- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Csak 1 megjegyzés: a csizmán lévő 7% Poison dmg csak a fegyver fizikai sebzésű részére számolódik a Posion dmg részéhez nem. Ergó ha váltasz, akkor olyat keress, amin csak fizikai dmg van.
Amúgy alapvetően jó a kari, nagy hiba nincs benne első ránézésre, így tényleg csak drágán tudnál jelentősen előre lépni.
-
Huha81
tag
Szia,
Az a baj, hogy ez egy egész jól összerakott WD. Bár nekem csak wizardom van, de azért nem nagy a különbség. Szerintem elérted azt a szintet, hogy egy tárgy cseréjével olcsón már nem lehet sokkal több sebzésed.
Ergo vagy sokat költesz vagy próbálsz minden jelenlegi tárgyadnál egy kicsivel jobbat keresni.
pl: Intet tudsz fogni egy jobb zuni chesten szerintem ez jelenleg a legolcsóbban kivitelezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Stellar Blade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged