Üdv. Érdeklődnék a Care ről.
-Belekerestem a care szóra, de eléggé vegyesek voltak a vélemenyek.-Van némi drónos multam, volt tizen párezer forintos, meg még régebben még kisebb. Na azokkal igazi művészet volt repülni
Videók alapján ezzel gyerek játék, azokat egy masodpercre sem lehetett elengedni, pislogás is veszelyes volt, pl szobában. Se GPS se Gyro, semmi okosság nem volt rajtuk.Megrendeltem a mini-t, baratom mondta a caret, hogy 48 óran belül kössem meg, egyfajta biztosítás.
Írták fetebb, hogy felakadt a fán és care-be bevitte. Más azt irta, hogy simán haza zavarhatnak hogy nem rendeltetés szerűen használtad, ez vonatkozik az úsztasra is.
Szóval mi az igazság? Ha a gép hibája magatól leesik, aku behal 100m stb. Ez nyilván gari. - Log, maga a felvetel, feszültseg hirtelen esése megjegyzi így bizonyothato- (ugysejtem)
Mennyire valós a Care használhatosága önhibából? Beesek a vízbe, lenyírok egy fát és leesik 14+14 ért kapok másikat ? Ez elég mesésen hangzik, hogy eri meg a gyartónak
Vannak ketsegeim.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Videók alapján ezzel gyerek játék, azokat egy masodpercre sem lehetett elengedni, pislogás is veszelyes volt, pl szobában. Se GPS se Gyro, semmi okosság nem volt rajtuk.
Vannak ketsegeim.