Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Annyira nem drága a TSMC arizonai gyára
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Handheld konzol (Aya Neo, Onexplayer, GPD, Steam Deck, stb..)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
Én P460 körül vagyok - és szerintem ez még itt Ph-n is inkább csak erős középmezőny.. - és játszom naponta mondjuk átlagban 4 órákat.. hol többet hol kevesebbet. Nekiülök este 6 körül oszt tolom amig birom, de éfjél előtt kb mindig kidőlök.. És ebben van T4-5 parti is meg szóló is..
Simán el tudom képzelni hogy valaki valamilyen okból (rokkant.. vagy milliomos..vagy rokkan milliomos.. vagy unatkozó munkanélküli.. mindegy) gyakorlatilag egész nap játszik. Pláne ha T6-on pláne ha végig profi csapatban depláne ha tényleg a legjobb xp spotot farmolja. És akkor miért is ne lehetne neki alig 2x annyi P levelje mint nekem..? Simán lehet. Csak olyan könnyű rámondani mindenkire hogy csaló, de nem vagy ott és nem látod mit csinál. Énaztmondom inkább érezzünk szánalmat akkor már mint irígységet, fokkal szebb érzelem..
Jó annak akinek van élete. De akinek csak a D3 maradt szerintem az se járt rosszul mer jó játék ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Úgy tűnik, hogy nem bünteti meg az EU az Apple-t a böngészők miatt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Windows 11
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- (új) Zaopin Z2 Mini 4K white-orange gamer egér (PAW3395+Nordic mcu, 56g, Hotswap kapcsolók)
- (új) Ajazz AJ179 V2 black - (GPX2 DEX shape on budget, PAW3311, 49g, 3 modes)
- (új) VXE MAD R Major 8K fehér - ultra lightweight gamer egér (PAW3950+Nordic, 8K+8K, 36g)
- Eweadn S9 Pro 8K purple-black gamer egér (PAW3395, 8K, 3 üzemmód)
- (új) Mchose L7 Ultra light blue gamer egér - (PAW3395+ Realtek chip, 39g, 3 üzemmód)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest