Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czpitti
senior tag
válasz
killerjohn #49895 üzenetére
Éljen....
-
mpierre
veterán
válasz
killerjohn #49895 üzenetére
Felőlem jöhet. A hc barbinak megvan a 100k+ dps, ami 2.0.3 előtt volt.
Így is csirke, de szólóművészként tökéletesen elég.
-
killerjohn
addikt
kicsit javítottunk a buildeken meg a gearen (soooooook arcane dmg % bonus), aztán hopp, 3 bn XP/h jön már CotA-ban
töltési időkkel meg mindennel egybeszámítva óránként 1.9 bn XP jön fejenként. OK, hogy nem egy "OP barbáros rendes Moldranos csilliáros geares" 5bn/óra (az is csak 3 a töltési időkkel), de nem rossz
Ezen kívül a játékban mindenhol máshol 7-800M jön (kivéve act3 keep 1.5 bn, de azt rühellem). Kíváncsi vagyok jön-e hotfix
-
GrooveHero
addikt
válasz
Szeszkazán #49883 üzenetére
NA ez a 'rva nem mindegy, nekem 0%-os !!!
mf-fel 5 óra alatt esett 3.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Vistaboy #49880 üzenetére
Az megy. Főleg a "profik" részéről. Akik megvették visával amit kell. Majd legmagasabb fokozaton farmolták ugyanazt a mapot 1000 órán keresztül. Aztán meg ment a sírás az ah bezárás miatt, meg ment a hiszti, hogy nincs tartalom. Meg, hogy nem veszik meg a kiegek, sőt még az acc-t is eladják.
Szóval jobb lesz a játék. A blizz hamar reagál most a bugokra. Hamar nerfelik a túl sok xp-t adó helyeket (lásd mira). Azaz arra megy ki a játék, hogy többször nyomj resetet. Azt ugyanis jobban honorálja a játék, mint az eszetlen 10 perces runokat. Wd-l rátoltam egy resetet. Jó volt végig tolni megint.
A loot meg a smart drop meg elég jól sikerült. Ne aggódj. -
mikromanus
veterán
válasz
Szeszkazán #49887 üzenetére
A Diablo garantáltra írták hogy iszonyat gyakori a kétkezes fegyver dropja. nekem tegnap 1-2 run eltéréssel esett két nutcracker. Persze duplabrim lett, de jól jön, mert eléggé feléltem a tartalékaim
-
Sirandrish
legenda
válasz
Szeszkazán #49887 üzenetére
Nah az voltam én.
2H Axe és 2H Sword..10ből 9..folyamatosan -
Bird
addikt
válasz
Szeszkazán #49883 üzenetére
És ittál pálinkát előtte?
proci:"....nem ultem itt minden este es 1.08on azert elfogadhato gearem volt. mas kerdes, hogy az annak is koszonheto volt, hogy fel evig tozsdeszimulatorosat jatszottam az AHn"
Na igen ez (volt) a másik megoldás.... Na ezt vette el a Blizz. Ezentúl te is tolnod fogod, vagy abbahagyod. -
Szeszkazán
senior tag
Kicsit bugos lett a dropp. Tegnap volt szerencsém 5 órát játszani, 191%mf , a1 farm.
Esett 13 Legendary, abból 7 gyűrű esett úgy hogy 6 egymás után -
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #49864 üzenetére
- Rapidfire: az egyik legkönnyebben "etethető" tömeggyilkos skill. Korrekt irtás, jó lehetőségek. Kis regen kellhet, meg kerülni kell a chaneling megszakításokat és onnan laza.
- multishot: magasabb szinten elitekre és T5-6 környékén a nagyobb fehérekre is lassú, de lejjebb kegyetlenül gyors tud lenni. Szerintem sokkal jobb mint a strafe. Energiaellátás nem egyszerű, de a találatonként discipline - discipline-ért hatred kombóval szépen spamelhető.
- elemental arrow: nem sokat teszteltem, de jó itemekkel elég jól kezelhető. A fagyisat sokan kedvelik.
- cluster arrow: én a csökkentett energiaszükségletű verziót alkalmazom. Az nagyon szépen kezelhető. Alig kell ellövöldözni a generator gránátokat néha. A stunolós könnyű, a tüzes gyilkos meg talán stresszesebb, de nem nagyon áll ellen neki semmi. Én a gyors lövés jellegű rúnáit szeretem. A lassú gránátpotyogtatás valahogy nem vonz.
A rakétás sebzésre gyúrás még jó lehet. Elég sok skillben van rakéta és szép kis passzív bónusz is épül rá. Valahogy eddig nem került sorra, de mindenképp a listámon vanmint kipróbálandóedit: ja, a chakram is elég gyilkos. Picit körülményesebb, mint a cluster vagy a multishot, de bőven jó daraügyileg ez is.
-
Bird
addikt
válasz
Devoured #49879 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a következő kiegészítőig nem lesz ladder a d3-ban....
Vistaboy: Nem kioktatás jellege volt a dolognak, vélemény volt amit Gornival írtunk. Véleménye pedig mindenkinek lehet, de javíts ki ha tévedek... Ha nem mész csapatban, nem azt csinálod amit aktuálisan "kell", nem leszel hatékony. Ha nem vagy hatékony a nagy számok törvénye alapján nem esik jóformán semmi használható sem. Erre a játékra eddig is rá kellett szánni az időt (1900+ óránál járunk).
-
Devoured
tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vistaboy #49873 üzenetére
elvileg nagyobb esellyel esik. tippre lehet jobb lenne haladosabb szinten menned, ahol gyorsan tudsz mozogni. DHval torment vi meg mindig gyorsabb, mint anno wizarddal volt inferno 1.00-02 illetve DHval 1.03 Act3 (
) de ettol fuggetlenul a tegnapi kb 10 perces fogocska es skillprobalgatas A3 keywardenen hosszu tavon nem mukodne.
torment1en viszont eleg sok dolog esett mar neki, mas kerdes, hogy ott kb multishottal / strafevel csak vegig kellett rohanni a palyakon.
ahogy nezem egyebkent item qualityben kisebb a szoras, szoval alapgeart eleg hamar ossze lehet hozni, viszont BiShez tippre meg mindig sokszaz ora kell majd. pl mert nem tudok bemenni AHba es venni egy cindercoatot, pedig ugy mar talan mehetne mp4re is stabilan a DHm (magefisttel meg esetleg tovabb is).
kieg: ja igen, wizardbolt lehet most meg fillerekbol torment3 kepeset osszerakni, 150k dpssel elvan.
Bird: azert annyira nem muszaj, en boven nem ultem itt minden este es 1.08on azert elfogadhato gearem volt. mas kerdes, hogy az annak is koszonheto volt, hogy fel evig tozsdeszimulatorosat jatszottam az AHn
.
-
granini
őstag
Komplett leírás az AH bezárás menetéről [link]
Megválaszolja azokat a kérdéseket amiket anno én is feltettem.. Június 24-ig lehet a completed TAB-on tároni cuccokat, utána elvesznek. Akinek 50 cucca áll bent annál backlog keletkezik, és amint elkezdi kitakarítani a listáját úgy jelennek meg az 50 feletti itemek szép sorban. Tehát nem a stashedbe toljál bele kérdés nélkül.. -
Gorneck
legenda
válasz
Vistaboy #49873 üzenetére
Mint írtam ez nem a te játékod...nem kell erőltetni.
Ezt fogadd el és lépj tovább. Van más is amibe bele lehet tenni azt a kevés szabadidőt amid van.
Amúgy nagyon élvezhető lett játék. Ennyit WDvel talán akkor mozogtam mikor kijött a gém és egész 103ig élvezhető is volt.
"Nem panaszkodok, csak nem értem, mi értelme így a játéknak? Pont azokat a játékosokat kellene inkább jobb tárgyakkal jutalmazni, akik rendesen végigjátsszák a történetet elejétől végéig, nem pedig a farmereket." Pont emiatt a réteg miatt egy kalap fos a gém...mert telesírták a fél internetet...
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus #49867 üzenetére
aludjál
-
Vistaboy
veterán
válasz
Gorneck #49871 üzenetére
"Jahhh igen...ez nem a te játékod, itt meg kell dolgozni a jó cuccokért."
Mármint mi a megdolgozás? Hogy ezer órákon keresztül ismételgessem ugyanazt a pár pályát ahhoz, hogy majd 500. alkalommal végre beadjon valamit, amit esetleg meg is tarthatok, nem csak eladom vagy bezúzom? Ezt én mindennek nevezném, csak nem munkának, a gyárban dolgoznak így a robotgépek, amikor naponta több százezer egyforma munkadarabot gyártanak le. De én nem vagyok robot, én úgy szeretek játszani, hogy elindulok elejétől és végigviszem, majd egy fokkal feljebb kapcsolok és újrakezdem.
Nem panaszkodok, csak nem értem, mi értelme így a játéknak? Pont azokat a játékosokat kellene inkább jobb tárgyakkal jutalmazni, akik rendesen végigjátsszák a történetet elejétől végéig, nem pedig a farmereket. Amikor rányomsz a "Reset Quest" gombra, és elkezded elejétől, akor igenis, nagyobb eséllyel kapjál jobb cuccokat, ha rendesen végigmész, nem pedig csak egy bizonyos részt ismételgetsz orrvérzésig.
Mindegy, vita OFF...
-
Gorneck
legenda
válasz
Vistaboy #49868 üzenetére
Brühhüüü brühhüüü...ez se jó az se jó...
A blizz az alapjátékot kinyírta...az itemek nagy részén nem is lesz semmi csak stat. Az új loot és mondhatni gear rendszer ilyen felépítésű lesz.
Jahhh igen...ez nem a te játékod, itt meg kell dolgozni a jó cuccokért. Kiegbe az 1-2 új tartalom és act miatt remélhetőleg nagyobb esély lesz normális cuccokat kapni, mert ez a ládikó bontogatós móka egy kalap kaki...de kétlem, hogy bárkinek a szájába fog landolni a sűltgalamb. És remélem is, hogy ez így lesz...
-
Vistaboy
veterán
válasz
warcat #49866 üzenetére
Nekem bezzeg csak a sok crafting alapanyagot, esetleg pár ékkövet és néha sárga cuccokat dobál, legendet még eddig csak a "saját" manómtól kaptam (Ami a Puzzle Ring viselésekor követ).
Ja, hadd kérdezzem már meg a jobban hozzáértőktől, hogy most valóban befolyásolja a nehézségi szint a tárgyak minőségét és a legendás cuccok esési esélyét? (Ez jól rímel...
) Csak mert tegnap végre elértem a P100-at (csak egy karim van, így lassan haladok), és nekiálltam Torment III-on végigvinni a játékot (Reset Quest). El is mentem nagy keservesen Belial-ig, de a harmadik Act elejéig mindössze két legendás cucc esett és egyik sem volt az a "húdejó" kategória...
Torment I-en esik a legtöbb, de ott szinte mindig ugyanazokat kapom, egy-két kivétellel. Torment II-n már csökken a szám, de néha pottyan értelmes holmi is (Egy vállas esett múltkor, ami elpusztíthatatlanná tette a cuccaimat, a neve most nem jut eszembe), míg Torment III-on már szinte semmit nem kapok, ami kezd bosszantani.
Nem várom el, hogy minden boss legendet dobjon, de legalább a sok neves ellenfél (nem elit), melyekkel eddig nem találkoztam könnyebb fokozatokon, adhatna néha valamit, ha már sokszor negyedórába is beletellik, kire kinyírom őket. Ha a Blizzard tényleg azt akarta elérni, hogy játékkal szerezzünk jó cuccot, ne farmolással, akkor nagyon mellé lőtt.
Az überről meg nem is beszélve. Tegnap életemben először bejutottam egy ilyenre, melyben egy tudat menet közül egyetlenegyszer sem esett egy Hellfire Ring alapanyag sem. Nektek ez biztos megszokott már, de én nagyon elszomorodtam, hogy nagy nehezen összeszedek pár kulcsot, erre kiderül, hogy legalább "x a tizediken" számú kell, mire kidobják a gyűrű alapanyagait. Ha ez nem farmolás, akkor semmi sem az.
-
mikromanus
veterán
válasz
killerjohn #49865 üzenetére
Szerintem még közelít de még nincs fent. Vagy csak kemény az enélkül is.
Mondjuk arra sok esélyt nem látok, hogy hétvégére megmarad. A jó dolgokat hamar javítják. -
proci985
MODERÁTOR
ugy nez ki DHval megiscsak megoldhato magasabb torment szint.
kari itt, a lenyeg a 120k life + 700+AR, meg melle 205k DPS. utobbi keves, egyelore probalom beloni, hogy mennyi toughness/EHP kell (regi mp1es gear kb 600-800EHP es 265-285k unbuffed kozott mozgott, pl WH/inna ovtol es a vallas-bracer paros fuggvenyeben... szoval eddig dam -25% es toughness kb +150%, de ezt meg probalom beloni, full dps beallitasokal ingame olyan 350k dps van, amire meg jonnek a bonuszok).
a megoldas a brooding es a smoke screen, elobbivel olyan masodpercenkent 5500 life regeneralhato, utobbi egyszerre olyan 18kt tolt vissza.
egyetlen problam, hogy egy helyben kell vele alni. dam keves tormentvire, A3 wardennel eleg hosszan elfogocskaztam, de ez meg varhatoan javul (chc kene a sage sisakra life% helyett, vallas es bracers is lehetne jobb).
damra gyors teszt alapjan:
- loaded for bear: ok, csak nem lehet hatreddel birni, cindercoat meg nekem se esik
- multishot / rockets: meglepoen jo, relative alacsony hatred, az lgt skilljevel lehet folyamatosan spawnlolni. 1.08hoz kepest kb 2-2.5szor tobbet ut a gyakorlatban
- spike trap: siralmasan keveset sebez, 1.07hez kepest is nerfeltek plusz elhanyagolhato loh
- rapid fire: 1.08as szinten van, nem sebez eleget
- elemental arrow: nagyon nagy tomegben akar a multishotot is verheti, de altalanos esetben nem igazan jo. az ij aminek hatasara termeli a hatredet viszont remek lehet
- strafe: torment1ig meg gyors, de ahogy szamolom olyan 350k dps meg keves hozza oda tenyleg gyorsan haladni. kb 2-3szor tobbet ut gyakorlatban mint korabban.
- impale: multishot raketaja tobbet ut. alacsony hatred igeny, de kb ennyi az elonye
- rain of vengeance: na ez viszont jonak nez ki.--
egy gondolat: wizardot probaltam meg, amin most van kb 2.2es AS meg talan 15 APoC, sokkal kevesbe problemas az AP fenntartasa, mint a DHnal a hatred. night stalkert kb kihereltek, bar talan 70es itemekkel megint ossze lehet hozni az 55-58koruli CHCt.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #49862 üzenetére
[UPCOMING HOTFIXES]
Wizard:
Arcane Torrent
Skill Rune - Cascade
Fixing an issue where the secondary missiles are triggering off damaging sources that are not Arcane Torrent* -
mikromanus
veterán
Kis esti lazulás. Ajánlom mindenkinek aki szereti... Már az exploitokat
Diablo 3 Torment 6 - Arcane Torrent Cascade build - Act 1 CotAMég talán egy negyed óra a HD verzió élesítése...
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
20 EUR-tól olcsóbban beszerezhető bárhol a D3? Vagy szokott lenni ettől jobb ajánlat?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #49851 üzenetére
kb ket heten belul jon, amiatt mondom, hogy nagyon kovet nem erdemes venni. enyemeim szinte mind el is adtam.
-
GrooveHero
addikt
válasz
DjDanee87 #49855 üzenetére
Hja azóta már rájöttem. Toltam bele lilát, mert az hp-t ad. A zöldet kicseréltem a fegyverben 1-gyel nagyobbra, a pancélba meg ment 1 piros +1 lila, így ugyan buktam némi hp-t, de lett cserébe 2k-val több sebzésem. Most már buffed 195k, ami nem olyan rossz. Mondjuk ez csak frenzynél jön elő.
Apropó, kb 1 perce esett. Meg egy másik kicsit korábban:
-
DjDanee87
addikt
válasz
GrooveHero #49854 üzenetére
A zöld kavics fegyverbe téve ad CHD-t, amorban dexterity-t ad!
-
GrooveHero
addikt
Köszi a véleményket srácok. Há' most piros, vagy zöld kő kéne bele, a piros nyomja a dps-t, meg a zöld is, mert az meg chd nyom. Az is beleszámítódik a dps-be, vagy nem? Amúgy ahogy nézem nem lesz itt semmifélre kő vásárlás, mer' 8 millió a legdurvább, amit AH-ban lehet kapni. Én meg a kis koszos nem egészen 5 milliómmal....háttőőő...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
GrooveHero #49849 üzenetére
Hallowed set balta+mighty weapon jobb lenne szerintem
szerk: előbb a fegyverbe kellene legnagyobb követ rakni -
Bird
addikt
válasz
GrooveHero #49851 üzenetére
Mi a main statja a barbárnak? Na olyat vegyél.... (pirosat). Azt hogy mekkora lesz a kő alapvetően a pénztárcád szabja meg, minél nagyobb annál jobb.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
GrooveHero #49849 üzenetére
kovet ne vegyel ha veszel rost, elvileg tormenten marquis gemek is fognak esni.
-
GrooveHero
addikt
semmi, olvassátok a következőt
-
grex4
aktív tag
válasz
Cyberbeni #49843 üzenetére
Nekem is pont ma esett ki a 4. darabja, kipróbáltam és nem lett nagy szám. 90k dps-t bukom vele, cserébe kapok 200 allrest. A kevés sebzéssel együtt jár az alacsony torment, mire a meteorok leérnek addigra mindenki halott. Ráadásul ha valami útban van, akkor arra esnek a meteorok.. Szal inkább mókázásra jó a set, mint állandóan hordani.
Nekem a fejes hiányzik a setből, az öv egy trágya. Az offhand is a 100 sebzéssel (hiába 500 az int) rengeteg sebzés bukását okozza. Nem csak a dps csökkenés a probléma, hanem hogy sok attribútum egyensúlya felborul. Rosban talán lehet kezdeni valamit a settel...
-
mikromanus
veterán
válasz
DeckardCain #49844 üzenetére
Most vagy félreértettem, vagy nem működik nálam. Legalábbis nem úgy ahogy értelmeztem. Önmagában nem gerjesztmás támadás extra arcane torrentet, viszont nekem úg ytűnik, hogy ha megy a dara a torrenttel, akkor gyakoribb az extra torrent ha van más sebző skill is (pl meteor). Olyan mintha a többi sebzésre is számolná a torrent esélyt ha már van valami arcane sebzés... Persze lehet csak bemagyarázom magamnak és simán nem működik.
edit: lehet megvan. Ha van egy hatás adott területen már és elkezded a chanelinget, akkor a meglévő effektre is hat a találatonkénti extra torrent esély.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
mikromanus #49828 üzenetére
-
warcat
veterán
-
annonmi
tag
válasz
Fr3eWar #49835 üzenetére
Nekem is esett hasonló csak ehhez a fegyverhez
-
Lokids
addikt
Komolyan, a blizzardnak mi baja a monkkal?
-
Fr3eWar
őstag
Találtam egy ilyen könyvet.
Ha jól értem ez már RoS legendary, és majd csak a kiegben tudom megtanítani a kovácsot, hogy a könyv alapján gyártson nekem kesztyűt.
Vagy tévedek? -
mikromanus
veterán
-
warcat
veterán
Na ez az arcane torrent bug kellemesen szórakoztató,az én szerény gearemben is akár 2 millióig elkritelget,ja és tömegben maxon marad az arcane power,kuckuc,ez torment 6on még jobb lehet ahol élnek is egy picit a mobok
-
warcat
veterán
válasz
mikromanus #49828 üzenetére
És úgy tünik tényleg,tele a képernyö vele,nade most guberálhatok gyorsan +arcane skill cuccokat
-
mikromanus
veterán
A Wizard arcans torrent cascade runaja bugos. Gondoltam szólok. Minden sebzesre adja azt a 12,5% esélyt a torrent castolasra. Asszongyak nagyon OP.
-
Edge
veterán
kis ízelítő ros-hoz, devek milyen gearben mászkáltak ros bétában, aki nem akar spoilert ne klikkeljen ide.
ezt muszáj megmutatnom ez az egyéni bónusz nem semmi:
vagyis ha van egy ilyen ringed elég egy setből 2 db hogy megkapd a háromért járó set bónuszt is -
kornel76
aktív tag
válasz
szallasi007 #49820 üzenetére
Csak az az abszolut nem mindegy ugye h a sz.... f-nak meik végén állsz
.
-
sith7
félisten
válasz
szallasi007 #49820 üzenetére
-
Kicsimix
őstag
válasz
mikromanus #49791 üzenetére
Hát úgy ,hogy nem véletlen ekkora a különbség közöttük game guide szerint és baromság lenne a 60-as craftolható itemeket felskálázni 70-es szintre ha egyszer létezik 70-es plan-ban ugyan az az item.
-
Fecniii
tag
Sziasztok!
Van valamilyen PH!-s D3 klán? most újra elkezdtem játszani bár elég casual szinten, de jó lenne megbízható magyar játékosokkal játszani. -
ReFleXx
addikt
Moldran - 36h Farming Marathon, Paragon 343 to 420+
Moldran sem szeretne lemaradni, casual gamernek 2-3 heti játék ez a 36óra, ő besűríti másfélnapba.
-
szallasi007
őstag
Boldogabb híreket reméltem, de hát noh. Minden változik, de a Blizzard örök
-
kornel76
aktív tag
válasz
szallasi007 #49805 üzenetére
A kraft az saját, nem adható át még partyban sem ... próbáltuk JSan-nal.
-
Bird
addikt
válasz
szallasi007 #49805 üzenetére
Hát...Lehet majd farmolni, betörni- zúzni, kavicsokat építeni. Izgalmas lesz... Egy darabig biztosan. Ha még egyszer 1900 órát beletudok tenni a játékba én már elégedett leszek.
"Ez a plan viszont megvan...." Valóban megvan, de csak lvl60-ra. 70-en újra meg kell találnod/tanulnod majd.
A kraft átadós móka sem játszik boundos a cucc Elnök Uram!
-
szallasi007
őstag
Jesszum pepi. Megnéztem ezeket a legend/set cumókat. Pofa leszakad már az alapanyagoktól.
Ez is milyen már? Kell egy wand meg kismillió másik cucc, hogy egyáltalán kraftolni lehessen:
wandEz a plan viszont megvan: Claw durvala lesz
Hülye a kérdés, de másnak klánon vagy partin belül tudok kraftolni itemet vagy a kraftra nem érvényesek az egy csapatban loot kiskacsa szabályai?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Rayner #49800 üzenetére
Riftert mar nem jar zacsi, csak a bounty-ért.
A legendary a kiesestől indul. Ha mobbol esik akkor onnantol, ha zacsibol akkor onnantol. Csunya lenne ha begyujtessz par zacsit, meg nem is tudod hogy leg van benne, de 6 ora mulva amikor nyitod mar nem tradelheto mert lejart a 2 oraEz azert is jo, mert ha te adott 3 emberrel akarsz majd csereberelni akkor külön tudtok bountyzni, vagy soloba és pl hétvégén amikor mind együtt vagytok akkor nyitjatok a zacsikat
(#49805) szallasi007 Szerintem ez teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egér probléma
- További aktív témák...
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest