Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Kíváncsi vagyok a DJI mit válaszol.
Apicius
Persze igaz hogy nem lehet mindenkinek a kívánságát nézni, de az is egyértelmű hogy minden ami kell a reptetéshez, plusz a tartalék dolgok, nem férnek bele a táskába kényelmesen.Logitech
Fogok még én is sakkozni vele hogy mi hol lesz a legjobb helyen. Amúgy miért adtak 2 USB to microUSB kábelt? Nyilván vagy a hub-ba lévő akkukat töltöm, vagy a távot pl, esetleg a gépet. Bár annak jól jöhet akinek van még ilyen adaptere (QC3.0?).
Én az Air-hez egy PolarPro táskát vettem, és az direkt úgy volt megcsinálva hogy nem kell kitekerni. Nem tudom a DJI miért nem figyel erre oda hogy olyan kialakítása legyen hogy ne kelljen kitekerni. A menetnek sem tesz jót az állandó ki be tekergetés. Főleg ha valaki egyszer ferdén kapatja rá, bár erre nagyon kicsi az esély.
Megnéztem a csavarokat és nem lazák. Először azt hittem mert a propok picit lötyögnek, de jól meg vannak húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest