Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252
üzenetére
Én úgy értettem, hogy olyan helyen ahol szűkös a mozgás; házak között. Keskeny erdősávban, ahol, ha megbokrosodik akkor mire utána nyúl az ember már meg van a baj.
Egyébként azt én is osztom, hogy érdemes a szamárlétrát végig járni drónozás-ügyben; ha nem is glider-ekkel kezdeni, de egy olyan quadkoptert "megülni" amiben nincsen GPS, barometrikus magaságszenzor, távolságtartó csodalámpa és stb. Egy olyan könnyű, kefés gépet ami a saját szelétől elmászik, ha túl közel repül valamihez, ami kefés motorok miatt egy kicsit késve reagál, aztán meg megszalad, és nem tudja a headless funkciót, nem tudja merre repül és milyen gyorsan, csak azzal van tisztába, hogy mi a vízszintes és ennyi.
Néztem én már nem tudok Care-t venni a gépemre mert aggastyán. Inkább egy új akkura spórolok, mert érezni már rajta a 40 töltést...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Programozás topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több mint 2 millióan próbálták ki a Pragmata demóját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest