Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
br.rak #25199 üzenetére
M_AND_Ms linkelte a holland UPC oldalát.
Flashget linkelte hivatalos Digi oldalt.
De valszeg egyik sem teljes. Kiindulásnak jó.
-
br.rak
őstag
Tervezem aktualizálni az első hsz.-t (de minek
) Tudna valaki linkelni egy CI+ kompatibilitási listát ( TV-k, Set Top boxok, stb stb) amit be lehetne linkelni?
-
Flashget
félisten
válasz
ggbuffon1897 #25197 üzenetére
Nem baszogatásként, de van egy összefoglaló a topic elején el kéne olvasni.
-
sagem
addikt
válasz
ggbuffon1897 #25195 üzenetére
Csatornára nem fizettél elő, de a CAM bérleti díja 300 Ft/hó, úgyhogy ha nem kell, mondd le.
-
sagem
addikt
válasz
ggbuffon1897 #25192 üzenetére
Nem a HD-hez, hanem a kódolt csatornákhoz (DigiFilm, HBO stb.) kell. A CAM akkor kell, ha a TV-d tudja kezelni a kártyákat és szeretnél kódolt csatornákra is előfizetni. Ha a TV-d nem kompatibilis vele (a Digi oldalán meg lehet nézni a listát), ÉS szeretnél kódolt csatornákat is nézni, akkor boxot kell bérelned.
Illetve ha a TV-ben nincs megfelelő tuner, akkor is box kell a HD vételhez.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Benzoldog #25187 üzenetére
na igen, ez a másik kérdés ami összezavart, mert a szerelősrác hülyén nézett rám:
kérdeztem h hozta ezt a CAM-os lóf*szt, mert h rendeltem ugye, mondta h azt majd kihozzák külön, de minek az nekem sima Digi+ előfizuhoz...hát mondom mert az ÜFSZ-en azt mondták, h ha HD-t akarok, akkor ugye van a box, vagy a cuccos, de ez ugye ingyenes, igényeljem csak..
de aztán ahogy a srác beszörcsölte a csatornákat, mondta, h van itt minden HD-be, és ha kihozzák majd a kollegák, valszeg itt sem hagyják majd a CAM-ot az előbb leírtak miatt..
most akkor egyáltalán minek árulják a HD boxot? illetve ennek a CAM-os cuccnak akkor van jelentősége v nincs?
nem vagyok nagy tévéguru, szval kicsit összezavarodtam
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
SkyLine3000 #25190 üzenetére
hát továbbra is 10-12 között ingázik a le, router restart már megvolt
esetleg a routert lőttem be rosszul? (annyira nem értek hozzá).. elv azzal a PPPoE lófasszal csináltam, beírtam user/pass-t aztán csókolom.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
ggbuffon1897 #25186 üzenetére
szoftverbazis.hu-ról tölts le vmi nagyobb dolgot, mondjuk vmi játékot. Azzal legalább a letöltési sebességed megtudod, mert onnan mindig max sebességgel jön le a cucc.
Nálunk is digi van 20/10es nettel, de inkább 15/15. Összesen mondjuk megvan a 30 mega. -
sagem
addikt
válasz
Néha nekem is "beakad" a netem, 80/20 helyett 10/20-al megy, ilyenkor egy router újraindítás segít a dolgon nálam. Mondjuk szerencsére ritkán fordul elő
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
szia
a spped teszt sokmindentől függ hogy mit mutat arra ne adjnekem a legnagyobb net van és azzal sem mutatja azt amit kellene
torrenten szoktam próbálni le max11 megát tud nekem föl 3,2 őt
-
Benzoldog
tag
válasz
Szerintem nem fogod megbánni, jól döntöttél, és a legnagyobb előnye a Digi-nek, a többi szolgáltatóval szemben, hogy a digitális és HD csatornákhoz nem kell külön box-ot bérelned, és ez szerintem hatalmas előny! Pláne, hogy most már Smart CAM modullal is tudod nézni a kódolt adásokat.
-
ggbuffon1897
őstag
na a sok vacilálás után tegnap előfizettem digiéknél 2évre upc-ről, remélem nem fogom megbánni
az első meglepi mondjuk már meg is volt, mert tnap duán fél5ös szerződéskötés után, ma 3kor már bevolt kötve
mondjuk a nettel vmi még nem okés, nemtudom h ez normális-e, mert a basenet-et köttettem (40/20) de egyenlőre speedtest nem hajlandó 10/12 nél feljebb ugrani...
-
törölt tag
Van a fórumozók között valakinek 'LA' sorozatú LG TV-je, amiben van PVR?
-
törölt tag
válasz
Flashget #25182 üzenetére
Viszont most nézem az olimpiát HD-ben. Biatlon van. Extra közelieknél néha látom a légpuska csövén kicsapó levegőt, a célról lepattanó golyót, stb. (Időnként fél-szemből kamerázzák a fegyver csőtorkolatát extra-közeliben is.)
Fantasztikus ez a HD.Mi fogok látni 4K-ban?
-
Flashget
félisten
válasz
#29810560 #25178 üzenetére
Mennyi idő Budapesttől Kiskunhalas? Talán 2 óra kocsival. .
Szomszéd mesélte akinél próbáltam a CI+ kártyát.
XIX kerületi üfsz-n kért mobil netet. Mondták nincs stick és már régóta nem kaptak azt sem tudják mikor lesz.
Elment a szomszéd kerületbe a XX-ba ahol azt kérdezték vissza mennyit akar vinni? Vagy 5 db-ot vitt mire az egyik jó is volt
A kettő között 10km sincs a távolság. -
batagy
őstag
-
Tormento
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan új helyre költözöm, és ott a Digi lesz a szolgáltató.
Digi+ csomagot szeretnék, kódolt csatornák nélkül. A kérdésem az lenne, ha digitális csomagot szeretnék, akkor kell-e bármilyen külső eszköz (smart cam, beltéri egység) vagy simán megtalálom a digitális (HD) csatornákat, ha alkalmas a készülékem? Van a tv-ben CI+, DVB-T, DVB-C tuner is.
Köszönöm előre is! -
Raga
senior tag
Hello!
Én február 4-én kedden voltam bent a kiskunhalasi ügyfélszolgálaton CL+ kártyáért.
Felírták az igényem, mondták majd szólnak!
Azóta sem szóltak!
Szerintetek ez így jó? -
GP-Sz
senior tag
válasz
#29810560 #25160 üzenetére
Nem néztem utána, de én úgy gondolom, hogy ezek a rendszerek úgy működnek, hogy folyamatosan megy loopolva egy adatfolyam a kódolt csatornák alatt, amit olvasva a CA modul el tudja dönteni, hogy az adott kártya engedélyezve van-e. Ami este meg reggel vagy mikor történik az annyi, hogy az adatfolyamot frissíti a digi az aktuális előfizetői adatokkal.
-
törölt tag
válasz
hucsikoi #25161 üzenetére
Sebaj, majd idővel erről is egyre többet tudunk.
... mert, minél több ember rendeli meg, annál több info keletkezik.
Minél több info keletkezik, annál többet tudunk.
Közben viszont sajnos telik az idő és megöregszünk. Öregen pedig egyre kevesebbet tudunk.Így aztán: Minél többet tudunk, annál kevesebbet tudunk.
-
törölt tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
MasterMark #25149 üzenetére
Érdekes. Tegnap írtam,hogy délben kértem én is kártyát. Ilyen 17 óra körül betettem a tv-be...18 órakor már párosítva volt...este fél nyolckor már ment a digi film. Nem kellett rákapcsolnom és rajta hagynom....néha oda kapcsoltam,hogy megy-e már, aztán annyi volt.
-
törölt tag
válasz
Flashget #25155 üzenetére
Nem tudom, csak sejtem, de azért "kell" kódolt csatornára kapcsolni, mert a párosító/aktiváló jelet csak a kódolt csatornákat tartalmazó multiplexekre teszik rá, de ez nem biztos csak találgatás a részemről, mert erről nincs írott infóm és az internetről származó infók is szűkösek még ebben a témakörben.
... és ugye a(z) HBO családot nem mindenki rendeli meg, a Felnőtt csatornákat sem, ráadásul azokon csak 23 óra után van műsor, tehát marad a DIGIFilm.
-
Flashget
félisten
-
törölt tag
válasz
MasterMark #25153 üzenetére
Hagyd bekapcsolva - célszerűen a DIGIFilm csatornán, mert akkor rögtön látod a párosítás eredményét - és telefonálj. Egyedileg párosítják neked. (A kártya kódját kell bediktálnod, de nem kell kihúzni a kártyát, hogy bediktáld, mert a CI menüben a Smart kártya infó menüpont kiírja.)
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Látom tegnap kaptad a kártyát. Lehet, hogy nem ártana. Nekem már aznap este aktiválták.
-
törölt tag
válasz
Mióta áll a 25-ös kódon?
-
MasterMark
titán
Nekem még mindig azt írja a TV, hogy nincs párosítva a kártya. Akkor most én is telefonáljak?
-
törölt tag
válasz
Flashget #25142 üzenetére
... és most már működik minden frankón?
Nálam (LG TV/Monitor) egy kicsit lelassult a csatornák "pörgetése" és a kódolt adásoknál egy kicsit lassabban jelenik meg az adás, mint a kódolatlanoknál, de ez gondolom normális, mert a CAM-nak van egy pici késleltetése a dekódolás miatt.
-
Flashget
félisten
Panel csere után gond letudva.
D6500-on is működik a CI+ bátmit is mondanak üfsz-en! -
Flashget
félisten
válasz
MasterMark #25133 üzenetére
Nagyon sok tv nincs benne (szerintem egyszerüen az UPC listát átmásolták abban pedig nincs benne a 2012 elött gyártott készülékek)
én jeleztem üfsz-en samsung D szériát ami CI+ kompatibilis, hogy majd továbbítják..jól látható, hogy le se szarták -
MasterMark
titán
Nekem is megvan a SmartCam már. [link]
Lett mellé egy SD Box is. Szép képet ad RGB Scarton.
Ezt a box-ot át lehet vinni másik Digi-s helyre is kipróbálni? (Nagymamámékhoz, hátha ők is rájönnek mennyivel könnyebb ezzel.)
A CI kompatibilitási listában nincs benne a TV-m, pedig kompatibilis. Lehet valahol kérni, hogy berakják, legalább mások tudják biztosra?
-
Flashget
félisten
No van már ilyen is CI+ kártyával kapcsolatban.
-
Flashget
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
Na, jelentem, hogy Panasonic P42UT30E -ben megy a CI kártya.
A kártya már működik, aktiválták, de adás még nincs, azt írja fizessek elő. Igaz, azt holnap délelőttől ígérték amúgy is.
-
bodazo
tag
Székesfehérváron elment az összes digitális adás. Valaki meg tudná nézni, hogy nála is van-e gond, vagy csak nálam.
-
V.Stryker
nagyúr
Na, ma voltam bent, kaptam is CI kártyát, haza megyek be is üzemelem. A kérdés az,hogy áramtalanítsam a tv-t mikor bedugom vagy tök mindegy?
-
katona84
tag
Szia!
Kőbánya X. ker.
Megpróbálom az általatok leírt megoldásokat.
Az elosztó egyébként valami ilyesmi, csak nem F hanem T elágazású. Hasonlóan fel van rajta tüntetve a frekvencia tartomány. Sajnos kénytelen vagyok helyette valami toldót használni, mert az osztás helye fél úton van a TV felé, a vezeték meg szépen be van glettelve a falba...Mindenesetre megpróbálom ellenőrizni a DVB-T jelet is majd.
Köszönöm a segítségeteket!
írok majd mire jutottam.
-
dh66e
veterán
válasz
katona84 #25118 üzenetére
Szia! Területileg hol van a vétel?
-lehet központi hiba( fontos:diginél analógot jelents be)
-lokális hiba(elosztó szekrény a folyosón itt elszállt valami ezt is a digi intézi a fenti figyelembe vételével)
-kábel vagy csatlakozó hiba( írtad hogy van egy elosztód,Ezt iktasd ki így leellenőrizheted hogy hogy a folyosóról bejövő kábelen érkezik e jel ha nem jelentsd be diginél.) -
katona84
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Elolvastam az összes Sharp-os bejegyzést (nem volt túl sok.), ám konkrét megoldást nem találtam a problémámra.
Van egy Sharp 40LE810E Aquos TV-m, tökéletesen elégedett vagyok vele, ám költözés miatt TV szolgáltatót kellett váltanunk T-home volt, most DIGI lett.
A szolgáltatás aktiválásának a napján magyar beállításokkal is simán megkeresett 120+ csatornát a TV és működött az EPG is.
Ám azóta egyik napról a másikra elment az összes digitálisan fogható adás és hiába keresem őket, bármilyen területi beállításokkal, semmit sem talál a TV. Ezzel szemben az analóg jel továbbra is jónak mondható, fogja a TV.
A kérdésem az lenne, hogy elképzelhető-e, hogy a régi kábelezés miatt tűntek-e el digitális adók? Vagy akkor az analóg jel sem lenne fogható?
A kábelezés felénél be van iktatva egy elosztó, gondolom az előző tulaj használta. Ezt is átvizsgáltam, a kábeleket újra farigcsáltam, majd újra bekötöttem őket.Várom a javaslatokat észrevételeket, mit csinálhattam rosszul.
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
A DVB-T platformon használják az aktiválás kifejezést.
Ott kapsz egy kártyát (CAM-el/STB-al vagy anélkül, ahogy rendeled, de mindegy is, mert saját CAM-et/STB-ot is használhatsz a CI miatt). Itt ugyebár nincs párosítás, de aktiválás van.
A kapott kártya inaktív viszont a CAM-be való első behelyezés pillanatától (feltéve, hogy bekapcsolt eszközbe teszed be) elkezdi számlálni az ún. nyílt időt. Ez 8 nap. Amennyiben a 8 nap alatt egyszer sem aktiválod (telefonon vagy interneten keresztül) akkor ún. lejárt idejű kártyává válik. A 8 napos nyílt időn belül aktivált kártya aktívvá válik mindaddig, amíg le nem telik az aktiválással meghatározott ideje. Ez határozott idejű előfizetésnél az aktiválástól számított napra pontosan 6 vagy 12 hónap. Határozatlan idejű előfizetésnél, - úgy tudom végtelen - de ebben nem vagyok biztos. Amennyiben a kártya aktiválással meghatározott használati ideje lejár inaktiválódik és többé nem kulcsol ki.
-
mitvisz
csendes tag
Mondjuk az sd boxnál van valami visszajel mert amikor próbálták aktiválni az ü.szolgálatos látta hogy nem maradt rajta a kártyán az aktiválás hiába próbálta . Azóta mondjuk működik.
-
atirag
őstag
Megnéztem a digi honlaőján és benne van a listájukban mindkét tv-nk.
Ezt a dvb-c-t azért kérdeztem mert a hölgy a diginél azt mondta kell ez is az is.
De ezt nem igazán értettem és azért kérdeztem konkrétan.Flashget: Mit takar pontosana,hogy natív felbontásban? A upc meg a t-home az nem rendes felbontásban van?
-
Flashget
félisten
-
g0dl
addikt
válasz
atirag #25098 üzenetére
" a ci kártyán kívűl tudnia kell a dvb-c tunert is."
- az a "ci", az "ci+" kell legyen
- csak akkor kell kártya, ha külön fizetős (digifilm, hbo), vagy felnőtt csatornát akarsz
- nem dvb-c tuneres tv is jó, de akkor szükség lesz stb-re, vagy megelégszel az analóg adással, ami egyidejűleg jön a csomagbanA HD csatornák képminősége szerintem hibátlan, és ezekért nem kell többet fizetni. Sajnos nem mindegyikhez van magyar nyelvű hangsáv.
-
V.Stryker
nagyúr
És igen!!! Kellett nekik pár hónap de van végre CI kártya!
Nem kell külön box, külön távkapcs.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Trollok komolyan
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest