Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz Boonen007 #108410 üzenetére
Másak. Küldiket a térképen találod, Act-onként ötöt és bounty-nak hívják. Ha le tudtad az ötöt, Tyraeltől egy ládát, tele minden jósággal. Futhatsz még riftet, majd lvl. 70 után GR-t is. Lehet kulcsot vadászni, aztán überezni matikért, ha HF amu/ring kellene.
Ha valamit kihagytam, majd kiegészítenek."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
reelc
veterán
válasz Boonen007 #108357 üzenetére
Szezonkezdés: teljesen a 0-ról indul. Minden cuccod, goldod átkerül majd normálba, amikor vége lesz a szezonnak. Semmi nem vész kárba. A Paragon pontok nem egyben, hanem azoknak az XP mennyisége adódik hozzá a nem szezonos accounthoz (mert a Paragon pont acchoz van kötve. Ezt kapod lvl70 fölött, mert az a max. szint). A te esetedben most átkerül egyben a Paragon pont, mert teljesen új játékos vagy, de a későbbiekben, ahogy írtam.
Igen, tudod folytatni.Még a HC van teljesen elkülönülve az SC-től, cuccok, Paragon, minden. Teljesen elvan szeparálva.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Boonen007 #108350 üzenetére
Általában 3 hónapra van belőve, de jelentősen eltérhet.
Pár napja volt 2 hónapos a mostani.
A vége előtt kb. 2 héttel szól a Blizzard.Új karinál a Seasont válaszd és az Adventure módot. Persze újrakezdheted a sztorit is, de utána Adventure mód, hogy tudd csinálni a feladatokat.
Itt találod a szezonos feladatokat.
Az alsó sorban vannak a jutalmak.Mondjuk friss játékosként szerintem nyomd végig a sztorit, utána úgysem abban a módban fogsz játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
válasz Boonen007 #108339 üzenetére
A Skineket úgy tudod "unlockolni", hogy megszerzed az aktuális "új" ruhákat (amiből eddig még nem találtál 1 darabot sem).
Amint találsz egy új fehér/legendary/set (zöld) itemet, onnantól azoknak a skinjét át tudod transmogolni az aktuális felszereléseidre.Ha ACT3-ban vagy, az azt jelenti, hogy sztori módot játszol.
Ha az lement, akkor átmehetsz adventure módba (elvileg az is x-boxon), onnan kezdődik a valódi játékÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz Boonen007 #92708 üzenetére
Ha még nem vetted meg, de már töltöd, akkor gondolom a Starter editiont fogod tudni kipróbálni. Ezzel kb végig lehet játszani az act 1 felét. Ez olyan jó egy órás játék lesz, ha nézelődsz is közben. Jó képet ad a játékmenetről és a sztori mód menetéről.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
dargelot
senior tag
válasz Boonen007 #92708 üzenetére
A lényeg az, hogy a játék története/cselekménye kb 10 órán át fog tartani. Ezek után a játék érdemi része tárgy illetve xp farmolás lesz. Ezt tudni, kell! Ha a történt orientált játékok a kedvenceid akkor ez nem a te játékod, de ha szereted a monotonitást s 500 óra után elmondani, hogy te toplistás vagy akkor ez a játék neked való.
-
Phausto
tag
válasz Boonen007 #92701 üzenetére
Letöltesz egy battle.net klienst és ott a shop fülön a hivatalos verziót meg tudod venni digitálisan, ha jól emlékszem 40$ körül van az alapjáték + Reaper of souls (ez a kettő tartalmaz mindent). Ha olcsóbban akarsz kijönni, ajánlom az alábbi oldalt. Itt most 27$-ért (kb. 8000 Ft) kapod meg a kettőt. Teljesen megbízható, működő kulcsokat kapsz (én is innen vettem meg).
-
SQX_Barto
addikt
válasz Boonen007 #92697 üzenetére
Az Ultimate Evil Edition csakis konzolokra van.
Mindent magaban foglal konzolon, de ott kevesebb patch frissites jon, mint PC-re (azt hiszem).
Ha jol tudom, seasonok sincsenek ott. Ellenben vannak "szerkesztett" itemek, nevetsegesen oriasi sebzessel (ez valami osregi video, nem tudom, most mi lehet a helyzet)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest