Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
killerjohn #40913 üzenetére
Hasonlokat szoktam kidobalni meg beolvasztani, nem mondod, hogy ennyit er :S Bezzeg ha felrakok valami hasonlot, 40k-ert, akkor az benn rohad egy honapig es csak utana zuzom be...
-
Edge
veterán
válasz
killerjohn #40986 üzenetére
Az remek hogy így magadnak extra profitot csinálsz de nem sokkal vagy jobb mint egy ahbot azt ugye tudod
végre látna vmit olcsón magának az ember azt vagy az olyan emberkék happolják el az orra elöl mint te vagy az ahbotok.
De nem kötekedésnek szántam természetesen, ügyes vagy hogy így tudsz profitot termelni -
mephi666
nagyúr
válasz
DjDanee87 #40991 üzenetére
ja, irányadónak jobb, ha ránéz az ember a cuccra és nem itt a csúszkákat húzgálja, hanem ehelyett a főstatokat bepötyögi ah-ba és lecsekkolja, hogy a hasonlók mennyiért mennek
a naprakészségről nem is beszélve
ezalapján a kalkulátor alapján a 800dps feletti 1h-imra sorban azt írja, hogy adjam el... erre rmah-ban van amit már 2.25-ért nyomok és ennyiért nem akar elkelni
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mr.Csizmás #40988 üzenetére
Azért AHnál azt is figyelembe kell venni, hogyha valakinek van 300M goldja nem fog kitenni 50k-s itemeket, mert csak a helyet foglalja és nem sokat dob a pénzén.
Nem tökéletes amúgy az oldal. Sisaknál pl azt mondja a 18+ magicfind + socketre hogy törd be, holott 130 goldért vehetsz flawless square topazt, beleteszed lesz a sisakon összesen 37% MF, és ebből most per pill a legolcsóbb 125k gold buyout AHban.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #40988 üzenetére
Irányadónak jó lehet, azért a végső döntést nem csak ez alapján hoznám meg.
-
Mr.Csizmás
titán
ez mennyire használható?
-
-
killerjohn
addikt
mai kedvenc 1.5M-ért
amulet: ias 5, crit 7.5%, critdmg 46%, plusz a poén kedvéért van benne egy socket
aki ezt feltette az nem volt egész komplett, de hát ilyenekből élünk
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #40978 üzenetére
Normál mobért nem áll meg, elfut mellette, a forgószél meg jó eséllyel leveri.
-
pulcsi
tag
http://www.diablohungary.hu/hirek/tippek-es-trukkok/inferno-act-1-mf-run-guide_2012-07-13
Egy kis segitseg annak akinek nem megy a farm act1en. Kicsit hozza teszek ha van watch tower northerben itt alltalaban van goblin meg 2 pack kek vagy sarga ha visszafele megyunk a szerpentines uton ha van kek szuperha nincs vissza a varosba. Innen loerichez ha minden jo akkor egy kek meg egy sarga megvan. Innen mondjuk johet a temeto ha mak megvan akkor 4 kripta ez 1000 bol 1 szer;-) ,de itt is kb 7 pack van neha goblin aztan erdo 4 pack neha goblin vegul watch tower 2 3 pack ez kb 45 perc 18 pack kb 2 goblin plussz ha fut az ember meg Bossig ugy hogy megcsinalja 6 hulla lelek kiszabaditast meg legabb 6 pack es ez meg 20 perc.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Mr.Csizmás #40980 üzenetére
4 playerben azért beletelt egy kis időbe, amíg leszólóztam pár elitet
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #40978 üzenetére
fehér mobok mellett simán elmegyek act3-ban, azok nem bántanak, csak elitekért állok meg. (azok sem bántanak, csak több tárgyat dobnak)
de ha gondolod, akkor futhatunk versenyt.
most vettem új loh-es fegyvert, mert a life steales nem vált annyira be. (kicsit nőtt a sebzésem is) remélem sikerül annyiért eladnom, hogy legalább az új fegyver ára visszajöjjön. (1M volt a régi, ez meg 1,1M) -
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #40976 üzenetére
Se.
-
mpierre
veterán
válasz
mikromanus #40948 üzenetére
Saccra Act 3 és 4 olyan 10k körüli vagy picit afeletti armorral üzemképes. - 10,5k armorral + 35k hp-vel 7-8 trashmob leszed, ha nem mozogsz. Ha meg futsz, akkor nem ütlegeled őket. Miiből lesz a fury, hogy legyen hegyijeti mód? (Van vmi skill, vagy rúna, ami bekapott ütésre furyt generál, de az luxus ilyen hp mellett.)
BoGyesz_24: De ua, Blizznél. Sajnos.
Cyberbeni: Ww, vagy krakkolós elrendezésben?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Paarthurnax #40971 üzenetére
A Blizzardnál márpedig ugyanaz a két jelszó. Próbáld ki akárhogy kis-nagybetűkkel, a játékba is beenged meg a weboldalon is be tudsz lépni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
flash- #40955 üzenetére
Nekem is volt ismerősöm, aki szerint felesleges, aztán rohant is egyért ami után "feltörték" az accját...
És 8 jegyű passw-je volt, kis-nagy betűvel, számokkal. Elég volt, hogy a csak netezésre használt laptopjára felkerült valami, és belépett onnan az armoryra (legalábbis valószínűleg ez történt, pontosan nem tudni persze).
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
flash- #40955 üzenetére
Azoknak is kell, akik pl. internet kávézókban játszanak. Itt elég népszerű, mert egész olcsón lehet bérletet venni és nagyon erős gépeken, óriási monitoron játszol mondjuk a haverokkal.
Viszont volt olyan "játék barlang", amelyik keylogger-t futtatott a gépeken és megszereztek egy halom logint, amit gondolom eladtak a kínai farmeroknak.
Ilyenkor jól jön ha minden belépéskor kéri a kódot.
-
mikromanus
veterán
válasz
flash- #40962 üzenetére
A ma talált fegyver egy huszast tuti ér
Előfordul...(#40961) proci985
d4nl megcsinálta mégis. Elég elvetemült egy felszerelés lehet(#40950) d4nl
Act 4 monster lvl -jéről van infóm. Az alapján számolva ha másodpercenként egy valós értéken 91000 sebzésű ütést bekapsz, akkor a sebzéstöbblet annyi lesz amit már a regen nem pótol a több armor ellenében. Onnan a 10k armor jobban megéri. (lvl 65 - act 4 monsternél a 91k sebzés a mostani skillezéssel 11948 sebzést okoz. Ha 10k az armor akkor 10199-et). Mondjuk a fene se tudja mekkorák az ellenfelek sebzései, de az elitek nagy sallert tudnak adni, Ekkorákat azért csak nem... Persze az is lehet, hogy valamit elszámoltam. Megyek is inkább szunyálni -
flash-
veterán
szerintetek mennyi az esélye annak hogy infernón olyan cuccot találok ami az AH ban tiz vagy száz millió aranyat ér?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #40935 üzenetére
Nem lehetetlen, de kétlem, hogy lenne ennyi ilyen cucc ami a 175k life + egyéb felesleges jellemzőt ilyen értékben produkálná.
erről van szó. ok, elméletileg lehet ennyi life, de max közeli vit kell mindenből. 1200 resist lehet buffolva annyi, de 800 resistet kihozni maxközeli vittel drága. és akkor jön az LoH, ami max vit közeli értékekkel megint nem lesz olcsó, főleg, hogy kisakkozástól függően maxközeli vit + valamennyi allres + valamennyi loh kombó kell (alternatív, csak a fegyveről majdnem ennyi/ennyi megvan, de az árban megint nem olcsó rendes damot feltételezve), ami szerintem és akkor még valahova kéne life regen is.
és akkor itt még nem ütött semmit, szóval a majdnem perfect int, meg a sok allres mellé még kéne str, crit, meg egy jó fegyver... ja, nem lenne olcsó.
hát, ha ez a tank elvárás, akkor nem hinném, hogy túl sok átlagos tank lenne a játékban
. más kérdés, hogy ez nekem inferno végére is godmodenak tűnik.
-
ooooobi
senior tag
annyira nem fárasztó hetente beírni egy auth kódot szerintem
-
flash-
veterán
most oszinten minek authentikator?
kitalálsz egy 8jegyű passwordot a diablo3 loginhez,mindenféle betűk legyenek benne(kis-nagybetűk) és számok.
megnézném azt hogy azt hogy találja valaki ki.
szerintem felesleges az authentikátor,annak való akinek mondjuk könnyen kitalálható a pass(pl kutya neve,kedvenc együttes neve stb,de az meg is érdemli) -
SSJPeter
őstag
válasz
radi8tor #40952 üzenetére
Az egekbe, ameddig csak lehet.
Tudom, hogy kéne több LOH, de nem tudom, hogy melyik cuccra mehetne még...mert minden hely "foglalt"...nem akarok semmit cserélni csak emiatt, mert akkor valamilyen másik statot elveszítek.
A 2.8% life steallel (beleszámolva) most kb. 600 LOH van effektíve...szeretnék min. 1000-et én is, de a közeljövőben sztem nem lesz több...
Esetleg még az egyik gyűrűn lenne még neki hely, de most költöttem el 10 millát és most nincs pénzem erre.
Vagy még a fegyveremen lehetne több, de arra még úgy sincs pénzem...
-
SSJPeter
őstag
Próbaképpen lecseréltem a String of Ears övemet egy több statos + allreses-re...remélem beválik.
Vesztettem -17% melee damage reduction-t de nyertem 5k hp-t, 1100 damage-et és viszonylag sok res-t.
Teszteltem Rakanothnál és valamicske különbséget érzek, de mondjuk kevés olyan szintű mellee boss van a játékban...
Gondoltam belinkelem karimat, mert kíváncsi vagyok a barbár kollégák véleménye szerint melyik felállás a jobb?
Amúgy ez enchantress nélküli állapot, minden alapon.
-
d4nl
tag
válasz
mikromanus #40948 üzenetére
nem ertem mire akarsz kilyukadni.. hogy az armor 72% reductionje keves? arra hogy szembe jon 300trash mob es megesznek?
eleve nem tudnak annyian korbeallni, plusz szted mire valo a revenge vagy a charge? tegyuk fel egyszerre 10en utnek, ami elo is fodrul neha. eleve nagyon lassan jon le a hp, nem talal mind el a block es dodge miatt, es ha el is talal akkor a revenget spammolhatom, ami annyiszor tolt 8750hpt ahanyat eltalalok.
ki is emeltem, hogy alig van dpsem, de egy party sem panaszkodott meg ezert. az a 10k dps +/- nem valtoztat semmit szerintem, amikor a tobbiek dpse buffolva 200-300k/player. de mielott belekotnel, legyen csak 100.. tovabbra is igy erzem. -
mikromanus
veterán
Sok-sok óra játék után végre összefutottam Bashiokkal és lenyomhattam a kis shámánt
-
mikromanus
veterán
Kb tapasztalat útján hasonlítgatom. Mondjuk irtó kevés life van a karimon, de a mozgás jól látszik. Act 2-n a hófehérkék (mezei ellenfelek) 9k armor alatt már láthatóan sebezgettek is néha. Ezalatt és 750 allres körül ha megérintett egy elemi sebzérű képességgel bármelyik elit elég nagy falatot kiharapott a piros gömböcből. Saccra Act 3 és 4 olyan 10k körüli vagy picit afeletti armorral üzemképes. Jó a sok vita és life, csak ha minden mezei giliszta, molylepke és fallen ami eltalál benyom egy 3-6k sebzést akkor a life regen sok ellenfél esetén elég gazdaságtalan az a sovány 1-2k armorral összevetve. Persze te is menj tapasztalati úton. Lehet enyni sok life + passzívok élhetővé teszik a karaktert. Arra jó lehet, hogy megveti a lábát és keményen néz az ellenfélre. Sebzésben már nem olyan erős gondolom
-
d4nl
tag
válasz
mikromanus #40942 üzenetére
igen, az armor a szuk keresztmetszet a levesben.. 7850 = 72.5% reduction
de passziv kerdese csak es 9500 (76%) armorom van, de ugy elbucsuzok 1750regentol..
nem tudom, hogyan hasonlitod ossze a vitat az armorral, de abban ugye egyet ertunk, hogy nincs az a gear amibe ne lehetne belekotni.pl nekem a celom a 200k vit ugy, h ne essen a tobbi def stat. nem a levegobe beszelek, el lehet erni a 200at. a 20% blokkot, ami valoban atlagos, azt a dodgeal kompenzaltam ami 23%, ami ugye 0 bekapott damaget jelent, mig a blokk nem.#40943) Cyberbeni: Ghomot mar nagyon sokszor oltem 103 ota. persze partyba. hidd el, hogy nem esik a hpm 80% ala. ezert is mondom, hogy a bossok konnyebbek az eliteknel. persze affix fuggo
-
MrCsiT
addikt
válasz
proci985 #40920 üzenetére
...the WotB -hez honnan "terem" elég fury ? Ahhoz előbb ütögetni kell az elitkéket - és azok is ütögetnek ám közben
..de amit viszont rohadtul utálok, hogy pl. a 4-es helyre van berakva, hogy a Talic-ék jöjjenek segíteni, erre, megvan a fury, rányomok, sokan vannak a képernyőn (fps nem 60 ám .. ), lóf*sz se történik, csak elfogy a fury, mintha megcsinálta volna, de nem jelennek meg.
Aztán várhatom, hogy leteljen az idő, és ismét rányomhassak, plusz, persze ismét fel kell töltsem a fury-t 50-ig.. csodás -
mikromanus
veterán
Nem rossz, de az armort nagyon nem emlegetted. Mennyi armorod van? Csak mert az az egyik legjelentősebb dam fogó tulajdonság. Egy szintig gazdaságosabb mint a vita. A blokk is elég alap. Gondolom Helms of command nincs a szériatartozékok közt. Épp nem baj, de a blokk is sokat tud fogni.
-
d4nl
tag
válasz
Cyberbeni #40937 üzenetére
bossok?? ugy mondod mintha a bossok nehezebbek lennenek az eliteknel. bossokhoz egy hibrid tank is megteszi szvsz. a dps pedig nem azert alacsony mert nem gyurnek ra szivesen, csak egyszeruen nem fizetek high-end cuccokert penzzel, goldom meg nincs annyi
szerk: 175k/175.000
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #40903 üzenetére
új példa, azóta ezen röhögök:
int 124, allres 53, crit 3.5%
tippelj mennyi volt?65000 gold
én egyelőre ott tartok, hogy craftolással 1/10-ed annyi idő alatt 20* annyit kerestem, mint mf-el, de ah-zással meg 100* annyit...
-
d4nl
tag
válasz
mikromanus #40921 üzenetére
hat nekem ez az elkepzelesem a tank barbarrol. ennyi hpm van igen es nem hiszem, hogy felesleges.. nem egyszer rezgett mar a lec eliteknel. eleg egyszeru koncepcio alapjan geareltem.. minel tobb life annal jobban ki tudom hasznalni a hp tolto kepessegeket amik %-ot toltenek, illetve passzivbol kapok 1% hp regen ami igy maris 1750hp/sec.
a geart amugy fejleszgettem reg ota es sajat goldbol. rmah-s tranzakciom=0 -
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #40934 üzenetére
Duplafegyveres kombóban az elméleti maximum 198954 life
Pajzs+fegyver kombóra 206348 lifeNem lehetetlen, de kétlem, hogy lenne ennyi ilyen cucc ami a 175k life + egyéb felesleges jellemzőt ilyen értékben produkálná. Bár a loh tényleg nem lehetetlen és a többi sem, de ilyen magas statpont mellé elég neccesen jöhet ki. Bár fene se tudja. egymilliárd gold és párezer euróból lehet kijönne
Edit: bár socketekkel még lehet nyerni némi life%-ot és vitát. Lehet tök átlagos elvárás ez egy tanknak? Kéátlem
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #40921 üzenetére
hm, igaz.
A1be megszokni jöttem vissza, meg farmolni, hogy legyen miből fedezni az esetleges javítást
.
más: ja, 175k hp, 1100-1200as res, 2k regen, 1k loh, ezt így egyáltalán ki lehet hozni?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #40923 üzenetére
Nem, mert nagyon drága, így mindenki goldból vásárol.
-
Mr.Csizmás
titán
craft alapanyagot RMAH-ban el lehet adni?
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #40920 üzenetére
Act 1 az csak bemelegítő és tutorial. Komoly ellenállást ott ne várj! Az infernos ellenfeleknek megvan az a rossz szokása, hogy szeretnek megsebezni. Ha gyatra az armor-all res akkor a mezei fehérek is, ha jó, akkor csak az elemi támadások az eliteknél húzósak. A ww+futkározó barbár előnye a frenzyvel szemben, hogy megteheted azt is, hogy nem érintkezel, vagy csak keveset az ellenféllel. Elsődlegesen ilyenkor a sprint forgószeles rúnája működik. Másrészt ha jó a crit chance és figyelsz picit akkor simán lehet állandó "yeti" módód. Az azért igen hasznos
Persze ez csak a "laikus küldő szemlélő" mondja. Majd véleményezik akik ezt nyomják.
(#40919) d4nl
Ilyen barbárod van, így képzelsz el egy tank barbárt, vagy hasadra ütöttél és leírtad az első dolgot ami eszedbe jutott? Enyhén túlzó és feleslegesnek tűnik az a sok-sok life. Tényleg ennyid van? -
proci985
MODERÁTOR
lehet bennem van a hiba, de még mindig nem értem, hogy miért jobb a dual WW barb a sima fury babánál.
kieg: ok, történik valami, meg gyorsnak tűnik, de furyval WotBvel 120-130ks dpsem van, revenge meg 100 fölött critel. tehát a1ben WotB formában így is pillanatok alatt bármit lebontottam.
-
killerjohn
addikt
válasz
persil #40916 üzenetére
igaz, hogy vitával szebb lenne, de én pl a melee wizardomat úgy csináltam, hogy több helyen direkt vita vagy egy második res (az allres mellé) helyett dexes geart vettem, hogy beálljon 400ra, ami elég szép dodge, és játék közben érződik is (nem kicsit). ha meg öcsém jön olyan monkos mitigation aurával, akkor nagyon nem pite a látvány ahogy pörögnek a dodged feliratok...
btw ha erre rákeresel:
int 141, loh 146, crit 4
akkor 12 találat van, abból 2 rare, a többi skull grasp, a legolcsóbb cucc fix 14.5M, de az egyik rare 5M biddel van fennt. Van még egy fix 17M-ért, és egy fix 27.5M-rt, a többi bides és 12M-ről indulnak. A fix 14.5M-es skull grasp-on picit több a stat. Azért megpróbálom feltenni ezt 8-ért -
persil
nagyúr
válasz
killerjohn #40915 üzenetére
Csak épp dex helyett(ami tök felesleges) vit kéne(ami borzasztó fontos).
Ezzel együtt valóban jó kis gyűrű.
Ha 2-ért vetted meg, az elég jó, de ennek a négyszereséért szerintem nem nagyon menne el. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
killerjohn #40913 üzenetére
Ez azért annyira nem jó...
Ütik egymást a statok és nincs rajta vit.
Persze ettől függetlenül lehet h megveszik 8-10millióért.Minden annyit ér, amennyit fizetnek érte... -
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #40903 üzenetére
most vettem 2Mért:
ring: int 141, loh 136, crit 4%, dex 45szerk: de ezt most felteszem fix 8-10 körül
-
mikromanus
veterán
válasz
MrCsiT #40898 üzenetére
Van windows alatt futtatható "authenticator" is. Végső esetben dobjad fel a gépedre!
1. Invite a party. A request invite az azt hiszem kér egy meghívást. vagy a célpont játékába jutsz vagy újat kezdtek (?)
2. a vita értékével növeli. Elég durva lenne ha a life lenne az alapHa nem a városban váltogatsz akkor van egy kis idő amíg élesedik. Standard "cooldown" módon jelöli ezt a skilleknél. Ha városban módosítgatsz az azonnali eredményt hoz.
3. jellemzően a revenge az, bár nem löki, hanem egy lendületes suhintással szétrepíti az ellenfeleket egy egészséges sebzés kíséretében. Azt hiszem a Ground stomp egyik rúnája is szétoszlatja a tömeget. Meg a charge is. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #40906 üzenetére
Az ilyeneket miért nem priviben kérdezed meg?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Mr.Csizmás #40902 üzenetére
Akkor mégis lesz valami eksön? Vagy már tele vagytok?
-
Kicsimix
őstag
válasz
Mr.Csizmás #40902 üzenetére
NAMI#2906 : )
-
persil
nagyúr
Most nem is ez a lényeg, de ilyen nincs már komolyan mondom, amióta leírtam azt a hsz-t bejártam a dungeon-t és még 3 csapat volt benne, a faszom tele van, komolyan átgondoltam, hogy letörlöm az egészet, ilyen a földön nincs. Bezzeg amikor infernón farmolok, akkor félórákat kell futkosni, hogy véletlen találjak egy elitet
amúgy melee wizard
Azt az embert viszont komolyan megölném, aki kitalálta, hogy hatszázmilliárd másodpercet kelljen várni revive előtt. Az elitek infernón úgyis 1 sec alatt maxra gyógyulnak, aki meg nem gyógyul, annak mindegy mikor megyek vissza. Akkora faszság ez, teljesen hasztalan, csak idegesítő.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest