Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
gulyasa
őstag
-
csiki52
tag
nálunk 3 éve a szekrényben van az optikai elosztódoboz /Bp Kispest Eötvös u/ csak a lakásokba nem hajlandók bekötni, pedig a szerelő 2 éve azt igérte ,hogy év végéig bekötik igy nem hajlandók a telefonnak külön kábelt bekötni, azóta sem történt meg, akkor covid se volt.
Kiiktattam a vezetékes telefont csak fizetem a havi dijat, hogy a tetves szar /HN298/ routerüket ne kelljen használni.
Itt volt elsők között LAN ittfogják utoljára átkötni?
A net stabil állandóan 500mbit felett van, igy nagyon nem ugrálok már, de az hogy a vezetékes telefont nem lehet igy használni az 2020 ban nevetséges, a saját routerük tökmindegy volt , hogy elől vagy hátul vagy switchen keresztül volt bekötve valami szar mindig volt, amiota kivágtam a hálózatbol azota minden jo a telefont nem számitva. -
-
-
Flashget
félisten
-
eddie17
addikt
Azóta is ugyanúgy van a kábel, semmi nem történt.
(tudom, napirégész
)
Úgy néz ki igazad lesz, bár most írtam nekik megint egy szívhez szóló levelet, hogy ha már itthon kell lenni az embernek, nem akarnak-e még is csak bekötni az utcába bármit is.
Bár lehet most ők is otthon kuksolnak. -
-
Watt25
veterán
Persze, szőrszálhasogatás, de szerintem pont elvileg nem tudja. Ahogy mondtam, doksi nem említi, hogy tudná. (Se specifikációban, se a menüleírásban nem írja, hogyan lehetne DVB-C-re állítani a hangolást.) Ettől még simán lehet, hogy tudja, láttunk már ilyet. Én mondjuk megnéznék egy fényképet a hangoló menüről, ahol láthatóan ki van választva a kábeles hangolás.
-
figaro73
friss újonc
Igazából azért ide írtam, mert a következő kérdésemre szerettem volna választ kapni: Csak gondolom, hogy a szolgáltató küldi valamilyen módon a hangolás során, hogy adott csatornát melyik pozícióra kellene rakni, de a TV szoftvere nem veszi figyelembe?
De köszi, megnézem a Sony -s topikot is, lehet mást is bosszant ez a probléma. -
sirarcheer
senior tag
A T-vel Nekem sincs jó tapasztalatom. 5 éve amikor egy albérletbe laktunk, csak T volt és ADSL net. Rá is kérdeztem, hogy kábeles nincs? De mondták, hogy tervezik, de nincs.
1 év után már volt Digi, lemondásnál mondtam miért megyek át, erre benyögték, hogy ja már évek óta van kábeles net Nálunk is. Nagyon káromkodtam. -
nfsu17
veterán
jó lenne, ha már a digi is rájönne, hogy el kéne kezdeni csomagokat adni.
sport, természet, stb.
ott a CAM, ne csak a szutyok sd hbo, meg szutyok sd filmnow menjen rajta.
El tudom dönteni, meg mások is, hogy akarok-e spílert meg sport1hd-t, vagy nem.
Ha akarom, kifizetem. A lehetőség sincs meg. Vagy van digi, vagy nincs, kb ennyi.
Ez azért gennyes húzás lesz, ha tényleg meglépik.
A spektrum azért fájni fog, a többi nem gáz. Bár darts-ot szerettem nézni decemberben.
Apám meg "sportos", bár sok sport1-2-t ő sem néz úgy rémlik.
A minimax azért sok családban (sajnos, vagy nem sajnos) "0-24" csatorna. -
Flashget
félisten
Nem.
Ez a mervado ami eletbe lepett 2 eve:
"Valamint azt is előírja a jogszabály, ha az előfizető a hűségidő lejárta után határozatlan szerződést szeretne kötni, akkor utóbbiban szereplő feltételek nem lehetnek rosszabbak a korábbi szerződésben foglalt feltételeknél."
A torveny nem irja elo ez az allapot meddig maradhat fen vagy maskeppen mondva bebetonozva. -
4Grider
nagyúr
A megszűnt (kivezetett) és a lezárt csomag csomag között van némi különbség. A lezárt csomagokat csak erősen indokolt esetben lehet megszüntetni (kivezetni) és azt kivétel nélkül mindenki esetében és egyszerre végre kell hajtaniuk. Itt sejtésem szerint nem erről van szó.
-
Márton
nagyúr
Ne már. Ha ezt így összerakta, hogy ne lenne annak a tudásnak a birtokában, hogy ha pl. a kép közepére kattintok, tűnjön el minden OSD?
Ha már digi online: valaki írta, hogy 24p. Nálam teljesen folyamatos, de csak a PPTV King telómon. Galaxy S6-on nem. Mit csinál ez a pptv, gyári, régi 5-ös androiddal, ami kisimítja a videót?
-
Luissimo
veterán
imádom a segítőkészségedet, aranyos vagy, főleg amilyen képet vágsz hozzá
Képzeld megnéztem, de nemtudtam beazonositani, hogy mely két csatorna került be újonnan a két luk helyére, vagypedig maradt üresen a freki és nincs helyette semmi.ennyi kellett volna válaszul, talán rövidebb mondatban, hamarabb letudtad volna gépelni ezt a választ, mint a kioktatót.
mivagyte, topikgazda ?? -
atee_13
őstag
Lehetni lehet, meg falon kívül sínben is, de ez jelenleg elég jól néz ki, padlófűtés, letisztult fal és nem akarom ezt az összképet ilyesmivel "elcsúnyítani" mert gyakorlatilag tényleg csak a PL hiányzik nekem. Sajna az előző tulaj teljesen máshogy gondolta a TV-zést mikor megcsinálta a lakást. A nappali fal közepére vezettette be a kábeleket rakott oda egy polcot és azon volt a TV
és a TV is csak valami kicsi kb40 cm lehetett. Rendes TV a hálóban volt mert ő csak fekve tud TV-t nézni én meg pont úgy nem
Gondolkoztam az összefoglaló 34. pontján is, de a digi online valahogy egyszerűbbnek tűnik majd stream elem a meccset vagy reménykedem, hogy a digisport is adja majd mint ebben a szezonban, bár mivel a spíler bejelentette, hogy 3 évre leszerződtek azt gyanítanám a digi már nem kapja meg.
(#54601) Mr. Janó
Ezen is gondolkodtam, de egyenlőre a Digi online egyszerűbbnek tűnik mert igazából amit én TV-n nézek az sport, persze ha már van megy egy kis TV paprika természetfilm is, de ha nem lenne külön nem akarnám nézni. De nem vetem el teljesen ezt a lehetőséget sem.
-
atee_13
őstag
sejtettem, hogy nem egy sima 1272 odacsörgés, titkon abban reménykedtem valakinek van egy kis bennfentes infója.
Pár hét és költözök, az új helyen kábelek csőben mennek, hogy jóhelyre kerüljön 2 falat kellene bontani ami már hálózva van. Ezt nem is tudom de a "szakik" kb 250 ért vállalnak. Annyiért meg inkább elég a Digi online csak a PL szívfájdalom nagyon, de majd nézem neten, a többi csatorna pedig nekem bőven elég ami ott van.
-
törölt tag
-
-
-
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Külpolitika
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest