Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Szerintem pont hogy nem drága most 173e-ért. Külföldön sem olcsóbb ahogy néztem. 1 hónapja itt a 200e Ft-ra írták hogy nagyon jó ár. Főleg hogy 160-170e-ért adják használtan mindenhol.
Létezik olyan app amivel lehet engedélyt venni? Láttam egy vloggernél, hogy létezik valami ilyesmi.
Erdélytől azért nem félek, mert az erdő közepén ahol szó szerint csak a természet van nincs aki szóljon/feljelntsen/elkapjon.Nem tudom amúgy mennyire erősen nézik hazánkban a drónozókat. Én Üllőn lakok, itt keményen jönnek a repülők pár száz méteren vannak leszállás közben és elég sokan szoktak drónozgatni és néhány hetente a település közösségi oldalán is osztogatja a videókat. Én is gyakorolnék az itteni réten, mondjuk az már nem repülő útvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Renault, Dacia topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- További aktív témák...
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest