Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Szerintem pont hogy nem drága most 173e-ért. Külföldön sem olcsóbb ahogy néztem. 1 hónapja itt a 200e Ft-ra írták hogy nagyon jó ár. Főleg hogy 160-170e-ért adják használtan mindenhol.
Létezik olyan app amivel lehet engedélyt venni? Láttam egy vloggernél, hogy létezik valami ilyesmi.
Erdélytől azért nem félek, mert az erdő közepén ahol szó szerint csak a természet van nincs aki szóljon/feljelntsen/elkapjon.Nem tudom amúgy mennyire erősen nézik hazánkban a drónozókat. Én Üllőn lakok, itt keményen jönnek a repülők pár száz méteren vannak leszállás közben és elég sokan szoktak drónozgatni és néhány hetente a település közösségi oldalán is osztogatja a videókat. Én is gyakorolnék az itteni réten, mondjuk az már nem repülő útvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Apple MacBook
- Autós topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest