Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
0Li
senior tag
válasz
mikromanus #38493 üzenetére
Nem ezért hanyagolom. Ez csak egy ok a sok közül. De ha neked van kedved egy olyan online játékkal játszani ahol majdnem mindenki csal, lelked rajta. Amíg más itemet dupolt nekem itemjeim tüntek el ahbol. Support le*rta. Sokkal jobb lehetett volna ez a játék. Ezzel be is fejeztem az offolást.
-
warcat
veterán
válasz
Más is leszólta már az unid vásárlást,de nem értem miért?
Ez gambling,ugyanaz mint a craftolás,a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb lesz egy jó cucc a sok között.Ha ez elég nagy értéket képvisel,akkor megéri a kockázatot,azaz van craftolás pl.Néha elég ijesztő 15 millió goldot elkölteni teljesen vélelenszerű tárgyakra,de általában bejön.
Egy craftol chest anyagárban van vagy 150 000 arany/darab.
63-ast nem lehet,fegyvert meg végképp nem,akkor miért hülyeség az ötlet,hogy 3-4-500k aranyért veszik az unid hellion crossbowt pl? Teljesen értelmes dolog volna ha nem lehetne kijátszani,szarul lett leprogramozva.
100 crossbowból/demolisherből ha csak 1 darab igazán jó,már hasznod is lehet, a kis tételben farmolónak meg fix bevétele van a jó eséllyel teljesen haszontalan tárgy helyett. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ez az unid dolog is olyan, hogy vicc. Meg kell mondani, hogy van 3 lvl63-as sisakom eladó, de nem kell neki belinkelni semmit. Ennyi, máris nem tudja csak fizetés után megnézni.
Aki meg csak ezért nem játszik a játékkal, azt még sajnálni sem tudom.
-
mikromanus
veterán
ööö. Köszönjük Emese. Ki a fene az a mongolidióta véglegesen elkeseredett agyonpénzelt marha aki unid cuccokat vásárol? Már Diablo 2-ben sem értettem a logikát. De te ezét nem játszol. Aha, értem
Ráadásul gondolom csk "feketén" lehet unidokat árusítani. Akkor meg amúgy is csak saját felelősségre kicsiny adókerülő állampolgár! -
F-ECT$
titán
válasz
warcat #38463 üzenetére
Szerintem pvp-re 3 dolog elképzelhető, kiindulva a wow-ból:
1. Ugyanaz a gear lesz hozzá, mint pve-hez. Ezt könnyű megvalósítani, de kevés időre köti le a játékosokat.
2. Jön egy új stat, aminek csak pvp-ben van szerepe, emellett esetleg a mostani statok is máshogy fognak viselkedni ott.
3. Teljesen új cuccok, amiket pvp-ért lehet kapni és csak pvp-re lesznek jók. -
SSJPeter
őstag
válasz
dobolan #38484 üzenetére
"Patch 1.0.4 will also include new and improved Legendary items that are more interesting, more powerful, and more epic in ways you probably won’t be expecting."
Ezen mondat alapján valószínű lesznek újak is, remélem tényleg meglepnek majd vele, mert olyan jó lesz.
(#38486) radi8tor1:
Persze ez sem kizárt, én kinézek ezekbők bármit...
-
vhunor
őstag
válasz
Cyberbeni #38482 üzenetére
szerk.: ez a legendary-ügy akkora szarvashiba, hogy nem fér a fejembe, a biztosra vehető népharag és blamázs helyett miért nem vették ki az egészet a francba, és egy későbbi patch alkalmával hozzáadták volna a jó, használható legendás cuccokat. Tisztára mint egy amatőr, tapasztalatlan, kezdő banda húzása.
-
mistixx
tag
-
F-ECT$
titán
-
Beri78
őstag
Most szeretném elkezdeni ezt a nagyszerű játékot.
2 kérdésem lenne:
- mennyi netet zabál(2 MB-s net van otthon, és többen is használjuk)
- milyen videókártyát érdemes venni hozzá a low szektorban (max 10-15e huf), mert most az i3-ba épített processzorkártya van csak a gépben? -
Nordic
Közösségépítő
Nekem ilyen szokásos "fogjátok be a szátokat" jellegű bejegyzésnek tűnik, bár azt, hogy a legendary-kat jelentősen erősítik örömmel olvastam. Azonban a botokról megint nem esett szó(vagy a rohamosan romló gold-ról), pedig szerintem az a legfontosabb probléma nem az, hogy feltörték-e már a játékot, és hogy van-e működőképes crack.
SSJPeter: Csak ugye azt is jó lenne tudni, hogy az eddigi legendary-k is fel lesznek-e javítva, vagy csak azok amik a patch után hullanak?
-
Sonja
nagyúr
-
warcat
veterán
válasz
Helmoras #38447 üzenetére
Ennél erősen gyengébb ment el 150-ért,de persze lehet,hogy igazad lesz.
Nyilván attól függ ki vásárol épp,milyen kínálat mellett.Ami biztos,hetek óta nem láttam ilyen cipőt gold AHban -ráadásul ez PVP-re elég überelhetetlennek tűnik,csak az armor hiányzik róla (A várható arénás jelleg miatt biztosan lesznek health globeok,vagy abból akit leölsz,vagy simán spawnoló és felkapkodható).És ott a még jobban keresett +magic findos hasonló cuccoknak sok értelme nem lesz.
Mindenesetre jelenlegi árfolyamok mellett ha elmegy 100 felett már jó a biznisz -
Pekkk
aktív tag
Nem kommentálom, nézzétek meg: MESSAGE FROM MIKE MORHAIME
-
Rent
senior tag
Konfig adataimnál, diablo hdd-re telepítve, jelentkeznek néha nagyon idegesítő akadások (ami egy ilyen konfignál sztem nem fordulhatna elő), ma átpakolom az ssd-re, nagyon kiváncsi vagyok! Van már vmi bővebb infotok arról, hogy a d3 darálná az ssd-t? Jelenleg a winen és office-on kívül semmi nincs rajta, és nem is terveztem eddig.
-
RockHaRD
addikt
válasz
radi8tor #38455 üzenetére
teamviewerhez semmit nem kell beállítani
ingyenes, és tök jól használható, akár ah-ra is, mivel nincs nagyon mozgó cuccos a képen, ezért simán működne szerintem... ha telefonról nem is, de egy másik laptopról normális kapcsolattal simán...
(#38456) mephi666 próbáld ki
ingyenes telefonra is, meg pc-re is, szal sokat nem veszíthetsz vele
-
sittes79
addikt
Felszeretném tenni egy low budget laptopra a dio-t AH-zás végett, de el se indul mert nem támogatja a vid karit ami valójában nincs is
illetve valami integrált semmiség.
Nincs erre valami okosság?
-
Scheffer
tag
Ez a fegyver nem érdekel esetleg valakit? Estig nem rakom ki AH-ba, addig privátban várom az ajánlatokat.
-
F-ECT$
titán
válasz
vhunor #38441 üzenetére
Hát álmodozni lehet, attól ez a fegyver még sajnos nem sokat ér
Sajnos a fegyvereket annyian nézik az ah-ban, hogy abból sokkal nehezebb 1-1 jót kifogni olcsón, mint pl bracerből. A mostani 2h 1207 dps, socket, 105 int, 107 vit-es mace-t 195k-ért vettem, normális upgrade 3-5M körül van...
-
Scheffer
tag
Értem, és köszönöm a válaszokat.
-
Scheffer
tag
A +x% damage a fegyveren egész pontosan hogy működik? Már bele van kalkulálva a DPS-be, vagy pedig az éppen használt képesség sebzését növeli meg +x%-kal? Ha utóbbi, akkor általánosan minden képességét növeli, esetleg a sima támadásokra is hatással lenne?
A választ előre is köszönöm!
-
mikromanus
veterán
- vagy lemented a képet előtte
- vagy a pénz átutalásod előtt nyomsz egy entert és mint minden más képnél szoktad belinkeled a chat ablakba az aranykupacot. Az eladott tárgy fog látszani. Ha akarod csinálhatsz képernyőmentést róla
- ha a pénzt hozzácsaptad már a nagy közöshöz, akkro tudtommal már nincs mód visszanézni mi volt a tárgy -
Myth
aktív tag
Ha eladtam valamit AH-ban utólag nincs valami mód rá, hogy megnézzem mi is volt az?
-
mikromanus
veterán
válasz
RockHaRD #38420 üzenetére
Nem túl versenyképes a kolléga. Beírod, hogy 100 a tome ára, aztán beírsz a gyengébb kavicsra 3 darabot és máris az arcodba ugrik minden. A gyártás költség mindig 10000-rel osztható, a kavics árat pedig nem számolja bele. Legalábbis nekem így tűnik.
Segítségként:
Star - radian star közt: 3 star kavics, 12 tome, 100k gold -
Tomics
addikt
Mennyi egy fullos gear javítás 60as szinten?
-
warcat
veterán
válasz
RockHaRD #38411 üzenetére
Nem találtam igazán jó módszert rá,csak a tárgyvadászatot,amit eddig is csináltam,alulárazott keresett cucc,amivel tartani lehet a 2,2-3 euró /millió goldot.Néha becsúszok kettő alá.
Lassúcska a dolog már,de annyi az előnye,hogy craftolás közben visszatölti az aranyat (ott is elég sok bidelős hosszú lejáratú cuccal dolgozok,lehetőség szerint úgy,hogy este 8-12 között járjon le)
-
RockHaRD
addikt
válasz
warcat #38409 üzenetére
azt reméltem, hogy így jobban ki lehet húzni az €-t a goldból, de mivel ebayen még mindig 25€ körül megy a 20 milla, így a 20 milliós kő 23€-s ára mégsem éri meg...
szerk.:
valaki leírná légyszives, hogy star kőtől fölfelé mennyibe kerül a a gem combine? gondolom ott is 3-3 kő kell, de hány Tome, meg mennyi gold a craft?(ki szeretném számolni, hogy mennyibe kerül megcsinálni pl egy radiant star emeraldot, hogyha megvan hozzá a megfelelő számú tome, meg flawless sq)
-
warcat
veterán
Ó, mit vettem AH-ban... ha innen rakta be valaki,nem adom vissza!
Így néz ki 211 euró. -
Gorneck
legenda
válasz
GeneraL_XTX #38398 üzenetére
Ez, ha jól sejtem...
Kurva sok pénz...ha egyedül annyira nem vészes...csapathoz már nagyon sokba kerül...ha látványosra szeretnéd...
-
tatabánya
senior tag
ezzel már összesen 10 euro, lassan megvan a hawaii villám ára
:
Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- PlayStation 5
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest