Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez kb. addig működik, amíg otthon ülsz önkéntes, vagy hatósági karanténban
Vagy csak a repülés miatt repkedsz a géppel. Amint elmész otthonról, már más a helyzet.
Én képek és videók miatt használom a drónt, nyugi, nem másokat akarok levideózni, hanem, amerre megyünk, azokat a helyeket megnézni a madarak nézőpontjából is. Épp ezért elég nekem 1 aksi az Air2-höz, mert abból 2*10-15 percet tudok repülni. Felszállni is úgy szoktam, hogy félrevonulok. Pl.:![[link] [link]](https://live.staticflickr.com/65535/50345426343_98b5cb73eb_n.jpg)
Nem drónos téma, csak azért hasonlít a drónok megitéléséhez kivültről nézve, nálam betelt a pohár a motorosokkal. Szerintem ki kellene tiltani őket a hegységeinkből, amíg a drónt 1-200m-ről is alig hallom, a motorok sokszor szándékosan hangolt hangját még km-ekről is hallani. Aztán az meg hab a tortán, hogy az autóban, vagy akár biciklin ülve, nem tudod melyik baromtól mire számíthatsz a szerpentinen. Menjenek bohóckodni valamelyik ringre.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Path of Exile 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy csak a repülés miatt repkedsz a géppel. Amint elmész otthonról, már más a helyzet.