Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Én majd arra lennék kíváncsi, akinek Topnet és telefon (is) van bekötve, hogy valóban nem kell a lakásban kábelezni, hogy tudja a 200/50 tempót. Ha valakinél megtörtént ebben az összeállításban a váltás, az leírhatná majd ide a menetét. Köszönöm.
Vakegérke
Szívesen.
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ezt hagyjuk sztem tudod mi a véleményem az Isanetről asszem láttad,volt hozzájuk szerencsém a 40/15 netem 10 mega körül ment állandóan tróger egy banda... Bár ez optika, de attól még nincs hozzáértésük, és ráadásul az ászfben van 50gb forgalmi korlát amit alkalmazhatnak, ugyanis nincs kiírva hogy korlátlan net!

-
betyarr
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
pont ez a lényege a dolognak,hogy 2 évre bebiztosítják magukat mind ár,mind ügyfélmarasztalás szempontjából.ez az akció olyan,mintha a mobilszolgáltatónál nem köthetnél csak egyszer hűséget.márpedig ott is épp ez a lényeg,hogy ott maradjon az ügyfél és pengesse a lét a kasszába.de a digi úgy látszik még ezt nem fogta fel

-
-
Vakegérke
félisten
válasz
HZoli87
üzenetére
Azonos csomagom van. Azt hiszem, én is kaparni fogom a DIGI küszöbét.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet vagy 1 éve, hogy hasonlóval próbálkoztam, elhajtottak a csudába. Most biztos égnek a telefon vonalaik, sok lehet a(z oktalan) reklamáció. Kellő udvariasság van bennem, talán értékelni fogják.Köszönöm az információt.

-
zsolt501
nagyúr
válasz
front3r
üzenetére
A poén az, hogy én csak az 500/100-ast kértem...

Viszont van a dolognak egy szépség hibája, mégpedig, hogy az ONT-t még nem állították át, és korlátozva van minden paneles háztömbben szegeden, és még nem kapom a teljes sávszélességet, csak a napokban állítják majd ezeket át, vagyis oldják fel ezekben a korlátozást, ezt mondta a központos.
Szóval az örömben van egy kis üröm is...
-
betyarr
veterán
úgy látom,hogy nem vagyok egyedül ezzel a "lehetetlen a hűséget újrakötni,ha már lejárt és rendelkezel mind3 szolgáltatással" című történettel.
javasolnám,hogy akinek ez az állapot nem felel meg,az posztoljon a facebook oldalukon és/vagy írjon nekik egy szívhez szóló levelet!én már mindkettőt megtettem!
rohadtul nem értem,hogy a régi ügyfelek pénze mitől rosszabb,mint az újaké? -
front3r
őstag
-
Dot
őstag
válasz
Komi28
üzenetére
Mancz János utca, gondolom kell, mert van telefon és ami bejön a switchtől(amot most nézem 100-as) azon jön a telefon is és gigabitnél kell mind a 4 érpár.
szóval az kimarad: Van telefon szolgáltatás is, ami a switchből jövő utp-n a kék érpárra van kötve.
amúgy telefonba azt mondtál elírás a szerződésemen a 6500Ft/hó. 5700 lesz!
(#18984) zhagyma
ok

-
HZoli87
veterán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Nem tudok leírást linkelni, saját bőrömön tapasztaltam meg pár hónapja. Több, mint 5 éve vagyok Digi előfizető (tv, telefon és net), bementem rákérdezni erre az okos csomagra. Lényeg az volt, hogy egyik szolgáltatást sem akartam 3 hónapra szüneteltetni és a netet sem akartam kisebb csomagra cserélni. Abban maradtam a hölggyel, hogy szombaton majd keresnek a központból telefonon. Így is lett, ott adták a 15% kedvezményt 2 év hűségre (Így 6700 Ft-ot fizetek, digi+, topnet és digifon 200).
-
zsolt501
nagyúr
válasz
front3r
üzenetére
Most csak úgy meglepetésként kijöttek, én nem is tudtam semmiről, egyszerűen csak megjelentek, és már új kábelt húztak, illetve az ONT-ből egyből kapom a netet, a swich nem lett a házban cserélve... szóval be jött a jóslatom, hogy nem cserélgetnek csak úgy swich-et
A régi UTP kábelen jön a telefon, a net-hez húztak új kábelt. -
zsolt501
nagyúr
Szeged Paneles részén én lettem az első gigabites tesztelő

-
Dot
őstag
Most jöttem a digitől! (szerintem lesz ezzel a mondattal pár napokon belül)
(Székesfehérvár, FTTB/panel, nem optika jön a lakásba/)
Bemegyek, mondom 500-ra szeretnék váltani, kéri címet, okés, holnap tudnák emelni. Mondom tökéletes! De megkérdezi. Hátrament megkérdezte, persze holnap mennek. Kéri telefonszámot, mondom hívjanak mielőtt jönnek, mert 2-ig dolgozom. Hát nem kell bemenni a lakásba, csak majd a sebességen fogom észrevenni. Nézek rá, mondom biztos, tudtommal kábelt kell húzni. Biztos, de megkérdezi. Hát azt ő nem tudja, majd a szerelőkkel beszéljem ezt meg.
Holnap jelentkeznek, ebben maradtunk. (miért van az az érzésem, hogy le se szarnak?)Most nézem a csomagváltási nyilatkozatot: "Tudomásul veszem, hogy a DIGINET 500 csomag havidíja 6500.Ft/hó"
öööö wut?? itt 5700. Na telefonálok. Amúgy is kell, mert nem tudom az ügyfélkapus adataim.(alaposan megnézve a nyilatkozatot, szerintem word-ös sablon, mert elég sok szerkesztési hiba van benne
remélem csak nem írta át az összeget/bár nincs ilyen termékük ami 6500Ft?!/) -
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"Viszont még mindig nem értem, ha lejárt valakinek a jelenlegi csomagja, miért nem köthet akciósan újat ismét 2 évre?"
No, ezt nem érti senki a DIGI előfizetői közül.
Miért, nincs hűségszerződés megújítás a meglévő előfizetőknek?
... ha, nem is 30% kedvezmény, de mégis valami, hogy érezzük a törődést.
-
Calogero
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem vehet részt az akcióban az, aki bármely okból megszűnt - valamely szolgáltatásra vonatkozó - előfizetését a megszűnéstől számított 3 hónapon belül azonos néven
vagy címen újraköti, vagy azt a vele egy háztartásban élő hozzátartozó igényli.
Szerintem amíg tart a hűséged addig kapod kedvezményes áron.
Pl Van egy 2 éves hűséged amiből van még x hónap. Így x hónapig kedvezményes áron kapod.(#18972) front3r : Hozzám kikötni jönnek ez más tészta.....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Calogero
üzenetére
Akinek van hűsége az felfelé válthat.
És azt nem tudod hogy milyen árakon válthat felfelé? Azaz XY embernek 2 éves hűség van TV-Telefon-TopNet/200/50-re, akkor az 2 éves árral kapja meg pl az 1000--es netet, vagy normál áron?
Flitter kolléga azt mondta normál áron, de kíváncsi lennék neked mit mondtak, bár ezt gondolom nem lérdezted meg...:/
koxx: Igen ez így tényleg vicc, ha 2 évre újra aláírsz akkor nem mind1 mid volt vagy mid nem. Amúgy vajon nem lehet úgy kijátszani hogy lemondod az egészet, és más családtagod nevére megkötteted megint?
-
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Én is ma voltam bent, szintén ezzel szembesültem. Annyit mondott a hölgy, hogy figyeljem a honlapot hátha lesz vmi akció erre is
mondom kurva jó. Nekem is lejárt kb 2 éve a hűségem, és jelenleg tv+net+telefon van. Nem értettem mi ez a baromság, komolyan vicc ez a hozzáállás... -
macilaci78
nagyúr
-
Calogero
addikt
Most jöttem a Digitől.
Kérdezősködtem az okos csomagról
Akinek nincs hűsége, de már van neki TV+NET+Telefon szolgáltatás az nem léphet be. Akinek digifon500-a van ő sem, illetve akinek TV+NET szolgáltatását akarja bővíteni.
Akinek van hűsége az felfelé válthat.
Hozzám július 28-án jönnek kikötni a cuccost.
front3r: a telefon szolgáltatás lemondása 3 hónapra, majd megrendelése már nem játszik.
-
-
törölt tag
Azért - itt a fórumozók közül - akinek először lesz 1000-se az szóljon!

-
B-L-A-C-K
titán
-
macilaci78
nagyúr
válasz
unknownuser
üzenetére
Előre egyeztetett időpontra kérek ide olyan embert a cégtől, akinek van kulcsa a helységhez.
A hálózati hibákat nem én időzítem. -
Flitter
tag
válasz
unknownuser
üzenetére
Pontosan így igaz.
-
unknownuser
tag
válasz
Flitter
üzenetére
Ha jelenleg nincs hűséged, és van mind a három szolgáltatásod, akkor nem mehetsz be hűségbe semmilyen csomagba, se kisebbe, se nagyobba.
Ha viszont jelenleg is hűségben (okoscsomagban) vagy, akár mindhárom szolgáltatással, akkor a felfele váltás a kedvezményes áron lehetséges. De nyilván ezt a kedvezményes árat csak az eredeti hűséged végéig kapod. Tehát ha jelenleg 1 éves hűséged van, amiből még 3 hónap van hátra, akkor felválthatsz DIGI 1000-re, de a kedvezményes árat csak arra a maradék 3 hónapra kapod, és nem a 30% kedvezményeset, csak a 15% kedvezményeset, hiszen 1 éves hűségen vagy.
Legalábbis szerintem így van.
-
Dictator^
veterán
válasz
HoryThePooh
üzenetére
Igen, Én is emiatt szívtam be. Digi oldalán derült ki nekem is, hogy már átálltak.. csak a 1043 V1 nem bírja nekem se.
-
unknownuser
tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az a baj, hogy ha még rá is kötsz konkrétan egy PC-t a végpontra, és úgy sem javul a kapcsolat, majd bejelented a DIGInél, akkor (szerinted) vajon mi fog történni?
A DIGI szerelője kiszáll hozzátok munkaidőben, és majd rá akarja kötni a saját gépét a végpontra. Most ha te azt írod, hogy:
"Arra meg se lehetősége, se ingerenciám, se eszközöm nincs, hogy hónom alatt egy laptoppal, esetleg ügyfél előtt berúgjam főnököm bezárt irodájának ajtaját és rácsatlakozzak közvetlenül a végpontra."
Akkor nehezen tudom elképzelni, hogy ha majd a DIGI szerelője akarja ugyanezt csinálni az rendben lesz. Vagy igen?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Flitter
üzenetére
Én 7-8 hónapja köttetem TopNet-et TV-vel telefonnal, 2 év hűséggel amiért ugyan annyit fizetek most mint a listában, azaz 5700Ft-ot össz-vissz. Ha bemennék és mondanám emeljék fel a netemet 1000-re, akkor hozzá csapják a különbözteti árat és ennyi. Vagyis szerintem ez így működik.
-
front3r
őstag
válasz
Flitter
üzenetére
Akkor velem kivételez szerinted a DIGI? 15.-étől bármikor hívhatnak a DIGI-től a műszaki felmérés miatt és TopNet helyett az 1000-es csomagom lesz. Azt mondták ez természetes, hogy felfelé lehet váltani hűségen belül, plusz nem hosszabbodik meg a hűségidő sem, tehát változatlanul folytatódik ez az időszak.
Beszéltem velük telefonban, ezt mondták, az igényem rögzítették az 1000-esre. Eddig a fórumban is azt láttam, hogy lehet felfelé váltani, senkinek sem mondták, hogy nem.Még annyi Flitter, hogy amit írtál az akkor igaz, ha már nem vagy hűségben. Hűségidőn belül nincs gond, én is úgy állok át 1000-esre.
-
thxer
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
A routernek nincs logja hogy mi történik?
-
macilaci78
nagyúr
A végponton belül, routerig minden kifogástalanul működik.
A webrádió leáll, a szerveren lévő fájlműveletek (másolás, doksiszerkesztés, stb) nem.
A router újraindítása egyik esetben sem hozott eredményt.
A router lett cserélve (D-Linkről Linksysre).
Az ügyfélszolgálatos az esetek felében csak kamillázik. -
Flitter
tag
Sziasztok! azért ez így nem is igaz!
okos csomag
Mert csak annak áll ez az ár az 1000Mbps, akinek pl még nincs telefonja,tv-je.
Azoknak akiknek mind három van azok sem hűséggel sem okos csomaggal nem vehetnek olcsóbban
Tehát ez így félrevezető!Választható csomagjaink különböző internet elérések esetén
új és meglévő ügyfeleink részére:Ez kizárólag csak új!! ügyfeleknek szól.(4 690 Ft/hó)
A régi ügyfelek ,semmilyen kedvezményben nem részesülnek ha már mind a TV-t,Internetet,Telefont - beköttette.(6 700 Ft/hó) És ez csak LAN -ra érvényes! Kábeles modemre nem.
Tehát ez esetben a hűség nem ér semmit.
-
thxer
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
És miért vagy biztos benne hogy a DIGI-nél van a gond?
-
macilaci78
nagyúr
Igen, tudom.
De amíg a végpont közvetlenül PC-re dugva nem produkál hibát, addig a Digi cseszik felelősséget vállalni, csak a színfalak mögött belerúg a saját eszközükbe.Arra meg se lehetősége, se ingerenciám, se eszközöm nincs, hogy hónom alatt egy laptoppal, esetleg ügyfél előtt berúgjam főnököm bezárt irodájának ajtaját és rácsatlakozzak közvetlenül a végpontra.
Parancssorból ipconfig /release, ipconfig /renew megy, utána a lépcsőházban a Digi kismegszakítóját (
) lekapcsolom, felkapcsolom, majd az üzletben kikapcsolom az eszközöket és a sajátunkat. -
thxer
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
végpont -> fájlszerver -> router -> stb
Ez így nem igazán optimális, dupla nat, fájlszerver kint a neten publikus ip-vel... -
macilaci78
nagyúr
Szevasztok!
Munkahelyemen (egy üzlethelység) Digi netet, telefont használunk.
A gondom, hogy gyakran előfordul hálózati hiba: nincs net, vagy szakadozik.
Ami van:
Digi végpont -> router -> kameraszerver, fájlszerver, switch -> 3db PC, 2db hálózati nyomtató, wifin telefonok, tabletek.Persze, indítom újra az egész miskulanciát, mert hát miért ne? Csak ugye ez áramtalanítással megy, mert a switch előtti minden eszköz kulcsra zárt ajtó mögött van, a biztosítékszekrénnyel együtt, kulcsom meg nincs. Szóval villanyóra restart... Persze ettől nem jön helyre (várok, amíg a fájlszerver is feláll, van hálózat, stb), betelefonálok. Helyre jön.
A Digi álláspontja, hogy ő a végpontig ad netet, eszközt, azon túl azt rakok rá, amit nem szégyenlek, de felelősséget nem vállal érte. Húzzak le mindent a végpontról és kössek rá direktbe egy PC-t és ha úgy is áll a hiba, akkor és csak akkor ludas a szolgáltató.
Úgyis modernizálás előtt áll a géppark, ráveszem főnökömet egy plusz hálókarira a fájlszerverbe, így lenne egy végpont -> fájlszerver -> router -> stb vonal, és LAN-on keresztül külön felhasználói fiókkal távmenedzsment (mert ugye helyi hálózatom eddig minden lehalás esetén volt) tudom nézni a netet a zárt ajtók ellenére is közvetlen PC-ről. Na, ilyen esetben tudok-e a nyakára lépni a szolgáltatónak? Komolyan idegesít.
-
Calogero
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Meglévő ügyfeleknek szóló akció keretében a normál sebességű kábelnetes (modemes) területeken,már meglévő ügyfél meglévő 1 vagy 2 kábeles előfizetését 3-as TV+NET+TEL előfizetésre kiegészítve csatlakozhat az OKOS csomag akcióhoz
Nem vehet részt az akcióban az, aki bármely okból megszűnt - valamely szolgáltatásra vonatkozó - előfizetését a megszűnéstől számított 3 hónapon belül azonos névenvagy címen újraköti, vagy azt a vele egy háztartásban élő hozzátartozó igényli.
Nem vehet részt az akcióban, aki meglévő két szolgáltatását (tv+net) telefon szolgáltatással kívánja 3 szolgáltatásra bővíteni, továbbá, aki DIGIFON 500 csomaggal rendelkezik.
Az akcióban történő részvétel előfeltétele, hogy Előfizető a Szolgáltatónál meglévő min. 1 max 2. szolgáltatásra érvényes előfizetéssel rendelkezik és Előfizető jelen szerződés kiegészítés aláírásával mindhárom szolgáltatásra kiterjeszti (tv+net+tel) előfizetését.
De neki már van mindhárom......
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg 2 év hűséges 3in1 (Topnet) csomagot veszek igénybe. Szerintetek tudok majd a DIGINet 500-as csomagra váltani, hogy az akciós ár is megmaradjon? A két csomag között 700 Ft a különbség, sebességben meg több mint a kétszerese, ennyiért simán megérne váltani.
Üdv: N3gro
-
betyarr
veterán
-
törölt tag
válasz
betyarr
üzenetére
Azt hiszem ezt javarészt meg is válaszoltad magadnak.
Plusz a PDF-ben letölthető számlák miatt, rendezettebb, visszakereshető számladokumentáció akár évekre visszamenőleg, a papírhalmok helyett. Kell ennél több?

Figyelem!!! A DIGI csak kb. fél évre visszamenőleg engedi a letöltést, ezért mindig töltsd le az aktuális számláidat, ha az e-számla mellett döntesz!
... de, ha idővel meggondolod magad, kiveszed a check box-ból a pipát és újra papír alapú számlát kapsz.

-
HZoli87
veterán
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Köszi. Akkor felénk is dolgoznak az ügyön, jó hír. Ahogy előttem is írták, nézd meg a hálókártyádat és ha van akkor a routeredet is, hogy képesek-e a gigabitre. Próbáld meg direktbe bekötve is.
-
törölt tag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
... mert nekem a kép nagyon úgy néz ki, hogy a feltöltés felment 50-re, az átállítottra, de a letöltés nem képes 100 fölé lépni, mert valamilyen "korlátba" ütközik.
-
betyarr
veterán
az e-számla az miért jó nekem?persze azon kívül,hogy nem papíroznak.illetve,ha úgy döntök,hogy nem kérem papír alapon,akkor azt hol tehetem meg?csak személyesen?
-
törölt tag
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
Oszt a routered, belső hálód, géped igazodik ehhez?

Plusz kijelentkeztél/bejelentkeztél újra vagy újra indítottad a routert (PPPoE-t)?
-
törölt tag
válasz
Zsolteecah
üzenetére
Ne temessük, ami még csak most születik!

Én tavaly februárban még egy max. 5 Mbit/s-es letöltési sebességű T-Home ADSL rézérpáros internettel kínlódtam - immáron 5 éven keresztül - és írogattam a Telekomnak, hogy fejlesszék már végre, azt a "r.hadt" OptiNet-jüket, mert ha jön a konkurencia, úgy átmegyek hozzájuk, mint a szél.
... és láss csodát! Most egy stabil (FTTB) TopNet-em van közel a régi T-Home ADSL áráért. Türelmesen megvárom a 200/50-es sebességnövelést/átállítást és ha, azt majd kipróbáltam, valószínűleg megrendelem a DIGINet 500-as csomagot.
... de, akár gigásat is kérhetnék, (tavaly felépített DIGI házhálózat Gigás switch-ekkel, Cat.5e kábelekkel) csak nemigen használnám ki.Tudod mekkora előrelépés ez pl. számomra? ... mint a rollerról beülni egy Porschéba.

Türelem. Azt ígérték, hogy az év végéig minden FTTH/FTTB rendben lesz. Szerintem adjunk a DIGI-nek egy kis időt! Nincs már olyan messze az év vége.

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Zsolteecah
üzenetére
"Gigabites net meg túl szép ahhoz,hogy igaz legyen úgy se lesz annyi olcsó húsnak..."
Miért ne lenne annyi? Annyi lesz, hiszen eddig is amit adtak annyi volt, vagy több (vagyis nálam). Az már más kérdés hogy pl nekem nem is érné meg, mert wifin át se tudod vinni, még ha a router tudja oké, de az eszközök wifije nem képes ekkora sebességre. Nekem a 200/50 bőven elég.
-
Zsolteecah
tag
Nálam még mindig a sebesség a régi.
másnál?
Gigabites net meg túl szép ahhoz,hogy igaz legyen úgy se lesz annyi olcsó húsnak.. -
törölt tag
A legtöbb ár ismert.
Okos csomagban magának a DIGINet 1000-es csomagnak az ára br. 4.690 Ft/hó (24 hó "hűséggel", 3 szolgáltatás egyben).
Ebből következően - a szokásos 30% kedvezmény miatt - a listaár (hűség és egyéb szolgáltatások nélkül) 6.700 Ft/hó lesz nagy valószínűséggel.
A régi csomagok ára a sebességnöveléssel és átnevezéssel nem változott.
A DIGINet 500-as csomag listaára - még nem ismert - valószínűleg valahol 4.700 Ft/hó és 6.700 Ft/hó között lesz. Ahogy én a DIGI egyszerű logikájú árképzését ismerem.

Pl. 5.700 Ft/hó, de ez csak tipp.
-
jansky1
senior tag
mi lépcsőházunkban már cseréltek switchet, mégsem történt meg az emelés. ez miért van?
mióta elkezdődött ez a fejlesztgetés a sebességem is csökkent, 80/25ről, olyan 55-60/25 -
ToBeY
nagyúr
válasz
TeeJay
üzenetére
Én esetemben nem szempont a wifi mert 1db androidos telom van amivel wifi-ek Meg hébe-hóba melós noti,de az most sem tud többet 15-20mbit-et egy szobával arrébb,pedig N wifi van benne.
Sokkal inkább fontos a sebesség és az ár.Ebben pedig jobbnak tűnik a D-link router mint a 1043 V2.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mondom kurva jó. Nekem is lejárt kb 2 éve a hűségem, és jelenleg tv+net+telefon van. Nem értettem mi ez a baromság, komolyan vicc ez a hozzáállás...

) lekapcsolom, felkapcsolom, majd az üzletben kikapcsolom az eszközöket és a sajátunkat.