Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Zsolteecah #18910 üzenetére

Ne temessük, ami még csak most születik! :N

Én tavaly februárban még egy max. 5 Mbit/s-es letöltési sebességű T-Home ADSL rézérpáros internettel kínlódtam - immáron 5 éven keresztül - és írogattam a Telekomnak, hogy fejlesszék már végre, azt a "r.hadt" OptiNet-jüket, mert ha jön a konkurencia, úgy átmegyek hozzájuk, mint a szél.

... és láss csodát! Most egy stabil (FTTB) TopNet-em van közel a régi T-Home ADSL áráért. Türelmesen megvárom a 200/50-es sebességnövelést/átállítást és ha, azt majd kipróbáltam, valószínűleg megrendelem a DIGINet 500-as csomagot.
    ... de, akár gigásat is kérhetnék, (tavaly felépített DIGI házhálózat Gigás switch-ekkel, Cat.5e kábelekkel) csak nemigen használnám ki.

Tudod mekkora előrelépés ez pl. számomra? ... mint a rollerról beülni egy Porschéba. ;)

Türelem. Azt ígérték, hogy az év végéig minden FTTH/FTTB rendben lesz. Szerintem adjunk a DIGI-nek egy kis időt! Nincs már olyan messze az év vége. ;)

• B-L-A-C-K

titán

válasz Zsolteecah #18910 üzenetére

"Gigabites net meg túl szép ahhoz,hogy igaz legyen úgy se lesz annyi olcsó húsnak..."

Miért ne lenne annyi? Annyi lesz, hiszen eddig is amit adtak annyi volt, vagy több (vagyis nálam). Az már más kérdés hogy pl nekem nem is érné meg, mert wifin át se tudod vinni, még ha a router tudja oké, de az eszközök wifije nem képes ekkora sebességre. Nekem a 200/50 bőven elég.

Aktív témák