Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
válasz
proci985 #497 üzenetére
Nekem az tetszik a legjobban, amikor a csórikám behív a feleségéhez a pincébe, erre meg egy csontváz ül a hintaszéken. Azt mondja a csávó, hogy kicsit gyengélkedik, a wiz meg visszaszól valami olyasmit, hogy igen, de rosszabb ül már nem lesz majd
Dadan01: az ártól függően én vinném
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
valaki elmagyarázná nekem pontosan a life steal működését?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
RockHaRD #484 üzenetére
én stonefort 1-2őt is ki szoktam pucolni, eléggé lineáris, szóval amíg az ember nem hal addig elég gyors.
Muton: "Nephalem, your existens is creations greatest sin" mondja azmodan, lord of sin. majd közli hogy pusztulnia kell. mert bűn (a feje mondja, közvetlenül Cydea vagy Azmodan előtt, vagy Siegebreaker után mielőtt az ember leér a kráterbe). na szerintem ez a játék legnagyobb WTF momentuma.
Gothmog: sokra nem fogsz menni. mármint lehet, hogy igen, de nyögvenyelős és lassú lesz. nekem van három 60as karim, egy 35ös monk valahol nightmaren és egy 15ös WD. monk/WD leveling megy, de lassan, lvl60as barbárt és wizardot már nem használom. DHm nephalem12őn van, és annyira nincs sok időm játszani.
lehet menni ah nélkül, de nagyon nehéz. egyik barátom ment így a DHjával, végül egy hete cápáztam neki 160kért egy 1050dps critsocket xbowt... pedig nem volt rossz a fegyvere, amit anno talált.
A1 ok, A2 féligmeddig a nerfek óta, A3-A4et még nerfelni kell egy ideig, hogy magatalálósan, elfogadható időn belül esélyes legyen.
-
akela91
addikt
Weapon mester passival ha va negy daggerem és egy MACE-m akkor mind2őre megkapom bónuszt, vagy csak ami főhandben van?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #492 üzenetére
Mindjárt jövök.
-
Lézerparaszt
őstag
Valakinek van kedve egy kis farmhoz? Mindegy melyik act. Egyedül unalmas
-
Muton
addikt
válasz
Lézerparaszt #490 üzenetére
Amúgy ez nekem is dolgozik az agyamban, h ah nélkül szinte esély sincs
Nekem is az volt a tervem, h ah nélkül az első kari, de meggondoltamMeg a túlzott meseszerű voltán kívül mindig feb@$z, amikor benyögnek megmentett emberkék olyat, hogy "Thank the gods". Ez akár mennyire is fáj egyeseknek katolikus hitvilág köré épül (katedrális, püspök, menny, pokol, stb.), ott meg nincs "gods". Amíg pl. a Battlestar galacaticaban kurva jó volt, itt nem érzem át...
-
Gothmog
senior tag
Nekem pedig az énekesről mindig a Butcher jut az eszembe.
De most már offon belül is hagyom az offot...Szerk.: Ja, hogy a játékhoz is hozzászóljak (rendszerint csak csendben olvasgatom a fórumot). Nekem nagyon bejött egyelőre! (kb. 220 órát tettem bele összesen eddig; többre sajnos nem volt időm, illetve dolgozni, s még inkább élni is kell azért mellette
).
Én talán kevésbé általános módon játszom: mind az öt osztályból párhuzamosan viszek egy-egy karaktert. (Illetve legelőször egy monkkal végigvittem anno normált, de azután töröltem és öt új karaktert kezdtem). AH-t nem akarok használni, ez alap nálam (valahogy nem szimpatikus), ellenben öt karakter találgatja a cuccokat és segíti egymást. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan karakterem, amelyik végig tud így menni Infernón (bármennyire is nerfelgetik, azért magatalálós karakterrel így meglesz a kihívás bőven) Persze a puding próbája még nem jött el, mert csak Hell Act1-ben járok velük (illetve a varázslómmal éppen tegnap mentem át Act2-be), így igazi nehézséggel/kihívással még nem találkoztam (bár a monkomon kívül mindegyik karakterem megfeküdt már legalább egyszer (Witch Doctorom, amúgy meglepően élvezetes lett ez a kaszt, pedig az elején nem vártam sokat tőle), illetve van olyan, amelyik már bő tucatszor (Demon Hunterem; az egyetlen kaszt, ami nem igazán tetszik/nem igazán fekszik nekem).
-
DjDanee87
addikt
válasz
hokuszla #486 üzenetére
A pajzsod mondjuk azon kívül nem sokmindenre jó, hogy ad str-t meg vit-et
Szerintem próbáld ki Relentless helyett a Superstitiont. Az nagyon sokat segített nekem mikor kevés volt még a reistem.
Meg nemtudom változtattak-e a call of the ancientsen, de esetleg nézd meg helyette a WotB-t insanity rúnával. Az is nagy cooldown, de az alatt le is rendezel egy elit csoportot simán. -
hokuszla
senior tag
Szeretnék act2-n farmolni, melyik pályán érdemes?
Itt van a barbom hozzá, esetleg érdemes előtte valamit fejleszteni rajta? -
R3ĐßuŁŁ
őstag
act 3-at szerintetek hol érdemes farmolni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #477 üzenetére
Nekem csak 30 van. Május óta.
-
Mr.Csizmás
titán
az mekkora mazochizmus, ha az 1 órás act1 achit 15fps-el, egy integrált intel hd grafikos gépen csináltam meg?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #459 üzenetére
nekem 690-el van lemaradva az achi a profilban levőhöz képest. Meg jeweler fejlesztését is HC-ban kellett megcsinálnom még régebben, mert azt sem adta meg.
-
Pekkk
aktív tag
Srácok egy kis nosztalgia aki szereti: [link] olyan Diablós! Mármint a csajok! Lerendezném mind a kettőt!
-
Zoona
aktív tag
oops rossz topik:S sry...
-
priti
addikt
A frász se érti az AH-t. Tőlem most vittek el egy 1000DPS-es legend fegyót másfél milláért BO-val, volt rajta 53% crit meg némi sallang. Láttam magasabb DPS-el rare fegyókat még olcsóbban is a kutyának nem kellett.
Igazából tele van a DIO3 tervezési hibával, bazira nem lineáris. Azzal a cuccal amivel kinyírtam act3 első harmadának a végén ghom-ot simán eljutottam act4 első harmadának a végéig gyakorlatilag mint kés a vajban, ha haltam akkor az az én hülyeségem volt, kvázi türelmetlenség, túl gyorsan akartam haladni de sehol nem volt olyan kihívás, mint a fingós aki egy kínszenvedés volt nekem, szóval ha ghom előtt valaki túlvásárolja magát akkor egy darabig nem nézegeti az AH-t az tuti, mert simán tolja solo-ban azzal ami van. Aztán meg már nagyon top cuccot akar, ha egyáltalán még játszik. Én se vennék mostmár egy faca legend páncélon kívül mást, pedig egy szerencsésebb lvl59 páncél van rajtam még mindig. Persze lehet más kasztnál máshogy van, de szerintem a wizard messze nem a legerősebb, szóval ha én simán boldogultam ghom után akkor más is.
Max azok vevők még a közepes cuccokra, akiket multiban áthúznak a vízválasztó helyeken és emiatt solo-ban is szenvednek, mert ott tartanak ahol nem kéne tartaniuk.#471) mikromanus
Ma nekem is esett két legend, egy gyűrű meg egy fegyó és zéró mf-el van több rajtam mint bármikor máskor, szóval semmit nem jelent.
-
mikromanus
veterán
Sok-sok környi idő alatt szokott lenni míg lesz egy legendary drop. Most váltottam pár itemet MF-esre (előszeretettel elheverek azóta, bár lehet csak mert fáradok). Van valorral 311% MF-em. Érezhetően több a rare, bár eddig se volt kevés. Két full act 3 run alatt két legendary esett. Nem rossz, de lehet csak véletlen. Előtte sokáig nem volt legend dropom. Mondjuk tegnap óta
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
mi az oka annak, hogy nem tudom ezzel a nadrággal felruházni a karakterem?
Diablo 3 Starter-rel játszom, ez megmagyarázza, vagy esetleg valami bugról van szó, vagy benéztem valamit?
-
emre33
addikt
válasz
mikromanus #454 üzenetére
Nem értem, 230% MF nyomtam végig 1 nap alatt kétszer az ACT3-t és semmi legendary
200 órát nyomtam eddig a Barbárra és összesen volt vagy 2 legendary (az is nightmare végefelé ezer éve)
Nem értem, ilyne peches vagyok?
-
Kobe
veterán
várható hogy 1.05 ben végre megváltoztatják a jeweler designok színét ? A harmadik star receptet veszem fel "véletlenül" farmolás közben, a kékeket nem szoktam felkapkodni csak ami néha becsúszik a többi közé, simán otthagytam volna....pedig kb 2 millat ért az a 3 db
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #459 üzenetére
még az első hetekben volt egy achievment reroll, mert az egyik tábla korrupt lett. valszeg amiatt. nekem pl a felszedett goldmennyiségem nincs szinkronban.
-
mpierre
veterán
Festering Woods-ban van ez a The Last Stand of the Ancients event. Ami ugye egy felfedezendő hely, meg elméletben dob egy lore book-t.
Könyv nincs sehol, a helyet eddig 100× megjártam, event komplettálva, de mégse kapok acsit... hmm, nem adja magától.
Ugyanez van a Tomb Robber's Journallal is. Próbálja meg így valaki begyűjteni az összes öcsívmentet.
Vicces.
-
sith7
félisten
válasz
mikromanus #454 üzenetére
finom
-
DeckardCain
senior tag
Valaki inf act3?
-
DjDanee87
addikt
Talált, csak haver ki akarja hozni a pénzét balanceról Paypalra
Mármint erről beszélek -
no01ricsi
tag
Star kő és afelett csak receptre tudok csiszoltatni a kovácsnál?
közben meglett a válasz...de legalább már az új topikot is könnyen tudom követni -
Dadan01
senior tag
válasz
ProEvoFan #406 üzenetére
Szerntem kicsit túlgondolkozod ezt az OwE nerf-tervet, ami ki tudja mikor következik be. Mondom ezt azért is, mert valami 7-800-as rezisztekkel nyomod act3?-at, én meg csak 550-nel, de az is elég simán. Kicsit jobban zavar az a -1200 armor, amit most fogok elbukni, a resolve pedig azért nem érint mert annyira szar, hogy már jó ideje nem is használom. Konkrétan kétfegyveres buildnek annak helyére kell a guardianst rakni.
-
Helmoras
őstag
kis móka a gobókkal puzzle ringel [link]
-
Thrawn
félisten
Bugreportos Support Ticketre érkezett válaszban kaptam:
"Thank you for your time and patience here. I hope your adventures are half as epic as your loots *wink*"
Adok én nekik "epic loots"-t!
-
warcat
veterán
Pénzmosás gondolom,így van kiürítva haver Balance-a ha jól sejtem
-
Agro
senior tag
Első értelmesnek tünő droppom az elmúlt 2 hétben
AH-ban 4M körül mozognak hasonló statokkal, ha valakit érdekel jutányos áron megválok tőle
-
Scholes9
nagyúr
Monknak milyen statok szükségesek Act 3 farmhoz?
-
userxy
őstag
Szerintetek ez mi pénz lehet ?
(#433) DjDanee87 Ugy te most csak szopatsz már vagy 2 hasonlót bezuztam mert pénzt nem ér gondoltam én
-
DjDanee87
addikt
Vannak még csodák, igaz? item
email róla
*trollface* -
priti
addikt
1922 goldot tuti ér a kereskedőnél
szerintem nagyon nem fogsz meggazdagodni, persze biztos el lehet azért adni AH-ban, de ha 130 helyett lenne rajta 230 úgy már azért fincsibb lenne az ára valszeg, meg a 7 is lehetne 9 ugye, a crit végülis annyira nem szar, melee. is van rajta, háát majd egy barbár megmondja ér e neki valamit. Nekem egy goldért se kéne.
-
priti
addikt
válasz
DeckardCain #421 üzenetére
Én is néztem a wizemnek hasonlót. Egy ilyen már megdobná a DPS-em. Kár, hogy ezek nem adnak semmi life extrát. Így nem kell ingyen se, mer' cserélhetnék mindent vitesre. Ilyen fegyóval egyből igencsak sovány lenne a 22k HP-m.
Úgy elhullanék, mint az őszi falevél, meg meg is szoktam az lak-ot játékstílusban is. Jó, mer' izgibb úgy nyomni hogy kevés a HP-d.
(#424) vendingo
Biztos volt egy tonna allres rajtatok vagy én nemtom, nekem eléggé fáj a bélgázt tüdőzni és úgye ahogy telik az idő egyre több van belőle, nekem ott kezdődnek a gondok, hogy nem fogy el időben az élete ha kevés a DPS
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #345 üzenetére
hát, partisok nekem nem szokták kritizálni a ruhámat, bár a "80k dps without sharpshooter"nek ehhez lehet van köze
. meg csapatban ritkán halok, illetve ha engem kiütnek, akkor általában a tankokat is (a4ben pár csapat elég ronda tud lenni). kivétel talán inferno Diablo, de azzal meg általában tisztában vannak az emberek, hogy DHkat ott 1hitelik.
más: 1.0.5 infok látom lassan szálingóznak, DHkról van valami hír?
-
userxy
őstag
kis kari húzásra vagy act3 farmra jönne vki ?
-
Muton
addikt
thx!
közben vettem egy gyűrűt 1m-ért, de semmi változást nem érzek a haladásban.
Magdah megvolt, ha jobban odafigyelek, és nem csak rohangálok össze-vissza () akkor nem ölnek meg, kivéve a dam reflect-es falazós, kurvagyors, stb izék, de azok van úgy, hogy vagy 5ször.
szóval gyűjteni kell aranyat jobb cuccra, mert ez így nem oké -
warcat
veterán
Hogy lehet egy Tyrael's mightot berakni AHba 38 000 aranyért?Persze elvitték mire pislant az ember,de ennyi volt
-
vendingo
veterán
Nekem már megvan inferno, Ghom is kilett végezve. 2-en gyilkoltuk le egy WD-el, mind a 2-en ultra gyökerek voltunk még akkoriban. Kettőnknek összesen volt kb.:50K dps-e.
Diablo-t is első nekifutásra majdnem kinyírtam soloba.
Bármit leküzdök, csak lassan, ezért kell minél több dps.Ha nekem se lenne semmi védelmem, én is összehoznék 80k DPS-t, de nekem 500-700-as resik vannak, 4000+ armorral, 40K hp-al.
Holnap a hp-m 50K , a dps-em 60K az armorom pedig 4500 környékén lesz. Szerintem így már nem lesz gond az act 3 farm. Esetleg egy kis resit+hp-t beáldozok a dps oltárán, és akkor 70+ k is simán meglesz. -
mikromanus
veterán
válasz
ProEvoFan #395 üzenetére
Hibásak az alapjaid. Kétfegyveres buildben (int nélkül) a max all resist elméleti határa 850 allres. Ennek a másfélszerese 1275
A kétkezes buildek int nélküli egyedi res határa 630 egyedi resist. Akkor nézzük. A barbárnak int, egyedi legendary tulajdonság nélkül jelenleg max 1275 all resistje lehet. A monknak 1480. Erre hasonlítgatod a 94% tökéletességű barbár felszerelést a te 46% tökéletességű allreses és 72% tökéletességű egyedi resistes felszerelésedhez. Picit aránytalan, nem, Ha szarabb a resisted akkro legyen kevesebb védelmed. Most is ez van, nem?Amúgy miért kellene kukáznod a felszerelésed. Nerfről van szó és nem megszűntetésről. Hol láttál olyat, hogy kiveszik ezt a passzívot. Max annyi lesz, hogy csak 75-80%-ot ad hozzá a többi resisthez gondolom. Miben vagy rosszabb helyzetben egy barbárhoz képest? Néha nem értem a logikádat. Alváshiány???
-
sith7
félisten
válasz
DeckardCain #421 üzenetére
Grat !
-
priti
addikt
válasz
vendingo #400 üzenetére
60k se sok act3-ban. Nekem a fingós úgy lett meg, hogy elindultam visszafelé, felvettem a +25% att. speed buffot majd egyből teleport faluba, át a ghom-hoz és a buffal ííppen-ippen, pedig az úgy nemtom most pontosan, de olyan 75k körül van nekem asszem. Jó mondjuk én wiz vagyok és a védelmem az kb. seholsemmi, de azért sok hp-je van a ghom-nak még solo-ban is, nézd csak meg... én karimmal 60k-val tuti esélytelen.
-
priti
addikt
Felesleges eröltetned még szerintem. Én ezzel járok oda act2-be farmolni, mert sok ott az elit a körportálos helyeken és van hogy egyszerre ad be két pakk elitet. Amiből az egyik valami repkedő szar általában ami egyedül van de nagyon durván szórja a tűzlabdákat a másik pakk meg egy fast 4 fős társulat és itt még nekem is pörögni kell, pedig több mint 2000HP afterkillem van meg mov speed a random rámragadt HP regen mellett no meg 65k DPS az nem 25k DPS. Szóval neked szerintem act2 farmolni még magas. A ritkásabb helyeken meg semmit sem fog dobni amit act1-ben nem dobna, szóval szerintem farmold azt és gyűjtsd a goldot.
-
DjDanee87
addikt
Ha veszel bármilyen cuccot, arra figyeljj hogy szerintem nem feltétlen éri meg addig extrát fizetni az olyan cuccokért amin van goldfind vagy magicfind. Ezeket jól kihasználni akkor tudod, ha Act2, de még inkább act3-at farmolod viszonylag jó sebességgel. Tehát én a helyedben a keresésnél ezt kihagynám.
Amit szerintem sürgősen cseréljj:
-vállas
Ilyet mint amit hordasz kapni AHban 2000 goldért. Keress int, vit, allresre és úgy állítsd a filtereket hogy minél olcsóbban kapj valami jobbat mint a tied. Esetleg lehet rajta life regen, de amiatt ne fizess 3-4x többet.
-bracer
Egyedül értékelhető rajta a 89int. Ennél nem lesz nehéz jobbat találni. Alap int, vit, allres mellé braceren lehet critical hit chance is. Általában 3%osokat viszonylag olcsón lehet kapni.
-öv
Ez is kuka kategória. Int, vit, allresre keress rá aztán úgy állítgasd a számokat hogy még a megfizethető kategóriánál maradj. 50K-ért van mondjuk olyan most épp hogy 117int, 73vit, 49 allresist
-nadrág
A te nadrágodhoz hasonló van AHban 10k goldért, ha nem vesszük figyelembe a goldfindot. Hasonló statokkal mondjuk ha allrest akarsz akkor nem lesz olcsó
-gyűrű
Ezeknél találnál jobbat csak el kell döntened milyen irányba mész. Attack speed, critical hit esetleg allres. Mind együtt már nagyon húzós árban -
xavix13
őstag
Erre tudna valaki valamit mondani? [link]
-
Sirandrish
legenda
válasz
ProEvoFan #406 üzenetére
"A blizzard célja az 1.5 patchel, hogy a buildeket változatossá tegye"
És Monkoknál mi fog változni?
Sentry 5%os neferlése nevetséges..észrevehetetlen..aki eddig használta, az ezután is fogja..
Mivel az OP passzívhoz hozzá se nyúlnak így az is marad...Szóval akkor miben lesz változatosabb a Monkok buildje?
-
Helmoras
őstag
Ma elérem a 25000 elitet és a 400k szörnyet, megjutalmazhatna a játék egy set itemmel igy 1 hónap pangás után
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish #401 üzenetére
A blizzard célja az 1.5 patchel, hogy a buildeket változatossá tegye, és nem a teljes gear cserébe hajszolása, ami a Monkoknál bekövetkezne ha nerfelnék a One With Everything passzív skillt, hiszen a játék megjelenése óta a Monk gear felépítésében központi szerepet játszott ez a passzív skill.Erre épült a gear.Itt nem az van h cserélek egy itemet, azt csókolom, itt szinte mindent ki kell cserélni.De mint írtam lentebb, ezért nem mernek, tudnak hozzányúlni.
De várjuk meg majd mit lépnek erre.Szerintem ebben a helyzetben nincs jó megoldás.De majd meglátjuk.(#397) DjDanee87
fölöslegesen hőbörögsz
Ez nem igaz.Beszélgetünk róla, ilyen "mi lenne ha" feltételes módban. -
vendingo
veterán
válasz
WD-t nem fogják nerfelni?
-
-
Muton
addikt
válasz
oké, köszi! próbálok majd ilyen irányban elindulni...
de csak ha megérkezett a pizzám
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL