Hirdetés
- Fórumok
- PC játékok
- Diablo 3 -- Archívum 1
- (téma lezárva)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Felejtsd el az RTX 60-at! 🛑 2028-ig esélyünk sincs!
- Kompakt vízhűtés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
50000 - 49901
50105 - 50101 50100 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
szerintem az éppolyan lutri mint úgy általában a drop
egy jóbarátom épp tegnap ment le először és ott kapta az első legendaryját + azt mondta elitekkel volt tele... szóval fene se tudja
de engem idegesít az a pálya én is act3-ra szavazok
-
akela91
addikt
-
mpierre
veterán
Tényleg. A póni pályát érdemes farmolni?
Eddig csak egyszer jutottam le (így egy kis kihívás is lehet benne), de akkoriban csak csetlés-botlás volt az a pálya.
-
vhunor
őstag
Tegnap vettem az AH-ból valami tizes szinttől felvehető +xp-s gatyát, és nem tudtam felrakni a karakterre, és a velem játékban levő barátom se az övére. Minden feltétel stimmelt, az a "felrakós" hang is megvolt, de mégse történt semmi. Relog se segített. Vicces lett volna, ha ez mondjuk egy IK armor.
-
Hun'reeth
őstag
-
SLYM
veterán
Azért tegyük már tisztába a dolgokat..
Én nem sírok..a játék mint már 15.000szer leírtam, szuper/pazar!
A gondom a Blizzardal van..Mellesleg kérdezz már meg légy szíves BÁRKIT akinek egy kicsit is komolyabb gearje van hogy mégis mennyi kihívást tapasztal a játékba...
"hogy mellékesen neked dobta eddig a legtöbb jó cuccot a játék,"
Ezen kb sírva röhögök...ha az összes UBER cuccomat beleszámolom akkor sem érem el itt nagyon sok ember 1-1 eladását..de amúgy igazad van..a 40K-s legendaryk sokat hoznak a konyhára

" a blizzard aládrakott egy olyan rendszert, amiből azért tudsz némi pénzt is csinálni."
Igen...ez a népért van..nem magáért teszi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"sosem fog előfordulni és úgy az emberek nagy részével sem"
Read only? csak az elmúlt 1 héten csak a PH forumon fordult elő már másodszor

Mindent összevetve...tegnap írtam egy szép hosszú hsz-t..
1 pontot emelj ki ami nem úgy van ahogy én írtam...csak 1et...
AZ ne az én problémám legyen már hogy nem nyelek le minden sz*rt szó nélkül..oké. akkor kihívás kell? hardcore-on juss el inferno végéig. asszem ezzel elleszel egy ideig. jahogydehát aztúgy nemlehet mertlaggol megbugos ésatöbbi. erre majd azt válaszolom, hogy van akinek sikerült, ők is valszeg a kihívást keresték...
hát én láttam már tőled 40k-nál többet érő cuccot is, de akkor legyen igazad, tényleg vannak páran akiknek volt 100 euro-s eladása is. csak tudnám, hogy akkor mégis hogyan veszel ki 1.5 hetente 40k-t. gondolom nem ülsz napi 3 órát AH böngészéssel, de ha így van akkor elnézést
az, hogy a blizzard pénzért csinálja az szerintem nem kell, hogy meglepjen, az apple se ingyen adja a legjobb tabletet, meg a legjobb telefont, ettől még az AH egy jó dolog (lehet ideképzelni mindenkinek azt amit akar az apple helyére)
a kesztyűs dolog ettől még ugyanúgy gáz és nem a blizzard tehet róla, hidd el
illetve nekem csak azzal van problémám, hogy idejövök, elolvasok 20 postot és abból tuti lesz egy aki valamiért sír, meg írja, hogy őt már nem izgatja a játék. hát engem meg ez nem izgat és nem azért jövök fel olvasgatni, hogy más sírását meg fikázását olvassam, mert engem még érdekel a játék, meg valszeg azokat is, akik olvassát ezt a topicot
-
Gorneck
legenda
-
F-ECT$
titán
Nekem csak fagyott eddig 2x: AH, legendary névre keresés és utána szűrők állítása. De ez ismert bug, pl már Krippnek is volt fagyása "élőben".
-
Thrawn
félisten
-
Hun'reeth
őstag
kimaradt az X-com?
(#49990) Alg: annak meglehetősen szar

inkább valami olyan ötletes megoldás kellett volna mint a bocikirály, meg olyan nagy kihívást jelentő is mint az a pálya multiban -
Alg
veterán
az mondjuk komolyan érdekelne, hogy van piaca tényleg az ilyen 100-200-500 milliós cuccoknak? Immortal chest armor meg hasonlók?
Tele van velük az ah mintha ezek csak úgy potyognának az égből.(persze kinézem a Blizz-ből, hogy mesterségesen generál pár ilyet csak azért, hogy a piacon izgassa a népet és átterelje az RMAH-ra az ilyenekre áhítozókat)
(#49982) vendingo: megnéztem, ennek a napi eladása 35k körül volt, az átlag meg 32 talán... én beraktam a kovácshoz. 30k azért már nem tétel
de léteznek 70eurós receptek is
(csak olyat még nem találtam sajna)jahh igen tegnap megnéztem a titkos pályát..... ez a szart!!!!
még a zene is borzalmas
a dio2 tehenes pályája valódi élvezet volt ez meg siralmas inkább
Az a pálya egy fricska a korai szakszban a "nem elég sötét, túl színes túl vidám" sírós emberkéknek...
-
Gorneck
legenda
-
Thrawn
félisten
Ma először összeomlott a játék nálam. Aukciós házban kerestem item névre, rákattintottam a keresőben felajánlott találatok közül a nekem megfelelőre és hirtelen az asztalon találtam magam

De ha már olyan szépen kérték küldtem reportot róla. -
SLYM
veterán
Miért? Drop nincs (1-2, néha 3 órát játszom napi szinten, de no szerencse). Pénz nincs. Kihívás nincs...semmi, de ha szerinted van benne pls osztd meg velem, mert nagyon érdekel hova kéne mennem, hogy végre ne jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-balklikk-balklikk-balklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk orgazmusból álljon a játék. Legyen taktika, legyen nehézség...legyen szívás végre egy elitpakk legyűrése...ahogy 103-ban vagy előtte.
400+ órám van benne és semmi extra okot nem ad a gém, hogy legyen motiváció játszani vele...semmit. Szerencsére TSen kommunikálunk a farmos csapattal...így a monoton semmi egész elviselhető...de hosszútávon ezt se lehet csinálni...
hát mondjuk kezd el te is valamelyik másik karakterrel a játékot. de tovább megyek, 400 órát eddig asszem talán ha 5-10 játékkal játszotta eddig életemben a nemtudom mennyiből, de tuti több, mint 100-ból. akkor asszem a dió3 itt élmezőny
-
Hun'reeth
őstag
Potyogtak is főleg pecccs utni napokban, míg a dropot nem állították be rendesen...mondjuk pl Zuni set...amiből már PHn is esett nem is egy az mostanában volt...száradjon is le a pöcse annak akinek esett...
....főleg ha WDvel esett neki...akko a zacsija is porladjon...
Szal simán elárasztották vele a piacot és simán megveszik.Én 70-80+ milliót szedtem össze kb. pedig nekem zéró mázlim van...sose esett semmi értékes...és mégis...aki mázlista volt és komolyan vette az AH-t az simán megveszi...
ahha így már értem kössz!

Már a peccs után kezdtem a játékot.nem hiszem, hogy valaha 200 millát összeszedek egy armorra

-
Gorneck
legenda
az mondjuk komolyan érdekelne, hogy van piaca tényleg az ilyen 100-200-500 milliós cuccoknak? Immortal chest armor meg hasonlók?
Tele van velük az ah mintha ezek csak úgy potyognának az égből.(persze kinézem a Blizz-ből, hogy mesterségesen generál pár ilyet csak azért, hogy a piacon izgassa a népet és átterelje az RMAH-ra az ilyenekre áhítozókat)
(#49982) vendingo: megnéztem, ennek a napi eladása 35k körül volt, az átlag meg 32 talán... én beraktam a kovácshoz. 30k azért már nem tétel
(csak olyat még nem találtam sajna)jahh igen tegnap megnéztem a titkos pályát..... ez a szart!!!!
még a zene is borzalmas
Potyogtak is főleg pecccs utni napokban, míg a dropot nem állították be rendesen...mondjuk pl Zuni set...amiből már PHn is esett nem is egy az mostanában volt...száradjon is le a pöcse annak akinek esett...
....főleg ha WDvel esett neki...akko a zacsija is porladjon...
Szal simán elárasztották vele a piacot és simán megveszik.Én 70-80+ milliót szedtem össze kb. pedig nekem zéró mázlim van...sose esett semmi értékes...és mégis...aki mázlista volt és komolyan vette az AH-t az simán megveszi...
-
Hun'reeth
őstag
még a zene is borzalmas
-
Gorneck
legenda
De, elvileg. De mire megjön, ha jön egyáltalán, addig fossá farmolom ACT3-at és a nehézség már nem lesz elég önmagában, mert egy rongyosra járt játékot fogok látni addigra...bár ez már lassan most is megvan (50+ köröm van ACT3ban pecs óta).
Kieg kéne vagy vmi mellékszál...ami tartalmaz némi újdonságot (új map, új teremtmények), legalábbis én így gondolom/érzem.
De kis apróságokkal is lehet motiválni:
- karimra essen vmi, 400 óra játék után ennyit nem érdemel senki?
- essen rmah-ba eladható cucc (talán megcsinálnám a paypal accom), 400 óra játék után ennyit nem érdemel senki? (dolgozó ember vok, nem szorulok rá, de mégis jól eső érzés lenne)
- végre a kurva bikák ne a map másik végéből szupermenként repüljenek a mellkasomnak neki, amit vagy kibírok vagy nem...úúúúgy, hogy előttem 3 baba 3 kutya van.
- speedy gonzales elitek is bevehetik...
- mennyiből tartani bedobni 1-2-3 átjárót/barlangot, ami ha nem is nonstop, de megjelenik az adott helyen...természetesen ide is új szörnyeket és textúrát kéne tenni...Szal vmi kis apró motiváció lehetne már végre...mert 1-2 tényleg hasznos dolgon (látom hova esik a tűzlabda illetve látom hol fagyok le, rengedként ez elég hasznos) kívül nem csináltak semmit ami tényleg motivációval bírna számomra, de sztem vannak ezzel páran így. Jahhh dehhhh...paralevel motivál, hogy ne indítsak másik karit...

-
vendingo
veterán
Mit érnek ezek a receptek? Én is találtam egy ilyet, érdemes eladni?
-
F-ECT$
titán
Én spec örültem 104 előtt h, király felgeareltem mehet inf act III végig, erre nerf: cuccok, elértéktelenedtek , amit találtam szart sem ért plusz még könnyű is lett - meg sem álltam dio-ig ..... el vették a kihívást, pedig mennyire örültem mikor a köcsög-büdös-dagadékot sikerült kinyírni. Remélem 1.05-ben visszakapunk majd valamit a kihívásból.
Szerintem új act a kiegig nem lesz. (Tényleg, D2-ben mit hozott a kieg? Új class, content?)
A nehézség se nagyon fog változni, max kis balance-olgatás, de 1.0.2 vagy 1.0.3 szintű inf-et nem várok. Inkább a spelleken fognak még csiszolni.
A fő gondom nekem is az, hogy hiába játszok órákat, esélytelen, hogy kiessen nekem valamilyen használható set / legendary. Ha esik is valamilyen 10m+ -os eladásra való tárgy, akkor abból is max 1 cuccot tudok majd megvenni, ergó a 4-es set eléggé messze van. (Persze igazán nincs szükségem ezekre, mert a rare-ekkel is jól elvagyok, de talán ez még motivál egy picit.) Szóval csak azért fejlesztgetem a karimat, hogy nekem jobban tetszen, igazi hatása már nincs, mert inf már most is megy vele.
Egyébként ahogy nézem a wiz set eléggé szar, majdnem megéri inkább 2-3 darabot a wd setből beszerezni...
-
Hun'reeth
őstag
Nahh tegnap megint kicsit jobb este volt. Esett két legendary is.
Egy Cindercoat meg egy Storm Crow. Nem túl jók de talán némi goldot megérnek.
Azért már megnyitottam a paypal-t is hátha....
Volt egy +6 randomos Quiver rare recept is.
-
Agro
senior tag
Én spec örültem 104 előtt h, király felgeareltem mehet inf act III végig, erre nerf: cuccok, elértéktelenedtek , amit találtam szart sem ért plusz még könnyű is lett - meg sem álltam dio-ig ..... el vették a kihívást, pedig mennyire örültem mikor a köcsög-büdös-dagadékot sikerült kinyírni. Remélem 1.05-ben visszakapunk majd valamit a kihívásból.
Én örülnék pl egy olyan dolognak, hogy magadnak állíthatod a nehézséget, de persze ez csak akkor lenne jó ha ezzel együtt arányosan nőne a reward is.
-
mpierre
veterán
Ennek kicsi az esélye. Kis %-a a játékos tábornak akinek nem tetszik a nerf.
-
morvaigaben
tag
-
kornel76
aktív tag
Miért? Drop nincs (1-2, néha 3 órát játszom napi szinten, de no szerencse). Pénz nincs. Kihívás nincs...semmi, de ha szerinted van benne pls osztd meg velem, mert nagyon érdekel hova kéne mennem, hogy végre ne jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-balklikk-balklikk-balklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk orgazmusból álljon a játék. Legyen taktika, legyen nehézség...legyen szívás végre egy elitpakk legyűrése...ahogy 103-ban vagy előtte.
400+ órám van benne és semmi extra okot nem ad a gém, hogy legyen motiváció játszani vele...semmit. Szerencsére TSen kommunikálunk a farmos csapattal...így a monoton semmi egész elviselhető...de hosszútávon ezt se lehet csinálni...
-
DjDanee87
addikt
Nem azt mondták, hogy behoznak valami Diablo2ben használt dolgot a jövőben, ami megnehezítheti adott esetben a játékot?
-
thesound
addikt
Only white items. Aztán lesz kihívás meg taktika ha ez hiányzik.
-
vhunor
őstag
Én megvettem őket, ez adott némi motivációt. Sőt, még lehetne mit cserélni (kesztyű, amu, shoulders) a karimon...de goldot venni megint nem akarok.
Azt még lenyeltem, hogy a pecsnek köszönhetően az előző gearem értéke kb nulla lett, de ezt a balfaszkodást a inf nerfelésével már nem. Én játszani vettem a játékot, de pont ezt vágták agyon...folyamat. Pedig nekem a játékkal semmi bajom...úgy ahogy van finom nagyon, de egy ilyen elbaszott nehézségi fokozat balanszot megvalósítani...egyszerűen egy bazi nagy viccc...
Bevezették a para levelt, aminek köszönhetően átszabták a dropot kőkeményen...egy okádás lett az egész...játszak többet? Hááát lófaszt.A játékos listám 60-70%a peccs után picivel lépett be utoljára...van aki több hónapja.
Ennyien se fognak miután kijön a Borderlands 2.
-
akela91
addikt
Nagyon kéne egy új ACT, vagy egy über nehézségi fokozat.
-
Gorneck
legenda
Én is eljutottam már oda hogy unom a gamét sajna, ilyen a karim ezzel bármit ledarálok solo vagy partiban mind1.
Nem mondom én is vágyakozom pár set itemre, nade a jelenlegi helyzetben minek az? hát már most vagyok azon a szinten hogy lezúzom a gamét.
Nagyon kéne vmi új content és nem újabb buff vagy nerf, mert az nem motivál már.Én megvettem őket, ez adott némi motivációt. Sőt, még lehetne mit cserélni (kesztyű, amu, shoulders) a karimon...de goldot venni megint nem akarok.
Azt még lenyeltem, hogy a pecsnek köszönhetően az előző gearem értéke kb nulla lett, de ezt a balfaszkodást a inf nerfelésével már nem. Én játszani vettem a játékot, de pont ezt vágták agyon...folyamat. Pedig nekem a játékkal semmi bajom...úgy ahogy van finom nagyon, de egy ilyen elbaszott nehézségi fokozat balanszot megvalósítani...egyszerűen egy bazi nagy viccc...
Bevezették a para levelt, aminek köszönhetően átszabták a dropot kőkeményen...egy okádás lett az egész...játszak többet? Hááát lófaszt.A játékos listám 60-70%a peccs után picivel lépett be utoljára...van aki több hónapja.
-
Sirandrish
legenda
Hjaj mindig csak sírsz...bár szóról szóra igaz amit mondasz de a szupcsi kis rózsaszín szemcsim elfedi a valóságot
-
Edge
veterán
Én is eljutottam már oda hogy unom a gamét sajna, ilyen a karim ezzel bármit ledarálok solo vagy partiban mind1.
Nem mondom én is vágyakozom pár set itemre, nade a jelenlegi helyzetben minek az? hát már most vagyok azon a szinten hogy lezúzom a gamét.
Nagyon kéne vmi új content és nem újabb buff vagy nerf, mert az nem motivál már. -
Gorneck
legenda
a kesztyűs sztorira csak annyit, hogy a saját bénaságodat a blizardra kenni elég vicces azért, már ne is haragudj, velem ez kb sosem fog előfordulni és úgy az emberek nagy részével sem. innentől kezdve minek foglalkozzon ezzel a blizzard?
aztán én is látok 2 nagy hibát a játékban, amiből az egyiket kb semeddig se tartana orvosolni, de ilyenek vannak, azért jönnek szépen a patch-ek a játékhoz, előbb-utóbb valszeg meg lesz oldva a hibák nagyrésze. egyébként meg nem értem miért kell folyamatosan, kb tényleg minden nap sírni, hogy ilyen, meg olyan fos a játék, nincs kihívás, nincs élvezet, bugos fosért fizettél, de azért mégis játszol, mert hát azért a blizzard aládrakott egy olyan rendszert, amiből azért tudsz némi pénzt is csinálni. szóval neharagudj, de szerintem a topicba beírók nagy része nem kíváncsi arra, hogy naponta sírsz valamiért, az meg az extra, hogy mellékesen neked dobta eddig a legtöbb jó cuccot a játék, még szerencse, hogy ezen nem kezdesz el sírni
. (nekem meg öcsémnek 270-280 óra alatt dobott egy cuccot ami többet ért, mint 10 milla, mégse sírok, hogy ilyen meg olyan fos a game)Miért? Drop nincs (1-2, néha 3 órát játszom napi szinten, de no szerencse). Pénz nincs. Kihívás nincs...semmi, de ha szerinted van benne pls osztd meg velem, mert nagyon érdekel hova kéne mennem, hogy végre ne jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-balklikk-balklikk-balklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk-jobbklikk orgazmusból álljon a játék. Legyen taktika, legyen nehézség...legyen szívás végre egy elitpakk legyűrése...ahogy 103-ban vagy előtte.
-
Sirandrish
legenda
Egyébként igen...tegnap nekem esett egy Sever..
nem tudom azt használatra veszik-e mert legolcsóbb bo-tól kezdtem el nézni és 2-300K-s kategóriáig nem volt olyan DPS-ü mint az enyém...szóval lehet ér vagy 500K-t...de azt is elraktam
-
Gorneck
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hát majd ha összejön egy full inventory ezekből a gyönyörűségekből akkor belinkelem ide...
Van közte már 1-2 olyan ami első ránézésre még akár jó is lehetne....persze aztán kiderül hogy szar
Nem csodálom, hogy fáj a szíved eladni őket 20-40k-ért.
-
Sirandrish
legenda
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Read only? "
Ez természetesen "Write only" akart lenni csak korán van még!

MÁS: Ezúton is szeretném mindenkinek(ofc akik adtak) megköszönni a jóféle Legend itemeket..szépen lassan gyarapodik a gyűjteményem

Tárlat vezetés mikor lesz?

-
Sirandrish
legenda
Azért tegyük már tisztába a dolgokat..
A gondom a Blizzardal van..Mellesleg kérdezz már meg légy szíves BÁRKIT akinek egy kicsit is komolyabb gearje van hogy mégis mennyi kihívást tapasztal a játékba...
Ezen kb sírva röhögök...ha az összes UBER cuccomat beleszámolom akkor sem érem el itt nagyon sok ember 1-1 eladását..de amúgy igazad van..a 40K-s legendaryk sokat hoznak a konyhára

" a blizzard aládrakott egy olyan rendszert, amiből azért tudsz némi pénzt is csinálni."

AZ ne az én problémám legyen már hogy nem nyelek le minden sz*rt szó nélkül.."Read only? "
Ez természetesen "Write only" akart lenni csak korán van még!

MÁS: Ezúton is szeretném mindenkinek(ofc akik adtak) megköszönni a jóféle Legend itemeket..szépen lassan gyarapodik a gyűjteményem

-
Sirandrish
legenda
a kesztyűs sztorira csak annyit, hogy a saját bénaságodat a blizardra kenni elég vicces azért, már ne is haragudj, velem ez kb sosem fog előfordulni és úgy az emberek nagy részével sem. innentől kezdve minek foglalkozzon ezzel a blizzard?
aztán én is látok 2 nagy hibát a játékban, amiből az egyiket kb semeddig se tartana orvosolni, de ilyenek vannak, azért jönnek szépen a patch-ek a játékhoz, előbb-utóbb valszeg meg lesz oldva a hibák nagyrésze. egyébként meg nem értem miért kell folyamatosan, kb tényleg minden nap sírni, hogy ilyen, meg olyan fos a játék, nincs kihívás, nincs élvezet, bugos fosért fizettél, de azért mégis játszol, mert hát azért a blizzard aládrakott egy olyan rendszert, amiből azért tudsz némi pénzt is csinálni. szóval neharagudj, de szerintem a topicba beírók nagy része nem kíváncsi arra, hogy naponta sírsz valamiért, az meg az extra, hogy mellékesen neked dobta eddig a legtöbb jó cuccot a játék, még szerencse, hogy ezen nem kezdesz el sírni
. (nekem meg öcsémnek 270-280 óra alatt dobott egy cuccot ami többet ért, mint 10 milla, mégse sírok, hogy ilyen meg olyan fos a game)Azért tegyük már tisztába a dolgokat..

AZ ne az én problémám legyen már hogy nem nyelek le minden sz*rt szó nélkül.. -
Attix82
addikt
Igen. Szerintem a Blizz belenyúlt a drop-ba . Ahogy mondod, eddig legalább esett valami ami el is adható, de most 2 tonna itemből 1 ami használható, és az se RMAHba való.
Mondjuk érthető is, csak így tudják életben tartani az RMAH-t.
-
SLYM
veterán
Srácok!
Nem akarok én ezen vitatkozni, nincs is értelme, azt a kesztyűt én már nem kapom vissza, és már túl is tettem magam rajta!
Azért mondtam a +15cuccot mert akkor kb egy inventory cuccot megjegyezne ami mindenképp használhatóbb lenne a jelenlegi 12nél, bár igen...az is kevés lenne.
Annak tudatában mindenképp hogy miközben a Vendor elfelejti a 13. itemedet addig egy full ACT3 alatt legalább 100-200 fehér itemet otthagysz a földön ami akár 20óra múlva is ott lesz ha épp nem lépsz ki addig...de ugyan ez igaz a te általad kidobott cuccokra...kidobálhatsz a városba annyi itemet amennyit akarsz..kilépésig mindet megjegyzi a játék.Lehet védeni a Blizzt meg a felhasználók balgaságára fogni az egészet, mint néhány napja azt a bizonyos Trades esetet de felesleges.
Igen, megnézhette volna akár 20szor is a trade ablakot hogy ne verjék át, és igen..jobban is odafigyelhettem volna...de a játékos is ember ezért hibázik...a Blizzard viszont marha egyszerűen meg tudná könnyíteni a játékosok dolgát...azokét a játékosokét akikből élnek, akik megvették a terméküket, de sajnálatos módon magasról szarnak az egészre.Idővel szépen lassan mindenki rájön hogy bizony ez a játék 1000 sebből vérzik..
Egy darabig mindenkit véd a játék mellé csomagolt rózsaszín szemüveg de lekopik róla a minden rosszat eltakaró réteg és akkor marad a puszta valóság..mégpedig hogy a játék tele van hibával.Engem konkrétan 400óra játék után kezdtem el az ilyesmik zavarni, de egyre több hülyeséget veszek észre. Az elitek CD és range nélküli skilljeitől megkezdve, a traden és a CC skillek teljes hiányán át akár a Vendor 12itemes memóriájáig.
A szegény DH/WDkre leselkedő Off-screen veszélyeket már külön ki sem emelném, akik azokkal a karikkal játszanak tudják nagyon jól hogy miről beszélek.Ezek olyan hibák amiket minimális ráfordítással javíthatnának és a saját terméküket változtatnák felhasználóbarátabbá...de nem teszik!
Nem érdekli őket..
Személy szerint engem már csak a játékból kiszedett pénz motivál amit persze azért a Blizz szintén jó alaposan megcsapol mielőtt eljutna hozzám!
No offense...a játék remek, szeretem és játszom is, de ezek mellett a kis hülyeségek mellett nem tudok elmenni, és úgy gondolom hogy ezek idővel mindenki számára zavaró tényezők lehetnek!
Válaszokat nem kérek!
Ez az én véleményem, aztán van aki megérti mit írok, valaki tovább védi foggal körömmel a Blizzardot...nincs is ezzel semmi baj!Maximális Tisztelet!

. (nekem meg öcsémnek 270-280 óra alatt dobott egy cuccot ami többet ért, mint 10 milla, mégse sírok, hogy ilyen meg olyan fos a game) -
ooooobi
őstag
-
PunkZoli
aktív tag
Mivel rögzítenétek videót diablóból? Nem streamelni akarok, csak egy videot vágni, szóval a minőség számít, meg, hogy minél kevesebb erőforrást egyen. Frapps-nak van alternatívája?
-
h.adam.92
őstag
-
Cyberbeni
addikt
-
h.adam.92
őstag
Üdv!
A mobile alerts-be, amikor beírom a teló számomat, ugye nem kell elé írnom, hogy 06 igaz?
-
radi8tor
MODERÁTOR
ami kevésbé látszik, hogy a bezel pont a karakter közepére esik eyefinity6al.
eyefiniy3mal meg kb az alábbi a helyzet:

a menü még kb elfogadható (csak ronda), bár a két széle között elég sokat kell navigálni
árusokkal foglalkozni rémálom, kb 1.2 méter a távolság a stash és a vendor között. na leginkább emiatt hagytam abba az eyefinityzést diablo3al.
igen, a zöld a szélen. a szörnyek is kb pont eddig jelennek meg. el/feltűnő dolgok szérül megszokottak, bár nekem a szélek már periférikus látómezőre esnek... ellenben ezzel a setuppal.elején még eyefinityvel toltam, de mostanában már maradok egy kijelzőn, pedig dh még profitálna is a nagyobb távolság miatti snipelésből. szóval gyakorlati használhatóság tekintetében szkeptikus vagyok, eyefinity felhasználóként is (ha mondjuk egy szimulátor előtt ülne, akkor csak bólogatnék bőszen, hogy ezt így kell csinálni). szvsz jobban járt volna egy projektorral/nagyobb tvvel, hacsak nem alapvetően pl tervezésre használja, csak most épp bemutatja, hogy fut azért a diablo3 is rajta
.Helmoras: ja, nem véletlenül egy monitoron használom már egy ideje. fpsre/szimulátorozni remek, diablo3 esetleg egy optimalizált huddal, "letterbox" 32:9ben a nem kellő részeket oldalt letakarva működhetne rendesen szvsz.
Nice setup!

-
Kephamos
addikt
-
RockHaRD
addikt
ez nagy hülyeség... nekem wd-vel pont az a 3 sec van rá, hogy megöljem, mert utána kb azonnal megölne, így ha megjön a clone, azonnal spirit walk, és óriás medveroham... bele is hal rögtön
hülye lennék meghagyni... wd az szét szivatna, megidézné a halál f.szát is ha hagyunk rá időt

-
proci985
MODERÁTOR
azért, mert nem hallottak még róla, hogy már nem tűnnek el, mint 1.0.3 előtt. legalábbis szerintem már nem lehet futással eltüntetni őket egy idő után bug miatt.
-
John D'oh
senior tag
-
F-ECT$
titán
-
vendingo
veterán
Valaki magyarázza el nekem, hogy mi a francért nem szabad megölni diablo killnél az idézett lényeit, amikor az árnyékával harcolsz?
Ma elmondtak mindennek engem, mert megmertem ölni az idézett lényeit.... -
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Coyot
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Coyot
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
Helmoras
őstag

a menü még kb elfogadható (csak ronda), bár a két széle között elég sokat kell navigálni
árusokkal foglalkozni rémálom, kb 1.2 méter a távolság a stash és a vendor között. na leginkább emiatt hagytam abba az eyefinityzést diablo3al.
igen, a zöld a szélen. a szörnyek is kb pont eddig jelennek meg. el/feltűnő dolgok szérül megszokottak, bár nekem a szélek már periférikus látómezőre esnek... ellenben ezzel a setuppal.elején még eyefinityvel toltam, de mostanában már maradok egy kijelzőn, pedig dh még profitálna is a nagyobb távolság miatti snipelésből. szóval gyakorlati használhatóság tekintetében szkeptikus vagyok, eyefinity felhasználóként is (ha mondjuk egy szimulátor előtt ülne, akkor csak bólogatnék bőszen, hogy ezt így kell csinálni). szvsz jobban járt volna egy projektorral/nagyobb tvvel, hacsak nem alapvetően pl tervezésre használja, csak most épp bemutatja, hogy fut azért a diablo3 is rajta
.Helmoras: ja, nem véletlenül egy monitoron használom már egy ideje. fpsre/szimulátorozni remek, diablo3 esetleg egy optimalizált huddal, "letterbox" 32:9ben a nem kellő részeket oldalt letakarva működhetne rendesen szvsz.
jó dolog ez az eyefinity, de itt borzalmas szerintem :S
-
Coyot
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
ti nálam tapasztaltabb dh-k mit használtok a reflect damage-s ellenfelek ellen? van valami okosság vagy meg kell szenvedni az összessel?
-
proci985
MODERÁTOR

-
Cyberbeni
addikt
-
Kephamos
addikt
-
userxy
őstag
Hali !!
Vkihez társulnék act3 farmra Dh vagyok !!!!
-
proci985
MODERÁTOR
eyefinity6.
egyébként sajnos annyira nem jó a gyakorlatban, a vendor és a kovács a két szélső kijelzőpár szélére esik, meg úgy általában a szélső kijelző feléig rajzol ki csak dolgokat, bár lehet ez csak 48:9nél probléma, 48:18nál nem. legalábbis nálam eyefinity3nál ez így van.
-
RockHaRD
addikt
-
emre33
addikt
PayPal-ről hogy lehet elutalni a rajta lévő összeget a rendes bankszámlaszámomra?
Kösz
-
maross
nagyúr
Ezt hogy is? Én úgy tudtam hogy nem támogatja az Eyefinityt (nv-snek a nevét nem tudom)
Vagy ez buherált lenne?
Gondolom ez a 6 tv/monitor egyben van, egy kijelzonek erzekeli a gep, valami tvdoboz meg elvegzi a kulimunkat.
-
Sirandrish
legenda
-
morvaigaben
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR

El Diablo

-
Muton
addikt
amikor egy elit vagy nem a legalja szörnyet megölök, és csak egy magic tárgy esik (pedig több szokott), és a láncos kutya kiabál valamit, akkor mi történt? nem én, hanem a follower ölte meg? És azért esett olyan kevés cucc?
-
RockHaRD
addikt
-
Zan
aktív tag
Dzsaaa...akkor nézem 6gépről 8 böngészőről

Te egy beteg ember vagy..tudtam én
! -
Bennyboy
őstag
-
abéla
senior tag
Kicsit hibrid a builded, egyrészt a cm csak a diamond skin miatt van benn, de ez nem igazi tank build (cm/ww), hanem részben kiteolós is. Az armor és all res alapján is lehetnél tank, sőt a chc is megvan hozzá, talán kis hp kellene.
Most én 3 utat látok, amivel a3 hatékonyan farmolható:
-dps-re gyúrás - itt közepes védelmekkel olyan 70k dps már elég lehet, de persze minél több, annál jobb
-tank build - ehhez kb jó is cuccod, 1-2 dolgot kell csak cserélni
-kite build - gondolom most főleg ezt próbálgatod, ez is életképes, csak kicsit lassúFegyverből én az 1h + source kombót preferálom, ha dps-re mész, bár van 1-2 egész jó 2h legendary is, igaz azok brutál áron.
Ha tervezed, hogy csapatban is mész, akkor szerintem simán dps-re érdemes gyúrni, és ha meglesz a 70k, akkor már soloban is mehetsz valamilyen archon builddel.
Köszönöm a kimerítő és hasznos választ. A leírtak alapján akkor dps up lesz (egyrészt újból jó lenne csapatosan csapatni, másrészt frusztrál már ez az állandó rohangálás, ami bár nyilván ezután is része lesz szegény nerfelt sorsú wizemnek, de talán kisebb mértékben
). Remélem találok vlmi durvulat fegyvert és lecsapom mind, hehejj
.
Mondjuk a allres/armort is próbálom fentartani, ne ilyen egyérintős legyek.
Szval weap upgrd
Mégegyszer kösz.
Neked is Cyberbeni
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, némi kihagyás utáni középkat-s wizard vagyok profile. Kérdés az lenne megy-e már esetleg egy életképes dps kari vagy érdemes egy tank-wizard gnómra gyúrnom
, esetleg más alternatíva. Fegyó? : 2H brutál dps(crit dmg+int, de kiesik kb 7-10%crit ch) vagy jóval gyengébb (-20-30dps) 1h + source kombó némi crit chn% + egyéb nem dps alapú nyalánkságokkal?
Előre is köszönet a válaszokért.Legjobb dps az archon skill, de ahhoz kell sok dps, lifesteal, közepes resistek, meg (12-)24% movementspeed.
-
F-ECT$
titán
Sziasztok, némi kihagyás utáni középkat-s wizard vagyok profile. Kérdés az lenne megy-e már esetleg egy életképes dps kari vagy érdemes egy tank-wizard gnómra gyúrnom
, esetleg más alternatíva. Fegyó? : 2H brutál dps(crit dmg+int, de kiesik kb 7-10%crit ch) vagy jóval gyengébb (-20-30dps) 1h + source kombó némi crit chn% + egyéb nem dps alapú nyalánkságokkal?
Előre is köszönet a válaszokért.Kicsit hibrid a builded, egyrészt a cm csak a diamond skin miatt van benn, de ez nem igazi tank build (cm/ww), hanem részben kiteolós is. Az armor és all res alapján is lehetnél tank, sőt a chc is megvan hozzá, talán kis hp kellene.
Most én 3 utat látok, amivel a3 hatékonyan farmolható:
-dps-re gyúrás - itt közepes védelmekkel olyan 70k dps már elég lehet, de persze minél több, annál jobb
-tank build - ehhez kb jó is cuccod, 1-2 dolgot kell csak cserélni
-kite build - gondolom most főleg ezt próbálgatod, ez is életképes, csak kicsit lassúFegyverből én az 1h + source kombót preferálom, ha dps-re mész, bár van 1-2 egész jó 2h legendary is, igaz azok brutál áron.
Ha tervezed, hogy csapatban is mész, akkor szerintem simán dps-re érdemes gyúrni, és ha meglesz a 70k, akkor már soloban is mehetsz valamilyen archon builddel.
-
abéla
senior tag
Előre is köszönet a válaszokért. -
vhunor
őstag
Van egy lvl 43-tól használható 1000+ dps kétkezes kardom, baráti körben mindenki ezt használja szintezésre amióta kiesett
. -
Agro
senior tag
Én 1 db socketes fegyót kukáztam reduced lvl requirement 13-al 800-as dps-el és onnantól kezdve faceroll bármi infernoig, ja meg megvettem a cain setet meg egy socketes sapit. kb 18 óra altt fel lehet bármit gyúrni így lvl60-ra.
-
userxy
őstag

Hajrá
ha bírja a géped
meg van hozzá türelmed 
-
Gorneck
legenda
-
Sirandrish
legenda
Magyar DH stream Akit érdekel nézze este vagy akár most is.
Act3 farm megy rajta és este ha 40 néző fölött van akkor a nézők között sorsolásra kerül 200 db 61-62-63 ilvl bontatlan rare itemek.

-
F-ECT$
titán
All res nélkül? Kb level 30ig normal nehézségi fokozat van. Ott nincs is szükség all resre és nincs is az itemeken. De még nightmaren sem. Kis szintű itemek közt is vannak sokat érők, ott is ugyan azon elv alapján: ha max közeli értékeket kapsz.
Csak sokkal kisebb rá a kereslet, így nem egyszerű eladni ezeket. De mindig ki lehet fogni 1-2 gazdag embert aki meg sem érzi ha elkölt 1 milliót a több milliárdjából a kis karakterére hogy faceroll legyen vele normal.
Pl ha megnézed most is megvannak kis szinten a drága cuccok: ez pl 500k
Csak ugyanolyan ritka, mint infernon és ugye itt külön be kell tanulnod mi az ami sokat ér (max stat+experience általában)Havernak a cipője is többet ért volna mint 1M, de többről indította sokáig és nem kelt el és vitte egyre lejjebb az árat. Most pl olyat kapni 1M-ért hogy 50int 60vit 11movement speed. Az övén volt 70int 60vit.
Jah, nem gondoltam, hogy kis karinak ment el. Bár így se értem: elég egy jó fegyver és máris faceroll, mást nem kell venni, elég a talált...
-
userxy
őstag
Magyar DH stream Akit érdekel nézze este vagy akár most is.
Act3 farm megy rajta és este ha 40 néző fölött van akkor a nézők között sorsolásra kerül 200 db 61-62-63 ilvl bontatlan rare itemek.
-
maross
nagyúr
-
DjDanee87
addikt
All res nélkül? Kb level 30ig normal nehézségi fokozat van. Ott nincs is szükség all resre és nincs is az itemeken. De még nightmaren sem. Kis szintű itemek közt is vannak sokat érők, ott is ugyan azon elv alapján: ha max közeli értékeket kapsz.
Csak sokkal kisebb rá a kereslet, így nem egyszerű eladni ezeket. De mindig ki lehet fogni 1-2 gazdag embert aki meg sem érzi ha elkölt 1 milliót a több milliárdjából a kis karakterére hogy faceroll legyen vele normal.
Pl ha megnézed most is megvannak kis szinten a drága cuccok: ez pl 500k
Csak ugyanolyan ritka, mint infernon és ugye itt külön be kell tanulnod mi az ami sokat ér (max stat+experience általában)Havernak a cipője is többet ért volna mint 1M, de többről indította sokáig és nem kelt el és vitte egyre lejjebb az árat. Most pl olyat kapni 1M-ért hogy 50int 60vit 11movement speed. Az övén volt 70int 60vit.
-
F-ECT$
titán
Mert esetek többségében pont ahogy írod sz.rt se érnek, míg másnak, akinek ennyi mázlija sincs annak meg kánaán.
103 haladós WD gearem 500k-t se nagyon ért a peccs után. Az a 10-100k gold nekem pl nem ér meg annyit, hogy foglalja a helyet és várjam hátha eltom adni...
Szal ha tudok, akkor segítek másnak.Hát de nincs elég hely
Ha meg 10k-t se ér, akkor meg vendor, aztán ha mégis szükségem lesz egy olyan tárgyra, akkor meg majd megveszem.DjDanee87: allres nélkül ma már nehéz lenne eladni, az meg nem esik alacsony szinten.
-
Gorneck
legenda
Ezeket a kinőtt cuccokat miért nem adjátok el? (Még ha csak pár tíz/száz ezer goldot is kaptok érte.) Persze a gold se értékálló, de ezek a cuccok se azok.
Én is gyűjtögetek, hogy ez vagy az jó lesz még, de aztán rájövök mindig, hogy nem kell, így most szerencsére a ládámban kb 1 oldalnyi hely van csak elfoglalva, annak is a fele kis kavicsokból áll, amit a következő pucolásnál fogok kidobni.
A para lvl-nek hála már úgysincs sok értelme az altozásnak, ha meg mégis, akkor a hozzá való cuccok elférnek a saját táskájában, 60-ig úgyis max a legendarykat érdemes csak felvenni a földről.
Mert esetek többségében pont ahogy írod sz.rt se érnek, míg másnak, akinek ennyi mázlija sincs annak meg kánaán.
103 haladós WD gearem 500k-t se nagyon ért a peccs után. Az a 10-100k gold nekem pl nem ér meg annyit, hogy foglalja a helyet és várjam hátha eltom adni...
Szal ha tudok, akkor segítek másnak. -
DjDanee87
addikt
Ezeket a kinőtt cuccokat miért nem adjátok el? (Még ha csak pár tíz/száz ezer goldot is kaptok érte.) Persze a gold se értékálló, de ezek a cuccok se azok.
Én is gyűjtögetek, hogy ez vagy az jó lesz még, de aztán rájövök mindig, hogy nem kell, így most szerencsére a ládámban kb 1 oldalnyi hely van csak elfoglalva, annak is a fele kis kavicsokból áll, amit a következő pucolásnál fogok kidobni.
A para lvl-nek hála már úgysincs sok értelme az altozásnak, ha meg mégis, akkor a hozzá való cuccok elférnek a saját táskájában, 60-ig úgyis max a legendarykat érdemes csak felvenni a földről.
"60-ig úgyis max a legendarykat érdemes csak felvenni a földről."
Majdnem
Még 1.0.3ban mikor haverral altot szinteztünk kiesett neki egy level 22es csizma normal Ghomból 12% movement speed 70 int 60 vit. Sokáig pakolgatta AHra de végül egyszer elkelt neki 1M-ért. -
Dadan01
senior tag
Legtöbbször mire lecserélek egy tárgyat, teljesen elértéktelenedik. Pl van egy amulettem, ami kb két hónapja jó fogásként 7milla volt, ma kettőért sem viszik el, százezerért meg inkább megtartom.
-
Agro
senior tag
Nekem ezek konkrétan azért maradtak a stashben, mert sokszor lusta vagyok belőni magamnak 1-2 cucc árát és lusta vagyok ah-zni is. Ezért sokszor felgyűlik 20-30 rare cucc is a stashben mire ráveszem magam a piacolásra. Amikor meg eladok mindig a legalacsonyabb értékü cuccoktól próbálok elösszőr megválni, így sokszor ott maradnak az értékesebb (számomra értékes, mert hordtam
) dolgaim -
Cyberbeni
addikt
Az a baj, hogy nálam úgy megy a farmolás, hogy mire kikerülném a lövedékeket, addigra mindenki halott, ezért kell a lifeleech. (Max durvább elitpakkhoz egy shadow power, de a discipline a vaultra kell főleg)
Egyelőre még csak act1-ben tudom gyorsan tolni, mert act2-n az ellenfelek fele órákig láthatatlan/ugrik, act3- ra meg kevés a dps a hatékony farmhoz. -
F-ECT$
titán
Engem is felvehetsz. Este fél 8 körül fent leszek. A régi xbowomat meg a kinőtt gönceim oda tudom adni. Van xbow kb +100 dex +100 vit +socket 1120 körüli dps, Tegez +150 dex +150 vit +socket 15%as 6,5%chc, Shoulder +120 körüli dex 60 körüli allres, meg szerintem a régi ringem is megvan még 14-24 dam, 24% chd, socket, 70dex.
Lehet hogy az értékek nem pontosak mert fejböl ment
Depressor#2201
-
vhunor
őstag
Aktív témák
-
50000 - 49901
50105 - 50101 50100 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Diablo 3 -- Archívum 1
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 FE - csak jó feltételekkel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- További aktív témák...
- Western Digital SN810 NVMe 512GB M.2 SSD
- X1 2-in-1 Gen10 14" FHD+ IPS kihajt érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Acer Predator XB323QU 32 Gamer IPS Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Moza R3 komplett szimulátor szett (+PXN, Thrustmaster)
- LG UltraFine Evo 32U990A-S 32 -os UltraFine evo 6K Nano IPS Black Monitor
- Lenovo Thinkpad L13 Gen.2,FHD,TOUCH,i3-1115G4,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Dell G15 5530 Gamer FHD IPS 120Hz i5-13450HX 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ASUS TUF Gaming A15 Ryzen 5 4600H RTX 3050 16GB 512GB SSD 144Hz
- Add el nekünk!Apple iPhone 17 Air/17/17e/17 Pro Max/17 Pro

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.
Szal ha tudok, akkor segítek másnak.
Még 1.0.3ban mikor haverral altot szinteztünk kiesett neki egy level 22es csizma normal Ghomból 12% movement speed 70 int 60 vit. Sokáig pakolgatta AHra de végül egyszer elkelt neki 1M-ért.