Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz
mikromanus #52998 üzenetére
Még csak kampány módom van, elöször a lvl70 elérése a cél, bär lehet ez hülyeség. Még van másfél szint addig gondoltam kipróbälom ezt. Igy hogy leírtad lehet én is ezt csináltam, csak alacsony szinten öléssel együtt. Ezek azok az eventek mikor jön fel a sok csonti egy szobäban egy percig, meg amikor 3 gömböt kell megérinteni? Mennyi xpt ad ez magas szinten? (csak este tudok räpróbälni a gyengécske 150kdps-s barbárommal)
-
oxox
addikt
válasz
Sirandrish #52992 üzenetére
hat igazsag szerint utoljara az udt klanban voltam benne (cod), ..meghat nem vagyok en olyan verpistike jatekos, hogy barkinek nem kolonc lennek csak a nyakan (plane, hogy csak hc-zek)
de koszonom az invitalast.
oxox -
mikromanus
veterán
válasz
ooooobi #52988 üzenetére
Ha az eventeset kedveled, akkor temető (Cemetery WP). A négyből 3 nyitott. Ha négy, akkor az egyik a Developer hell és lehet irtani a fejlesztőket
A háromból egy a quest kripta. EZ többszintű és nem lehet event benne (Bár cursed chest talán igen). A másik kettőben van az event az esetek többségében. Legalábbis egyben majdnem mindig van. Ha bountyt nyomsz, akkor szerencsés esetben ezt az eventet kell teljesíteni és mutatja is merre kell menned (nem kell találgatni). Ha ez nincs meg, akkor vagy restart vagy végigjárod. 1/3 eséllyel azért betalálsz elsőre. Másik módszer lehet a campaign módban a northwest gate-et elkezdeni és MangleMaw (?) szörnyig elmenni, majd megölése nélkül lemenni a kripta 3. szintjére. Így a checkpoint meglesz. Felmész a lvl 3-ból következő gameban a lvl 2-re majd 1-re. Visszateleportálsz a temetőbe. Amikor lemész egy kriptába a "főbejáraton", akkor ha a lejárós-questesbe léptél be, akkor a térképen fel lesz fedve egy része. Mondjuk ezzel nem tököltem. Meg nem tudom, hogy ugyanazt adja-e adventure és campaign módban. A questekre másodjára kevesebb jár campaignban mint bounty rewardként az adventure módban ugyanarra... Eventre szerintem ez nem vonatkozik. -
JSaN
addikt
Kar hogy csak aprilisi trefa? ez a Necro tolnam a sok csontival.
-
prokxy
veterán
Üdv!
Egy kis instrukció kellene, hogy mit változtassak, mert a T1 megy, csak sokat kell püfölni:
HolyFighterJátékban:
Dam 605k
Toughn: 4.8M
Healing: 4500-5000 körül
Allres 7-800 között
CHC: 49
CHD:350
HP: 340k -
-FreaK-
veterán
Vannak ezek az új legendary craftok amikhez esnek az alapanyagok, de hogy lehet a tárgyakhoz jutni? honnan esik a recept?
-
ooooobi
senior tag
válasz
mikromanus #52957 üzenetére
Merre kell keresni ezt a kriptát?
-
vhunor
őstag
válasz
maross #52983 üzenetére
Én flame blade + meteor shower + a tüzes black hole-lal toltam, ez nagyon jó volt (conflagrate passzívval). Meteor showerrel kell indítani, aztán egyből black hole összerántani a bagázst, majd shower orrvérzéséig. Mondjuk volt hozzá Cindercoatom, tüzes Eye of Etlich, Burning Axe of nemtomki (az is fireskilldamot ad), tüzes demon's bracer és a triumvirate
. Akkor kb. 650-700k buffolt damage mellé volt +80% fire damom és kb. 40% resource cost reduction, a meteorok darabja 2,5-3 milla körül critelt, és ugye 7 db esik. Black hole szintén szól 4m körül, a flame blade talán 800k, de egy jobb csoportot elkapva egyből ad még +10-20% firedamot.
Amiért váltottam arcane-ra, az a nyers, +fireskill nélküli sebzésem megemelkedése, de főleg az volt, négyes multiban amikor folyamatosan szórod a meteor showert senki nem lát semmit
.
-
nofi
addikt
válasz
godfella69 #52979 üzenetére
Elég ha csak a Bnetes profilodat belinkeled, képek alapján is tudjuk melyik skill micsoda
Plusz azért lenne jó, hogy lássuk a jelenleg 3 választott passzív skilledet, cuccaidat, stb.
-
TavariS85
csendes tag
A tegnap esti játék során estek, vicces hogy a smart drop "megérezte" hogy fire skilles buildet használtam eddig is
Szerencsére a sapin ötödikre beadta a 6% chc-t, nem sok forgotten soulom volt:
-
godfella69
tag
Sziasztok srácok, elég sokáig wowoztam (2004 decemberétől) de picit meguntam mivel semmi új content nincs a mostanit pedig már halálra farmoltuk így az új kiegig félre raktam a játékot, így rá vettem magam és megvettem a diablot az új kiegészítővel együtt. Monkal kezdtem át is vittem az egész campaign módot experten 68as vagyok. Jelenleg ilyen gearel és ilyen buildel játszom. ( előre leszögezném új vagyok még így játék mechanikában és build összerakásban elég low vagyok
)
Előre is köszönöm a segítséget!
szerk: Ja és passzív skilleknek mit ajánlanátok? Ez lemaradt
-
vhunor
őstag
Itt szembetűnőbb a hiba, a 7-8 damage-es Light of Grace-szel
.
-
Bennyboy
őstag
Nem tudjátok, h a puzzle ringes bugot javították?
-
vhunor
őstag
Van az 300 is, de ki számolja
. Mint fentebb is írtam, szinte minden cuccot hibásan mutat az armory - ezt is.
-
Helmoras
őstag
Nem szokásom tarhálni, de nincs valakinek felesleges könnycseppje ?
-
Chiller
őstag
válasz
ReFleXx #52943 üzenetére
Nem, az a "vicces", hogy amik nekünk picit is jók lennének, azokat mindig "egyből" javítják, de amik nekünk rosszak, azokra valahogy mindig várni kell. Néha éveket.
Lásd még protection shrine, kétkezes fegyverek, mighty belt/1 handed crossbow, replendishment láda, stb, stb, stb.
-
g4besz
tag
Sziasztok,
Egy kis érdekesség a mai bounty alatt:
[link]Ez csak nekem új, vagy ilyen elite goblinok voltak már eddig is? A lootja megegyezett a sima goblinokéval.
-
Pho3bus
tag
válasz
Cyberbeni #52960 üzenetére
Igazából ez a mantra ad 10% as-t, azért van benn. Backlash-t akarom este kipróbálni, csak ezt így gyorsba összedobtam, viszont kipróbálni már nem volt időm, mivel eléggé fáradt voltam.
Btw: A nem fire buildem pedig ez volt, ez is eléggé haladós: katt. Exploding Palm a legkisebb HP-s mobokra (2-3) és mikor pukkan lehal minden, még az elitek is. Ebben a buildben pedig nagyjából 20%+ lightning pluszom volt.
Szerk: Az Andariel Visage pukkanása sokat segít. Kb fél secenként pukkan és 128% dps-t tol a környező mobokra.
-
-
mikromanus
veterán
válasz
ReFleXx #52954 üzenetére
Ez a kripta nem az a kripta ahova ölni jársz és eladod a lelked félperces runokért cserébe. EZ hosszabb és 1/3 eséllyel ad eventet és nem kell ölni (!)
(#52956) ReFleXx
czpitti tud ölni, csak őt nem éred el, mert vagy játszik, vagy "alvad".(#52955) prokxy
A provoke charge up és az iron skil reflectes rúnája tűnik érdekesnek akkor is ha már nem bugos. Mindkettő kicsit bugos azt hiszem, de lehet a cherge-nál ez szándékos. Az iron skint javították. Ott a dot sebzést is reflectelte a castolóra azt hiszem és emiatt Ghom simán elhullott T6-on is pikk-pakk.
A charge az meg minden sebzésedre adja a +50% lighting damot. Leírás alapján olyan lehet mint az arcane torrent cascade volt, csak itt nem kell chanellinget tartani hogy működjön. Amivel sebzel az castolja. Mondjuk ha egy molten minden kis szar sebzésre felszámítja a +50%-ot és nem másodpercenként, akkor az picit OP. No, lesz mit tesztelni.(#52958) Gyuri27
Közöd?*
*= a stílus miatt nem tudtam kihagyni. A tied mi? Titkos?. -
ReFleXx
addikt
Van itt monk aki soloba tudja farmolni (bounty/rift) T1 T2-t ? Érdekelne hogy építi a kariját.
-
prokxy
veterán
válasz
mikromanus #52950 üzenetére
Kösz a tartalmas írást!
Este leszek pár körre, van 1-2 cuccom, ha kell, rare, nem accbound!
Fejleszteném a kovácsot, zsidót, de bakker bazi sok kis sárga üvegbe kerül és sokat kell tolni a gammát hozzá. :/ -
ReFleXx
addikt
válasz
mikromanus #52950 üzenetére
Hmm és akkor még én ragaszkodom görcsösen a kriptához...
(#52953) Edge Nekem csak tormentes cacheből esett leg, nem volt szerencsem a normalon szerzettel :/
(#52955) prokxy A sárga üvegcse csak az elején lesz kevés, később a forgotten soul meg speci kraft alapanyagok, meg esetleg gold.
-
vhunor
őstag
válasz
Kexifoxi #52945 üzenetére
Statok alapján T1 sima ügy kell legyen, T2 is bepróbálható, bár az csapatban lehet biztonságosabb (menekülő skilled nincs, ennyi sebzés meg nem elég ennyi toughness mellett, hogy stablian bedaráld a frozen+vortex és hasonlóan remek affix-kombós eliteket). Én az arcane dynamót és a dominance-t hanyagolnám, háromféle sebzéstípust is használd, rakd be inkább az elemental exposure-t a dynamo helyére. A dominance meg azért nem túl hasznos, mert úgyse a sima mobok fognak kicsinálni, az eliteknél meg semmit nem ér.
Az enyém ilyen, de az armory nagyjából minden cuccot hibásan mutat, úgyhogy sokat nem ér
.
-
mikromanus
veterán
válasz
prokxy #52946 üzenetére
Most még a standard szintezős build megy. Azaz be a kriptába. Ha ellen jön, de lassú, vagy elkerülhető, akkor otthagyom. Ha sokan vannak, vagy nem kerülhető ki, akkor stun (laws of valor rúnájával). Ha fürge az ellen, akkor felpattan a paripára a nemes vitéz és iszkol mintha az élete múlna rajta (ami így is van). Ha keménykedni akar, vagy már nagy a para, akkor átteleportál a tömegen a bazi nagy sebző skillel (falling sword). Aztán ha nincs se event, se lejáró, akkor öngyi lesz, vagy elteleportál. A kinyiratás gyorsabb. Ha lejáró van, akkor lemegy és visszateleportál a mapon a temetőbe. Ha event van... akkor event van. A négy ponton érintős több xp, gyorsabb és könnyebb. Az urnaleverős picit lassabb és több szaladgálással jár. Mondjuk olyan kemény vagyok, hogy itt már ölni is tudok, de elég stresszes. A csontik is karcolgatnak azért. Az event XP jobban megéri. Aztán ha lvl 70 lesz elkezdek gondolkodni is. Addig ez felesleges.
Szint szempontból eleinte 1, majd később 2-3 event a következő megugrására.Amíg még lelkes voltam, addig hammeredinként gyújtogattam az erdőt. Vicces volt... csak idővel már nem volt olyan OP az egyszem HF ring és a socketbe vörös kaviccsal sem... De mókás. Lvl 45-ig így mentem. Ment szépen a dara Fields of miseryn, az országuitakon és minden sűrűbb helyen..
(#52948) maross
A crusader nem veszít damot a pajzs miatt. Az meg elég szép EHP buff és jó a blokk is. A blokk az ami kegyetlenül megfogja az ellent (ha már van annyid hog ynem pajzson keresztül egyhitelnek). Legalábbis szerintem. A barbárthorns oldalon lehet jobb abszolutértéken, de nem egyértelmű. Előnye, hogy két egykezes fegyvert használhat, ami lehet +5k alap thorns. A passzívja is mintha nagyobb buffot adna. Van sebzéscsökkentése, viszonta furytermelése rémálom. Mondjuk ha a thorns szépen öl, akkor ez mindegy. MAjd összevetem a kettőt. Barbinak is vannak jó lehetőségei. Ignore pain, overpover visszasebzésnövelés. Hm. Nyami. Mire felhúzom a crusát lehet inkább mégis barbárral nyomom a thornst. lvl 60-on azt hiszem olyan 210k dam volt a max ami kijött. Területsebzéssel és a bracival (meg fegyverrel és settel) ez nagyon morci lesz majd valamikor 2020 tájékán. -
maross
nagyúr
válasz
mikromanus #52941 üzenetére
Az a gond vele, hogy barbar es monk 30%kal kevesebb damaget kap mint a tobbi kaszt..ugyhogy ha a barbar statjat nezed alapnak, akkor crusadernek barbar + 42% ehp-t kell felmutatnod, lehetoleg ugy, hogy lifeod ne nojon csak a resist meg az armor, mert sok hp-t nehezebb visszatolteni.
kexifoxi: en ezzel t3-on erzem jol magam (jo csapattal mehet foljebb is, de randommal igy jo, haladni szeretek, ha kihivas kell akkor inkabb egyedul jatszom). Mind a 4 passziv skill vedekezo, ehp 13.5m korul van buffokkal, igy mar az arcaba lehet allni egy-ket elitnek anelkul hogy ki kene futnod a vilagbol.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
vhunor #52925 üzenetére
BT cipőn 3 primary stat alap: armor, regen, ms
Set bónusz nem olyan rossz (bár szerintem inkább az a jó, ami minden ellen ugyanúgy véd, mint pl aughild 3 set), ezért raknak kb hasztalan statokat rá, hogy azért ne legyen OP.Majdnem mindenhol ez van. Van egy-két tárgy, amin nincs rossz main stat alapból (pl act3-as bounty sisak-ra már csak skill bónusz kell, és akinek nem kell vit helyett socket, annak 4/4-es), de egy csomó cuccon van 1, amit ugye mystic újrapörgethet, meg ugye van alapból main stat rajta, de a másik 2-t el kell találnod, hogy 4/4 legyen. (mondjuk a másik 2 mindegy, hogy a main stat melletti 3-ból mi)
Ha megemelt stat kell, akkor Asheara setet könnyű farmolni (vállas, gatya, cipő könnyű 4/4-re, de kesztyűt sem lehetetlen, 2 set: 100 all res, 3 set: +20% life), act 2 Dahlgur Oasis végén a kígyót kell farmolni, story módban utána a barlangban van checkpoint.
Ezen kívül még Demon setet is lehet farmolni, bár annál a set bónusz nem ilyen jó, ott act4-ben a 2. hell rift után a garden végén kell megszerezni a checkpointot.más: valaki próbált már ias helyett RCR-t vagy CDR-t stackelni? DH-n elég OP a RCR, bár mondjuk Cindercoat sokat (+30-40%) dobna a sebzésen. Esetleg legacy HotA/Meteor/Disintegrate/stb. cost reduction cuccokkal (bár ahogy néztem Disintegrate mellé anélkül se nagyon kell primary skill)
-
prokxy
veterán
válasz
mikromanus #52941 üzenetére
Majd vegyél fel pls, lesz majd kérdésem, ha online vagy este. Persze, ha nem gond.
Ha lvl70 leszel, kíváncsi leszek, h milyen skilleket fogsz használni. Most nálam félig közeli, félig távoli harc van, a teljes közelihez még nem elég a dps és a toughness. De a kari nagyon tetszik, félig wizard félig barbár, két kedvenc kasztom!
-
Kexifoxi
csendes tag
Sziasztok!
Elsősorban OP wizardokat kérdezem [link] vele milyen nehézségen lehetne nyomulni?
vagy mit változtassak?
Előre is köszi! -
mikromanus
veterán
Tegnap akartam kiscsökött konzervkarimnak -lvl-es itemet craftolni. Hát... elég esélytelen. Talán 20-ból egy lett. Gatyán és csizmán elég esélytelen. Bár ha nem az egyedi resistet rollolod, akkor lehet belőle valami. Ha egyedi resist megy, akkor az +4-5 affix ami lehet. Mondjuk elvoltam vele egy darabig, aztán hagytam a fenébe és nyomtam a "sietős" skilleket úgy ahogyvolt a karakterem.
1-2 reflectes item azért kijött akaratlanul is. Majd jó lesz teszthez thorns buildbe. Csak az "1-2 milla EHP mindenre elég" beidegződésről kellene lemondanom. -
ReFleXx
addikt
Az a vicces, hogy decemberben is ezt csinalta mindenki még a bétában, és csak most lett fixálva, egyébként a gemeken kívül nem éreztem más minőségi javulást a dropban
Multheten nyitottam vagy 23-24 horadric zacsit, abból 19 normalon beszerzett volt, a maradék t1-2-3 és mig a normalosban 0 legend volt addig a tormentesben 2 legend. -
mikromanus
veterán
válasz
prokxy #52936 üzenetére
Szintezés alatti übertáp-mega-giga-super lvl 65-ös crusaderemnek van vagy 250k damja és 1,25 mill aEHP-ja. Az elég, nem?*
*= már a T6 kripta event farmra elég. Kicsit eluntam, de ma meglesz a 70 seperc alatt. Max egy óra. 11-13,5 milla/event most, lvl 70-en 18,5 misi azt hiszem.
-
Klemice
senior tag
válasz
GrooveHero #52938 üzenetére
alap d3 collectors...
-
ReFleXx
addikt
válasz
adrian360 #52887 üzenetére
Magic findra pl:
1. Cain 3-as set (+50%)
2. Nagelring gyűrű (+25-50%)
3. Aughild's Peak helm ez csak level 42-es (+11-12%)
4. Asheara's Iron Fist kesztyű csak level 52 (+13-20%)
5. Gehennas gyatya, ez csak level 60 de sikerült anno craftolnom a 21% MF-etHirtelen ezek jutottak eszembe, a Cain megéri szvsz.
Mystic nem fog adni MF-et semmire. -
-
Reinhardt
őstag
Level 60 Infernal Machine Items can no longer be used if the associated Level 70 Infernal Machine portal has already been opened.
Eddig lehetett?
van 77 lvl60 IM-om...
Vagy, csak rosszul ertem, es eddig is lvl60-as cuccokat lehetett ott szerezni, csak mostmar nem lehet nyitni ha mar megnyilt egy lvl70-es? -
vhunor
őstag
Hehe, a wizardom glass cannon helyett blur passzívval. Egész jó tank lenne belőle
.
-
Assdak
őstag
Az mondjuk vicc, hogy jelenleg legfarm szempontjából, az a leggyorsabb, ha nem ölsz mobokat.
-
Edge
veterán
válasz
donsimon72 #52928 üzenetére
Én avg-t tennék rá, de én a saját szemszögemből vizsgálom, nekem nem kell sok AS a Disintegrate miatt, ugyanis ha túl sok akkor hamarabb kifogy a bubi.
-
nofi
addikt
Ez valahogy kimaradt az április összefoglalókból pedig nem rossz: Happy Reaper
New Tapright™ technology captures your clicks and taps better than ever, offering unparalleled responsiveness and absolutely no scapegoat for your imminent failure.
-
Helmoras
őstag
válasz
donsimon72 #52928 üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz
#13110016 #52924 üzenetére
Keresés?
#52925: azért a farmolós cuccokkal kapcsolatban a Blizzardnak is van tapasztalata, hiszen ők csinálták a D2-t is...
#52926: játéktól függ. Egy MMO-nál az a lényeg, hogy hosszú távon megtartsák a játékost, ezért mindenképpen olyan contentre van szükség, ami ezt eléri; illetve folyamatos frissítésekre, hogy meg lehessen tartani a játékosokat.
-
törölt tag
válasz
vhunor #52925 üzenetére
"De a legendary crafting rendszer messze a legrosszabb, nem gondoltam volna, hogy nyugati fejlesztő képes ázsai MMO-kat megszégyenítő farm-faktort építeni a játékába, de a Blizzard csak megoldotta."
Ez közel sem igaz. Én L2-vel játszottam vagy 8 évig. Ott százszor keményebben kellett farmolni. It d3-ba sokkal lazább. Ja, és még azért is sokkal könnyebb, mert egyedül is tudsz ölni baromi gyorsan. ott meg 6 fő min kellett, hogy tudjad ölni a mobokat. Persze, nem csak egy kasztból, hanem mind különböző, mert ha nincs buffer, hiába mennek 10-en... MMO nagyon messze van ettől. Ott farm van, itt meg csak játék.
-
vhunor
őstag
Nem kell ahhoz a pónis pálya, hogy kb. sose essen ki az összetevő. Act 5-ben Sartort eddig egyszer láttam, Glowing Shard kéne tőle a wormhole-os source-hoz, de sose lesz meg. A jelenlegi formájában a legendary craft rendszernek az égvilágon semmi értelme nincs, főleg, hogy ugyanolyan random fos rollokat fogsz rá kapni jó eséllyel, mint bármi másra. Tegnap Kadalától két Blackthorn cipőt is kiforgattunk, egyik röhejesebb volt mint a másik, armor+regen+skill cost reduction kombóval, legalább az ilyen szintű cuccokon lenne megoldva, hogy ilyen rollokat ne kaphassanak. És az sem ártana, ha enchantolásnál ugyanazt a statot nem dobhatná be kétszer, így is elég szivatós belerakni valamibe a kívánt tulajdonságot.
De a legendary crafting rendszer messze a legrosszabb, nem gondoltam volna, hogy nyugati fejlesztő képes ázsai MMO-kat megszégyenítő farm-faktort építeni a játékába, de a Blizzard csak megoldotta.
Másik téma:
T3-nak milyen statokkal érdemes nekiugrani, hogy az ember (mágus) ne essen-keljen minden sarkon? Buffolva van 1,1m damage (+30% arcane), 10,5m toughness (620k hp és 1500-1900 közötti resistek) és 15k körüli healing. A te buildedet próbálgattam tegnap, azért kérdem tőled, mert te már átestél ezen a "teszten"
.
-
Edge
veterán
válasz
trufa12 #52921 üzenetére
Ezen változtatnak kövi patchben legalábbis ami a quivereket és barb öveket illeti(egyébként a wizemnek is qrvasok esik):
[UPCOMING HOTFIXES]
Drop rates for Mighty Belts and Quivers have been lowered to match other class-specific items.
This hotfix will require a patch, and is no longer upcoming for 2.0.3.
Belial will now correctly drop loot when killed in Adventure Mode.
This hotfix will require a patch, and is no longer upcoming for 2.0.3. -
trufa12
addikt
Én meg azt nem értem hogy napi több órát játszok, esnek dolgok--.- de nekem hasznomra nem válik
ennyit a kari spec dropról ... a játék valamiért nem akarja hogy én is előre haladjak...
De 24ből 25 öt nem fogok játszani mert életem is van, napi 5-10 óra xD mikor mennyi jut .... -
Rayner
őstag
Nah lvl70 lett a krúzi...hát nem vagyok tőle hasra esve. még kell dps meg cucc, de egyenlőre nem akar ez sehogy sem működni. égeti a wrathot de nagyon nem akar termelődni.
Akinek van T1-es karija az plz dobjon már armoryt. -
Alg
veterán
válasz
havri1 #52915 üzenetére
Oda vagyon írva: Stat changes if equipped
Azaz változások, ha felveszed. Ha már rajtad van, ennek nem nagyon van értelme
A sárga pötty a stat mellett meg azt jelzi, hogy azt a tulajdonságot nem számolta bele a lenti %-os mókába - esetedben pl az arcane orb damage buffot.
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck #52913 üzenetére
Hát az összetevők csak megadott championokból vagy bossokból esnek. Sztem is némelyik farmolása kicsit el van szabva, én is örülnék ha több helyen esnének, ott van pl a sage reci tök jó, csakhogy az összetevő a póni pályán eshet egy ritka rare champion póniból és akkor se biztos hogy dobja ha találkoztál vele végre(nekem 20 körből egyszerse spawnolt).
localpatriot:
az cache only item act3 vagy 4-es cacheből eshet, szal kezdj el bountyzni ha olyan kell. -
Alg
veterán
-
Edge
veterán
Na ennyi a norm bounty-s tormenten nyitogatós mókának:
[LIVE HOTFIXES]
General
Rats spawned from Rat-Infested Corpses no longer grant experience or loot.
Level 60 Infernal Machine Items can no longer be used if the associated Level 70 Infernal Machine portal has already been opened.
Bounty bags now properly ignore Difficulty setting when opened. You can no longer get Imperial Gems or increased gold by opening them on a higher difficulty.* -
-
Marcsel
tag
Helló lenne egy olyan kérdésem hogy kb fél max 1 óra játék után ki dob egy ilyen hibát [link] a játék és nem tudok cisnálni semmit mi lehet a baj ?
-
Bahama
aktív tag
Egy kis rift móka
screenshot
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Motorola G86 - majdnem Edge
- OLED TV topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest