Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
johnny23
tag
válasz
Komi28 #27498 üzenetére
Màrmint a csatorna sorszàmàt vàltoztattad? Mert probàltam de akkor is eltűnnek egy idő utàn (igen, nàlam is az m1,m2,Duna HD-k a renitensek). De lehet vmit rosszul csinàlok?
(Nekem még a Pana V10-es tìpus van, ennél még Finnorszàgot kell kivàlasztani,hogy opció legyen a DVB-C :-/) -
batagy
őstag
válasz
MasterMark #27493 üzenetére
Nálam is néha kockásodik mostanában 1-2 csatorna, elég ritkán, de észrevettem. Bp 21. ker. Egy hete hozták vissza a Pana UT50-et a szervizből, azt hittem, hogy valamit elállítottak, de akkor ezek szerint nem .
-
válasz
MasterMark #27493 üzenetére
nálam is jelentkezik néha - bár csak ritkán, és csak néhány csatornán -, illetve több ismerős is említette, más és más helyen lakunk, szóval szolgáltatási probléma lehet.
-
MasterMark
titán
Mostanában bekockásodik pár csatorna néha. Ez miért van? Kábelezésben nem változott semmi. Eddig nem csinálta.
-
johnny23
tag
Sziasztok!
Akkor ezt a Diginek kell bejelenteni, vagy egy tv szerelőnek?
-
johnny23
tag
Sziasztok! Van egy (régebbi) Pana plazma tévénk (tv sajàt DVB-C-n hasznàljuk!) és azt csinàlja egy jóideje,hogy kb. 5-6 csatornàt (m1,m2,duna,duna world...) eltűnik a csatorna listàból és csak egy csatornafrissìtés v. ujraprogramozàs utàn jönnek újra vissza (egy ideig). De olyan is volt màr,hogy egy adott csatornàt baromi sokszor betett egymàs utàn.
Màs is tapasztalt ilyet? Ez a tv hibàja? Mi lehet erre a megoldàs?
Köszi a vàlaszt! -
válasz
Kroni1 #27483 üzenetére
szia,
az összefoglalót lenyitva, megtalálod a megoldást, de;
Nem jönnek be a közszolgálati adók/rádiók digitálisan. Mit tegyek?
Digikábelen ezek az adók némileg eltérő paraméterekkel rendelkeznek.
Manuális keresésnél ezeket az adatokat kell megadni.
Frekvencia 114,5 Mhz, 121,5 Mhz, 128,5 Mhz, Symbol Rate 6000, QAM 256
Egyes készülékeknél célra vezető megpróbálni a teljes illetve hálózati keresés opciót is. -
Kroni1
veterán
Sziasztok! Anyumnal ujrakerestem a tvn a csatornakat, mert comedy nem volt beallitva, most eltunt az m1 - m2, de emlexem azt anno is kulon kellett behozni. Hogy is kell keresni, hirtelen nem talalom.. koszi!
-
Flashget
félisten
válasz
dorika87 #27462 üzenetére
ma vettünk egy samsung T24C300EW tuneres monitort.
amiben jobb az enyémtől ebben már CI+ van. Viszont a hálózati keresésre 0 db csatornát talált, míg a teljesre 110db digitálisat ami eleve rossz, mert a szintén samsung tv 125db-ot talált. nem volt kedvem megkeresni a hiányzó 15db-ot majd a gyerekem összeírja mely adókra van szüksége és azokat összeszedem.
Ezek ilyenek... -
zichie
senior tag
-
konrada
tag
válasz
dorika87 #27474 üzenetére
Valószínűleg valamelyik frekvencia maradt le, és az azon lévőket nem látod. Ha már megtaláltad a listát a Digi honlapján, nézd meg melyik adók hiányoznak, aztán annak a frekvenciájára keress rá. Jó esetben megtalálja azokat teljes keresés nélkül is. (Vagy valami kábelhiba van, vagy zavar valami készüléktől.)
-
zichie
senior tag
válasz
dorika87 #27474 üzenetére
Én kézi kereséssel futtattam le az összes érintett digitális frekvenciára. Csak így talált meg mindent.
Sajnos ezzel a tv-vel van egy olyan negatív tapasztalatom, hogy újra keresésnél még megvannak a csatornák, de a ha kikapcsolom és bekapcsolom, akkor sokat elfelejt. Mivel a diginél elég gyakran kavarják meg a csatornákat, így néha újra kell keresni.
Az "elfelejtés" dologra egy megoldást találtam, a gyári resetet, amit úgy negyed évente érdemes megcsinálni. -
dorika87
őstag
válasz
zichie #27464 üzenetére
Egyébként igazad van, mert összeszámoltam a digi honlapján lévő digitális csatornákat a digi+ csomag kínálatában és összesen 120 csatorna van (rádiók nélkül)
Úgyhogy majd ha hazaérek újra keresek, de azért nem értem, hogy azt a 11-12 csatornát miért nem találta meg nekem március 26-án.
Elképzelhető, hogy Pesten valamiért nem talál meg mindent?
Vagy érdemes újra lefuttatnom a keresést? -
törölt tag
-
Ahab77
tag
-
PeterPH
senior tag
válasz
szabi__memo #27466 üzenetére
Bárki bármire előfizet, az kapja a digitális és analóg csatornakínálatot is.
A digitális csatornakínálat bővebb, analógban nem jön minden csatorna.
A teljes digitális kínálat kb. tizenpár analóg csatorna frekvenciáját foglalja el, mivel egy frekvencián (mux) több digitális csatorna is van. -
Watt25
veterán
válasz
szabi__memo #27466 üzenetére
Mindig jön analóg és digitális is.
-
szabi__memo
nagyúr
Ha a digitális csomagra fizet elő valaki az kapja az analógokat is?
Nem tudom egyáltalán minden digitális mellé elfér e a sávszélben az összes analóg... -
törölt tag
Nem tudom, hogy nálatok hogy van, de nálam, Nyíregyházán az M3 mellett jön egy M3 promóció 2014 nevű csatorna is. Néhány nappal ezelőtt még csak az M3 műsorok beharangozója ment rajta, de most már tök ugyanaz, mint az M3. Tulajdonképpen két db. M3 csatorna van. Ez miért van? Lesz a helyén valami más?
-
dorika87
őstag
-
Igen az ügyintéző arra gondolt hogy mivel nem kértem boxot ezért a digitális hibákat csak 2500-ért tudják megnézni.
Mivel mondtam neki hogy analóg se jön be így sikerült bejelenteni. Azt nem akarta elhinni hogy nincs külön beállítás arra hogy csak analógot keressen.
Szóval tényleg vagy a kábelezés vagy a tv rossz. Én inkább az előbbire gyanakszom mivel a netet se tudták elsőre rendesen bekötni. Ha mégsem lesz igazam maximum fizetek 2500 forintot a kiszállásért. -
Flashget
félisten
válasz
DelArco #27456 üzenetére
Digi adja az analógot és a digitálist is kódolatlanul minden előfizető számára.
Mivel nem kértél stb-t vagy CI+-t így leszarják a problémád. Ha digitális hibát jelzel nekik akkor 2500Ft-ért kimennek. Ezért kell analóg hibát jelenteni a többit a szerelővel megbeszéled.
Analógot mindet meg kellett, hogy találja a tévéd.
Digitálisat LG esetében ország változtatással lehet mindet behozni ha Magyarország esetében nnem talál semmit. Finn, svéd, norvég ilyeneket állíts be.
Ha ezután sem talál semmit akár maga a DVB-C tunered rossz és akkor LG-t hívd.
vagy a kábelezéssel lesz a gond esetleg megvan törve vagy egy rossz mínőségű elosztó a hibás. -
válasz
Watt25 #27448 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Felhívtam őket és úgy tűnik ha jól értettem hogy csak analógnak kellene lennie az összes csatornának mivel külön nem mondtam hogy digitálisat szeretnék.
Nem tudom ez bármit befolyásol e a csatornakeresésben mert nem láttam olyan beállítást ahol csak analógra lehetne keresni. Olyan volt hogy csak digitális keresése amiből arra következtetek analógot alapból keres ha ezt nem kapcsolom be.
Na majd 72 órán belül valaki jól megnézni. -
szabi__memo
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek
-
unravel
őstag
válasz
szabi__memo #27452 üzenetére
"Ha más nem valaki megnézné melyik hd csatornáé a legnagyobb és az mekkora??"
TV2, SuperTV2. DigiSport 1-2 : 12.50 Mbps
-
Watt25
veterán
válasz
szabi__memo #27449 üzenetére
Én összeírtam, de tudtommal nem sokat változott azóta.
Biztos megvan ez valahol.
Én is ezt gondoltam, de eddig a saját listámnál részletesebbet sehol sem találtam.
-
szabi__memo
nagyúr
-
dorika87
őstag
válasz
DelArco #27447 üzenetére
Szia! Nekem egy LA620S-em van és nem volt problémám a csatorna kereséssel. Valóban elég csak az antenna kábelt bedugni és már jön is minden digitálisan (legalább is nálunk a panelben így van) Elindítottam a keresést és kis idő után elkezdett keresni. Mondjuk kellett várnom jó pár percet mire elindult a keresés, de nyugodtan kivártam. Én a biztonság kedvéért bejelöltem a kábelt és a műholdat is, és mindent megtalált. Legalább is gondolom, mert 109 csatornám van digitálisan jelenleg, ebből duplán vannak meg azok amikből létezik HD csatorna is. Előszőr csak az antennát jelöltem be véletlen és akkor úgy tűnt csak az analóg csatornákat találta meg, mivel a műsorújság sem jött be és infókat se tudtam nézni a csatornákról, de aztán újrakerestem kábellel és frankón bejött minden. Az én csomagom is Digi+.
Szerintem próbálkozz még, esetleg olvasd el a használati útmutatót hátha írnak benne hasznosat. -
unravel
őstag
válasz
szabi__memo #27449 üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok,
Találok valahol valami infót arról, hogy melyik csatorna milyen sávszélességgel jön?
Leginkább a HD csatornáké érdekelne, de jó lenne mind...Köszi
Sz -
Watt25
veterán
válasz
DelArco #27447 üzenetére
keresest inditva nem talal egy darab csatornat sem. <--> Maga a kabel illetve a bekotes helyessege meg nem volt kiprobalva masik tv-vel.
Hát, akkor nem fórumon kellene elsődlegesen érdeklődni. Mert ugyan a digitális adókkal valóban lehet esetleg probléma, de ha analógot sem talált a tévé (amelyek megtalálását kb. nem lehet elrontani felhasználói hibával), akkor a Digi-vel kellene beszélni...
-
Hello!
Akadt egy kis problemam a digi-s csatornak belovesevel az uj tevemen igy szeretnek segitseget kerni.
A Tv tipusa LG LA690s es DIGI+ elofizetesem van hozza.
Annyit tettem hogy hatul bedugtam a kabelt az Antenna/cable cstlakozonal es probalkoztam egy csatornakeresessel.
Ott felajanlotta hogy antenna,kabel vagy muhold. kabelt kivalasztva es keresest inditva nem talal egy darab csatornat sem.
Visszaolvastam itt egy kicsit es ha jol ertem az alap DIGI+ elofizeteshez nem kell se kartya se box hanem csak a kabelt kell csatlakoztatni.A tv leirasaban ez elvileg azt jelenti hogy alkalmas az ilyen tipusu szolgaltatas vetelere:
Analóg TV vétel
Digitális TV vétel (földi/kábel/műholdas)
CI+
Digitális műsorszórás vételeIgen
DVB-T/DVB-C/DVB-S2
Igen
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.Maga a kabel illetve a bekotes helyessege meg nem volt kiprobalva masik tv-vel. Ez az elso tv amivel kiprobaltam.
Esetleg van valakinek otlete hogy hol lehet a gond?
Koszonom elore is! -
kriszko77
csendes tag
Sziasztok !
Lehet nem én vagyok az első aki ezt megkérdezi, ha így van akkor elnézést.
Szóval : A DIGI+ előfizetéshez már nem jár ingyen az SD Box ? Én egy éve vagyok DIGI-s, nekem adták anno.
Most egy ismerősnek ma kötötték be, de Box-ot nem kapott. Vagy külön kellett volna kérnie a megrendeléskor ?köszi
-
pooty
tag
válasz
digikábeles #27442 üzenetére
Én is tőlük vettem egy SAMSUNG BDC8200-as típusú felvevőt immáron 1,5 éve (most ahhoz képest féláron kapható, de így is simán megérte). Győri DIGI-re csatlakozva nagyszerűen működik. Számtalan amcsi foci és jó pár egyéb műsor normális időben való visszanézését segítette. Némi szépséghibája van(egy karc a tetején), de mivel úgyis tévés szekrényben csücsül pont nem látszódik belőle semmi. Viszont a fényjáték, amit ki/bekapcsoláskor nyom az baromi jól néz ki...
-
Flashget
félisten
-
Bogyi007
veterán
válasz
kecsawi #27433 üzenetére
Én Szegeden ellenben kétszer is vásároltam tőlük és csak pozitívan tudok nyilatkozni róluk. Egy Monitort vettem tőlük ami később pixelhibás lett amiből végül egy komplett sor pixel elszállt. Kb 3-4 hónap volt még a gariból, de ők azon felül, hogy nem outlet állapotú monitort adtak helyette (amikor vettem nem volt hozzá doboz csak bubis csomagoló) komplett vadonatúj csomagolásban, hanem még a garanciát is újra egy évről indították el.
Azóta a monitor már másnál van, de mai napig pöpecül üzemel.
-
esn
csendes tag
Aki esetleg stb-t venne, az gondolja meg ezt az alternatívát:
-
allfinanz
senior tag
hol van a h!t music?
-
unravel
őstag
-
flash-
veterán
Mytv Pro ból 1.09 a legújabb?
-
törölt tag
válasz
zsolt501 #27421 üzenetére
Ezt nem is értem. Miért rakná át?
Lehet, hogy félreérthető voltam?A telefont már előbb leválasztják - lakáson belül - egy passzív "kábelosztóval" (Y csatlakozóval).
Persze. A Te belső kábelhálózatod, attól még lehet Gigabites akár SFTP is, de attól azt még árnyékolt végekhez kell csatlakoztatni (azért fém 100/1000 BaseT csatlakozójú az SFTP!!!).
Az "oda a Gigabit"-et azért írtam, hogy ha a DIGI esetleg bővít majd Gigabitre, - mert pl. Romániában már van Gigabit-es csomag - akkor le kell mondani a telefonról.
DE! A DIGI lépcsőházi kábelhálózatát Gigabites kapacitásra alakították/alakítják ki. Cat5e UTP-vel, max. 100 m-es szegmenshosszakkal. Ennél hosszabb kábel esetén már repeater-t ("erősítő"-t) kell használni. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Kroni1 #27415 üzenetére
Az hogy ők mivel mennek fel az mindegy sokat nem oszt nem szoroz, de ha több gépre osztod a netet kábellel akkor már bizony számíthat a dolog, főteg ha nagy méretű fájlokat másolsz gépek között.
A sima CAT6 kábel árnyékolatlan, csak több a csavarás benne, de sajna attól még össze képes szedni az interferenciát más kábelektől és berendezésektől, ezért is érdemes olyan kábelt behúzni, ami már árnyékolt és az SFTP kábel pont azért is jó, mert árnyékolt.
Főleg ha hosszú távra tervezel és nem akarsz majd kábelekkel vacakolni idővel már csak ezért is érdemes ilyen kábelban gondolkodni. -
törölt tag
válasz
Kroni1 #27415 üzenetére
A Cat5e vs. Cat6 a kábel belső zavarmentesítését, "árnyékolását", kialakítását jellemzi.
Az SFTP az érpárokat külön árnyékolással (shield) látja el, de mindkét végükön árnyékoláshoz kell csatlakozniuk.(Ahhoz hasonló, mint a televíziós technikában a koax kábel. Az is árnyékolt, de mindkét végén árnyékoláshoz is csatlakozik.)
Lásd!
Twisted_pairEz a nagy helyzet.
-
törölt tag
válasz
#29810560 #27414 üzenetére
Ja! ... és még valami.
Amennyiben 'DIGIfon'-t (telefont) is visz be a lakásba a DIGI, akkor a 100/1000 BaseT csatlakozó két külső-szélső szálán hozza be az analógra "átalakított" VoIP telefont. Ezzel aztán oda a Gigabit, mert 3x2 érpáron már csak 100 MBit/s-es Ethernet hálózat létesíthető.
-
Kroni1
veterán
válasz
zsolt501 #27412 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Azért is kérdeztem, mert van itthon cat5e és cat6 kábelem is, gondolom ha az átalakítótól cat5e-vel jönnek fel akkor már sokat nem segít, hogy én bentre cat6-ost húzok..
Szerk: Olvasom Janó fenti hsz-ét, ez az SFTP ezekszerint nem egyenlő a sima cat6 kábellel, és el is lehet cseszni vele? na akkor inkább hagyom a francba és marad a cat5e megoldás..
Nincs amugy semmi baj, még UPC előfizum van egyenlőre, de most csinálom a lakást és előre be akarom kábelezni a lakást, mert amint végre elérhető lesz a digi, máris megyek át hozzájuk! (ígérték h nemsoká lesznek, a dobozuk már bent van a lépcsőházban..)
Mr. Janó: nekem is küldtek privát üzit, sztem mindenkinek ment..
-
törölt tag
válasz
zsolt501 #27412 üzenetére
"Szóval én a CAT6 SFTP kábelt javasolnám, ezek árnyékolt kábelek, és jobban bírják a terhelést, illetve a zavarást is."
Akinek van rá pénze, nyugodtan költsön. Nem akarok lebeszélni senkit.
DE! Ügyelni kell, hogy az SFTP jóval precízebb szerelést igényel, mert mind a két végén galvanikusan fém árnyékoláshoz kell csatlakoznia. Pl. a routernek is SFTP 1000 BaseT (fém) árnyékolt csatlakozójúnak kell lennie és a DIGI oldalán is ilyen kell. Különben az árnyékolás "antennaként" felszedhet mindenféle jeleket sajna.
Amúgy egy lépcsőház/lakás nem annyira "zajos" közeg. A mosógép mellett nem vezet az ember ethernet kábelt.
Nálunk a melóban NC/CNC gépek - több kW-os villanymotorok/léptetőmotorok - közt menő közegbe kellet SFTP. No, ott volt elektromágneses zavarás rendesen.... de, mégegyszer:
Akinek van pénze, költse!!!
... de, ügyeljen a precíz szerelésre, különben több kárt csinál, mint hasznot. -
zsolt501
nagyúr
válasz
Kroni1 #27410 üzenetére
Ez Mr. Janó-nak is szól. A lépcsőházig optikán megy, ott egy átalakító segítségével UTP lesz belőle, CAT5e, és ez megy a lakásokba. Ja és a kábeltévés adás is optikán érkezik a lépcsőházba.
Ha jót akarsz és hosszú távra akkor én kicsit áldoznék rá a lakáson belül és nem CAT5e kábelt húznék, mert bizony amit írnak 100-200méter az bizony csak ideális körülmények között él és bizony egy lakótelepi lakás nem mindig ideális környezet. Szóval én a CAT6 SFTP kábelt javasolnám, ezek árnyékolt kábelek, és jobban bírják a terhelést, illetve a zavarást is. Nekem sokat hozott belső hálózaton és így megvan a gigabit stabilan előtte CAT5e kábellal bizony ennek csak a fele vagy a negyede volt meg, pedig az a kábel sem volt rossz, csak sok volt a zavaró berendezés, ami által nagyon zajos lett a jel. -
Kroni1
veterán
válasz
zsolt501 #8184 üzenetére
Sziasztok! Egy régebbi hsz-ben azt olvastam, hgy a digi a Cat5e kábellel szerel, ez még mindig igy van igaz?!
(Mert most épp felújítunk és bentre megcsinálom a kábelezést, hogy ha végre bejönnek hozzánk a mi panel lépcsőházunkba akkor csak kint rá kelljen csatlakozni.)
-
törölt tag
Most kaptam privát üzenetet a RIOS Gépház-tól.
Azt hittem figyelmeztetnek, hogy ki leszek tiltva, mert valamit rosszul csináltam. Remegő kézzel megnyitom erre tessék, ezt olvasom:
"Idén április 19-én, azaz e hét szombatján rendezzük meg nagyszabású kütyüexpónkat, a Veletech 2014-et. Többek között az alábbiakkal készültünk:..." stb. stb. stb.
Más is kap/kapott ilyeneket vagy VIP tag lettem?
/
-
batagy
őstag
válasz
Flashget #24820 üzenetére
No, uszkve 2 hónap után, mióta megvan a Digi CI+ modulom, most tudom elkezdeni nézni a DigiFilmet.
Pana UT50 TV-m a modult nem ismerte föl. Aztán cseréltettem a modult a Digivel (fölöslegesen), azt se látta, próbáltam MindigTV-s modult is, szintúgy nem ismerte föl. Totál azt hittem hogy a TV hibás.
Aztán beteg voltam több hétig, és jegeltem a témát.
1 hete szóltam a Panasonic szerviznek. Elvitték a TV-t. Ma hozták vissza.Nincs semmi baja a TV-nek, nekik elsőre működött a modul!
Eléggé meg is lepődtem, mikor ezt bejelentették.
Itthon meg is néztük. Úgy veszem észre, hogy én végig rosszul próbáltam, mert nem nyomtam be teljesen a modult.Mert most kb fél centivel beljebb van, mint ahogy én néztem. Csak azt nem tudom hogyan nyomták be, mert én is próbáltam erőteljesebben is nyomni, de nem tudtam. Illetve éreztem azt is, hogy a helyére kerül. Ezek szerint rosszul. Továbbá GT60-ban minden gond nélkül felismertettem a modulokat.
Azt gondoltam, hogy nem vagyok olyan ostoba, hogy kétszer is, mindkét félnek (Digi és Pana) rossznak jelentem be a készüléket, holott én vagyok totál balek.
Jól szétszívattam magamat. Inkább csak azt sajnálom, a TV meg lett utaztatva, és hogy jól összetapicskolták a TV káváját, csomó mikrokarcot okozva.
-
br.rak
őstag
Ha a F&H a PV TV HD-ba olvad be akkor a Sportklubból akár Digisport 3 is lehet?
-
Flashget
félisten
Tegnap Indycar közvetítés alatt elhangzott, hogy nyártól adják a Nascar versenyeket is Digisporton.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest