Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lebukott a Samsung plus size modellje
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Jimy83 #21789 üzenetére
Én már lecuccoltam a DH-mat, de szóban el tudom mondani
Manticore, 1 socketes min 1200 dps, 2 socketes min 1050 dps
Dead Man's Legacy, minél nagyobb ias és chc, Dex+Vit roll, vagy Max discipline.
Nati cipő, lehetőleg kerüljön rá vitality
Nati ring, mehet rá allres meg avg dmg, ha sok a pénz, akkor chc/chd
Hellfire ring/rare ring mehet a szokásos affixxekkel (stat, ias, chc, chd, avg dmg, allres, amiből hiány van)
Inna gatya, vit/allres rollal
Inna öv, vit/allres rollal, esetleg witching hour dex/allres/vit rollal, attól függően mi kell
Natalya cloak, mehet rá allres/max disci/vitality, itt is attól függően mi kell
Szokásos Dex/vit/trifactor gloves, mehet rá sok jó dolog
Rare bracer Dex/vit/allres/chc rollal, esetleg strongarm (lacuni-t nem ajánlom, mert a movement speed nem kell, de ha zsíros a kassza, akkor mehet, mert az IAS+CHC kombó nagyon tud ütni)
Dex-es mempo, én az 1 random rollnak a pickup radius-t szoktam választani, nem sokkal kerül többe, és nagyon tud segíteni, de ha van pénz, akkor mehet rá CHC
Amuletnek Avg dmg/dex/vit/allres/ias/chc/chd mehet rá, attól függ mi kell (az ias nagyon drága az amuletteken, csak óvatosan)Konkrét breakpointok nincsenek, de pl. a chd nem nagy prioritás a cuccokon, mert csak a manticore-ból jön 200-300 CHD, inkább az IAS és a CHC fontos.
IAS minél több, CHC elég 50%, Life 30-45k (monster powertől függ), Allres 450-600 között (monster powertől függ)
(#21790) persil: Kötözködj még
, pontosan 12,6 millát vesztettem, mert 14 milla helyett 1,4 milláért raktam ki egy 130 str/50 vit/40 allres-es lacuni-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Új SanDisk és Philips MicroSDXC kártyák . Árak és típusok a hirdetésben .
- TERMINÁTOR RELOADED! Aerocool APNX MESH WHITE Full FÉM Origi Lakás INGYÉ MPL-el
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iMac 27-inch (2017)
- Precision 7680 16" 4K+ OLED érintő i7-13850HX RTX 2000 Ada 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest