Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
RockHaRD #49718 üzenetére
ha két fegyvert használsz, akkor is +15% AS-t kapsz, ezen nem változtattak, és ezért 15% a max AS quiveren (kivéve legendarykat)
WD-vel meg nem tudom mi bajotok van, patch előtt és most is simán jól használhatóak a spelljei.
@KonzolKartel: sprint+wotb+12% movement speed cipő+lacuni prowlers, esetleg 12% movement speed cipő/lacuni prowlers/the inquisitor közül kettő+vault+tactical advantage+preparation
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
RockHaRD #49138 üzenetére
Vagy veszel AHban egy kék vállast amin van 70 vitality 2000 goldért és összehasonlítod a kettőt hogy mennyi HPt ad a 9%
(#49145) akela91: Nem rossz, de kaphattál volna jobb roll-t rá.
-
mikromanus
veterán
válasz
Az előttem szóló két link a tuti. Csak bemásolod a hősöd armory linkjét és kedvedre modolgatod az itemjeidet utána. A korábbi állapothoz viszonyítja mindig a módosításaidat. Nagyon pöpec. Nagyon nem figyeltem eddig, de most esett le, hogy a tyúkbűbáj helyett lehet kis AS-t is szerezni a szöszi követőtől. Azóta kevesebb a csirke a mapon
Nekem is érik egy fegyver csere. crit dammal a satnyább alap DPS-eseken is nyerhetek majd 5-10k-t. Csak kellene még majd 2-3 milla, hogy meglegyen a másodkezes munkaeszköz (most épp 15 millán van a megfizethetőbb árkategóriában a legjobb kettő)
-
mcsabee
senior tag
válasz
DPS Calculatorként én ezt szoktam használni, elég pontos (bár WD-m még nincs, így nem tudom, azzal mennyire pontos): [link]
A life meg nagyon egyszerű, megnézed mennyi a vitality-d, felszorzod 35-tel, ennek veszed a 9%-át - illetve értelemszerűen levonod a 70 vitality-t.
-
nightmare13
őstag
válasz
Ezt nézted? Nem tudom, mennyire megfelelő, de hátha...
-
Dreamie
őstag
válasz
RockHaRD #49096 üzenetére
1.04 óta lejjebb mentek a fegyó árak, szal ami előtte több tíz milláért elment az mos alig eladható... köszönhetően, hogy a 61-62 ilvl-es cuccokból potyognak a 7-8-900-dps-es motyók. Socket van vagy nincs, nem számít túl sokat, persze jó ha van, de annyira nem dobja már meg, alacsony dps-es fegyónál.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
RockHaRD #49091 üzenetére
Nézd meg ezt.Ez anno 30 euróért vették meg....
Itt a bizonyíték is.
Változnak az idők -
mikromanus
veterán
válasz
RockHaRD #48374 üzenetére
Az nem jelent semmit. Kb alig van eladható cucc. Nem viszik a használhatót se. Úgy tűnik kevés a "friss hús" és soka keménymagos játékos akiknek már nem kell az olcsóbb egészjó sem... Kirakok körönként 1-3 egész jónak tűnő itemet, de a nagyja nem megy el. Mondjuk a többi meg fedezi a javítási költségeimet. Te biztos az ilyeneket is kukázod
-
mikromanus
veterán
válasz
RockHaRD #47899 üzenetére
Túl rémisztőek vagytok. A Zsákosak hozzánk menekülnek. Cserébe csak pár apró legendaryt várunk tőlük
Amúgy meg a régi vs új andival kapcsolatban Az új ennyiben más:
-másfélszeres chc
-másfélszeres main stat
-1,5-2-szeres regen
-poison nova
-+90-100 alap armor
De kb ugyanaz -
warcat
veterán
válasz
RockHaRD #47518 üzenetére
30% os az adó durván,mivel most 1,3 felett van az árfolyam,nyugodtan számolhatsz 1 euró 1 millió aranyért váltással,nem rossz annyira.
Meg tud belőle élni simán,aki csal.(AH botot használ)
Visszatértem a flipeléshez,el-elcsípek egy jó üzletet csak bele lehet bolondulni kb egy idő után,ahogy frissítgeted az AH-t.
Már eldöntöttem,hogy pár napnál tovább ez nem lesz,mít tartanak a sorozataim,meg el nem kezdődik szeptember.Iszonyat miket lát az ember,sajnos az esetek többségében csak látja.
150 000 aranyért (nem elírás!) Vile Ward epic vállas, 252 str 84 vitality és a sokásos statok mellé 70+allres +3xx armor meg life regen. LOL helló 50 millió arany.
vagy 300 000 aranyért Litany of the undaunted gyűrű,strengthes változat,alsó hangon 30 millió. 15 milliórt ugyanez csak épp a random roll rajta 33% crit damage,nem is tudom mennyi úgy egy ilyen gyűrű, 200 millió?
Na most szerintetek ha erre rá van állítva egy bot program,vagy több ha futja accountra 24/168 az mennyi pénzt kereshet? Tippelni sem érdemes.
És tuti,hogy vannak botok nem csak más keze ilyen gyors,mert ha beraksz egy 60+os legendaryt akármilyen szart a brimstone ára alatt,abban a tizedmásodpercben elkel. -
Ren Hoek
veterán
válasz
RockHaRD #47222 üzenetére
Jah hát az igaz, hogy attól mert egyes cuccoknak ennyi az ára még szinte lehetetlen eladni. Mert brutális sok item van a piacon, és kereslet meg semmi. Ki a rossebnek kell egy 2h íj, mikor mindenki paragon levelen 5-10+ -on van már, és A2-A3-A4 farmoló gear-je van...?
Csak a nagyon jó cuccokat viszik... Tehát aki kereskedni akarna, az gyűjtsön össze pár millát 5-10 kb, aztán azt forgassa jobb cuccokba.Múltkor tartottam egy 89900-es napot, minden annyi volt. 10-ből 2-őt elvittek nagynehezen, pedig több 200-500K-s item is volt a csomagban (amit AH-ról áraztam be korábbról, és mégse vitték)
-
-
mikromanus
veterán
válasz
RockHaRD #45594 üzenetére
A stormshieldet viszont ha ilyen lesz akkor elb@szták. Nem kicsit, de nagyon. Fantáziátlan fejlesztés. Semmi egyedi. Semmi extra "csak" minden eddigi felső 20% statos fix jellemzőt leváltották maxossal (blokk mennyiség, blokk%, armor, szint, resist, str). Persze ha nem kamu...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
RockHaRD #45524 üzenetére
Ha kimaxoltad a paragon levelt akkor nincs mit cserélgetni... de szerintem aki eljut a végéig, az már felakasztja magát addigra annyit farmolt
Lvl 59 -> 60 volt 2.4 milla xp... Paragon 100-ig meg 10 milliárd Xp-t kell összeszedned összesen....
Nekem 59-60-ra is elég lassan ment el... Utolsó paragon level meg 300 milla XP
... Valószínűleg endless farmolással is baromi sok idő eljutni oda.
(#45526) donsimon72: Lehet félreértem amit írsz de nem fogja visszahozni SOHA sem az árát. Egy Flawless kő lecraftolása majdnem tökéletesen mindig annyiba kerül, mint amennyiért megveheted AH-ban.
A receptet megtanítod neki, onnantól korlátlan mennyiségben gyárthatod. Csakhogy annyiba kerül, mintha AH-ból vennéd. Kivéve ha van hozzá sok alap köved és tome-od. Akkor érdemes összerakni magadnak egy nagyobb követ. Saját használatra. Eladni sosem éri meg szinte.
Patch után az arany el fog értéktelenedni mert baromi olcsón lehet venni majd euróért aranyat. Így fel fog menni mindennek az ára. Elméletben. Meglátjuk mi lesz.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
RockHaRD #45524 üzenetére
annyiban oldották meg a gear swappingos dolgot, hogy most már nem kell geart swappolnod hogy magas legyen az MF-ed
(#45522) ProEvoFan: akinek ez a paragon rendszer nem tetszik, az már tényleg eltakarodhat a rinyálós odújába. ahhoz képest hogy mit kaptunk május 15-én, ez egy álomvilág.
-
persil
nagyúr
válasz
RockHaRD #45276 üzenetére
"jelenleg sehogy sem lehet dmg-re keresni egyedül min bleed damage van"
Mert rosszul keresed, rossz helyen."Bonus minimum physical damage" a keresési feltétel neve, jelenleg csak armoroknál van természetesen.
Ezt fogják megváltoztatni "bonus average damage"-re. És talán bár, mint írtam, ezt nem írták hivatalosan sehol, berakják majd a többi csoporthoz is, tehát akár az off hand-hez is. Ezzel majd jól lehet keresni, mert pl 10-re keresve kidobja a 10min, a 10max és az 5-15 sebzést is."ahogy pl fegyóknál se lehet majd a base dps-re keresni"
Szintén téves. Szó volt róla, hogy armor-ra és dps-re is lehet majd szűrni, hogy a nem kívánatos cuccok eleve meg se jelenjenek a találatoknál.
Ezen felül pedig lehet majd hátralévő idő és current bid alapján is rangsorolni a találatokat. -
-
tatabánya
senior tag
válasz
RockHaRD #44732 üzenetére
nincs szerencsém a gammában minden karaktert összevetve közel 300 óra játékidő és 12 milla gyűjtött arany (ebben nem tudom benne van e az eladott cuccok ára, amikből legnagyobb bevételem 600k volt egy csizma után..), az meg nyílt titok, hogy lehet aranyat venni akár az AH-ban is
-
DjDanee87
addikt
válasz
RockHaRD #44111 üzenetére
Akit érdekel a teljes: Wizard változások
-
-
priti
addikt
válasz
RockHaRD #42129 üzenetére
Az fel sem tűnt, hogy mindkettő, a life steal és loh is közel maxos rajta? Ez piszok ritka így együtt egy fegyón. Tonnaszám veszítheted az életet fel sem tűnik.
Egy ilyennel inf multiban az act1 farm gyakorlatilag vicc könnyű, simán egyedülhagyhatnak egy elit pakkal, úgy is lazán lenyomod őket. Ezzel beleálltam a kriptában a gyors békákba és szevasz, egyedül lenyomtam őket egy wizzel. A többiek be sem mertek jönni. A nagy barbár odakint kötözte a sebeit
Act1-ben meg azért ha nem halsz meg akkor előbb-utóbb elkezdenek hullani a jobb cuccok, szóval megtérül egy jó fegyó, aki meg még ezzel is meghal az már user error, az hagyja a fenébe a játékot. Ennyi élet a világon nincs, mint amennyit ez ad harc közben.
Ha több lenne rajta a DPS és elég lenne act3-hoz akkor el se adnám. -
Laraxior
titán
válasz
RockHaRD #40038 üzenetére
ó, ezt az írást már értem
olyan befőttet kapok minden kék cucc után. Aztán vannak a kovácsnál cuccok, amikért befőttet, meg lóvét kell adni. Ez tiszta sor.Itt is lesz olyan mint Diablo 2-ben hogy lehet a fegyverbe tenni rúnákat, amik erősítik? Vagy itt majd egybe kell kovácsolni?
-
Tomics
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest