Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT.hu témák
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
DjDanee87 #37221 üzenetére
Ezt nekem most te garantálni tudod? Garantálni tudod nekem azt, hogy minden karimra találok olyan cuccot, amilyet én szeretnék, és ezért nem kell napokat spammelnem trade channelen és nem kell JSP-znem? Ha ezt most írásban adod nekem, lepecsételed, szignózod, akkor részemről a téma lezárva, és örülök annak, hogy kivették az AH-t.
De ha ezt nem tudod garantálni, akkor nem igazán értetted meg az előző hozzászólásom.
@(#37222) D1Rect: Ez a konzolos verza? Annak a lootrendszerét kapja meg a PC-s verzió is?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honda topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest