Hirdetés
Aktív témák
-
sittes79
addikt
Pajtások!
Rá kel gyúrni ACT III-IV-re
"Inferno – Act III and Act IV
iLvl 61: 27.1%, up from 24.1%
iLvl 62: 21.7%, up from 16.1%
iLvl 63: 16.3%, up from 8.0%" -
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #39196 üzenetére
szerintem most már lehet. Reggel óta semmit se lehetett berakni kb. Valamit vagy javítottak, vagy újraindítottak, de most jó.
(#39197) dobolan
jaja. Vagy tőzsde, vagy tartalékképzés. Attól függ mennyire megy fel az ár és milyen gyorsan. Ha nem megy fel, akkor craftolásra jó, ha felmegy elsózom. Lefele már nem nagyon mozog, így vesztes állás nincs ebben az esetben -
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #39195 üzenetére
Minitőzsde?
-
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #39195 üzenetére
Hajnali 4 óta nem lehet berakni a befőttet, szóval mindegy.
-
mikromanus
veterán
493 a tome of secrets. EZ most olcsó, 510-530 körül szokott lenni.
Inferno befőtt (esszencia). meg felfele tart. Most 1200 körül volt. AH javítás után 1000 állt. Remélem felmegy 2000-ig, mert van tartalék -
Myth
aktív tag
Valakinek inf act 1 butcher ölésre nincs kedve jönni?
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn #39191 üzenetére
Státusz oldal alapján lelőtték. Úgy látszik a weboldal adminja visszajött a szabadságáról, a játékot indító képernyő "breaking news" szerkesztője meg elment, mert ott nem írnak semmit
ediot: visszatért. elvileg sikeresen kiraktam a cucct. Gyorsan gyúrok kavicsot és kirakom. Hátha...
-
vhunor
őstag
válasz
scott_free #39185 üzenetére
Ez vicces mert én 100k-ért vettem olyat amin vita is van, meg +200 armor.
-
LÁZ
addikt
az milyen, hogy goldAH-ban a 4-500k-s cuccaimnál mindegyikre 1000es buyout-ot ir
-
gdevil
aktív tag
válasz
mikromanus #39186 üzenetére
Igen, a rúnaszavak megvannak...
De ha jól emlékszem ezek a dolgok is a kieg után (vagy avval együtt) jöttek már,
vagyis nagyon sokára.... -
mikromanus
veterán
válasz
gdevil #39184 üzenetére
D2-ben is volt ilyesmi. Pontosan nem tudom melyik volt alapból és melyik később, de ami később kerül be az amolyan "content" patch már
- Überek és Diablo Clone
- rúnaszavak (3 patchben jöttek azt hiszem)
- reskillre quest jutalom és token
- chat parancsok bővítése és tiltólista (azt hiszem szűrik a spambotokat is elég jól most már a chaten) -
mikromanus
veterán
válasz
Bencus88 #39126 üzenetére
Kis vélemény:
- a HP elég. Ha nem, akkor majd ráérsz gyűjtögetni. Szerintem max act 4 ami necces, de ennyivel diablo se egyhittel (engem 28k HP-vel a második eljövetelekor a csapdával vagy teljesen lecsap, vagy alig marad life). Máshol meg nagyon nem kell több, ha van elég jó life support.
- LoH lehetne. Ez se rossz, ha "viszel magaddal elemózsiát" a csatába, csak az apróvad idővel elfogy és akkor volt life visszatöltés-nincs life visszatöltés. LoH amuból, gyűrűből is szerezhető és socketes fegyverből is ha nincs épp olcsó alap LoH-os. Ha nehezen haladsz és kevés az élet töltés akkor erre jobb rágyúrni. Ha hozzád se tudnak érni, akkor mindegy
- skillezés: az nem látszik, de a yeti mód és DPS kombó alapján (magas dodge%) gyanítom, hogy az extra dodge rúna van fent. Sebző bónusz jobb. Csak akkor érdemes a dodge ha nélküle könnyen lecsapnak. A 100% sebzés rúna kb duplázza a sebzésedet ami hasznos elit killnél és ha ki kell vágnod magad akkor is. Használhatsz Battle rage-et. Az fix 30%-ig adhat sebzést. Leap hasznos lehet armor bónusszal. Rövid időre nem tudnak szinte megsebezni se a közelharci egységek. Nagyon hasznos menekülő és támadó skill egyben. Segít helyezkedni. Persze ha az ignore pain és WW áll jobban kézre, akkor ez is életképes lehet. csak ez se nem közelharci terminátor, se nem lótifuti-búgócsiga build így. El kellene kötelezni magadat. -
oxox
addikt
kerdes....mi a jobb loh, vagy life steal?
gondolom magas dps-nel mar a life steal a jobb valasztas...
jelenleg kombinalom...buffal 900 koruli loh, es 5.8% life steal....szepen gyogyulok zuzas kozben... -
nagy.laurent
tag
válasz
angelside77 #39176 üzenetére
En kabe masfel honapja jatszok a jatekkal, munka utan es hetvegen, ha epp parom is elfoglalja magat valamivel es kieleigit az igenyeimet a jatek - van valami megkapo abban, hogy ha megkerdezik ismeroseim mi is ez a jatek, akkor elmondva brutalisan egyszeru, mesz es csapsz, nem is ertik miert jatszom ezzel, szerintem nem is lehet elmagyarazni olyannak aki nem diablozott soha es nem vonzza ez a vilag. Kivancsi vagyok en meddig fogok jatszani, irjak paran, hogy inferno diablo killig jatszottak, van aki addig jatszik amig ki nem termeli RMAHbol a kovetkezo ket jatek penzet. Nekem meg nem sikerult EUROT szereznem de egyszer hatha (igaz nem is ez az eletem celja)
Nagyon jo ez a topik egyebkent, kivancsi vagyok hogy hany olyan ember van aki tobbnyire csak olvasgatja es nagyon ritkan kommentel, en ha jo lemlekszem eddig harom kommentet tettem bele osszesen, viszont sokat okultam az itt leirtakbol ,amikor meg neha kicsit egymasnak esik ket ember valami marhasagon akkor jokat mosolygok.
El is felejtettem amit az elejen akartam irni, szoval en is azt kaptam a jatekto lamit vartam es marhara orulok neki es elvezem.
-
angelside77
tag
Kb. 200 játékórával a hátam mögött, 35 évesen, egyelőre nem untam meg a játékot. Eddig Infernon ACT 2-t vittem végig, a 3-hoz még kevés vagyok. Ha van időm akkor fellépek egyet ütni, hátha esik valami érdekes, ha nincs, akkor az Ah-t böngészem egy 20 percet és kész. ACT 2 is elég változatos, hogy ne lehessen hamar megunni, mindig cserélem a helyszíneket, egyedül, coop-ban, mikor hogy. Néha, mikor kifogok egy jó kis elit csapatot anyázok, ott hagyom őket, meg a játékot is egy kis időre.
Én ezt is vártam az egésztől.
-
mikromanus
veterán
Én kifejezetten szerettem a falleneket. Olyan kis aranyosak. Amilyen gyakoriak persze, hoyg mindenütt ott vannak (amúgy "csak act 2 és 3 azt hiszem). Valamennyire igazad vamn így belegondolva.
A csontváz-zombi az az élőholt alapegység. A fallenek a démon alapegységek . EZek minden korábbi részben ugyanilyen gyakran szeerpeltek. A seregekben mindig is a közlegényekből van a legtöbb (ágyutöltelékekből)
A falmászó buzogányosak nem csak Act 3-on vannak? Miért baj, hogy sokszínűek acton belül? Attól még ugyanolyan egyszerű lecsapni őket?#39168) Thrawn: elit falleneket én se szeretem. Meg a shamanokat sem. Mindig elszaladnak én meg loholok utánuk a Yeti mód értékes másodperceiben
-
Wolverine
félisten
válasz
Sirandrish #39164 üzenetére
Speciel a D3 egy coop játék single opcióval
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz
angelside77 #39165 üzenetére
De azert erzed, hogy ezt nem 20k-s buyoutra rakta volna be aki berakta. Benyomta volna -hasamrautok- 8/10-re, lehet mar nem lenne ott.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Thrawn #39168 üzenetére
Nem lehet, hogy csak az utolsó pár percben érkezett rá licit?
Nekem volt már olyan, hogy nem láttam rajta licitet és kb. 20 perc volt hátra és már azt hittem vissza fog jönnia cucc, aztán mégis elment minimum licit felett nem sokkal...
De az is lehet,hogy csak bugos volt.Most is RMAH-ról beszélek amúgy.
-
Thrawn
félisten
válasz
RMAH-ról volt szó.
Nekem csak az a fura, hogy volt pár olyan cuccom amit licitre vettek meg, közben én semmit nem láttam belőle, hol is tart épp. Egyszer sem! Néha még a goldoson is ez van, mintha nem frissülnének a licitek
-=Libria=-: Ezek a szörnyek amiket felsoroltál hozzátartoznak a Diablo világhoz, én speciel megorroltam volna a Blizzre, ha kiveszik pl a falleneket, akár pirosak, akár kékek. Pedig harc közben utálom, mit utálom, egyenesen gyűlölöm őket mert ugye Hatredből nyomom
-
Kobe
veterán
válasz
ProEvoFan #39155 üzenetére
Hat nemtom 30 fele mennyire tartozhatok a 15 eves divatfikazok koze, de ha te mondod biztosugyvan!
Mikromanus: a fallenek mar d2 ben mindenkinek a konyoken jottek ki, act 2 ben piros, act 3 ban zold vrrzioja van orrba szajba. Act 3 ban ott van az a nagy buzoganyos valami ami pl akkor maszik fel a falon amikor a katapultokat kell bevedeni, az id van pirostol kekig mindenfele verzioban, act 1 pokok a hell rifteken, hogy csak par peldat mondjak
-
SSJPeter
őstag
válasz
Persze, de az a GOLD AH, ott simán lehet licitre rakni a cuccokat, de RMAH-ban nem ez a helyzet, ott szinte csak buyout van, vagy minimum licit.
-
angelside77
tag
AH Bo ellenpélda:
Egy 888 Dps-es, socketes, +4% Chc, 1h crossbow, egyéb stat nélkül 20k -ra Bo nélkül berakva, ma reggel 6,3m áll.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ProEvoFan #39142 üzenetére
Hagyd már rájuk..
Azért mert folyamatos netkapcsolatot igényel a játék mindenki MMO méretű tartalmakat várt, csak azt felejti el mindenki és sajnos mindig, hogy igazából a Diablo még mindig egy single player játék COOP opcióval...párszor ezt egyébként már leírtam de mindegy.
Sírnak az emberek hogy "omfg, hát meguntam 200óra gameplay után"...könyörgöm..a mai játékokból 10 azaz TÍZ darab nem nyújt ilyen hosszú kikapcsolódást!
Akkor mégis miről van szó?
Hagyd...had sírjanak...ne etesd a trollokat vagy mi -
mikromanus
veterán
Háát. Nem tudom te milyen felbontáson és részletesség mellett nyomatod. Próbáltad már full grafikán és effektekkel?
Azért én 12 éves gyerköcnek nem biztos, hogy örömmel látnám a kezében az irányítást. Egy-egy tömegoszlató skill után a szétrepülő leszaggatott testrészek nem igazán jellemépítő tartalmak. Kb felvázolnád mik azok az Act 2-3-4-es szörnyek amiknek ott a megfelelője Act 1-en? Valahogy nem rémlik, hogy a zombik és csontvázak a meghatározóak. Igaz, hogy van 1-2 elvétve kisebb rezervátumokban (amíg ki nem irtod), de a többség nagyon nem hasonlít. A tucatmoboknál van pár hasonló, de a tájak/helyek jellegzetességét adó (teljes élővilág 80-90%-át kitevő) ellenfelek nem annyira egységesek. No, mesélj szépen! Rossz a szemem, mit nem vettem észre ami ilyen actok közt átívelő mindazonosugyanolyanszarátszínezett szereplők közül?(#39158) dobolan
Nekem Act 4 "fertőzése" olyan zerges beütésűnek tűnt. Már vártam a zerling rusht és Kerrigent, de csak Diablót kaptunk. -
sith7
félisten
válasz
+1
Én sem tudom elképzelni, hogy sokan mire számítottak ... ?
Jobb drop - ra ?Így is követhetetlen már az AH / RMAH, mi lenne akkor, ha mindenkinek 100 eur - s cuccok potyognának 10 percenkét ?
Másik
Amíg el nem jutott mindenki infernóra, az ment, hogy hű de könnyű, sörözök mellette stb .
Inferno meg hű de nehéz, meg nem játszom többet ... ez csak hisztiMindig is a farmolás volt a diablo lényege, hogy na most talán hull majd valami jó cucc ...
Szerk.:
Ja, és szerintem senkit nem kényszerítenek pisztolycsővel a fejéhez szorítva arra, hogy játszon vele ... ha nem tetszik nem kell vele játszani, és kész.
-
dobolan
senior tag
Act1-3 szerintem jó. Act4 valóban összecsapottnak tűnik, vihettek volna bele több tartalmat is.
-
Kobe
veterán
válasz
En pl nem oregedtem ki a jatekbol, mai napig toljuk haverokkal a multiban eros jatekokat, de ez a jatek kb ugyanarra a sorsra van itelve mint dungeon siege 3. Annak is eros elodje volt a harmadik megnagy csalodas. Sajna d3 is ugyanolyan ujhullamos xar lett, a feeling hianyzik belole legjobban. Act 1 annak is a vege kozeliti az 1-2. resz hangulatat, a mindenhol veres, logo belekkel tarkitott kazamatakat, a tobbi act meg egy steril kornyezetbe atultetett 12 es karikas valami, tucatmobokkal. Mert kb annyira valtozatosak, hogy ami act 1 ben piros szinben jott feled az act 3 ban kek meg zoldre van festve. A mennyorszag, mint act meg egyszeruen szanalmas szerintem. Mekkora elvezet mar a prime evilt egy olyan aulaban megolni ahol a padlorol lehetne enni kb.
Nekem ez hianyzik es ehhez nem kiegeszito es patch kellene hanem hanem a jatek teljes ujrairasa kb. Szvsz tobb idot szantak az ah, a cinematics es az uzleti modell kidolgozasara mint a valos jatek fejlesztesere. Ez irdatlanul visszakoszon act 2 masodik feletol, egesz egyszeruen leul a sztori es leul a latvany. Ha saccolnom kellene kb 2 ev mulva mar csak a hardcore diablofobok fognak jatszani vele de azoknak kb amugy is 1 kerek minusz
-
vhunor
őstag
válasz
Bencus88 #39126 üzenetére
Mennyit költöttél?
LoH és lifesteal nélkül act 3 és act 4 nem lesz vidám, magas armorral és resisttel sem, mert a hp-d meg elég kevés. Én még a whirlwindet lecserélném furious charge-ra (dreadnaught rúnával), mert a ww kb. akkor használható, ha a füleden is fury folyik ki. Ha már Stormshielddel nyomod, akkor egy Helm of Command nem ártana mellé.
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #39146 üzenetére
Reggel néztem én is, hogy AH ismét a topppon...
-
mikromanus
veterán
Van valami "rejtett" drop kalkuláció a bossoknál? Csak mert ZolaKulát lenyomtam valor nélkül és dobott 3 kéket. Előtte lenyomtam ötször 5 nv mellett és teleszemetelte a képernyőt kékkel és 3 sárgát dobott mindig. (Mondjuk volt, hogy dobott 6 nyílpuskát, egy íjat és két kardot és mind használhatatlan, de ez más tészta. Totál zakkant az öreg
)
Miután 0 valorral és 5% Mf-fel megalázott 3 itemmel felvittem ötre a valort, lenyomtamBelialt és ő már szokás szerint dobta a "normát" (6-8 kék, 3 sárga, 2 tome).Ja, meg Error 31073 is back
-
mpierre
veterán
Pár napja elkezdtem wizt. Érdekes egy kaszt. AH-ból öltözködve - max 3k gold / item - lézerágyúként üzemel. Bucser is elhasalt neki, pedig a közeli ütlegelést nagyon rosszul bírja a wiz és ezen nem segít sokat a ds, ia sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah WD-vel most jön majd Belial. Így elsőre kicsit nehéznek tűnik... Vagy csak Én csinálok valamit rosszul? Amíg még "kicsi", addig nincs baj, csak utána.
-
ProEvoFan
nagyúr
Már megint megy a "bezzeg a Diablo 2ben mennyi tartalom volt, játszottam vele 1000+ órát, de a Diablo 3at meguntam már 100+ óra után".
Az idő és az öregedés megszépíti az emlékeket.
Fele annyira nem volt kidolgozva az a játék, mint a D3.Tele volt szemét csalóval.Üzletelésre nem volt support.A kiegészítőig szarabb volt a drop, mint a D3ban jelenleg.A D2 sem 2 hónap alatt vált végleges játékká.És láss csodát, ugyan abból állt mint a D3; mész csapsz, jön az xp...
Amiben egyet értek az a legendary itemek botrányos gyengesége.
A többi csak sírás vagy egyszerűen kiöregedtél a játékból.
Kérdés; melyik játék nyújt mostanában 100+ óra szórakozást?Egy kezemen meg tudnám számolni...
Aki unja ne játszon, várja megy az ingyen tartalmakat vagy a kiegészítőt. -
Telda
addikt
válasz
execute93 #39076 üzenetére
Nem vagy egyedül, számomra is kifújt a játék. Mondhatni ACT2 simán megy, tovább tudnék haladni, de őszintén nem érdekel. Azt a napi 1 órát is csak azért játszom, hogy a haverokkal játsszak, ha ők nem jönnek egyedül be sem lépek. Azt az 1 órát is csak úgy vészelem át, hogy hátha esik valami, amit el lehet adni, de a droprate-ek ninjanerfje miatt erre nem sok esély van, ACT2ben szinte csak 52-55-ös itemek esnek. Illetve az elmúlt napokban az AH is mintha megállt volna, eddig vitték a cuccokat, most meg semmi. Lehet rájöttek hogy fölösleges pénz kiadni bármire is, mert mit érnek el vele, megölik Infernón Diablót, hurrá, öröm és boldogság...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
radi8tor #39136 üzenetére
Azt megcsináltam már úgy, hogy bent volt valaki ruha nélkül, de nem adta meg.
Utána meg megcsináltam egyedül, és akkor megadta, de Belial-t már legalább 2-szer öltem meg ruha nélkül, de nem pipálta ki.
Egyébként meg alapból ruha nélkül kell kezdeni, mert közepesen szar gearben is elég gyorsan megölhető hellen.
De halhatatlanul nem kell mellém senki, hogy segítsen. (mondjuk cydea-t nem halhatatlanul öltem meg, meg először belial-t sem) -
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #39120 üzenetére
hell a3 közepéig mentem magatalálósan wizzardal. tapasztalat alapján ment ez volna hell végéig is, max zergelés lett volna a vége 3k dammal, meg 100 óra szívás.
második karakterrel már AHzok kezdetektől, ég és föld a különbség. kb mint amikor diablo2 lodban a 15.+ karakternek megvolt a lowlevel gearje, ami szintenként ment fel. a diablo2 egyébként tényleg katasztrófa volt, én 20+ patriarch/matriarch karakterrel nem találtam anno vex rúna felett.
egyébként pl gyűrű és amulet maradt magamnak talált, az az, amit nem kapok meg max 5k buyoutért (úgyis cserélem pár szint múlva, szal low level gearért nem fogok nagy pénzt fizetni
).
persil: ja, ingerküszöb változik.
-
Bencus88
nagyúr
Na kicseréltem a spellt a leap-re
Köszönöm a tanácsot sokkal jobb.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Lézerparaszt #39081 üzenetére
Szerintem , ha bárhol beszorulsz egy falhoz amit egy unique varázsolt oda, akkor számítani fog, hogy még lesz 700 life-od, mert épp eltaláltál valakit
..persze, act2 egyértelműen nagyon meleg, ha nincs elég resist -ed.
Amit nem volt talán elég hangsúlyos, hogy a sharpshooter passzív skill az viszont iszonyúan kell, szerintem - bár én nem használok smoke screen -t , így nem tudom, hogy az mellé mi kellene.
-
Tomics
addikt
válasz
Cyberbeni #39119 üzenetére
Most kezdtem infernot és meglepve tapasztaltam hogy k*rva drága lett a gemes cucc...csináltam 1 traininget meg 2 követ fejlesztettem - 100 ezer gold
Ahogy a srác is írja, 1 millió goldja maradt mire kivégezte diablot (ah nélkül).Szóval infernon megéri inkább ah-ról venni a köveket, mint csináltatni?
Vagy arra gondoltam megkeresem a legolcsóbb socketes cuccot ah-ban és abból kiszedem -
mikromanus
veterán
válasz
Djuree #39100 üzenetére
Kissé el vagytok tévedve, vagy nem igazán értem, hogy akkor jó, hogy van AH, vagy sem? Az AH elsődleges célja épp az, hogy meg tudd szerezni azt az itemet, ami épp neked kell. Véletlenszerűen potyognak a cuccok. Kicsi az esélye annak, hogy épp neked való, vagy a játékstílusodnak megfelelő tökéletes cucc essen. Erre van az AH. Eladod ami nem rossz, de neked haszontalan és veszel más játékosoktól olyasmit ami neked megfelelő de nekik nem kell. Az hülyeség, hogy nem esnek használható cuccok. Sok "fura" dropból mindenkinek van 1-2 jobb is. Nekem is esett aztán minden. Volt olyan is ami használható és meg is tartottam, de a többség vendor, kovács vagy AH-ba megy.
Itt is esnek használható dolgok ugyanúgy mint D2-ben, itt is ugyanúgy a ritka, vagy tökéletes közeli statos felszerelés drága és/vagy nehezen megszerezhető. Az idő szerintem megszépíti neked a dolgokat, de a D2 egy böszme nagy vadkapitalizmus volt mindenféle biizonyalan üzlettel (ist, pul, vagy gemekért cserebere, d2Jsp, scamerek, ügyeskedők). Sokkal bizonytlanabb és rosszabb volt. A hell viszonylag könnyű volt ott. Játszhatsz itt is hellen ha hiányzik a könnyű monstrairtás.
A közepes cuccok olcsóak. Egyrészt könnyen megveheted, másrészt eladni nem túl jövedelmezőek. Már közepes felszereléssel is játszható inferno. Mondjuk minnél előrébb vagy az actokban annál nehezebb ha nem megfelelő a felszerelés, de ez így van jól. HA minden könynen menne, akkro meg hamar megunnátok is menne az írogatás, hogy milyen kiábrándítóan egyszerű és miért nem nehezebb. van akiknek semmi se jó.Ha nem AH-znék akkor is eljutotatm volna hellre és infernóra csak lassabban. Nem kell speckó extra cucc hozzá. Resistek nélkül fegyver váltogatással jutottam hell végére, de nélküle is lehetett volna haladni, csak picit nehezebben (hell közepén kezdtem az első karival szintenként fegyvert vásárolgatni. Addig elég magatalálósan haladtam). Második/harmadik karikkal meg hasítok mint az istennyila. Elég gold esik, hogy vagy AHból, vagy vendortól "jó" cuccokat vegyünk és hell végére szerintem kis alap is lehet a felszerelkezésre. Alacsony neházségen nekem olyan gyakorinak tűnt a pénzpotyogás és a globe eső
-
dobolan
senior tag
válasz
mar_tin #39020 üzenetére
Nem minden skill proccolja hatékonyan a critical mass-t! A forgószél és a meteor jók erre, a többi annyira nerfelve lett, hogy azokra építeni nem lehet. Az egyiket kiválasztod a kettő közül, és használod másodlagosként, és működni fog.
Persze azt azért tudni kell, hogy folyamatosan stackelni a DS-t leginkább csak tömegirtáskor lehet (fehérek). Elitek ellen mozogni is kell.
Csináltam egy videót act2-3-ban. Nézd meg: [link]Olyan tank wizard, ami egy helyben áll, és csak üt vagy nem létezik, vagy 40-50 millióba kerül a gear. Nekem is kellene még AP on krit, és +10k DPS legalább még - a pajzs helyett jó source (nagyon drága), vagy a pajzs mellé jobb fegyver (szintén nagyon drága).
De, ha valaki tud olcsó megoldást, elmondhatná -
válasz
Ren Hoek #39114 üzenetére
Általában a tomeokkal is ez van. Ahogy felkerül, már megy is, néha meg órák, forgalomtól függ. Amiből meg többet teszel fel, villog az összegző fül, ha vásárolnak, de értesítés csak akkor jön, ha mind elment.
Infen a cuccok többet érnek, aranyban szerintem nincs különbség hell 4 és inf 1 között.
-
mikromanus
veterán
válasz
Ren Hoek #39114 üzenetére
Nem éri meg szerintem. Olyan helyen jobb farmolni ahol gyorsan sokat tudsz ölni. Hullákból szerintem jobban potyog a lé, mint hordókból + a harcot legtöbbször amúgy se lehet nagyon elkerülni. Vagyis nem érdemes kerülgetni. Ha meg gf cuccban haladsz, akkor az act 3-4 lassú és kínszenvedés. Vagy a cucc hozzás veszett drága. Persze én nem goldfarmolok, így lehet rossz a logikám
-
Ren Hoek
veterán
válasz
radi8tor #39113 üzenetére
Általában normál áron is megveszik 1 percen belül az essence-t, de itt gombnyomás után azonnal, abban a mikroszekundumban, tehát ember nem láthatta ezen az áron. Csak ezért volt furcsa. Vagy épp abban a pillanatban rányomott valaki, és kapott jósok refundot? ...Fene tudja...
Visszakanyarodva, gold farmhoz tudna valaki segíteni? Hell A4-et még megéri farmolni magas GF-el, vagy Inf A1? Komolyan nem tudom, hogy most hogy vannak a gold eloszlások/nerfek patch óta...
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ren Hoek #39109 üzenetére
Szerintem akkor kapsz érte pénzt, ha ténylegesen megveszik tőled.
Úgy tippelem, hogy először a legolcsóbban felrakott cuccokat adja oda AH a vásárlóknak (ilyenkor visszakapsz goldot).
Utána egyre drágábbakat, ha már a kiírt ár felett jár az aktuális cucc ára, akkor error-t dob és frissíteni kell, hogy meg tudd venni. -
Ren Hoek
veterán
válasz
stevve #39106 üzenetére
Nem is értem, hogy hogyan működik ez az egész a stackelt cuccokkal. Ha beteszek 1000 Radiant star-t, 999-at elvisznek, azt nekem nem is jelzi elméletben?.. Sanszos, hogy a gép adja veszi, és tényleg lehet benne némi manipuláció... elkövettem egyik éjjel, hulla fáradtan, vérbeborult szemekkel, hogy 1100 helyett 110-et adtam meg az essence-nek, és az a durva, hogy abban a millisecundumban, ahogy leokéztam, már meg is vették a cuccot. Most vagy egy AH bot folyamatosan frissíti, és ha alacsony értéket talál, akkor megveszi, vagy pedig a szerver végzi a kereskedelmet.
-
Thrawn
félisten
Miért nem látok sosem licitet RMAH-ban?
-
Ren Hoek
veterán
+kieg az előzőhöz, csak lejárt:
Valakinek sikerült már goldot eladnia 0.25 eurós áron?
-
válasz
Djuree #39100 üzenetére
Osztom a nézeted, AH nélkül Inferno lehetetlen, Hell meg kicsivel alatta. Valahol a játék elején dobott olyat, amit rögtön cseréltem is le, de amúgy AH-ból kell geart szerezni, különben kínszenvedés minden elite group. Mondjuk nekem Infernon még most is az, de az más tészta. Inferno olyan nehézségi ugrás, amit nem szolgálnak ki a drop cuccok.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
execute93 #39082 üzenetére
Ez van... én is meguntam. Elment a nyár szinte...Nem volt rossz élmény,de ezt a 100 órát, és 14K-t jobb dolgokra is fordíthattam volna. Pl sok régi játékot szerettem volna elővenni napi pár órában, meg pár újabbat (Skyrim, Batman stb) plusz újra edzeni akartam.. hát ebből se lett semmis. It's my fault
Reméltem hozok ki belőle még pár eu-t, de eddig szinte semmit nem vettek meg AH-ban értelmes áron...se RMAH-ban. Csak normálon talált szart, 1.25 eu-ért
Most még utoljára egy double tornado gold farmolós geart akarok összehozni, és farmolni legalább 5-10 millát, mert lenne pár ötletem a kereskedésre, csak tőkém semmi.
Act 1 MF cucc farmolástól már csömöröm van...Úgy általában kérdezném ezért:
Keresgéltem, de GF gear eléggé drága, normálhoz képest. ami inf 1-re jó...
Vagy nincs értelme Inf-et GF-elni? Elég lenne Hell act 4-et, mondjuk 250-300-as GF-el + NV5-el? -
persil
nagyúr
válasz
Djuree #39100 üzenetére
"ha nem ah-znék hell-en sem jutottam volna át..."
Hát pedig ah nélkül is bőven el lehet jutni infernóig, nekem és sok ezer(tízezer, százezer... ?) más embernek is sikerült.
Infernózos már kell ez tény.Amúgy részben egyet is értenék, de D2ben is százszor erősebb volt egy szerencsés rare, mint bármelyik set, vagy unique.
Egyszerűen "megöregedtünk" és más az ingerküszöb.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest