Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
akela91 #49493 üzenetére
Öhm...440 óránál vagyok!
Ebből kb az első 250 óra teljes sikertelenség..
Azóta azért szerencsére jobb a helyzetEgyébként ahogy látom nem idő kérdése..
Pl nekem is van olyan hogy 30-50óra gameplay alatt semmi..az lehet hogy esik legendary de az a 20forintos kategória..
Most mentem egy ACT3at és kaptam ezt a 2 gyönyörűséget..
A Keeper 6M minimum, a másik meg nem tudom..a sima AH-ba az enyémnem van a legnagyobb DPS-e
Mármint az enyémhez hasonló Statokkal..Helmoras De nem akarom
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish #49487 üzenetére
Mostmár kajak szórd ki a kukoricát a zsebedből mert ennyi malaccal nem fogsz beférni a gép elé
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish #49487 üzenetére
Te sem vagy mákos
akela91: igaz, van olyan hét, h csak más naponta tudok Diablózni...mint amilyen a múlt hét is volt
-
John D'oh
aktív tag
Az normális, hogy netbankon keresztül nem látom a tranzakciók között az akár több hete eladott tárgyak ellenértékét ? Paypal-on minden ott van feketén fehéren.
Mondjuk volt egy kevéske vásárlás sem és azt sem látom a netbank adatai között. -
userxy
őstag
Eladó !!
-
ravensky13
tag
válasz
F-ECT$ #49469 üzenetére
Köszi a tippeket! Igen egyedül megyek. Valamiért jobban szeretnék így végigjutni a game-en
Akkor megpróbálok összeszedni legalább 30% chc-t meg gondolom a fegyó is jó lenne ha socketes lenne, beledúrni 1 CHD-s gemet és jóccakát, melleseleg akkor még a critical mass passive is értelmét nyerné. 40k HP elég lenne? 800resi(buffal)? az mennyi reduced dmg?
Meg látom h több linkelt profilon is, hogy 2k alatt van azt int, nekem meg van egy kis "felesleg" ezek szerint...nyugodtan eldobhatok 2-300intet más statért cserébe?
Mellesleg ezt már több helyen megnéztem, de egyértemű választ nem kaptam: Mindegy h milyen fegyvert veszek? Olyan értelemben h axe/dagger/mace/Xbow stb...az egyértelmű hogy az 1H+source a nyerő most. Vagy konkrétan megvan h milyen spelleknél van jelentősége? Elvileg mindegy h ritkábban nagyot ütök vagy sűrűbben kicsit mert nincs LOH a fegyómon. -
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #49481 üzenetére
ez a gyűrű sztem nem ér sokat...
így kezdtem el írni a hsz-t, aztán megpillantottam egy aprócska adatot
damage against elite 25%
-
Cyberbeni
addikt
válasz
mikromanus #49481 üzenetére
tudtam én, hogy valaki lopja a legendaryjaimat. A gladiator gauntletset is vihetted volna.
-
Mrdevil
addikt
Kérdés: Haver olvasott egy olyat, bár szerintünk butaság, hogy a sapiba rakott százalékos XP kő, csak a ruhákon lévő plussz XP-nek növeli a százalékát. Tehát, ha a ruhán nincs pl semmi xp-s stat, akkor kár is berakni a követ a kalapba. Ez vajon tényleg így lenne? Én nem hiszem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
whitezo88 #49456 üzenetére
jaja. barbik panaszkodtak egy sort, hogy lassú lesz, de 10p alatt letoltuk pl4ben. úgy, hogy volt két elég normális barbi, én, meg egy másik DH kb annyi dammal sharpshooterrel, mint nekem anélkül, tetejében 22k lifeal
.
egy magas dpses DHval pillanatok alatt lemegy diablo, ha van tank ami az idő jórészében lefoglalja diablot.
Gyuri27: ja, nekem az az érzésem, hogy 1.0.4ben hatalmasat nerfeltek a dropon. volt az első este, amikor egy bug miatt estek a jó cuccok, aztán utánna alacsonyabb mffel összehasonlíthatatlanul rosszabb lett a3-a4 (1.0.3ban 0-20mffel mentem).
legalábbis 1.0.3 alatt legalább egy valami használható/eladható esett egy kör alatt a3ban =(gyakorlatilag első két harmad, ill a vége felé már a crater is). gemdrop a béka feneke alatt, plan szintén kevesebb esik, cserébe az a1ből már jó ismerős sárga doom pauldronsok tömegesen kezdenek megjelenni a3ban is. 10 szintet mentem fel A3ban, ez alatt esett egy használhatatlan unique (ivory tower), meg talán két-öt cucc 100ks nagyságrendben.
... és akkor eljutottunk oda, hogy egy hete kb semmi értelmes nem esett. legutoljára ilyenkor egyszerűen továbbmentem A3ra, viszont A3ról már nincs még egy act (a4 droprateja elvileg nem jobb és rövidebb is), hogy nyögvenyelősen, de legalább valamit találva tudjak haladni.
-
DjDanee87
addikt
válasz
emre33 #49467 üzenetére
Övet, kesztyűt, sisakot cserélhetnél szerintem, azok nekem így ránézésre kuka kategóriának tűnnek (nem kerestem rá AHban! csak tipp)
Kesztyűn lehetve vitality, critical hit chance, attack speed egyike (vagy több is, a goldodtól függően).
Övön lehetséges akár 300 strength is, tehát itt a 109 az kb a haramada a lehetséges maximumnak és emellé van rajta 6% life ami túl sokat nem ér így (viszonylag kevés a vitalityd hogy jó legyen a life%)Fejes allres, physical resist, armor socket. Én az extra armort biztosan lecserélném strengthre a helyedben illetve ha futja a keretedből vitality sem ártana. Critical hit chance is lehet sisakon, de az luxuskategóriába emeli az árát, ha minden más is megtalálható rajta, megfelelő mennyiségben
(#49473) Mr.Csizmás:int/str, vit, CHDs fegyvereket 1000-1100 DPS körül ha jól emlékszem
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #49430 üzenetére
Sztem kurvára rossz az időérzékem...mert solo is utoljára peccs előtt volt...
Mikor jöttem hazafele esett le, mert akkor még direbats-vel nyomtam...éreztem hüleséget írtam...
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mr.Csizmás #49450 üzenetére
Azok, ismerős eladott már egy csomó fegyvert RMAHban amiket goldos AHban vett szinte semmiért (egyet én is megpróbáltam, elkelt az is), RMAHn meg viszik mint a cukrot dupla áron - mármint a gold értékét nézve duplájáért! Ezért szeretjük a tájékozatlanokat, lehet nem is hallottak még a goldos AHról és csak az RMAH-t nézik.
szerk: hopp fel sem tűnt hogy már oldal váltás volt időközben
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mr.Csizmás #49466 üzenetére
Normálisan irnék angolul a kinti nagy fórumon csinálnék topikot. Had lássa a blizz mit sikerült alkotni.
-
F-ECT$
titán
válasz
ravensky13 #49442 üzenetére
Hát ez nagyon nehéz lesz. A3-ban ennél több hp, több all res és több dmg kell. A dmg-t is érdemes úgy alakítani, hogy legyen 30% körüli chc, mert az többféle build/skill esetén is jól jön.
Nem is tudom mit hagynék meg a mostani cuccodból, szinte mind cserére szorulna. DH-nál életképes, itt nem tudom, hogy megoldható-e a full glass cannon build: azaz 70-80k dps, 200 körüli all res és 30k körüli hp, ezzel talán menne a3, de döcögve.
Farmolj a2-3-at, hátha esik egy 10-20m körüli cucc, annyiból már lehetne öltözni.
Ja és follower nélkül mész?
-
emre33
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mr.Csizmás #49459 üzenetére
Te te te.
Silver2 inf, valour 5 (all mf122). Ráadásul egy elit pack leverésénél lootoltam ezt a csodát. Azt hiszem feljutottam a csúcsra. Mások párjával találják a stromokat. -
oriic
HÁZIGAZDA
Keveset olvasom topicot, de ez volt már?
Amúgy ez az RMAH tényleg ekkora nagy biznisz? Néha olvasgatom itt a topicot hogy mennyiért adnak el valamit emberek, másik fórumon meg ismerős említette hogy tesója RMAH-val szedte össze a Borderlands 2 árát. WTF?
-
sith7
félisten
válasz
Sirandrish #49443 üzenetére
Nem is tudom mit mondjak ... GRAT ! ...
-
Gyuri27
félisten
Lehet tippelni hol esett ez a remekmű.
-
MrCsiT
addikt
válasz
prokxy #49449 üzenetére
kevés a resist rajtad, szerintem azért haldokolsz.
E mellett - ha érdekel tanács- trap-et használj, azzal pont az ilyen csúszómászó., de nem rohangáló lények kiválóan zúzhatók. (lsd. TrierHunter -t ..igaz, ez most GF -re van gear-elve picit, de a varázslatai látszanak..)
-
thesound
addikt
Azért elég szemléletes a kép plevelekről. Ezért nem halad és még csak 11-es vagyok. Ebből nem lesz száz soha
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #49450 üzenetére
Én sem értem de valahogy nem bánom hogy így alakult
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Sirandrish #49447 üzenetére
ebbe sose láttam rációt - mármint aki a túlvégén megnyomja a buy gombot - 6,5m gold adózva ~5,6eur, ehelyett 30ért veszi....érdekesek az emberek
-
prokxy
veterán
Srácok!
Tudna vki MOST segíteni leverni ghom-ot act3-ban?
A szarommal nem megyek semmire vele, eddig kb 7x döglöttem meg. :SPr0kxY#2203
Most játszom...
Bár félek, ha most ez nem megy, akkor mi lesz később.
Próbáltam többféle skillt, mind1 volt. :SSZERK: a belinkelt gear a farmolós, ennél azért jobb van, csak még nem frissült az oldalon.
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish #49447 üzenetére
szep...
-
maross
nagyúr
válasz
van 200str 100 vita 600loh amum, nem olik egymast erte
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #49444 üzenetére
Viccelsz?
Manapság ölnek a +vmi-ért -
Mr.Csizmás
titán
válasz
van egy 255dex + vmi amulettem, szerinted elvinnék ennyiért?
-
ravensky13
tag
Helló, köszi előre is a segítséget, [ez a karim]. Várom az észrevételeket
ui.Diamond skin + blurr helyett +10% familiar + glass cannonnal a 46k helyett 58k a dps-em...
szerk. és kb 500k goldból kéne kisakkozni valami jó vásárlást amivel előrébb jutok...
-
Agro
senior tag
válasz
Sirandrish #49439 üzenetére
Az a baj, hogy chest-be, tegezbe vagy egy kezes pisztolyba tudok discest keresni de chest armorbol baromi drága az amin van socket dex meg disc is van és elég magas az armor is bár a disc-ért lehet megérné az armort beáldozni.
-
Agro
senior tag
Most vagy én vagyok a béna vagy szar a buildem... Mindenen átvágtam magam, a4-ben 1-2 vortex wall molten combos gennyláda 1-2 halállal lement, de ezzel a szemétláda diabloval nem tudok mit csinálni. Bárkinek valami javaslata esetleg?
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #49434 üzenetére
új chest armort, vállast, sapit, és jobb kezes gyűrűt szeretnék, meg esetleg egy erősebb fire walkert, de ezeken kívül késznek nyilvánítom a karit, jöhet a monk
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
maross #49369 üzenetére
izé, ez 1.0.3 előtt még milliós kategória volt az egészre, persze jól haladsz
.
F-ECT$: ezzel tisztában vagyok. barb és wizardom nem lett lecuccolva, de már nem költök rájuk, és ez így két hónap után látszik. de nincs is rajtuk drága cucc nagyon.
a DHm más tészta, de az rendesen karban van tartva.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
ravensky13 #49395 üzenetére
Én így megyek, buffed: 34k hp, 880 all res, 68k dps. (Ha nem a templarral megyek, akkor 71k.) A skillek közül a mirror helyett általában az archon van benn, de tegnap lementem diablohoz, ahhoz ez jobban passzolt.
Ezzel a3 messze nem faceroll, de néhány halállal megy. (Általában Korsikktól megyek a végéig.) A legszivatósabb packokkon akár 2x is halok, de bőven pluszban vagyok pénzügyileg.
-
F-ECT$
titán
válasz
proci985 #49358 üzenetére
Folyamatosan cserélgetni kell. Megveszel valamit 2m-ért, akkor lehet, hogy 1 hónap múlva csak 1m-t ér, de ha hozzáraksz még 1m-t, akkor lesz egy sokkal jobb cuccod. Ha folyamatosan játszol, akkor meg csak esik 1-2 eladható cucc, hogy ezek a kis upgrade-ek beleférjenek. Ha meg nem játszol, akkor nem is kell fejleszteni.
Persze, aki több 10m-s geart vesz, annak jobban fáj egy 50%-os értékcsökkenés, de ilyen ez a popszakma. Ha megnyered valamelyik Grand Slam-et, akkor is csak 1 évre kapod meg a címet és a pontokat...
-
mikromanus
veterán
válasz
vhunor #49419 üzenetére
Immo öv+vért lenne az optimális. Alapból is jobb, de set bonusként ad all resistet és alapból több stat+resist van az övön és a vérten is. Pont ennyi hiányzik a tökéletességhez. Nem mintha a mostani cucc középszerű lenne. Sőt. Nem is nagyon kapható hasonló rare cucc, vagy csak fura árakon...
-
RockHaRD
addikt
-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus #49417 üzenetére
Vegyél egy Lamentationt. Nekem se hiányzik a loh.
Szerk.: Immo cuccokhoz sok sikert, én letettem róla. Ha esik lesz, ha nem, nem lesz.
Mivel (ha jól emlékszem) te nagyrészt szólózol, 100k dps mellett nem kell über allres, mert berserk alatt minden elit elolvad másodpercek alatt.
-
Gorneck
legenda
-
mikromanus
veterán
Izmos DPS-seismic barbimnál tesztelgettem az élet utánpótlást. Most minden van kivéve a közkedveltebb módokat. Se globe bonusz (vagy csak kevés), se life regen, se LoH. Life on Kill is jó, de a passzív skilles leach az isteni. Majdnem mindig megállja a helyét a barbi. Némi resist azért még kellene de így is tökéletes közeli. 90-100k DPS-re már tényleg hasznos a leach. (most van 106k kiáltás után "yetimentesen"). Egy überdrága immo vagy rare öv life leach jellemzővel +1 db Immo vért és máris totálisan kész a kari. Bár így is nagyon kész van
(#49416) Kephamos
Semmilyet. Esetleg flawless square mikor olcsón van és eladni átlagos napi áron. Lehet rajta keresni, de rizikós és nem valami nagy a haszon. Nagy mennyiséget nem érdemes venni, mert a parasztvakító ár miatt jó eséllyel az első 100-200 darab lesz csak jó áron, a többi meg akár napi max felett is jöhet. A perfect star ametiszt meg gyártási ár alatt vehető. Fox gold ár alatt -
Kephamos
addikt
Drágakövekből milyet érdemes raktározni eladás céljából?
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #49413 üzenetére
Mind1ket mozgatni kell...mortar esetén meg a seggébe kell lenni, ha nem vmi extra combost fogsz ki, akkor simán le lehet csapni őket. Többihez mackók nem jók, hacsak nincs hozzá elég DPS-ed. Ezé jó az acid rain, meg a ghost bomb pl...sebeznek és nagy terület fognak be, arról nem is beszélve, hogy nem kell közelmenni senkihez. Macikkal közlekedni halál...főleg, ha nincs hozzájuk DPS-ed...
Nem próbáltad az acidot? Kutya+garga elég sokáig tankol...
-
Edge
veterán
válasz
ravensky13 #49395 üzenetére
Nekem sima liba, így.
Linkeld karidat és akkor tudunk segíteni egyből látszik mire kéne gyúrnod. -
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #49408 üzenetére
Ha nincs dps mit se ér a védelem. Ugyanis sokat nem sebeznek.
Ettől függetlenül amit írtam tartom. Kevéssé játszott class. Aki elejétől játszik az tudja miért. Aki most kezdi el az szerencsés. Most könnyebb az élet. Az ah-ban is van egyfajta káosz. Sokkal olcsóbban lehet összerakni egy türhető geart. Még akkor is ha az ember semmi eladhatót nem talál és csupán a farmolt goldból élne. -
oxox
addikt
technikai kerdesem lenne: Monknak mi minosul fire alapu skillnek? ha van ilyen...olyan erdekelne ami sebzest ad, ill. sebez...
(#49407) mpierre - hogy mi? Minden sebzes tuz alapu?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cyberbeni #49398 üzenetére
Itt van a kutya elesve. Lassabb haladás = lassabb gyilok = kevesebb loot.
Sajna az all reses cuccok most is tartják az árukat (főleg ha egyéb statjai is jók).
A barbi és monk nagy előnye, hogy manipulálnak a resistel.
Nem véletlen, hogy (persze lehet másért az) a 2 legnépszerübb kaszt. A wd meg a sor végén kullog. Lássuk be mai napig a zombi macik csak sík terepen használhatóak rendesen.
A pet buff solo játékosoknak jól jön. A multi játékosoknak annyit ért mint halottnak a beöntés.Szóval wd-l a kaland inf actII-ben kezdődik (szűk helyek, csatornák, katakombák rulez).
-
Bazsi1987
őstag
tudtuk ajánlani egy jó kétkezes barbár buildet mert már megjelenés óta tankolok és szét unnom ugy és nem akarok egy másik karaktert inditani a paragon miat?
-
grex4
aktív tag
történt fejlemény az ügyben:
Unfortunately the Blizzard Game Master team cannot do any more than this
Közölték h nem adtam még semmit sem el RMAH-ban (csupán 3 dolgot, egyikért a lóvé is megérkezett amugy) Írták hogy nézzem meg a ládámat, mivel nem adtam el igy ott kell lennie
poén csupán annyi hogy az emailt is kaptam az eladásokról, RMAH fülön is completed van erre ilyen böszmeséget beír. A tranzakciós számom létezéséről kérdeztem vissza és hogy mégis kinek az accát nézte-e meg, az meg hogy nem tud mit csinálni finoman szólva is felháborít. Nincs nálam a lóvé.. nincs a paypalnál akkor kinél van?? kiváncsian várom a válaszukat, finoman azért írtam nekik hogy ha nemtud csinálni semmit (Ahogy elnézem a munkáját teljes hozzánemértéssel végzi) akkor továbbítsa a ticketem a megfelelő embernek. Röviden és tömören válaszolt úgy nekem a blizz hogy az égvilágon semmit sem nézett meg, igaz az 5napos válaszidő redukálódott 3napra.
-
Hun'reeth
őstag
válasz
FehérHolló #49400 üzenetére
Okay, csak most kaptam az első - és egyelőre egyetlen - db alapanyagot (valami rare cucc szétütésénél) de nem láttam még receptet. Mármint, hogy annyi minden kell-e hozzá mint pl. a Staff of Herding-hez, van-e még valami spec. stb.
Ahh kössz a linket!
Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest