Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Milyen felbontáson ment? Mert az nagyon nem mindegy. egy 30''-os TFT lazán kifektet még egy GTX-et is natív felbontás mellett. Az más kérdés, hányan használnak olyat.
Azt se felejsd el, hogy Crysis még béta állapotú. A kiadásig még bőven finomítanak rajta (ha úgy tetszik, optimalizálják). Rengeteg olyan játékot láttam már aminek az előzetes demója sokkal lassabban ment, mint később a teljes játék.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
OFF: Mondjuk első videók amik kiszivárogtak, azok 2006 márciusi GDC-ről voltak, az HD2900XT-n ment. Nagy kár, hogy annyival késöbb jött ki még is. [link]
Az meg nem biztos amit fentebb írtam, de mióta számít ki szponzorálja a játékot? Eddig nagyon kevés olyan játék volt, ami a gyártótól függően futatja a kódot, nagyrészük jól le is bukott anno. A kiadók meg nem fogják kockáztatni a potenciális vevők felét.
[Szerkesztve] -
Tuco Ramirez
őstag
Bocs, de ezt nem hiszem el, hogy a Crysis nem fog futni normálisan 8800GTX-el.
Ha azzal nem fut, akkor ugyan mivel fog...?
Az új DX10.1 kártyákkal, amit akkortájt kezdenek el teríteni a piacn (persze horroráron, kiforratlan driverekkel)? Ne hogy már azt mondd, hogy gyakorlatilag senkinek nem lesz olyan gépe a Crysis megjelenésekor, amin jól elfut a cucc... Akkor ki a fene fogja megvenni???
-
Armando_19
őstag
Igen, de itt jön megint a takarózás majd, hogy a vista nem egészen kompatibilis még a driverekkel. Bár erről hallottam már a múlt héten a microsoft táborban pár dolgot. Nem csak az NV meg az ATI a ludas abban, hogy gyenge a helyzet, hanem elég erősen a microsoft is.
Addig nem is fognak javulni ezek a nevetségesen kevés értékek, míg ki nem jön egy nagy service pakk. Utána megnézem én azt a crysis tesztet.
Ellentétben meg a fentebb irtakkal, gyanús hogy az NV milyen gyorsan ki akar dobni egy 8800GTX-nél 2X erősebb kártyát. Rájöttek, hogy nagyon kevés lesz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- HP notebook topic
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Hálózati / IP kamera
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest