Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish #1095 üzenetére
És ne utáljalak ?
-
rol33
aktív tag
válasz
na elmész ám a...
grat
-
F-ECT$
titán
válasz
Miért nem az id-es képet rakod be rögtön?
Btw ahogy látom átlagosan kell kb 4-5000 elite kill 1-1 set itemhez.
-
Gorneck
legenda
válasz
Grat.
-
Sirandrish
legenda
Lassan jöhetne a ruha vagy a Sapka
-
F-ECT$
titán
válasz
mikromanus #1090 üzenetére
Tényleg eléggé le van ülve az AH. 1.5m-ért ez egy elég jó kis cipő lenne DH-nak vagy egy fire res-es monknak, nem?
szerk:
DPS kérdés: van a full unbuffed dps, erre jöhet rá a passzívból származó buff, utána az aktív buffok (pl Magic weapon), és utána a skillek használatából adódó (pl wotb). A hivatalos Blizz oldalon látható össze-vissza jelez néha buffoltat néha anélkülit... -
mikromanus
veterán
1-1,5 millás és nincs rá licit ha minden igaz. Vagy valaki megvete és ugyananyniért kirakta mert mégse kell neki.
Gorneck:
DPS Unbuffed: 64,852.52
Csak úgy mondom. Ez a teljesen lecsupaszított unbuffed diabloprogress kompatibilis univerzális és értékelhető DPS-ed
edit: ha ezzel számolunk akkor megvan a jelzett DPS a passzívval. Akkro az a 7% poison dam, vagy más miatt de a kalkulátor csal picit... -
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #1086 üzenetére
Mijjé? Ezt most nem értem. Amit most látsz a profilomon az full unbuffed. Vagy nem, mert ez +20%kal van számolva a passzívom miatt. A cipő vmennyit bezavar még.
Kénytelen, máskülönben, hogy bufffolnám magam egészen 140k dpsig?
Szal nyomkodom ezerrel, hogy a nyelvével összekapkodja nékem a HG/Goldot-t a mapről...
-
Agro
senior tag
Segítséget szeretnék kérni.
csak este felé érek haza és nem lesz sok időm játszani vagy online lenni. Viszont a mai napra megbeszéltem egy ismerősömmel, hogy megveszek tőle egy övet. Az övre szánt gold viszont csak akkor jön össze, ha ma eladok GAH-ban egy csizmát.Valaki légyszi nézze meg hogy eladtam e már? Mert ha nem akkor be se logolok és mehetek tovább a dolgomra.
Róla lenne szó. 1,5M a BO
Köszi!
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck #1083 üzenetére
Nálam kicsit más ez a szitu, eleve a fegyveremet találtam tehát az ingyen volt. Innen feljebb lépnem viszont súlyos milliókba kerülne, mert azért nem egy fogpiszkáló kategória az látszik. HA már ilyen fegyver esett akkor gondoltam megtartom és a buildemet is köré építem vagyis olyan skilleket használok ami profitál az AS-ből(itt a véletlen hogy AS-em van nyilván abból jött hogy találtam a kardot), ezt kombinálva chc-vel és CM-el a CD-k is hamar lejárnak, ebből következett hogy archon lesz a cél és mellé olyan egérgombos skillek amik sokat critelnek és hatékonyabbak ha több az AS. Előtte venom hydra-s arcane orbos wiz voltam az se volt rossz de most sokkal hatékonyabb vagyok pucolom a képernyőt szépen
.
(18:00-a körül én is leszek megnézheted a difit élőben természetesen)
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #1081 üzenetére
Valami sumákság volt szerintem a kilépésednél. Nem volt aktív int növelő skilled kilépésnél? Vagy ez az ok, vagy wd-re nem optimalizált. Az én ninjabuffomat amit kiáltásokkal idézek elő simán pontosan lekövette a megfelelő négyzet bejelölésével a kalkulátor.
Ha a sebesség nálad nem feltétlen előny (pl manakorlátosak a képességeid), akkor a fürge fegyver nem feltétlen előny. A kalkulátorok ezt nem nagyon tudják követni...
Azért ez a legendary offhand béka a játékon belüli profilon nagyon gáz. Szerencsétlent nyomorgatja a karid
-
Gorneck
legenda
Az mind1, mert a fegyóddal AS nélkül 9k-t dmg-et bukok (AS meg ugye nem sokat számít a tényleges sebzésbe). Ami nagyon sok. Viszont hasonló min-max dmg-es fegyót látsz emelt ASsel és nem vészes áron, akkor én azt kipróbálnám a helyedben.
Nekem az AS a mana miatt nem oké (Acid Rain sok mana máshoz nem kell sebesség, ezzel 24 yardon adom le a sebzés), ahogy statot se fegyóról pótlok, mert megfizethetetlen. Az amit a praclimba látsz 1 milla volt és olcsóbban akkor lett volna más, csak nem WD fegyó volt.
Én csak azt látom, hogy az az 50-60-70% 1,4-es fegyón elveszik ilyen min max dmg különbség esetén és a számok/ellenek is igazolnak egy-egy party közben.
Ezért kérdeztem neked mennyi fontos tolni ezerrel a spelleket. Mert ha nem, akkor lehetne nagyobb dmg-es fegyót nézni. Bár ezt lehet félreérthető írtam.
-
Edge
veterán
válasz
mikromanus #1080 üzenetére
Sry
figyelmetlen voltam.
Gorneck: teljesen igazad van, mentségemre a WD-t nem ismerem nyilván jobban tudod mi a jó Neked, ezekszerint az AS nem. -
Edge
veterán
válasz
mikromanus #1064 üzenetére
Csak érdekességképpen, ennyit változna Gorneck dps-e a fegyveremmel:
Sztem nem rossz. Van aki már 2-3k difiért vált.
(ez a kard nálam anno 12k-s dps növekedést hozott) -
Gorneck
legenda
Nos,
- ~9k a te fegyóddal, 105 inttel, 1,4 mellett, kavics nélkül
- ~3k a te fegyóddal, 105 inttel, 1,54 mellett, kavics nélkülAS nálam nem játszik, mert egyszerűen elfogy a manám és cseszhetem...
Azzal tisztában amit írsz, de a min max dmg értékek nagyon sokat számítanak. Ezért sem egyszerű pl 2h-ra válatni...teljesen más geart igényel, ami nekem már nem ér annyit.
-
Kicsimix
őstag
Oké én értem amit írsz persze : ) És nyilván így is jó... Csak nem feltétlenül rosszabb egy lassabb fegyver, hogy kizáró tényező legyen.. Most a dps-ünk kb ugyan annyi de az as-em még így is párszor nagyobb..
Tehát azt akarom mondani vele,hogy a fegyver az csak egy dolog... 1,4 as nem olyan fontos tényező...
Én is Archont használok... Asszem értem..
-
Edge
veterán
válasz
Kicsimix #1074 üzenetére
Véletlen de hasznosnak bizonyult
nyilván az is jó amit te írsz és az is amit én, nekem nem jött be a lassú fegyver, lándzsám is volt egy darabig de kösz azt többet soha.
HA már úgy alakult az as-em ahogy, akkor már nyilván olyan skilleket használok amik profitálnak belőle (pl. nem fogok blizzard-ot meg meteort használni amikor azoknak mindegy az as, márha érted mire gondolok) -
mpierre
veterán
válasz
mikromanus #1073 üzenetére
Oks, ez jó hír. Az eddigiekkel nem boldogultam.
-
Kicsimix
őstag
Ha as-re menne akkor a többi cuccán is lenne nem kevés.. Egyébként írta is ,hogy ez csak véletlen...
De ha sebességre nézzük akkor ilyen előnye valóban származhatna egy minimális...
Nekem a fegyveren nincs 1.4 as de máshonnan 42%.. Nem annyira szükséges oda az as. Fegyvernél a dmg legyen jó.
-
Edge
veterán
válasz
Kicsimix #1066 üzenetére
Igen tény hogy nem attól a kb. 100 int stat-tól ér annyit árban amennyit.
Hasonlóan jóra tudnám cserélni valóban de annak nem sok értelme lenne mint ahogy mikromanus is írta.
Szoktam nézelődni ahban hasonló cucc után +ll vagy LOH akkor érné meg váltanom de azok eszméletlen drágák vagy nem is léteznek, rendre ha iast is beteszem nincs találat ilyesmi fegyver + ll vagy LOH-ra.persil: semmi gond nem sértődtem meg csak meglepődtem
sza'l np
quex: ott a pont(a minél hamarabbi archonozás a cél.)
-
Kicsimix
őstag
Kb 20 milliót tényleg ér ha csak az intet nézzük, de egyébként az lényegtelen ,hogy kard vagy más... Alacsonyabb as-el is lenyomható ez a fegyver nem kell hozzá wand sem..
Az as bele van számolva a dps-be tehát külön előnyöd már nem származik belőle.De 15m alatt tuti nincs...
-
Edge
veterán
Ahhoz képest hogy wizard vagyok sok, ne hasonlítsd már monkhoz banyek
Olyan mintha beírnád hogy a monkodnak van 500intje én meg beírnám rá hogy az most akkor sok? a wizemnek 2050 van!
alg: problem?... dio2 szleng.
mikromanus: thx de én nem akarok cserélni
tudom mennyit ér a kard javasolták hogy cseréljek arra írtam.
1046: ööö azt hogyis? link plz :respect: -
mikromanus
veterán
Töltsd be Gorneck profiljának linkjét a DPS kalkulátorba és cseréljed le a mancsában levő fegyvert a tiédre! Ha kilépésnél nem váltogatja a felszerelést totál valós adataid lehetnek arról hogyan változna és melyik a jobb adott helyzetben...
Persze ha dobsz egy linket ide vagy privátba, akkor akár én is megtehetem ezt... Vagy már benne vagy a top500 friendslistámban? -
Edge
veterán
válasz
Gorneck #1056 üzenetére
Ja félreértettem, nem értékre gondoltál hanem hatékonyságra? Ebben nem értek egyet, sztem ha kölcsön adnám a kezedbe kb. 10k+ dpst kapnál minimum. BTW 40-el van csak több inted mint nekem
Tévhit (és itt most ez no offense) az, hogy elég egy 1000+ dps-es fegyver lukkal. Nem elég.
Sokkal többet ad egy 8xx dps-es fegyver lukkal alap chd-vel és main stattal. -
persil
nagyúr
-
mikromanus
veterán
- AS: többnyire mellékes. A DPS jobban számít és ahhoz nem létszükséglet. A lista úgyis DPS szerint lesz rendezve...
A socket és chd az alap. Az int mellékes, de mivel egy bizonyos határon felül vagy nincs lehetőség chd-t emelni (vagy csak magas áron), így a "felső" kategóriában már jó ha van a mainstat is. Profil alapján lehetne tervezni. Én offhand váltásnál a theasiangamers calculátorában nézelődtem. Lecseréltem egy jó statos socketes 1031 DPS dárdát, egy 839 DPS kardra. Jobban sebez sokkal (igaz van 100% chd + 100% a socketből és 193 str). Majd megsasolom én is kiváncsiságból. Ami ezt übereli az 10-20 milláért már jó vételnek számít szerintem 830-850 DPS magasságon.edit: ami nem mainstat, az fegyveren mellékes és aranyos kis apróság, de nem magas prioritás. Na jó a fear a legendary sujtómon nagyon hasznos azért. Ami erős az elszalad és nem támad. Az hasznos tud lenni. De a statpontok nem ilyen speciális esetek...
-
maross
nagyúr
Akkor te gondolom nem barbar/monk/wizard vagy
. En is szeretem a dex-et barbarkent, sokan csak sok str+ keves vita-ra hajlandoak keresni, holott sok str+ sok dex ugyanolyan jo. 30% dodge-om van igy, sokkal dragabb lenne olyan vitalitysre cserelni, ami mar jelent is valami elonyt.
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus #1048 üzenetére
este szétnézek majd sapka és nadrág ügyben, köszi, most folytatnom kell a munkát, mert amilyen drop-om van, ha akarnék sem tudnék a D3-ból megélni
-
flash-
veterán
játékkal kapcsolatos észrevételeket javaslatokat hova lehet írni?melyik címre?(blizzardéknál)
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck #1032 üzenetére
bocs de most felnevettem
akkor légyszíves keress ennél jobbat, megsúgom nem fogsz találni
Nyugodtan tedd be a paramétereket keresőbe:
-socket
-89%chd
-ias
-100 int
és 870+ dps-est keress
Még könnyítek is neked mert a vit-et és a dexet lehagyhatod, ha találsz 20 millió alatt szólj plz.
ja és csak kardot vagy wandot fogadok el alap 1.4 as-es fegyver lehet csak.
Sőt ha az ias-t is elhagyod akkor se fogsz -most extrém alacsony árat mondok- 15 millánál olcsóbbat találni.
Lepj meg plz!én örülnék a legjobban ha lecserélhetném jobbra "fillérekből" mert akkor ezt egyből eltudom adni 60+millért.(ingame már offeroltak ennyit, ez kb egy monknak álom offhand)
A dex sokakat megzavar, pedig az imba stat tud lenni: 23% a dodge-om. -
mikromanus
veterán
Mivel nem tudom a költségkeretet amit fejlesztésre szánsz, így 100k-s határral nézelődtem:
- gatyesz: a mostanival kb azonos, csak 50 vagy picit afeletti alressel már van ebben az árban
- sipka: ha socket vagy chc nem kell, akkor kb azonos statpont kombóval 50+ alressel már van pár találat (30k-ért láttam kategória győztest)Szerintem apróbb módosításokat majd megejthetnél...
-
mpierre
veterán
válasz
radi8tor #1040 üzenetére
Na mer tagnap Kuruval ráálltunk - utolsóként - a sárga főnökre (az mortarozott), majd eredményesen eltettük láb alól. A művelet közben varázsolt magából egy sorozatot. A "szülő" kipurcantása után a klónokat külön kellett agyoncsapkodni. Bár one hiteltük őket. Lehet túl gyorsak voltunk és ha csak otthagyjuk a skacokat, akkor simán kidurrannak?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #1037 üzenetére
ja, APonChez kell sok CHC, anélkül nem megy
.
hát, nézd meg a fegyvert és az offhandet, kb 15kért nem lehetett volna eladni őket. amikor összeraktam a csajszit, akkor 800dps APonC nem volt kb 2m alatt, ez meg még APt is ad (meg LoK/life steal se jön rosszul, ha nincs más).
meg úgy általában, kb 3-4m volt benne a gearjében, amiből pár cucc talán még érhet 15kt.
mainstat fegyón: szerintem túlárazott, magasabb DPS chd+socket szerintem jobb hasonló árban.
-
Gorneck
legenda
Mainstatot nem fegyón kell pótolni. Azt a fegyót amit a praclimba látsz 1 millióért vettem. Bánom is, mert sokkal olcsóbban is volt bent magasabb dpssel más. Csak az nem WD kezébe való volt, nekem a manaregen nagyon kellett.
És nem bántam meg...a criten ugyan buktam, de az összkép azt mutatta, hogy sokkal de sokkal jobban jártam...mint amim volt...60-70% chd volt rajta. A critjeim messze magasabbak, mint előtte és persze a sim sebzésem is sokkal nagyobbak lettek. -
Gorneck
legenda
Int+chc+dmg (80-300+), talán vmi arcane cucc kell rá még. Ez alap egy offhandnél...wiz esetén még nemtom mi kell oda nekik ezeken kívül.
Sztem ideje lenne megnézni 1-2 infernós wiz profilját, hogy lásd ők hogy építkeztek, mert ez alapján tényleg semmi értelmes nem lesz a karidból...szvsz.
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus #1034 üzenetére
Én örülök minden tanácsnak, szóval mond nyugodtan
le lehet állítani az auto licitet valahogy vagy lecsökkenteni a megadott max felső határt? egyelőre én vagyok a nyerő, de van még vagy 10 óra, hátha rám licitálna valaki..
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
mikromanus #1037 üzenetére
néha bebugzik......
tegnap a lacuni kenguruk - a földbe bújósak - bugzottak, képernyő szélén láttam őket, és hopp eltűnt, majd amikor odaérek, felbukkan hopp a földből.
-
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #1036 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a egyes elitek halálakor meghalnak-e (kihagytam 1-2 napot és máris felejtek), de az utolsó "igazi" elit halálakor kipukkad az összes klón1-2 másodpercen belül.
(#1035) proci985
Ahhoz azért nem árt egy kis chc sem. Szerintem a kolléga ezt picit elhanyagolta eddig
A tescoswizardom cuccait ellenőrizve az akkor egész jó áron, meg hihetetlen jó vételen szerzett itemek nagyja kb semmit se ér már. Kell egy újratescosítás úgy látom majd valamikor -
mpierre
veterán
válasz
Az illuzionista elitek esetében a klónok túlélik a "szülő" halálát? Csak mert tegnap futottam bele egy ilyen esetbe. Eddig mintha nem így lett volna.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
wizardnak még kellhet esetleg AP on crit is, legalábbis orbernek kell.
egyébként tényleg csak a socket, a chc, a chd, meg esetleg ha nem drágább sokkal akkor int, esetleg vit. de mivel általában sokkal drágább, így érdemesebb venni valamit nagyobb dpssel.
egyébként van némi pénzem, gondolkodom újból felszerelem a wizardomat, kb fillérekbe kerülnek az 1.0.2 alatt még übernek minősülő cuccok.
-
mikromanus
veterán
Figyuzz! Nem akarok nagy arccal belekontárkodni, de biztos vagy te abban, hogy épp az elsődleges sebzésforrásaidat akarod legyalázni egy kis vitáért??? A két mancsba kerülő item az legyen olyan, hogy szörnyethalnak a látványától a fallenek!
Másrészt nem érzed picit a hiányát némi all resnek? Esetleg betervezhetnél pár pontnyit oda is. Gatyeszt néztem. 75 int, 125+ vita, 2 socket 50+ allres kombóra már van 100k-s vagy az alatti találat. Van olyan is ahol össz statpontban se buksz. Persze ha a resist csak a gyáváknak való, akkor nem szóltamEdit: a sebzés az egyik leginkább fontos. Int is jól jön, meg esetleg crit dam, vagy crit chance (fegyveren vagy sourcon). Ezek adnak sebzést. Persze ha tank wizardot akarsz akkor az más tészta, de ahhoz meg több resist kell...
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus #1029 üzenetére
átlagban vagy 60-70-el kisebb a sebzése, de van rajta vagy 100 vit, meg ha jól emlékszem, akkor vagy 12 max mana.
-
Rayner
őstag
válasz
Balesz1899 #1019 üzenetére
pakolj fel 1000 loh-ot és az ias-od legyen kb 1.90+
Mainhandbe pedig tegyél egy 10-11%ias 1000dps-es fegyót (ha találsz olyat amin van némi chd az már jobb) offhand pedig legyen magas dex és +loh
allrest áldozhatsz, 5-600 között bőven elég.
ha marad rá pénzed akkor még jó egy kis movement speed is cipőre, hogy a trutyiból ki tudj szaladni. -
Gorneck
legenda
válasz
Balesz1899 #1023 üzenetére
Szerkesztés után nem olvastam...
-
Muton
addikt
válasz
mikromanus #1011 üzenetére
köszi!
most épp megy a licitharcom egy picit gyengébb source-ért, de ad majd egy csomó életet is, és max manát.
meg csinálni fogok még egy ötszög topázt, hogy legalább a nadrágom értelmesebben nézzen ki -
Sirandrish
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
Balesz1899 #1019 üzenetére
Profiljának linkelése hasznosabb lenne.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #1012 üzenetére
nálunk a szokott csapat én meg egy WD, esetleg néha egy másik DHval ketten megyünk. mindkét esetben A3. többiek abbahagyták.
publicban általában akik zergelnek/továbbjutni jönnek be, azok A3 elején kihullanak, A4ig minimum 2m elmenne javításra így haladva, jelenlegi árakon meg kb annyiból kb össze lehetne rakni egy olyan cuccot DHnak, amivel én már a4en végigmentem (bár rakanoth és diablo public volt, mert 1hiteltek). meg 12-1 között amikor még néha a változatosság kedvéért átnézek (kb hetente-kéthetente egyszer) már tényleg csak pár ember marad.
persze volt olyan is, hogy a4ben a többség csak vakarózott, de ha változatosság miatt megyek, akkor jellemzően a prime evilen (de legalább a második questnél) kezdek.
van minden. anno ghomot még 1.0.3ban csapatban ütöttem ki DHval publicban, ott nagyon meglepődtem, hogy volt két rendesen felszerelt barbár, meg két rendesen felszerelt DH, aztán relatíve hamar ki is púzott (és tényleg). ahhoz képest, hogy első játék volt együtt, bevárogatva, ügyesen helyezkedve, szépen és okosan játszva. mondjuk külön külön azért minden karakter megfelelően fel volt szerelve.
-
Balesz1899
aktív tag
Inf Act3-hoz monkként milyen statok kellenének, hogy viszonylag normálisan haladós legyen? Tegnap léptem át act2-ből (ott már megy a farm, csak 1-2 szívatósabb pakk tud meglepetést okozni), de eléggé megszenvedtem az elit csoportokkal, haltam is jónéhányszor. Ghomig eljutottam, de pár perc fogócska után lefingotta a fejemet a helyéről és tovább már nem erőltettem. (kb 50% élete maradt meg, talán kicsit kevesebb).
Kb úgy néz ki a monkom, hogy 26k dps, 730allres, 6,5k armor. CHC 20-on pár százalék, CHD az alapon még.
(linkelni sajna nem tudom melóból, Balesz#2654 a btagom)Az építő jellegű tanácsokat előre is köszönöm
Ja és kb 4,5 millió aranyam van, abból kellene kicsit fejlesztgetni.
-
Gorneck
legenda
Mert azok ugye DPSen nagyon szépen dobnak, de ha egyik skillnél se fontos ez a sebesség, akkor inkább több intet és jobb fegyót néznék. Mióta ezeket is rendbetettem sokkal brutálabb sebzésem van...és mivel a buildem nem épül erre vagyis nem szükséges hozzá így inkább a tiszta dmg-en toltam...criteken látom, hogy eléggé hálás ez így...
(#1017) sto1911: Összegezve, mint a játékban sehol...
-
Mr.Csizmás
titán
105 peccs mikor jön?
-
Beri78
őstag
Sziasztok!
Véleményeket kérnék fejlesztéshez.
A barbárom
Act 3-ban vagyok, nincs sok aranyam csak ~ 700,000
Elég tesco stylba van összefabrikálva....Mi az amin változtatni lehetne? Eliteknél azért fekszek sokszor....
Vagy át kell térni DT barbárra? ~ + 10,000 dps-t ki tudok belőle sajtolni, de akkor a life leesik ~ 40,000 környékére, és az amúgy se nagy resistem is.....köszi
-
Edge
veterán
válasz
Gorneck #1000 üzenetére
Nem arra épül azok úgy jöttek, a kard esett(ami miatt kb naponta rámír vki ha publicba megyek hogy mennyiért adom el
), az andy sisak meg tal armor más miatt is jó, viszont tény hogy hasznos hogy ennyi iasom van a twistereket jó gyorsan nyomatom az electrocute villámjai is sokkal gyorsabb animációt nyomnak úgy vettem észre hatékonyabb is így. Ha iasra épülne a karim ékszereken is lenne.
F-ECT$:
Nem fájt, örültem nekiUgyanis biddel nyertem 22.9 millért, 18-nál tartott utolsó fél percben(stopper!) rátettem 23 millát és megnyertem
hozzáteszem legolcsóbb b/o-s 24.9-ért volt bent és az szarabb volt.
-
Gorneck
legenda
válasz
proci985 #1010 üzenetére
19-23 közt mozgok jellemzően dioba, szokott csapattal, de napszaktól független mikor épp nem volt senki benéztem, vicces volt...act4be publicba sose voltam.
ACT4-be mi is szoktunk menni, mert nagyon rövid, bár értelme nem sok van...inkább még egy kör ACT3ban, ami kb 60-80 perc szokott lenni. Ez kb független a létszámtól. -
proci985
MODERÁTOR
hm, azért késő esténként inferno A4ben már eléggé normális emberek szoktak lenni. jellemzően olyanok, akik unják az A3 farmot és még mennek egy gyors kört pubban.
más:
tegnap rájöttem, hogy az 1.04es deadsman lenyomta a quiver árakat, az anno 3.5mért vett 130dex/130vit/8chc quiverem jó, ha ügyesen eladva ér fél millát. cseréltem is egy hasonlóra, csak sockettel meg 8.5chcvel.egyébként érdekes, többi cucc egész jól tartja az árát, 160dex 50allres övek még mindig drágák (drágábbak, mint a legacy inna legacy pantssal), 165dex/115vit/70+allres vállasok se lettek olcsóbbak, az anno még 1.0.3 elején vett 135dex/41chc/4.5chd amum is szépen tartja magát, kesztyűből megint nincs jobb az enyémnél 2mért (5ért talán már lenne iassal is).
viszont emerald árak kezdenek esni, végre. gondolom elkezdenek megtelni a socketek az új inna pantsokban és kétsockos fegyverekben.
25ös movement speed viszont állat.
-
Muton
addikt
válasz
Sirandrish #951 üzenetére
Na akkor ez engem csak pozitívan érinthet
Most, hogy új source-al szaladgálok, és egy kicsit gyúrtam allres-re, így nem mondom, hogy simán, gond nélkül haladok act2-ben, de már a Dagh... oázist farmolom egy-két halállal. Persze a selejt rare hegyekben áll, de még mindig semmi set vagy legendary. Ha hétvégéig nem esik ki legalább a bármilyen legalja, de nekem első, lehet, h uninstall lesz, mert semmi értelme így játszanom
Gorneck23:
én egyelőre az egyes verzióval tolom, mert így is elég vérszegény, nem még ha egy csomó stat chc, chd-re menne el. akkor lenne vagy 15-s sebzésem
De később, ha fogok még játszani, akkor biztos el kell indulnom ebbe az irányba is -
maross
nagyúr
válasz
mikromanus #1007 üzenetére
Neem, itten az elso a legjobb
-
Helmoras
őstag
válasz
mikromanus #1005 üzenetére
Okés megölöm ujra, lehet valami ilyen bejoinolos kimaradt 1 quest áll a dolog hátterében, bár annyira nem érdekelt ez soha de látom itt össszemegyek miatta az emberek szemében
szerk, a vicc jó
-
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #1003 üzenetére
Példa:
- Act 2 elején jársz (quest 1)
- Becsatlakozol haverhoz egy Zoltunk Kulle vagy Belial killre
- Később betöltheted ezeket és folytathatod is, viszont az előtte levő questek nincsenek meg
- Ez addig nem is gond, amíg vissza nem töltesz egy korábbi questet. Most épp act 2 eleje ilyen a példában. A szakadás utáni állapot amit teljesítettél ezután nem választható ki. Amint "összekötöd" a questeket azonnal elérhetőek lesznek a quest kiválasztásnál a már teljesített küldetések későbbrőlBár ez korábban volt. Azóta lehet szétbugfixelték. De ilyesmi lehet az Armory visszajelzés mögött
A vicc meg:
A nyúl, a róka és a farkas története -
F-ECT$
titán
Mennyibe fájt?
Persze én is a dps növelést tartom fontosnak, de a védelem megtartása mellett. A3-ban van 1-2 csapat, amik így is szétkapnak pillanatok alatt, és ezen nem segítene +50% dmg sem, pláne, ha még buknék a védelmekből is. De azért általában 1 táskányi sárga lvl60+ megvan 10-20k javításból.
-
Helmoras
őstag
válasz
mikromanus #1001 üzenetére
Nincs meg a sapkás poén sajnos :S
És nem tudok vele mit kezdeni hogy act 1-et jelez most is act 2 ben vagyok tegnap is öltük azmodant haverékkal nem értem miért azt írja...
-
Rayner
őstag
Elkezdtem átépíteni a monkot IAS-ra (most 2,15) beáldoztam 500loh-ot így act2 és act3ban jobban bírja (egyedül a trutyi ami megfog (allres 570).
jelenleg nem használom a 25% sebzéscsökkentő passzívot, de patch után a one with everything helyett tervezem.
szerintem nem lesz gond a nerf-el csak rá kell menni a több dmgre és as-re. + emelle még gondolkodok némi life steal-ban is, mert igaz hogy csak 30k buffal a dmg-em de ekkora as+loh+life steal mellett ez igazából sokkal több nem fog kelleni az allreses passzív, és lifesteal-el simán kompenzálható.
Amúgy lárványosan durvult a tömegírtás így -
mikromanus
veterán
Szerintem becsatlakozott valamikor haverokhoz és így teljesített 1-2 olyan küldetést ami előtt nem volt mentése. Amíg "lyukak" vannak addig nem voltak szabadon visszatölthetőek korábban. Lehet a csík is az egybefüggő/szakadásmentes quest sorozatot mutatja.
Helmoras
A csík alapján ezért hullik a sok-sok zsenge itemeső rád, mert act 1-ben nyomulsz. A bugok nem hazudnak. Ez van. Vagy nincs rajtad sapka
(ha nem ismered a viccet, akkor pech. Nincs meg a kulturális kapcsolódási pontunk?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!