Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MlbMatic

    tag

    válasz jozsi252 #3412 üzenetére

    sose fogom megérteni, hogy olvastok, majd beleképzeltek amit akartok, aztán toljátok az észt ezerrel,,,,, mond miért, vagy mi a szarra jó ez ????
    elvárás ? mondom nekem azért hiányzik !!, s ebből az jön le hogy elvárásom van ? most komolyan, távol áll tőlem hogy megbántsalak, de érted amit irtam ?

    Szóval nem várom el,, csak nekem azért hiányzik, és hogy részletes legyek, mert van aki ezen leakad, és elveszti az RTH-t :), természetesen nem 100 méter magaságokban, de mivel a mini iinkább selfi drónnak lett kitalálva a gyártó szerint, még el is várhatnám,, DE NEM, csak hiányzik. Természetesen csak közeli felvételeknél, mert evidens , még egy ilyen hülyének is mint én, hogy 100 méter magasságokban minek is,,, persze a hangja a propiknak ott is tetszene.
    Illetve álomvilágban meg bocs te élsz, mert rossz hirem van, 70%ban kiszűrhető lenne hangja a propiknak,,az más kérdés. hogy mennyit drágitana, de erről nem tettem említést,, Azt már meg se említem gyengebbek kedveert, hogy a heli mellett allva, meg a parom suttogasat is hallom, es nem nyomják el a properrelek,,de ezt csak úgy bonusz ként irtam,,
    !!, Elektrotecnika, meg sajna keményen a szakterületem, hogy kiszűrhetőt, nem falsra irtam.

    De egyébként ezt sem értem, itt egy kis közösség, infokat tapasztalatokat és véleményt osztunk meg egymással, ehelyett, vannak emberek akik kostolgatják a másikat,
    irok egy véleményt, majd majdnem le is vagyok hülyézve,,, azaz bocs burkoltan LE IS !!!
    miért jó ez ?????

    [ Szerkesztve ]

    (\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

Új hozzászólás Aktív témák