- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Nagyjából ez az egyetlen magyarázat!
Ami még lehetséges, hogy 2 napig akku nélkül pihent. De ez még annál is meredekebb feltételezés, mint hogy helyrerázott benne valamit. Esetleg porszem került az alsó szenzor és a fedő burkolat közé, amit mindig földnek látott, ezért akart emelkedni, mint az állat, és a szállítás elrázta a szenzor elől a szemetet. Erre is olyan 1 százalékot adnék, de láttam már vicces dolgokat...Mint például amikor egy hibás PS/2 billentyűzet csatlakoztatásakor eltűnt a második monitor kezelése egy PC-ről... Ha valaki ezt csak állítja, és nem magam tapasztalom, akkor azt mondom, hogy valamit benézett, mondjuk kihúzta az egyik kábelt a másikkal, stb. Pedig, a probléma valós volt, azóta is emlegetem az újoncoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami még lehetséges, hogy 2 napig akku nélkül pihent. De ez még annál is meredekebb feltételezés, mint hogy helyrerázott benne valamit. Esetleg porszem került az alsó szenzor és a fedő burkolat közé, amit mindig földnek látott, ezért akart emelkedni, mint az állat, és a szállítás elrázta a szenzor elől a szemetet. Erre is olyan 1 százalékot adnék, de láttam már vicces dolgokat...