Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Kezdtem egy WD-t, és kérnék tanácsokat, hogy mi a legjobb skill build neki!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Kephamos #49294 üzenetére
Tele van vele a google.
A lényeg: igazából 60. szintig túlságosan nem kell aggódni, hogy milyen skilleket használ az ember, de felette nagyon érdemes rákeresni az inferno + act x + kasztod neve + build kifejezésre. Jó eséllyel olyan skilleket találsz ott, amik infernon nagyon sokat segíthetnek. Infernon már 1-2 skill körülbelül kétszer jobbá\rosszabbá teheti a karakteredet. Dex: minden kasztnál dodge százalékot ad meg. Strength: armorhoz adódik hozzá, intelligence: allrest ad, vitality: HP-t ad, szintenként különböző mértékben. Teljesen általános leírást nem nagyon találni szerintem, de kasztspecifikusat megannyit.
-
Bennyboy
őstag
Ma este 9-től beszélgetős stream. Inf act3, esetleg póni.
[link] -
Kephamos
addikt
Ebéd után valaki segíthetne nekem egy kicsit. Enyhén gyengének érzem a karakterem.
más: van valami átfogó írás a statokról, stb-ről? -
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49291 üzenetére
-
rol33
aktív tag
válasz
Sirandrish #49272 üzenetére
ja erre gondoltam is, hogy ti miközben ütitek az ellent addig én virágot szedek, s ha már nagyon nem boldogultok, akkor azé odamegyek egy suhintásra, azt fekszik mindenki -
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49285 üzenetére
Jó, részemről lezártam a vitát. Vannak emberek, akik nem fogják fel, hogy nem csak önnön hibájukból szívhatnak meg dolgokat, vannak, akik felfogják. Hagy idézzek szép, magyar szóval élve: Ez is opcionális.
Sirandrish:
Megelőztél!
Pontosan ezt akartam írni. Nem lenne nagyobb meló, mint kiszedni azt, hogy minden coop játékba lépéskor feljöjjön az az ablak, hogy a loot nem közös!
-
Sirandrish
legenda
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49279 üzenetére
Nem mindegy. Ha rendeltetésszerűen működik akkor azt kapod amit az accept gomb megnyomásakor jóváhagytál. Ha meg se nézed mi az csak le- OK-zol mindent, akkor nincs az a rendszer ami biztosítja hogy ne verjenek át. Mondjuk valami "lámariasztó" opciót berakhatnának esetleg. Például hogy ha be van ez jelölve, akkor minden módosítás után kapsz kis felugró ablakot hogy az ajánlat módosításra került. Mondjuk a trade ablak közepébe, vagy a gombok elé. Olyasmire gondolok mint amikorf kiírja hogy a pakkom "is limited". Az is nagyon idegesít
(#49283) Zan
- Az armor csak kirakat az olyanoknak mint te. Már hetek óta nem nyomultam tank szerkóban.
- van aki beleöli a drop értékét a kariba, van aki kiveszi a játékból. opcionális
- Laptopról csak ritkán AH-zok aktívan. Azért az igaz, hogy gyakran bent vagyok hátha valaki ír, vagy felszabadul egy hely egy újabb gagyinak. Senki se ír. Lehet mindenki dolgozik? Vagy lehet mer' tahó vagyok?
- van akit átvernek a saját hibájából és ezért a Blizardot hibáztatja. Ez is opcionális
Amúgy meg elnézést. Ma nagy az arcom... rossz szokás... -
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49281 üzenetére
Ebből van olyan is, amiben van 2 socket?
Amúgy adogatja igy is eléggé! Grat!!
-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49270 üzenetére
Pff...'nem tudom' kinek van itt fullos gearje, mert nekem nem, az biztos! Ugyan úgy azt sem tudom, ki bújja az AH-t még a munkahelyéről is..
, mert én nem, az biztos! Azt sem tudom ki érzi azt itt közülünk, hogy egy kicsit nagyobb ember lett(ha már a neve kicsi) attól, hogy World's First Armorja van egy videojátékban; mert én nem, az biztos! ( hogy nagyobbnak érzed magad azt abból következtettem, ahogyan fölényesen, leszarós módon tudsz sokszor megnyilvánulni).
De biztos többet foglalkozom a játékkal...biztos...!
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49281 üzenetére
Nekem sok vitás kell majd, de megnézném az LOH miatt...
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49279 üzenetére
Megnézném mielőtt elherdálod vmi kukinak...
Tudod, illet akarok venni...
-
mikromanus
veterán
válasz
Pontosan mi a hiba?
- Módosítanak és ha előtte volt accept a másik féltől akkor elfogadásra kerül az üzlet? Ha igen, akkor ez gáz és bug
- accept után módosít a másik fél és másodjára is acceptál utána az első emberke? Akkor figyelmetlenségNe térjünk el az alapoktól. Melyik az igaz?
-
Gorneck
legenda
válasz
Közben megnéztem...ár alapján, akkor a régi black esett...kár...
-
Sirandrish
legenda
-
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49263 üzenetére
Basszus, azzal a gatyával mi tudnám váltani a fegyveremben levő LoH-ot...! Lottózni, vagy Texas Holdem-ezni nem akarsz?
-
válasz
Túlpörögtök már ezen a sztorin.
Meg kell nézni, hogy mire nyomod az acceptet.Ha mégis lehúznak mert nem figyelsz írsz a supportnak, hogy ez van.
-
DjDanee87
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49264 üzenetére
Miért lenne rugalmatlan? Mert nem lehetne átverni senkit?
Hát borzasztó!Komolyan nem értem miért veszel a védelmed alá egy rosszul működő rendszert!
Téged nem vernek át? Nem, mert nem használsz tradet..
Több 10 vagy akár több 100ezren viszont igen..
Ők is megvették a játékot és nem várhatják el attól akinek fizettek a termékéért hogy egy "geci"biztos rendszer legyen abba a termékbe?
Dehogyisnem..simán elvárható...megkapják? NeeeeeeemHát nehogy már még megveregessük a Blizzard vállát hogy "jól van fiúk...10M+ eladott példány, nem baj ha nem futja belőle egy minőségi trade-re, főleg ha már beleraktátok"..
Érdekes egy hozzáállásod van..
Téged nem zavar az a pár 1000 ember meg le van szarva..
Gratulálok...ilyen mentalitással némi kitartással, még belőled is lehet valaki!Gorneck23 Nem is akarja eladni...épp azon gondolkodik hogy elég-e ha percenként egyet üt de az 1M DMG
-
mikromanus
veterán
Kedves SZandi!
Kérlek ne becézd a nevemet!
a "flame off" előtti szöveg finoman szólva bárgyú. Ha ilyen ötleteid vannak, akkor hajrá, fuss neki! Eddigi tapasztalataid alapján hamar milliárdos goldtulajdonos leszel. Nem szállok be ilyen üzletekbe. Nekem a 20 milla nagy pénz. Nem mindenki űzi olyan nagyban az ipart mint teKöszi
Flame off -
Helmoras
őstag
Nálatok is borzalmas lag van?
-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49253 üzenetére
Kedves Mikroemberünk!
Azt hiszem, egy kicsit tele lett az a bizonyos testrészem a csodálatos, már-már világszínvonalú modoroddal! Nem tudom, hogy kinek/minek képzeled magad, de lenne egy ötletem, amit esetleg szívesség gyanánt megtehetnél nekünk:
Vegyél egy 400-500 millás Itemet 30 milláért, vedd fel videóra és nézesd meg egy kedves családtagoddal elmagyarázva neki, hogy miért vagy te a NAGY ász, hogy megkötötték ezt a csodás üzletet! Mindezek után lécci rakd fel a YouTube-ra és oszd meg a világgal (és persze velünk), hogy mindenki vidamkodhasson rajta, hogy mennyire kifinomult meggyőző-képességgel rendelkezel! Köszi!
FLAME OFF részemről!
-
mikromanus
veterán
Akkor csak ellustultál. Sok volt a kihagyás a trade ablakos vadkapitalista módszernél?
Az emberi figyelmetlenség nem programhiba.Mint ahogy egy progi fura működéséről valaki egyszer megjegyezte: "Ez nem hiba, hanem feature"
(#49263) Sirandrish
Minden bot és egyéb módszer ami módosítja a programot, vagy gépi rásegítés az bant érdemel (ha lefülelik). Leegyszerüsítve nem ez van bent a felhasználási feltételekben vagy szerződésben amit néha telepítés után nagyvonalúan "acceptálsz"?edit:
"Egyszerű...ne engedjék a módosítást..ha esetleg rossz itemet rakna be az illető akkor új trade"
Rugalmatlan, körülményes és idegesítő lenne a normál használat is. Módosítás van? Akkor kiszürkül picit az accept gomb. A kedves user ellenőrzi a szajrét. ha nem ellenőrzi az ő hibája. HA accept gomb után módosít a másik fél és az ő acceptje után automatikusan elfogadásra kerül az ajánlat az hiba. Ez volt? Nem? Akkor csak benézte? Hm. Kellemetlen. Mocsok Bliz -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49260 üzenetére
Egyszerű...ne engedjék a módosítást..ha esetleg rossz itemet rakna be az illető akkor új trade
Bonyolult? A legkevésbé sem!
Megoldaná a problémát? Mint a huzat!
A Blizz megtudná oldani? Simán!
Ennyi...igenis a Blizz hibája hogy egy olyan rendszert hagy a játékába ami nem működik tökéletesen.Szerintem nálam nagyobb fejek ülnek a "kerek asztal" körül.
Ha én kitudok találni egy megoldást akkor nekik ne menne? Ugyan már..És pont ez a lényeg...seggfejek mindig és mindenhol voltak/vannak és persze lesznek is.
De nem kell nekik teret adni..az akarat önmagában kevés.
Hiába akar átbaszni ha nem tud..."te arra költesz, hogy verőlegények helybenhagyják azt akit utálsz attól még nem a munkaadód lesz a felelős aki a pénzt adta."
Ez a rész csak azért érdekes mert ők hagyták benne a lehetőséget..
És nem tesznek semmit..
Ami még vicces hogy ha egy olyan bugot vaaaaagy ugyebár lehetőséget használsz ki amiből előnyöd származna vagy esetleg a Blizznek kára lenne belőle akkor bannolna..
Kérdem én...MIÉRT? Hát én csak kihasználom a játék adta lehetőségeket..
Ugyanez vonatkozik a BOTokra is..lehet csinálni? Igen! Hát akkor mindenki essen neki..
a Blizz nem bannolhat mert ez csupán egy lehetőség amit én okosan kihasználok..Zan Mákos? Még ma is csak egy Blacktrone gatya meg egy Perfect emerald recept esett
-
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49258 üzenetére
1. Hallottak a mákos fejedről!
2. Már-már azt hittem, hogy tényleg én vagyok a f@sz, hogy hagyom magam átb@szni mások szerint, szóval köszi, hogy megértetted, amit irtam! Nem, nem vagyok lúzer, kb. 8 évig használtam a D2-és trade ablakot HIBA NÉLKÜL!! Soha nem vágtak át, figyeltem is, de ott ilyet nem lehetett csinálni!
Itt lehet, tanultam belőle! -
mpierre
veterán
válasz
mikromanus #49250 üzenetére
Csak nem kétkezes baltát adtál a törékeny kis luvnya kezébe...
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49255 üzenetére
Figyelj! Ha ló helyett kutyát adnak el az nem feltétlen jelenti azt, hogy szar a rendszer. Accept előtt nézd meg az ellenértéket. Ha módosít akkor 2 másodperc delyt raktak be amíg az accept nem elérhető. Ha "becsszóra ez egy pajzs" alapon megveszel egy kesztyűt az is a blizz hibája??? NEm cseszem le mert átverték, de ő volt a béna jó eséllyel ha így tettek. Seggfejek mindig is vannak, voltak és lesznek. Felesleges botokat keresni és más felelőst. Nézzél mielőtt kattintasz!. Van egyébként 1.0.4 utáni ilyen trade scam video is?
az első felére:senki se dolgozik a bliznek. A példa arra vonatkozik, hogy ha valahol a munkádért kapsz 10k Ft-ot amit te arra költesz, hogy verőlegények helybenhagyják azt akit utálsz attól még nem a munkaadód lesz a felelős aki a pénzt adta. Van egy lehetőség a játékban. Ha visszaélnek vele és nem úgy használják ahogy kell (programmal csalnak vagy törölgetik/módosítják az ajánlatot) az nem feltétlen a játék hibája. Ráadásul itt valamenynire javítva is lett a hiba...
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish #49258 üzenetére
Arra én is kiváncsi lennék, mert napi több10 milla pénz forog nálam és engem mégse találnak be.
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish #49255 üzenetére
finoman megjegyzem a videon szereplő emberként a blizzard kibannolta. ott van a leírásban.
-
Zeratul
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49239 üzenetére
Ennek mi köze bármihez?
Te sem és én sem dolgozom a blizzardnak..
A Blizzard a saját termékébe beletesz egy opciót/lehetőséget amivel te, mint felhasználó(és nem munkatárs) élhetsz...
Igen ám csak ez az opció nem működik megfelelően..és emiatt a kis g*cik téged, vagy engem mint felhasználót átvernek/lehúznak/átkúrnak, tehát kárt okoznak!És a Blizzard mit csinál? Szarik rá..
Kapsz tőle cserébe még egy opciót (report) amivel szintén élhetsz, csak a gond az hogy arra IS szarik magasról...Ez semmiképp nem nevezhető fairnek..ha valamivel nem akarnak vagy nem tudnak (kac-kac) foglalkozni akkor azt ne tegyék lehetővé..
mikromanus Te nem fogod fel a lényeget!
Egy új Storm helyett egy régit rakott be a gyerek..ennek a cseréjét nem veszed észre.
Persze..accept előtt megnézhette volna még egyszer de a jóhiszeműsége (mellesleg egyszeri ellenőrzés után) miatt ne bazd már le.. -
mikromanus
veterán
gratula. Leszűrted a lényeget. Ha trade ablakban üzletelsz akkor figyelj át ne verjenek! Ez alap. Mint írták korábban most már eltelik egy kis idő a módosítások és a nyugtázás közben, így ha átvernek akkor az a te hibád és nem bot (remélhetőleg). Ha gyanus alakokkal üzletelsz akkor figyelj a pénztárcádra és legyél alapos az áru megszemlélése során! Ha nincs egy minimális életrevalóság benned akkor használj AH-t! Ott nem vernek át. Azt kapod amire számítasz.
Igazán enm tudom mire megy a zokogás? Még mindig meglenne ez a bug? Nem? Átvertek? Igen? Nahát...
Ha bármit venni akarsz csak szólj nekem. Bármikor találok neked 20 milláért egy rare ilvl 63-as fegyvert vagy más itemet ami nem ér 20k-t se, de neked akciós. Tuti üzlet. Ha kell, akkor írj PM-et! -
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49242 üzenetére
Csodás, hogy most már az offical Blizzard Trade ablakot az ecserihez hasonlítod! Gratu!! ^^
-
mikromanus
veterán
válasz
ProEvoFan #49246 üzenetére
Első 1-2 napban jó volt a drop, aztán jöttek a ninjanerfek. Szerintem a legendary dropot visszavették + kicsit szélesítették az iLvl határokat amin belül eshetnek az itemek (éljen act 3-4-en az iLvl 51-58-as ritka pottyantós legendary). Így már picit lassúbb minden. Ráadásul szépen feltelt az első napokban minden, így az árak csak esnek. De érzem, hogy a barbim 15000. elit killjével akkora nagy és szerencsés rollos legendary vagy set item esik, hogy beleremeg az egész EU szerver. Mondjuk egy 3 socketes, 75 all res 200-200 körüli str-vita kombós 835 armoros immortal chest. Csak hogy ne tűnjek telhetetlennek...
-
Gorneck
legenda
válasz
ProEvoFan #49244 üzenetére
Jó neked, nekem 389 óra alatt semmi se esett ami landolhatott volna rmah-ba. Múltkor pottyant egy manticor, amivel mázlim volt és elment 18ba. De ezt leszámítva 300k-1,5m tételek a jellemzőek 1-2 naponta...
Kitartó vagyok e? Igen. Esik e vmi? Nem. Vettem aranyat, mert szar a drop? Igen. Jó a játék? Igen. Peccs után a 10milliós gearem hírtelen 500k-t se ér? Igen. Örülök ennek? Nem. Bassza meg a blizzard? Igen! Esett már cucc a WDmre? Nem. Bassza meg a blizzard? Igen! És ezek után kitartó vagyok e? Igen. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Kephamos #49232 üzenetére
Sunnymarcell fórumtárssal ne foglalkozz, ő mindig szeret lehúzó, negatív hangnemben beszélni a játékról, szinte csak ezért jár ebbe a topikba.
Legedary: Eszméletlen random mikor hol eshet ki.Értelemszerűen ha minél több órát ölsz bele a játékba, annál nagyobb szerencséd lehet.De vannak szerencsés esetek is.A héten 2 nap kihagyás után játszottam egy 2 órás act3at, és esett egy csizma, ami RMAHba landolt.Tehát bármikor bárkitől eshet legendary.Totál mák az egész.Kitartóan kell játszani.Innen többen is tele sírták a fórumot h milyen szar a játék, egy fos mert így meg úgy....aztán kaptak pár jó legendaryt, azóta kussolnak -
mikromanus
veterán
HA az ecserin vásárolod ócsón a "legújabb" okostelót akkor ne csodálkozz ha nem fogja ugyanazt a felhasználói élményt nyújtani mint amit a tesztekben láttál/olvastál róla! Ha átvágnak akkor bepereled a gyártót mégis milyen ócskaságot sózott rád és hol adja vissza a pénzed? Számla nélkül persze...
-
Zan
aktív tag
válasz
Sirandrish #49237 üzenetére
Ez tök jó, csak ha hiába reportolom a csalókat -nem történik semmi-, akkor azt is támogatják, hogy átvágjanak. De amint AranyosKedves Mikroemberünk mondta: Szívj, ha nem figyelsz!!!
-
Zan
aktív tag
válasz
DeckardCain #49238 üzenetére
Ha stun-barbot akarsz csinálni, akkor ideális lehet
! Amúgy egyszer ki fogom majd próbálni..lehet, hogy pl. pvp- nél hatékony lesz!
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49237 üzenetére
Ha dolgozol (jobb esetben) pénzt kapsz érte. 10k HUF-ért a bal oldali kopasz kigyúrt szomszédod vállalja, hogy a bunkó jobb oldali szomszédodat kissé testi fenyítésben részesíti, majd utána bezárja a saját kocsijának a csomagtartójába. Következtetés: a cég ahol dolgozol támogatja, hogy akinek nem tetszik a pofája azt te vagy a "meghatalmazottad" elverje. Logikaaa!!!
-
DeckardCain
senior tag
tegnapi act3 farm eredménye: Nem röhög
Partiba 1 órával előtte meg kipottyant egy Skorn, de nem nekem sajna
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49217 üzenetére
AZ lehet hogy jobb lenne ha nem lenne de van!
Van trade ch és van trade ablak is..ergo a Blizzard teljes mértékben támogatja azt... -
LÁZ
addikt
az élet szép
-
Zan
aktív tag
válasz
warcat #49229 üzenetére
Hát igen..a mara a D2-ben is egy ikon volt
! Szerintem ahogy telik-múlik az idö, egyre több "hobbi"-build lesz,amik abszolút használhatóak lesznek. Mindig megvan, hogy éppen mi az aktuális kedvenc (pl. most gyenge túlzással mondhatjuk a DT barbot). Egyre több pénze lesz a felhasználóknak, igy már majd tud buildek/gearek között; nem csak egyre lesz elég a gempa. Ennek az ékes példája volt ez az eladás, amihez Grat!
-
warcat
veterán
Ez nagyon durva,most adtam el a -4 fury weapon throw os mara amulettemet 47 millióért...van itt kérem pénz hobbi buildekre.Csak tipp volt,hogy ennyit is érhet mert baromi ritka variáció fórumokon utánaolvasva.Remélem nem RMAHba kerül 250 ért..
Amúgy nagyon is él az AH meg az RMAH is csak teljesen átmozdult minden a legendary cuccokra,ott van a biznisz.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
radi8tor #49204 üzenetére
hihetetlen mennyi hack meg csalás van diablo 3-hoz röpke 4 hónap alatt
a maphack már csak hab lenne a tortán.(#49216) MrCsiT: kár hogy nem azt jelenti. diablo 2-nek a 3-hoz talán annyi köze van hogy diablo a játék neve, és a blizzard jóvoltából készült, és benne van deckard cain.
-
mikromanus
veterán
Nem seftelek ingame mindenféle idegen ősf@sszal. Bocs. A d2-ben ebből elegem volt pedig ott csak pár amatőr csalóval futottam össze és az üzletek 99,9%-a nem volt átverés (+ meg se próbáltak átverni). Tuti módszer: használj AH-t! Vagy csak megbízható partnerekkel kereskedj ingame!
-
Zan
aktív tag
Nem örülök ennek, hogy van ilyen...hogy programmal, vagy kihasználva azt az időt, amíg beírom az összeget ő ki tudja cserélni simán, ha figyelek,ha nem. Mindegy. Remélem az életben is ilyen a kis g*ci és egyszer majd valaki elvágja torkát! Egy kicsit durva vagyok? Nem érdekel! NEM a játék b@sz fel, hanem az, hogy még itt is szivatják az embert; nem szívunk eleget a való világban!
-
Zan
aktív tag
válasz
mikromanus #49213 üzenetére
"Szívjál ha nem figyelsz!"
Köszönöm szépen az építő jellegű hozzászólásodat! Remelem egyszer majd te is jól besz*p*d a nagyf@szt egy ilyen formával,akinél hiába figyelsz, a programja átvágja a fejedet!
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49214 üzenetére
Nem. Jobb lenne ha nem lenne. Mármint trade és csere lehetőség. Se trade ablak,s e játékban a dobott tárgyak láthatósága másnak. A sok kecseg botter és goldfarmer meg felköthette volna magát rmah előtt (ás után)
Csak persze abból durci lett volna ha bele se teszik, ugye? -
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #49213 üzenetére
Értem...
Szóval ha a Blizzardnak nem származik pénz abból hogy te élsz akkor....
Van egy opció(ha csak egy lenne..) a játékukba ami sz*r...és ez így van jól? -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #49209 üzenetére
A trade ablakos cserebere inkább amolyan ismerősök közti csere-berére jó, hogy ne kelljen a földre dobálni a Drágasságotokat és aggódni hogy épp akkor van egy kis disconnect. Valós pénzes/goldos kereskedésre nem támogatott csatorna. Arra ott van az AH és a RMAH. Ha vadkapitalizmus kell és nem akarsz adózni akkor meg legyen már egy kis D2 hangulata a dolognak,. Szívjál ha nem figyelsz! Ez így van rendjén
-
Sirandrish
legenda
válasz
radi8tor #49204 üzenetére
Én ezt nem értem..
Mármint van a Blizzard...egy igen komoly cég, aminek egyik legjobb terméke a Diablo..
Kiadják a Diablo 3-t...egy tényleg (szerintem) nagyon szuper kis játékot...be is váltja a hozzá fűzött reményeket..milliók veszik..hatalmas siker, éééééééééés ekkor az addig dicsőített/istenített cég, aki többek között a supportjának köszönheti hírét, úgy dönt hogy saját magát lejáratja mindeközben pedig a Diablo nevet a sárba tiporja azzal hogy magasról SZARIK az egészre..Nálam jobban kevesen szeretik a Blizzardot, illetve tudom hogy sokan még a mai napig hordják a rózsaszín Blizzszemcsit DE, már nem is haragudjatok, amit a Blizzard művel az undorító, szánalmas és megbocsáthatatlan!
Mintha egy sz*r EA lenne...
Kapják be...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Legviccesebb az volt, amikor megszívatott egy srác egy ilyen csalót.
A saját módszerével szívatta vissza. Persze felvette videóra, hogy más is láthassa.SzlobiG: 450 dex-el jobb lett volna
-
SzlobiG
félisten
15k goldért mit találtam a monkomnak hellet 8K dps-el kezdem.
Rohadt jó még partyba is dőlnek el a mobok kb azonnal.
(#49208) radi8tor1 Persze, de 20k-ig kerestem fegyót hell elején ez kihagyhatatlan ajánlat volt nem kell vennem másikat hell végéig.
-
Drizzt
nagyúr
Nullás valorral lenyomtam inferno diablot újra. Találjátok ki mit adott...
Igen, 4 kéket, belőle egy tome of secrets...
Arrrgh, staff of herding planhez általában hányszor kell megfekekteni Izualt? Már vagy 5-ször megvolt, de kezdem rohadtul unni. Normalon mindenki 1 hit. Bár gondolom kb. hellig ez a helyzet.
-
Zan
aktív tag
Életemben először (és utoljára) átb@sztak a Dio3-ban! Egy srác hirdetett egy egész jó stormshieldet 2 millióért! Én behívtam, megnyitottuk a trade ablakot, berakta az árut (1331 armor, 200 str, 77 all res, 28% block), beőötyögtem az összeget, de már nem néztem meg még egyszer a cuccot. Aztán accept, ő is. Aztán amikor megnéztem a stormshieldet az inventory-ban,már egy legancy fos semmit nem érő darabka ült ott...! Természetesen a srác már le is lépett egyből;sőt, mikor írtam neki hogy mekkora egy fos sz@r alak lehet ő, akkor még elvileg report-olt is!
Természetesen ő is megkapta a sajátját...! Szóval buktam 2 misit. Én csak annyit mondok, hogy NE üzleteljen senki a trade topicon keresztül, vagy ha azt teszi, akkor nagyon nagyon figyeljen oda! (NE ÚGY, MINT ÉN!)
Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest