Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
gaborba81
üzenetére
Digi nem korlátoz.
Viszont 2008-ban bekerült (burkoltan) a torrent miatt ez az ÁSZF-be:A szolgáltató jogosult az Előfizető szolgáltatását, illetve annak egyes részeit korlátozni, ha azok a hálózat biztonságos működését veszélyeztetik. Különös tekintettel alkalmazhatja a Szolgáltató ezen korlátozást,
ha az Előfizető tevékenysége más Előfizetők szolgáltatását veszélyezteti. A Szolgáltató ezen korlátozásokat az általa választott módon teheti meg.De én még sehol nem olvastam, hogy valaki letöltött több száz GB adatot, UPC mintára lekorlátozták volna. De a lehetősége benne van az ÁSZF-ben.
-
Flashget
félisten
Digi átadta a Győr-Larvik meccset is az M1-nek a múltkori veszprémihez hasonlóan.
-
gaborba81
tag
Sziasztok!
Szervergépet akarok betenni 80/25 nethez non-stop le-fel töltögetéssel.Kérdésem,ti mekkora arányt értek el egy hónap alatt,akár kisebb nettel is?
Köszi a választ Mindenkinek!
-
Flashget
félisten
-
ToBeY
nagyúr
Miért nem tudok elküldeni mailben egy 17mb-os filet?Valami megoldás nincs rá,hogy el tudjam küldeni?Nem akarom sehová feltölteni!
-
Insolent
aktív tag
válasz
berbatov2
üzenetére
Vagy lehet annyit ittál, hogy görbítetted a teret, és egy csapásra át is ugrottál egy másik idősíkra. Ott amit láttál enyhén illumináltan magadénak érezted és azért hiszed azt, hogy megjavult minden, a tér görbülése a piálásodnak tudható be. A probléma még nem oldódott meg csak máshova került
( jó reggelt
). -
tothzoli
tag
1272 , be telefonálsz, CC továbbítja és mennek ki a szerelők. Addig pedig malmozol vagy keresztrejtvényt fejtesz, vagy elmész futni vagy este van , alszol.
-
berbatov2
senior tag
Thx mindkettotoknek
-
berbatov2
senior tag
Áramszunet utan kb 2 oraja se net se tv se telefon Bp XXIKer. Mit lehetne csinalni?
-
Gyuree91
tag
Sziasztok! Segítsetek nekem, torrentnél nem tudom elérni egyszerűen a a net maximum feltöltési sebességét max. ilyen 200kByte/sec csak.. TP-Link 1043ND gyári beállításokkal, uTorrent legfrissebb kliens.
Itt vagy, pü.-be hálás lennék, ha valaki reagálna.. (Sajnos a router topicban semmi)

-
Flashget
félisten
válasz
dodopek
üzenetére
mikor ez az egész digilan beindult 2007 nyarán az első volt amit tíltott a digi a 25-ös porton a kimenő leveleket és ezáltal a freemailt. csak fogadni engedte pop3-ban a fremailt. külön kellett kérni, hogy a tíltást oldja fel userenként.
szerencsére azidőtájt indult el a gmail.com amivel a mai napig lehet levelezni digin
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dodopek
üzenetére
Digi szerveren csak akkor fogsz tudni küldeni levelet, ha van digis mail címed, a Digi oldalán regisztrálj és hozz létre egyet és a Live Mailben a kiszolgálóknál alul van olyan hogy a kimenő levelek kiszolgálója itt pipa a hitelesítést igényel elé, majd beállítások és oda írd be a Digis mail címed és a jelszavad, így engedi a Digi hogy a leveleid a szerverükön keresztül menjenek ki. Nálam smtpnek megadva: smtp.hdsnet.hu.
-
poli27
veterán
válasz
dodopek
üzenetére
smtp.digikabel.hu sztem ezzel próbáld

A „További részletek” alatt be kell írni az e-mail címet és a hozzá tartozó adatokat.
E-mail cím: Az Ön által használni kívánt postafiók azonosítója. (A teljes e-mail címet be kell
írni.)
Felhasználónév: Bármit meg lehet adni. (Több postafiók használata esetén ez fog megjelenni
a listában, amiből kiválaszthatja, hogy éppen melyik levelezését szeretné ellenőrizni,
használni.)
Jelszó: Az e-mail címhez tartozó jelszó.
Bejövő e-mailek kiszolgálója (IMAP): A bejövő levélszerver.
Cégünk esetében ezek az alábbiak:
POP3: pop.digikabel.hu Port: 110
IMAP: imap.digikabel.hu Port: 143
Kimenő e-mailek kiszolgálója (SMTP): A kimenő levélszerver.
Fix IP előfizetés nélkül kizárólag a cégünk SMTP szervere állítható be.
SMTP: smtp.digikabel.hu Port: 25
A POP3, IMAP és SMTP kiszolgálóneveknél egységesen használható a mail.digikabel.hu is.
Az smtp.digikabel.hu kiszolgáló hitelesítést igényel, ezért pipáljuk ki a „Kimenő e-mailek
kiszolgálója hitelesítést igényel” opciót.
A hitelesítéshez tartozó adatokat úgy adhatjuk meg, hogy kivesszük a pipát az „Ugyanazon
felhasználónév és jelszó használata e-mailek küldéséhez és fogadásához” sor elől, így beírható a
hitelesítéshez tartozó „Felhasználónév” és „Jelszó”. Az smtp.digikabel.hu használata esetén a
„Felhasználónév” és a „Jelszó” a cégünktől kapott teljes e-mailcím és a hozzá tartozó jelszó. -
dodopek
addikt
Sziasztok!
Most lettem Digi előfizető.A live mail-emben átírtam az smtp szervert mail.digikabel.hu-ra, de így sem mennek el a levelek Ilyen hibát ír:
Nem sikerült elküldeni az üzenetet. Talán helytelen a kimenő levelezési [SMTP] kiszolgáló beállítása. A(z) „x*x*x*x*x@freemail.hu” címhez tartozó kiszolgálóbeállítások megállapítása érdekében forduljon e-mail szolgáltatójához.Tárgy 'Eszti'
Kiszolgálóhiba: 550
Kiszolgáló válasza: 550 relay not permitted
Kiszolgáló: 'mail.digikabel.hu'
Windows Live Mail Hibaazonosító: 0x800CCC79
Protokoll: SMTP
Port: 25
Biztonságos (SSL): Nem
Utána olvastam a live mail súgójában itt, de nem lettem okosabb... Találkoztatok már ilyennel? Mit kellene csinálni?
Köszi! -
Márton
nagyúr
Üdv
Ha levelet küldök valakinek a mail.hdsnet.hu SMTP szerveren keresztül
8 órával későbbi a küldés dátuma (óra)
Miért? Hol tudom ezt beállítani, bejelenteni? Nektek nem? -
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
leslieke
üzenetére
Igen, persze. Viszont a sys fájl csere nem hozott javulást. Az én gépemmel, amivel itthon, a szomszédban, csatlakozok pikk-pakk: ott nem tudok (:
Szóval valami gebasz van a digi vonallal, de persze a 651 hiba miatt ők azt mondták a kedves szomszédnak, hogy kijönnek és vmi 2500 Ft-ért megcsinálják... -
ng0ofy
KORREKTOR
Adott egy DIGI kapcsolat, 2 gép és egy router. A Router nem csatlakozik a hálózathoz, a két gépen 651-es hibát dob a pppoe, az egyiken mókoltam kicsit fix IP-vel, csak nem tudom mit állítsak fixnek. Ha a router sem csatlakozik, akkor az nem lehet 651-es hiba a win7 miatt. Kérdés: a digi ad routert a szolgáltatáshoz? Linksys valami. Ha igen, akkor ugye szerelgessenek ők, ha nem ad és a router a szomszédé, akkor megyek és megcsinálom én, hátha főz holnap vmi finomat

-
Boost3er
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogyha olyat kérdezek amire már adtatok választ, de nem olvastam végig a fórumot, mert most jelentkezett a probléma, és gyorsan szeretnék megoldást találni, ezért fordulok hozzátok.
Mamámnál bekötötték a DIGI netet, BASENET csomag hátha fontos. A bekötés annyiból állt, hogy behozták a házba az utp kábelt. Se modem se semmi. Van egy vezeték nélküli router amit szeretnénk beüzemelni nála, mert a kábel az előszobában van, a gép pedig a hálószobában. Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogy tudom megoldani? Az utp kábelt a WAN portba kell gondolom kötni, de utána hogy ismeri azt fel a router? a router típusa tp link tlwr541g.
Szeretném a segítségeteket kérnem, hogy ezt, hogy tudom megoldani, hogy vezeték nélkül jöjjön a net?
A segítséget köszönöm előre is. -
sylas
tag
válasz
Penndragon
üzenetére
Átállítottam utorrentben és azóta nem ment el a net

Köszi az infokat, segítséget nektek
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! Most mobilnetünk van a diginél és kábelt tévénk. Szeretnénk a mobilnet helyett kábelnetet (lan) és az lenne a kérdésem, hogy mennyire dolgoznak gyorsan a diginél, ha ma rendelem meg, akkor holnap már kijönnek, vagy hétfőn? A netre is van hűségidő? Kiépítési díjat akkor is számolnak fel ha már van bekötve tévé? Mennyire stabil a digi szolgáltatása? Lejön a teljes sávszélesség? Azért kérdezem, mert a T-Home-mal megjártuk másik háznál. Ott 15 Mbit-es volt bekötve és fullra leadta a 15-öt, aztán váltottunk 20-ra és nem jön le már 15 sem, átlagban 12-13 Mbit között jön. Ez hogy lehet?
-
sylas
tag
válasz
Penndragon
üzenetére
Köszi, megnézem!
-
Xero
nagyúr
válasz
Penndragon
üzenetére
Nem gyári FW-t kell használni.
-
Penndragon
tag
Szia! Nekem akkor produkált ilyet amikor 1000 fölött volt a fel/le töltések által használt szálak száma. Tp-link routerrel nekem Pl egyáltalán nem ment a Digi net (igaz az egy 4000Ft-os alsókategóriás csoda volt), elcseréltem egy D-Link-re ezzel (kop, kop) semmi baj nincs.
-
a routeren kell csak a pppoe beállítás, de ott meg biztos jó, ha csak adott munkaállomáson szakad meg a kapcsolat néha, wifi újtán pedig továbbra is jó marad.
volt/van lehetőséged kipróbálni másik munkaállomással a kábeles kapcsolatot?
adott munkaállomásra direktben kötve próbáltad a netet, úgy megszakad? -
forrest85
senior tag
Sziasztok,
Ha lejár a hűség szerződés, akkor automatikusan meghosszabbodik vagy átkerül minden lista árra?
-
tothzoli
tag
optikai szalszakadas a hiba
-
Pistivi
tag
Sziasztok
Nem csak Miskolcon, de Tiszaújvárosban is siralmasan lassú a Digi...............
-
zsolt1225
aktív tag
Nálam most az van, hogy ha nem tárcsázok be digire akkor egy 25/1-es UPC-n vagyok, gyanítom a szomszédén és nem tudom, hogy hogy. Ha rámegyek a digire akkor még a speedtest.net-re sem tudok felmenni, másik oldalon pedig 0.1-es sebességet mér. Dél körül még jó volt, 80/25, igaz akkor is a szomszéd netén voltam alapból. Még a routerére is fel tudok lépni..

-
Xero
nagyúr
válasz
Penndragon
üzenetére
Nekem is döglődik. VPN-el alig-alig bírok becsatlakozni otthonra.
Elviekben központi hiba.(#14519) McLaca: Igen Miskolc belváros. Logok alapján semmi extra. Feláll a háló, de a ping és a down megborult. VPN-el már be sem tudok csatlakozni, csak a routert érem el.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Penndragon
üzenetére
Nálam egész nap jó volt *kopp* *kopp* *kopp*
Budapest/03 -
Penndragon
tag
Sziasztok! Másnak is szenved ma DiGi net? vagy csak minket Miskolciakat sújtanak ezzel?

-
McLaca
őstag
Miskolci van erre?
Az Avason (Leszih u.) eléggé haldoklik a net... Lassulgat, packet lossol, külföldi oldalak tetűlassúak, a magyarok se jeleskednek, és a DVB-vel is van gond. Globális hiba a településre, vagy lokális errefelé?Üdv!
-
szia,
- milyen típusú tp-link router?
- más munkaállomással is próbáltad, azon is adott a hiba, vagy csak az említett munkaállomás sajátja a probléma?
mert az furcsa, hogy kábelen megszakad a kapcsolat a router és a munkaállomás között, de wifi kapcsolaton nem, és úgy az internet is működik.
- a munkaállomás hálókártyájának a beállításait ellenőrizted?
- a kábel jó?
- a hálókártya illesztésének a frissítése? -
adise
őstag
sziasztok!
windows 8 alatt hogyan tudnam beallitani, hogy automatan csatlakozzon a digihez a gép?
inditopultba behuztam, de csak feldobja az ablakot, hiába pipálom be, hogy automatikus csatlakozás, ujrainditás után ujra bedobja..
koszi elore is -
sylas
tag
Sziasztok
Problémám a következő
Routeren van a net!Tp link
Van mikor csak úgy gondol egyet és nincs netkapcsolat, Wifi igen csak pc nincs) Akkor hálozat letiltása engedélyezése és jó, de van mikor megint elmegy
Nem értem mitől!Tudtok vmit?Pl routeren vmit külön bekell állítani? -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
NoOne1976
üzenetére
Ha a gépről "tárcsázol" be, akkor ahány gépet rádugsz annyiról kellene "betárcsázni", és gondolom 1 felhasználóneved és jelszavad van, szóval egy időben több gépről nem "tárcsázhatsz be". Szóval ha nincs is letiltva a többi port akkor se fog egyszerre több gépen működni. Router kelleni fog ha több gépen akarsz netezni.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de így kijózanodva is minden ok, szóval problem solved 
( jó reggelt
).