Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
Dadan01 #49703 üzenetére
" a crit dam fix rajta" - és a socket minek van rajta, szerinted ? (megfejtés : hogy tehess bele crit-es követ
) ..és akkor máris nem fix.. bár, nem is értem a megfogalmazásodban :
"hogy a socket és a crit dam fix rajta? " - légyszi, linkelj már egy itemet ide, amin
- változik a socket darabszám;
- és a crit dam ?!..és hogy értsd is ezt az egészet : nem látom a magas lóról (ki)osztás alapját
-
MrCsiT
addikt
válasz
sto1911 #49720 üzenetére
használj Caltrops-ot és spike trap -et, hogy kevesebb lehetőségük legyen odamenni hozzád. (lsd. TrierHunter -t
- igaz, ez most picit gf-es cucc rajta )
Crit chance iszonyúan hiányzik rólad, valamint az all res, ami nagyon kevés, azért ölnek halomra. A bracers -ed helyére vegyél egy all res-es dex + vit-es esetleg +crit chance- es bracerst, azzal előrébb lehetsz.Sharpshooter miatt 100% a crit chance -ed , de csak az első lövésre, aztán már kevesebb. Ha van időd , feltöltődik 100-ra, de pont egy elite ölésekor nem lesz időd.
( Ha az érdekel, hogy mennyi a crit chance-ed sharpshooter nélkül, átmenetileg válassz ki valami mást, amíg megnézed.. 20 % alatt nem lesz jó a helyzet.. ) -
MrCsiT
addikt
válasz
prokxy #49449 üzenetére
kevés a resist rajtad, szerintem azért haldokolsz.
E mellett - ha érdekel tanács- trap-et használj, azzal pont az ilyen csúszómászó., de nem rohangáló lények kiválóan zúzhatók. (lsd. TrierHunter -t ..igaz, ez most GF -re van gear-elve picit, de a varázslatai látszanak..)
-
MrCsiT
addikt
Jeeeee.. most röhögtem könnyesre a szemem..
Aszongya.. nézem, kik vannak online, valakihez belépnék.
Na, találok egy szimpit, ketten vannak benne, aki ismerősebb azzal egyszer már játszottam, de talán nem is magyar, mindegy.. hanem :
Belépek a game-be.. nézem, hogy egyik sincs a faluban.. erre, nézem Tyrael fejénél felkiáltójel. ÁHÁ! Gyorsan lenyomom, erre magyaráz, hogy akkor most Go Caravan Leader. OK, go.
Az kérdezi, hogy "Shall we go Caldeum" ? Mondom neki, AHA !
Elkezd visszaszámolni 30 mp-től..
...aztán nézem, hogy a 2 régi játékos hol a retekbe van ? ööö... Agony Level 2 ?? Akkor ezek ÉPP egy Butcher - runt toltak volna, csak ugye most JÖNNEK Caldeum -ba !Csak azt nem értettem, minek írogattak egy csomó krix-kraxot ?! (@&@;>#&# STUPID #&#@ - valami ilyen volt !
)
-
MrCsiT
addikt
válasz
maross #47422 üzenetére
csak ez 180 str, nem 150, és a 300 life/sec + a 12 mf is hozzáadható a szűréshez, és akkor már kevesebb találat lesz - ha lesz egyáltalán
(gyanítom, exponenciálisan az általad elsőre sugallt ár fölött
)
upsz.. nem néztem, hogy még befértem volna a szerk. időbe.. no, már mindegy..
-
MrCsiT
addikt
válasz
nightmare13 #47332 üzenetére
Az a fegyver, amit használsz, szerintem egy vicc a sebessége(0.9) alapján.
Szerintem 4-500k -ért kapsz AH-ból ilyen sebzésű fegyvert, ami 1 kezes (840-est (4-500 LoH-al) adok neked 20k-ért, ha belépünk együtt). Ha veszel fel egy res-es vagy dex-es pajzsot, sokkal előrébb leszel
A life convert kb. 6% mennyire látható ? Ér annyit, mint pl. 4-500 LoH ? -
MrCsiT
addikt
válasz
vendingo #46306 üzenetére
Nem látok crit-et a cuccaidon. Ez biztos, hogy hátrányodra válik.
Szép a 200 int a fegyveren, de egy erősebb, akár 8-900 -as 1 kezes fegyó min. 60% crit dam -mal (esetleg még socket -tel, hogy tehess bele crit damos követ ) jobb választás lenne..Szerintem, ha csak 100-150 -nel tudod növelni a resist-edet, már az sokat fog jelenteni a támadók ellen.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Mr.Csizmás #46093 üzenetére
No, nekem nem lett olyan szép cuccom
Ahogy kilépett deck, barb nélkül az act3 már nem volt olyan mókás
De ez tényleg állat cucc
-
MrCsiT
addikt
válasz
donsimon72 #45553 üzenetére
légyszi, a "patch" szót írd már le, ahogy kell, mert folyton azon töprengek, miért is lesz pech-ed ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
mikromanus #43711 üzenetére
Köszi a pozitív hozzáállást, tetszik.
Szerinted, min lenne értelme változtatnom ? Ilyen most a kari..
-
MrCsiT
addikt
válasz
ProEvoFan #43709 üzenetére
OK, igazad van, de mint fentebb is írtam : a csalók miatti magas/elérhetetlen árakkal kellene a Blizz-nek valami kezdenie, mert 80.000.000 goldot egyszerűen nem fog egy tisztességes gyűjtögető soha összerakni egybe..
D, D2, LoD fan-ként alap volt, hogy előrendeltem a D3-at is. Nem utálom, csak néhol vannak a balance-szal erős hibák.
Játékban pl. még mindig nem értem, hogy a +25% movement speed miért nem ért többet a DH-n, mint a mostani 12%, amit meghagytam rajta ? (25-nél tök ugyanúgy utolértek a lények. Azt vártam volna, hogy nem fognak ?!
)
-
MrCsiT
addikt
válasz
vhunor #43691 üzenetére
lol.
Ha nincsenek elég jó cuccaid, akkor b*szhatod : nekem a szerintem nem rossz DH-val nem megy Inf act3, mert 1 hitelnek a fallenek, ha hagyom odajönni.
Ahhoz, hogy ezen az állapoton javítsak, 1-2-3-x milla aranyra lenne szükségem, ami (hasra ütök) 3 hét CSAK farmolással már el is érhető.. na hurrá.Ezek után, mondhatod, hogy játszani kell megtanulni, épp csak nem hihető számomra.
Légyszi, - érdekességképp -linkeld már ide azt a "Szarfos cuccokba" öltöztetett lényedet, ami ennyire ott volt a szeren
ProEvoFan : sunny szerintem arra gondol, hogy nem tudsz tisztességesen (magatalálósan) 50+ millió aranyat gyűjteni, tehát, keresned "kell" olyan megoldást, amivel összegyűlik ez a mennyiség. Én is maximálisan elítélem a csalókat, de ez a mostani árak-állapot egyszerűen nevetséges.
-
MrCsiT
addikt
válasz
ProEvoFan #43201 üzenetére
No, azért nem kell ám fordítva ülni a lovon : szerinted az normális , hogy 2-300 óra alatt nem találsz semmi értelmeset, amivel TE tudnál haladni, hanem "annyi Barbár cucc esett, hogy muszáj volt indítanom egy Barbit" - írod ?
Ez a gond : mindenféle egyéb lénynek esik a sok cucc - amit sokszor árazni sem tudsz helyesen, hiszen miért tudnám én, pl. DH-t indítva, hogy egy 1044-et sebző monk cucc valójában értékes, vagy szemét..
A legtöbb panasz arra van, hogy saját magadra nem találsz lóf*szt se.Van egy DH-m, van benne már játékidő , és gold is. Lett pénzem ezt-azt venni neki AH-n, de az, hogy AH nélkül Inf. act2-3-4 játszhatatlan, mert act3-ban a toronyban egy szutyok fallen 1 hitel, és 25.000.000 egy jobb cucc, ami nem fog esni, mert AH -ba "esik".
Tegnap farmoltam act2-t (mint írtam, act3 még nem megy.) , esett vagy 60 db sárga cucc, abból 1 öv, ami talán nem rossz barbira (!) , a többi szemét. de durván : ilyen 130-150 dps fegyverek, lvl60 szinttel meg ilyenek. Már olvastam valakitől, hogy mégis a teszt során nem esett le a proggereknek/tesztelőknek, hogy ez nem ér így semmit ?
(Szerintem a Blizz azt csinálja, hogy HELL-ig végig tudj menni, de Inf-re már kőkeményen AH kelljen, mert abból van bevételük rendesen.)
Értem, hogy nem eshet űberbrutál cucc naponta 3x, de amennyien panaszkodnak, abból simán lejön, hogy szar a drop rate a játékban, és ez tény.
Találtam 3 kuka legendary-t és 0 db set-et, vagy 320-340 óra alatt. (nem csak DH-m van.) Pfff...szerk: értem, hogy a folyamatos sírás uncsi, de nem alaptalan. Jelenleg épp úgy hozzátartozik a játékhoz egy ilyen, játék utáni beszélgetés-mondat: "Bazz, haver, tegnap 6 óra alatt nem találtam semmit, és aranyam sincs, mert az meg elment javításra." , mint az AH..
-
MrCsiT
addikt
válasz
Sirandrish #42178 üzenetére
" És te 900K-t critelsz?
Nem is tudtam hogy van "atombomba" skillje a DH-nak "hogy is írták fentebb .. ez űberzsyrkirály kérdés volt
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
proci985 #40920 üzenetére
...the WotB -hez honnan "terem" elég fury ? Ahhoz előbb ütögetni kell az elitkéket - és azok is ütögetnek ám közben
..de amit viszont rohadtul utálok, hogy pl. a 4-es helyre van berakva, hogy a Talic-ék jöjjenek segíteni, erre, megvan a fury, rányomok, sokan vannak a képernyőn (fps nem 60 ám .. ), lóf*sz se történik, csak elfogy a fury, mintha megcsinálta volna, de nem jelennek meg.
Aztán várhatom, hogy leteljen az idő, és ismét rányomhassak, plusz, persze ismét fel kell töltsem a fury-t 50-ig.. csodás -
MrCsiT
addikt
válasz
Cyberbeni #40897 üzenetére
köszi az infót
Badára töménytelen dolog, ami majd, "lesz". Bevallom, lesz*rom : van , vagy nincs. Ez a két állapot, amit most fel lehet, vagy nem lehet használni. Esetünkben ez ugye a nem lehet esete. A többi ebben a pillanatban csak rizsa.. ( lsd. Bada 2.0-t bejelentették, hogy lesz Wave 1-re is, aztán vagy 9 hónap múlva már lett is.. pffff... )
kérdések :
1. ha benne vagyok egy vegyes party-ban, abba meg tudok hívni valakit (újat, ha online lesz) ? Hogyan ? Eddig hiába nyomott a másik fél a "request invite" -ra, egy új játékba kerültünk..
2. barb-nál az a passzív, ami azt állítja, ha jól értem, hogy az armort megnöveli a life értékével, az hogy működik ? ..mert hiába aktiváltam, nem változott a karakternél az armor -érték ?
3. szintén barb -nál : melyik az a skill , ami hátralöki (körkörösen) az ellenfeleket, de messzire ?
Azt tudom, hogy hogy húzzam oda, (ground stomp -pal) de egy korábbi szintlépésnél épp azon röhögtem, hogy egyik skill odahúzta őket, a másik meg eldobta, de aztán kipróbáltam mást, és nem tudom már, mi volt, ami szétszórja őket ? -
MrCsiT
addikt
válasz
mikromanus #40881 üzenetére
"Okostelós megoldás az igazi. " - ja. csak ahhoz az kellene, hogy ne csak a kiváló droid-on fusson a drága, hanem pl. badán is, ami a Samsung wave -eken fut ..
(nyilván nem veszek csak ezért egy droidos telót.
)
DjDanee87 (#40883) : ráadásul ingyen volt ha jól emlékszem, vagy 1 euró alatt. -
biztosítási ügynök aztán vagy-e ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
Sirandrish #40157 üzenetére
Szólj neki, hogy vegye le a "drop stealing" amulettjét ?!
-
MrCsiT
addikt
Jelentkezni fogok az Országimázs központban fizetésért : egy szlovén játékosnak segítettem ma fejleszteni a DH -ját
-
MrCsiT
addikt
válasz
F-ECT$ #39383 üzenetére
"A DH pure glass cannon, viszont ha skilles vagy, akkor nem tudnak eltalálni" - az aláhúzott részt DH-ra érted ? Ha igen, akkor bővebben írd le légyszi, mit jelent az, hogy skillesnek lenni ?
WD-vel kezdtem, mert, mint sokan mások, elhittem, hogy valahol egy kis nekró vér tér vissza vele. Nem. Láttam, hogy az állatkák gyengék, a saját varázslatai gyengék magatalálós cuccban ( talán még AH-sban is) , így elkezdtem egy DH-t (barbit nem akartam.).
DH-val én figyelmetlenség miatt halok meg legtöbbször.
Inf Act1 -nél elite-okat ha van tér , és nem teleportos meg űber-fast, akkor elviszem sétálni ha kell, ha meg gyengébb, akkor egy képernyőnyi területen körbejárva is lerobbantom , miközben a lassító trap miatt 80% -al ( mínusz inf. nerf) lassulnak mögöttem, így nem tud megütni sem.
Act1 egyébként solo -ban gond nélkül megy.
Act2-t mostanában tudom tolni, hogy az elején elhanyagolt resist-emet felvittem 400 körülire.
Mivel kb. mindenemen van 80-100 dex, így ez fölé , ahogy látom, vagy iszonyat drágán tudnám vinni a res-t, vagy a sebzés rovására. Kétkezes íjjal, sharpshooter passzívval 70k körüli a sebzésem , ezt is növelném, csak nem tudom, hogy kellene (fegyverből egy 1200-as van jelenleg nálam.)Wiz -nél a kék formula a power, de egyébként valóban halékonyabb..
-
MrCsiT
addikt
válasz
Lézerparaszt #39081 üzenetére
Szerintem , ha bárhol beszorulsz egy falhoz amit egy unique varázsolt oda, akkor számítani fog, hogy még lesz 700 life-od, mert épp eltaláltál valakit
..persze, act2 egyértelműen nagyon meleg, ha nincs elég resist -ed.
Amit nem volt talán elég hangsúlyos, hogy a sharpshooter passzív skill az viszont iszonyúan kell, szerintem - bár én nem használok smoke screen -t , így nem tudom, hogy az mellé mi kellene.
-
MrCsiT
addikt
válasz
cowboy_bebop #39073 üzenetére
kezd azzal,hogy beteszed a sharpshooter -t magadnak a passzív skillek közé , már az sokat segít rajtad
..meg, vegyél egy normálisabb fegyvert : 800 -as sebzés alatt gyengusz lesz. Jó ha LoH -os, de ha nem, az is vállalható..
-
MrCsiT
addikt
válasz
persil #38875 üzenetére
"Én akkor is egykezes fegyvert írtam és nem crossbow-t... Méghozzá szándékosan Oo" - de akkor, ha priti pedig bow -ról beszélt, akkor Te - kvázi direkt - mellébeszéltél, mert a "fegyver" -ben közte kellene legyen a bow is, amire pedig priti tapasztalata, hogy nem megy el könnyen.
( Fegyver = meg bírod ölni vele a mansztákat.)
-
MrCsiT
addikt
Az milyen már, hogy Inf. Cemetery-ben az egyk kriptában ilyen címeik vannak a szörnyeknek, hogy
- senior software engineer;
- art director;
..stb..megöltem 3 "Art Director" -t , és dobott egy kéket ?! LOL..
-
MrCsiT
addikt
Hali !
Manszták feje fölött a piros , halálfejes ikon, amit ha meglátok, meg vannak számlálva a (másod)perceim, mitől jönnek nekik elő ? Tulajdonságuk , hogy instant kill ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
mephi666 #37892 üzenetére
én is D1-el kezdtem 36
..és igen , valóban nagyon le tud kötni ez a játék
most nézem, hogy milyen bankkártya kell a paypal-os RMAH-hoz, hogy tudjam azt is használni: már vagy 5-6 karim van, ami csak tároló, és már megint ott tartok, hogy a főkarim, egy 60-as DH hátizsákja szinte tele van, és nem tudom hol eladni, de a kovácsnak meg sajnálok minden jót bedobálni - a 10 db gold AH -s lehetőség meg nagyon kevés a 24h átfutási idő miatt. (és az ott tárolható 50 tárgyhelyből is foglalt vagy 25.. )
Fura, hogy 5-6-700-as íjakat nem tudok eladni, hiába nem drágán adnám, mégsem megy el -
MrCsiT
addikt
AH -ban olyan "kőre" (?) , amit socketes fegyverbe lehet tenni, és +crit -et ad, hol lehet szűrni ? Találni nem is lehet ilyeneket ?
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Előbb kvázi le-hülyéztek, mert egy shrine -t elolvastam, miközben a csapat ( akkor láttam őket először, de nem ez a lényeg) még nem volt közel.
Ahogy kivettem az angol károgásból, valahogy meg lehet osztani a gyerek szerint a shrine hatását a csapattagok között.Tudtok arról valamit, hogy ennek mi a módja ? ( vagy a lehülyéző tudta rosszul ? )
Én úgy tudtam, ezek csak és kizárólag arra a személyre vonatkoznak, aki elolvassa.
Tudom, hogy csapattal volt már, hogy +xp-t adó shrine -t meghagytam másnak, aki alacsonyabb szintű volt nálam, pont, mert azt gondoltam eddig, hogy csak 1 főre szól a kapott bónusz.
-
MrCsiT
addikt
válasz
polgi803 #37101 üzenetére
"aki meg 60-as szint alatt van az meg csessze meg..mert kb ez van..." - lvl60 alatt nem jutsz el hell végéig, addig meg kb. gombokért kapsz megfelelő felszerelést a karakteredre : egyre több lvl60 alatti cucc halmozódik fel az AH -ban, így azok ára pont, hogy nevetséges (főleg, ha pl. már van egy lvl60 -as karid, és azzal tudsz egy kis goldot farmolni, akkor a másik kari öltöztetése kevésből is megoldható. )
Lvl60 alatt egyik legjobb lehetőség, hogy AH -ban pl. lvl 50-ként szűrsz lvl60-as cuccra, és tulajdonságnak feltételül szabod, hogy csökkentett szintigénye (level requirement reduced by ) 10 -el legyen. Ezek a cuccok 60-asként esnek, de röhejes áruk lesz, mert azon a szinten már gagyik, Te meg - ahogy előttem írták
: megmutatod a fegyvert a szörnyeknek, és azok szívrohamot kapnak a látványtól ?!
Az erős cuccokat lvl60 -ként találod majd, HA mákod is van
#37093 Ren Hoek : "Guestért én egy forintot sem adnék, bár én is megpróbáltam egyet elnyomni, kaptam is egy jó nagy warn-t." - piacon ? Ki szólt be érte ? Milyen alapon ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
D1Rect #36989 üzenetére
60-as szinten ki vesz meg/fel egy 130 dex-es kék amát, mikor ez az érték sárgával is elérhető áron van, és azon nem 2, hanem 4-6 tulajdonság lesz ? Én biztosan nem adnám meg még a kovács árát sem ezért. Ebből persze lejön, hogy ezek szerint én sem tudom , mi az értékes, de ezért is kérdezlek, hogy ez az amulet, mire jó ?
..másik, hogy nem értem egy csomó játékos működését, mert ahogy tudom, inf-en akármiből eshet gagyi cucc, és értékes is. Ehhez képest, csomó játékos rohan át pl. a hússütőt jégre tenni, de a megelőző 3 szinten se egy ládát, se semmit nem nyitnak ki. Erre, a múltkor is dobott egy marék szemetet a boss, ládás itemből meg volt sokkal jobb is.
Azt nem értem, hová rohannak ?? -
MrCsiT
addikt
válasz
warcat #35942 üzenetére
Nem rossz kis videó.. de azért annyit még hozzá, hogy
- behúzós/waller és/vagy fast mobokkal szopó lesz neki;
- ha a +24-25% movement speed kevés, hogy egy mobot lefussak (akár wiz, akár DH), akkor aligha lesz idő még a skillekre is : vagy varázsol, vagy menekül, de a kettő együtt kb. instant death.
- nem tudom, ennyire mitől töltődik a "manája" , de elég viccesen néz ki.. -
MrCsiT
addikt
válasz
persil #35725 üzenetére
- arra nem tudok keresni, hogy az íjak között húzza a f*szára az 1.10-es sz*rokat, ha én 1.40 -es sebesség fölöttieket szűrnék ?!
- ha van egy zöld vagy legendary cucc, akkor annak lehet 48125 db variánsa, de azoknál már a tulajdonságokra nem lehet szűrni - pedig mi a retekért nem ?!lehet itt sorolni szépen, mi is van elkeffentve.
Aki meg azt írja, hogy CSAK a pénzről szól, azt le lehet ugatni, de nem téved nagyot : ha van 100.000.000 -d AH-ra, akkor LESZ 1 hit / manszta/inf act3-4 , ha meg nincs, akkor cumiág.
Ez azért elég trivi, igaz ? -
MrCsiT
addikt
válasz
ProEvoFan #33944 üzenetére
Nekem a DH így néz ki, de Inf act 2 egyedül bizony problémás..
-
MrCsiT
addikt
válasz
Cyberbeni #32921 üzenetére
Én nem értem ezt a Lord of Puttony parát : igaz, eddig csak hellen volt szerencsém hozzá, de mikor 3-5 fős csapattal mentem, akkor sem volt kihívás, és mikor egyedül - akár DH-val, akár varázslóval - akkor is könnyű volt : nem egy halálközeli élmény.
Barbival tényleg ennyire gáz a gáz ? -
MrCsiT
addikt
..csak akkor a Server Status ne jelezné, hogy rendben van, ha egyszer nincs ?!
-
MrCsiT
addikt
válasz
kexksz #31435 üzenetére
Igen . Az átlagnak ez kb. lehetetlen lesz, mert nem lesz 50 millája felszerelni a karakterét.
Annak lesz, aki vagy brutálisan piacozik és még szerencsés is, vagy, aki RMAH.-n át rákölt 10e eurót , hát azért köszönöm, azt csak nem
.
Akkor is elvtelen dolog egy kb. lenyomhatatlan ellenfelet csinálni , ha bármi is a pálya neve. Nyilván megpróbálják az emberek, aztán feladják, de azért ellenfél ne legyen már elpusztíthatatlan - szerintem.... a másik meg, amit Gyuri27 ír : ha lósz*rt se dobnak, akkor minek izmosak ?
..köszönöm, hogy megosztottad a véleményed , de a kérdésemre esetleg tudod a választ ?
-
MrCsiT
addikt
na ezért SÜN a Blizz-nek! Hogy lehetett ilyen lényt csinálni ?!
Ez nem Inferno, ez "Impossiblito" .. idióták..
Hanem, kérdés : a futó játéknál, ha X pályán vagyok, akkor azt, hogy épp az normál, nightmare vagy hell, vagy milyen fokozat, azt hol tudom megnézni ? ..csak mert szerintem Nightmare-ben vertem le Diót a most kb. 50es DH karimmal, és kapott egy új íjat, erre , úgy, hogy szerintem semmi extra cucc nincs rajta, kb indestructible lett a kari : unique 3 lövésből fekszik, a nagy többség 1-ből.
A sütögetős butcherre kb. 4x lőttem rá, hogy feldobja a pacskert.A korábbi íjjal még szívtam, és annyival szerintem nem lettem jobb, hogy meg se tudjanak ütni, szóval gyanakszom, hogy esetleg nem is hell -ben vagyok
- ezért érdekel , hogyan szerezhetek bizonyságot
gdevil : kereső nem ad találatot a titkos pályára ? Volt már itt erről szó..
-
MrCsiT
addikt
válasz
Lézerparaszt #30497 üzenetére
..ezért a szúnyog ellen valami instant kill varázslat /sebzéstípus/akármi kell, tök mindegy, milyen kari, mert azoknak a dögöknek űbergyorsan halniuk kell..
-
MrCsiT
addikt
válasz
persil #29589 üzenetére
Miért ?
Mivel még a bankok adatbankjaiból is kimászik néha egy -két marék adat, nem tartom baromságnak, hogy nem adja meg valaki egy ki tudja hogyan felügyelt játékszerveren a valódi adatait.
Kezdjük azzal, hogy qrvára semmi közük hozzá, hogy mi a nevem. A biztonságot meg még másik 43 módon meg lehet oldani, és épp a nevem nem fog jelenteni semmit, pláne, ha pl. "Szabó László" vagyok, ami durván tucatnév..Sdi : köszi, csak néha emiatt inkább belépek egy multi játékba, még ha csak a falu is kell, mert az viszont majdnem mindig odatesz, minthogy még várjak 1 portálra, mire hót lassan leteszi..
-
MrCsiT
addikt
azon, hogy amikor ismételten belépek a játékba, a folytatásnál nem a faluba tesz, hanem egy-egy pályarész elejére, lehet változtatni valahogy, van erre valami beállítás ? (előbb néztem valamit a karakteren, erre odamászott valami gyök2 állat, és leütött, mert nem figyeltem xD Néztem , mint a videót : " Jé ! valakit leütöttek !
Mi ? Ez én voltam ?!
" )
-
MrCsiT
addikt
..és ez a cucc ? :
-
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT #28881 üzenetére
LOL .. nézegettem a skill-eket, hogy másképp állítom be, bent voltam egy multi game-ben, idegenek között, erre, le-leecher-eztek
..de autista a tag, mert 60-asként pont lesz*rom a TP-t. - Mikor izual -t hívtak kinyírni, mivel arra egy zavaró ablak jött, ott beszálltam, lenyomtuk, aztán visszamentem a faluba, nézegetni a skilleket, erre kiléptek, meg írták, hogy leecher van a játékban
megint én : csak el kell menni az egyik oldalra vagy hátra, nekem ez szokott beválni és ha lehet, azért legyen kéznél innivalód
-
MrCsiT
addikt
válasz
gdevil #28876 üzenetére
olvastam, amit írtatok, és megosztom, hogy én most ezt a beállítást használom, de lehet, hogy van jobb
-
MrCsiT
addikt
valaki írta, hogy be kell lőni AH-n , hogy pl. 5 szinttel magasabb szintű pl. fegyvert keresel, mint a mostani szinted, és tudjon a cucc csökkentett szintet (pl. 5-öt : level requirement reduced by 5) , így gombokért kaphatsz a mostanidnál 2x erősebb fegyvert
Ha úgy érzed, hogy kevés szörny elől kell elfutnod, és jól haladsz, akkor elég. Ha nem, akkor vegyél a fentiek szerint új fegyvert..
-
MrCsiT
addikt
válasz
Djuree #26620 üzenetére
köszi a tippet !
iszonyat sokat számít , és tényleg gombokért vannak jó fegyverek.
a Te karid egy varázsló ? Nem lett volna jobb egy 1 kezes + pajzs kombó?
..szerintem a 20% block az nem rossz azért ?
SPOILER, ha valakit még ez a szó érdekel :
Nightmare -en lenyomtam diót , lvl 51-es varázslóval ( life: 14090 , damage : 3038 , armor : 1927) , de egyszerűen nevetségesnek ( siralmasnak ?! ) találom, hogy csak kék cuccokat tudott kihányni magából, és azok is iszonyat gyengék voltak...remélem, nem ez az új irány , amerre patch-elik a játékot, mert ez így elveszi a dolog szépségét : én elvárnám, hogy min. sárga, de inkább legendás vagy készlet elemre legyen esélyem boss-oknál. Azt értem, hogy nem akarták, hogy run -olja valaki ezeket, de akkor meg kellett volna oldaniuk, hogy valami mezei állatkából, de essen valami.
-
MrCsiT
addikt
nem magyarázok.
Működö terméket várok.
Ha ezt nem érted, idézheted nekem Buddhát, Krisnát, Eulát, akármit..
részemről ezzel a hsz-el befejeztem, mert annak ellenére, hogy nem vagy egy buta arc, nem akarod megérteni, hogy én a "semmit adunk a pénzedért" dolgot kifogásolom..
Lézerparaszt : sajnos nem, mert rt06 Eula-t idézget, amivel szerinte az normális és megindokolt, hogy a pénzedért nem kapsz semmit : "benne van az Eulában, hogy nincs rendelkezésre állás" - na erre írtam neki, hogy ezen a ponton nem érdekel az Eula, ez nonszensz : és ebből lett a "vita"..
-
MrCsiT
addikt
Áruld már el, kérlek, hogy azon, hogy ha valaki bemegy egy pl. autókereskedésbe, és a pénzéért semmit nem kap, szerintem BÁRKI fel lesz háborodva, mit kell ennyit ragozni ?
WoW szerókat már viszi a Blizz, én nem gondolom, hogy ott autisták ülnek, kell, hogy legyen tapasztalatuk magas rendelkezésre állás melletti hibaelhárításban is.
..és igen, mint usert, nem érdekel, hogy miért balfékek :
-volt tesztidőszak, akkor is belépett pár "pistike" ;
- nem hiszem, hogy a d3 project forráshiányos lenne ;
- fentebb írtam, hogy a szaktudás hiányát sem gondolnám róluk;ezek után, minek nekem háttérinformáció ? Arra ott az "error 37"
A lényeget nem érted, még mindig : én most nem IT -s vagyok - aki azt mondja / írja ki a weboldalra / bejelentkezéshez : "dolgozunk a problémán, előreláthatólag még 17 óra " - ettől lesápad a user, de megérti, hogy egyszer vége lesz a javításnak. Mint IT -s , én azt nem értem meg, miért nem adnak infót a javítás időbeniségéről ?! - mint user, engem tényleg nem érdekel, miért nem megy, ha el "merték" adni, menjen.
..és mivel tőlem a kereskedő nem veszi vissza a játékot, külföldre meg küldözgesse aki akarja, így , nem marad más lehetőség, mint a játék magyar, és külföldi fórumain
- "dícsérni" a terméket, ha az egy ótvar, nem működő fos;
- dícsérni a terméket, ha az rendben van, és egy jó játék..vendingo : alapból egyetértek veled, én is játszani szeretnék.
"akkor levásárolhatja" - ettől a sz*rtól hányok : ha vennék tévét, és elromlik, és már nincs , nem ám visszaadják a pénzem a kis drágák, hanem , (mert jó fejek) vehetek rotációs kapát, mert az épp van. Fasza..
-
MrCsiT
addikt
"nem szamitottak ekkora rohamra" - értem, de 2 hét milyen javításra nem lehetett elég, szerinted ? OK, 15-16-n rájöttek, hogy alultervezték, befuccsolt az auth. rész, mert sok volt a user.
Szerinted , 2 hét alatt mi az, amit képtelenek voltak megoldani - és arról ne beszéljünk, hogy a cucc nálam pl. még reggel is ment, tehát szvsz nem a 16-i "sok lúd"-hiba áll fenn, hanem valami nagyobb sz*r, főleg, hogy itt PH-n is sokan egész napos error 37-ről írogatnak..Nem mondom, hogy nem értesz nálam jobban hozzá (főleg a jogi részhez
) , de mint felhasználó, én működő terméket vártam/várok a pénzemért, a többi az nekem rizsa...
-
MrCsiT
addikt
Arról se off-ban, se on-ban , se semmiféle EULA idézettel nem fogsz tudni meggyőzni, hogy én valójában egy "semmit" akartam venni.
..és szerintem, a többi csalódott felhasználó szintén nem azt gondolja, hogy a Blizz. 2 szép szeméért, ellenszolgáltatást nem várva, fizették meg a 13-60k -t..
"az meg, hogy nem vagy kepes/hajlando elolvasni az eula-t, s ugy nyilatkozol rola, kulon pontot er" - amíg nem az van benne, hogy inkasszózhatnak / perelhetnek rólam, addig valóban nem olvasom el, és kb. 90% szintén nem fogja.. ( a "képes" -en jót nevettem : kb. "nem tudsz olvasni" -ra fordítottam, és ez vicces volt
)
-
MrCsiT
addikt
válasz
whitezo88 #23014 üzenetére
miért nem csinálnak MMO szerű sort? szépen kiírja hogy mittomén 825. vagy és számol vissza ha kilépnek - mert szvsz öngyi lennél, ha meglátnád a számot a "825" helyén ?!
..és az nincs az EULA -ban, hogy öngyi leszel ....másik : ahogy nézem, a connect a szerókhoz oksa, csak az autentikációs kredenc-nél van valami off-ba.. és írogatja, a "37-en nézik, érted, Léter ? "
-
MrCsiT
addikt
Ha a hsz-ed nem kapcsolódik a témához, akkor tehetnéd OFF-ba, eléggé régi vagy a rangod alapján..
Az előző hsz-ed még OFF-nak is gyenge, mert egyszerűen ízléstelen.
A köv. ilyennél biztos lehetsz benne, hogy keresek egy modit..Ha van a témához hozzászólnivalód, az rendben.
Nekem van : SÜN annak, aki elkér X forintot, és cserébe error 37-et ad - kivéve, ha a dobozon is ez van , de nekem nem ez rémlik. Azt pedig, hogy mi van az EULA-ban, magasról lesz*rom, ugyanis az biztos nincs benne egzaktul, hogy "majd néha menni fog (talán)" -innentől meg, árulni valami nem-működőt, az a fogyasztó megtévesztése, ha nem a bíróság előtt, akkor a jó ízlés és erkölcs szintjén. A technikai gondjaik meg kb. csak annyira érdekelnek, mint kanárit az atomfizika..
-
MrCsiT
addikt
AH -ban csak ilyen 1+ napokra lehet tényleg licitálni, nincs olyan cucc, ami mondjuk 30 perc múlva megvehető ?
..én bármit keresek, pl. fegyvert, akkor ilyen 1day 2h időkkel jönnek cuccok. 1 napot várjak egy jobb felszerelésre, ez tényleg ilyen ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
Wolverine #18566 üzenetére
"ha a szerver megy, de túlterhelt - mert minden kiéhezett függő egyszerre akar rábukni az anyagra -, akkor nehéz is lesz bekerülni" - bevallom, magasról lesz*rom, hogy a kifizetett termék esetében, milyen alultervezettségi, balfékségi, egyéb ok hátráltatja őket az ígért szolgáltatás - ti. fogok tudni játszani a pénzemért a megvett termékkel - teljesítésében.
Még szép, hogy idegesek a userek : "okosba" megcsinálták, hogy még single sincs a szerverek nélkül, erre, szerverek sincsenek..
SÜN a hardvert tervezőnek, aki elcseszte, hogy min (nem) fut a cucc, és SÜN mindenkinek, aki nem hiszi el/képes felfogni, hogy bizony, qrva sokan, akik megvették, várnak ellenszolgáltatást a pénzükért, és ez nem az "error 37" ?!
(a sün -t, gondolom, tudod, mire "kell" ez esetben használniuk ?!)
Pfff..
-
MrCsiT
addikt
válasz
Kashim #18035 üzenetére
szvsz nem off, hogy Te kb. a 8. fórumozó voltál, akitől olvasom, hogy miért spoiler-ezik valaki itt a topicban ?
Erre írtam, hogy így a 18.000- ik hsz-nél ez szerintem már nevetséges.Arra, hogy a hsz-e első sorába odaírta a postoló, hogy "SPOILER" , és ez Neked nem volt elég, hanem azt írtad, hogy ez kevés , mit lehet mondani ?
..és akkor szerintem talán kiemelhette volna még
- lilával,
- villogóval,
- 4 x miért nem írja,
- stb,
(válassz egyet , ami tetszik)
Engem nem zavar, ha valaki kíváncsi az új hirekre, eseményekre, de hogy egy - a játék szempontjából szakmai - topicban minden olvasót egyesével figyelmeztetgetni kelljen, hogy a játékról szól a topic - na ez az, amit nem értek.
Nem veled akartam "bunkózni" , épp csak Te voltál a sokadik, így megjegyeztem.
(Szvsz ha nem kell spoiler, ne olvass el 18k db hsz-t , hanem vedd meg a játékot, tedd fel, és értesülsz a hibákról (is) , hidd el)
Klikodesh (18049) :
"Battle net-et igenylo jatekot soha tobbet nem veszek, ez a DRM tonkretette meg a single playert is, meg egyszer nem vesznek palira ezzel a gannyal." - teljesen egyetértek veled! -
MrCsiT
addikt
válasz
Darth_Revan #18031 üzenetére
"Európai szervereken mennyire jellemző az adatvesztés?" - ez nehéz kérdés, mert pillanatnyilag belépni sem lehet
..én már az elejétől idiótaságnak tartottam, hogy a single kari is a szerón van tárolva : simán játszhatnék, ha nem online lenne minden sz*r ..
-
MrCsiT
addikt
válasz
Kashim #18017 üzenetére
ÚJ INFÓ : (kiemeltem pirossal, hogy hangsúlyos legyen ! )
Ez a Diablo 3 topic.
Aki eljut a 18.000 -ik hozzászólásig, és nekiáll nyafizni, hogy "Jajj, Spoiler" - hááát, szerintem ez röhejes !
Olvassa el az 1-es hsz-t aztán húzzon el a topicból, vagy, fogja fel , hogy nem a matyóhímzés mindennapi nehézségeiről lesz szó, hanem - remélhetőleg - a játékról. (és nem a hibáiról, meg mindenféle hülye "37" -es hibákról, egyéb idiótaságokról, ha már egyszer megvette a nép..)update : headhunter86 -nek is szól, ugyanez a hsz..
-
MrCsiT
addikt
Én azt nem tudom, azt hogy csinálta a Bnet, hogy beregeltem , beírtam a D3 kódot, telepítettem, erre nem full verzió lett, csak starter.
Eljutottam addig,amíg a Starterrel lehetett, aztán néztem, hogy most WTF ( ?! ) , mikor full dobozosom van, miért nem megy tovább , mit magyaráz, hogy update-eljek, és főleg, mire ??Ekkor ismét nyomnom kellett egy kódregisztrálást, hogy ne starter legyen a verzióm.
Ez esetben azt nem értem, hogy akkor
- hogy is futott starterként, ha a kódomat nem használta;
- ha meg használta, akkor pláne hogy a fenébe futhatott starterként a dobozos termék ?!Mindenképp zavart érzek a történetben..
-
MrCsiT
addikt
válasz
sittes79 #17149 üzenetére
Írd le pontosan, hogy MIBŐL gondolod, hogy eltűnt ?
pl. : belépsz, és látsz egy 0-s karaktert, de bal oldalt aktív a "resume game" , akkor ez egy ismert bug : rányomsz a folytatásra, és be fogja tölteni.Ha más a hiba, akkor írd meg konkrétan, hogy hol kellene ott lennie, ahol nincs..
-
MrCsiT
addikt
válasz
atidzsiforc #16898 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet
Végül az volt a megoldás a Belial - problémára, hogy a WD -m életét vittem fel az addigi kb. 1200-ról kb. 2200-ra, így már nem okozott problémát gyógyitalokkal életben maradni
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
SPOILER
Belial -t hogy lehet egy 24-25-ös WD-vel lenyomni ? ( DPS számít egyáltalán egy WD-nél vagy úgyis a monsterei aprítanak, akkor meg neki mindegy mennyi van ?)
A mérgezős vackától folyton odahal a karakterem, és a faluban se találtam még csak olyat se, aki árulna gyógyitalt, így kénytelen vagyok máshol gyűjtögetni , mert már elfogyott a 3. nekifutásnál.
Próbáltam szvsz mindhárom kísérőt, de falra hányt választás..szóval : mitől döglik a szörny ?
-
MrCsiT
addikt
válasz
nepszter1 #16829 üzenetére
nekem galaxisban az nem tetszett, hogy ha a
Gameshop.hu képes volt 13.5k-ért adni a normál kiadást, akkor ugyan miért kell +1.5k-t rátennie a Galaxisnak ? Inkább nem tőlük vettem : a 1,5k jó volt másra. Egyébként sem tartom olcsónak még 13,5k-ért sem, holott nagyon szeretem a játékot.
Számomra még mindig hihetetlen, hogy pl. gameshop -nál is az van kiírva, hogy 2 hét (!) múlva várhatóak újabb szállítmányok a játékból.
Ezt, plusz a 05.15-16-i belépési problémákat ismerve, erősen úgy látom, Blizzard-nak fogalma sem volt , mekkora lesz a kereslet a játékra.Visszább volt kérdés, de nem láttam választ : tud valaki valami linket az eladási adatokról , csak érdekességnek ?
Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- PlayStation 5
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest