Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
schwartz #60373 üzenetére
Vannak sokan akik a maraton futásra is azt mondják, hogy lehetetlen, sokan mégis megcsinálják. Aztán vagy 2 hete néztem egy doku filmet, hogy valahol van egy kis közösség, ahol semmi tömegközlekedés vagy posta nincs, csak gyalog mennek az emberek. Mindenki a többszörösét képes lefutni a maratonnak, eddig a "rekorder" 800 km-t futott 2 nap alatt, egyhuzamban. De így van ez az élet minden területén, mindig lesznek olyanok akik valamiben kirívóan jól teljesítenek. Ezzel nem azt mondom, hogy nem botozik, de mivel gondolom neked sincs pontos infód arról hogy mit csinál az acc gazdája, vagy éppen nem figyeled mobilon hogy mit csinál, amolyan Watch Dogs módra, így nem tudhatod mi az igazság. És mi van akkor ha tényleg nem botozik? Annyira nagy dolog? Gazdag vagyok, 3 embert ráálítok 3 műszakban hogy ezt csinálja, és a végén én leszek híres mert enyém az acc. Még csak nem is megeröltető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Asus Dual Geforce Gtx 1660Ti Oc 6Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest