Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Bluetooth hangszórók
- Milyen alaplapot vegyek?
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Én itt vagyok, építő kritika jöhet. Jelenleg glass cannon-ban vagyok, van bracerem és beltem kisebb dmg-vel és több védelemmel, és A2-A3-ban a Familiar helyett Mirror van.
Itt pedig egy kép, mert az nem látszik (és ahogy írták is: a statok se teljesen jók):
-
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #41997 üzenetére
1 100as pakkot én is tudok adni...ha esetleg lemaradnál róla...
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #41996 üzenetére
Nekem A1-ben gyorsan jön, A2-ben lassan, de jön, A3-ban fogy
-
FehérHolló
veterán
válasz
Sirandrish #41996 üzenetére
Nekem szükségem lenne valamennyire. Délután/este térjünk vissza rá, ha addig még nem keltek el.
-
Sirandrish
legenda
Van akinek fogy a poti és venni szokta?
Van 2-3 100-as Pakkom...1-1 100as pakkot szívesen odaadok olyanoknak akik használnak potit -
pulcsi
tag
De jo en is vagyok
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Pooly-2608/hero/1731120 -
DjDanee87
addikt
válasz
sunnymarcell #41970 üzenetére
A két gyűrűd és a bracered elég gyengusnak tűnik. A kesztyű is, bár ott rendesen megkérik a jobb darabok árát. Mindenesetre lehet kesztyűn attack speed, crit chance, crit damage mindegyik elég szépet dobnak a karakter DPSén. Bracert is azért írtam, mert ott is lehet crit chance, sőt sisakon is.
Ha kevés a pénzed lehet azt tenném a helyedben, hogy rákeresnék a meglévő cuccokra egyesével AHban, hogy mennyiért tudnál ugyan olyat venni most. És amelyikek a legkevesebbet érik, azokat lecserélnék - azokat nyilván olcsóbban tudnád cserélni.
Tom5: Nem 4 statos receptek 90%a kuka. Nekem pont tegnap esett 4 statos vállas. Néztem AHban 220 goldért tudtam volna betenni. Vendor fizetett érte 223 goldot.
-
Tom5
addikt
Helm és Shoulder with four properties ér valamit Ah-n? Nem találok ilyent.
-
F-ECT$
titán
Kár, hogy nem látszik a karakter, csak a statok ezen a profil oldalon.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Wolverine #41983 üzenetére
Level 47.
Strenght: 55
Dexterity: 813
Int.: 175
Vit: 533 (13145 life)Armor: 2110
DPS: 1192
Resistek: 31 az összes.Skillek:
primary: way of a hundred fists
defensive: breath of heaven
secondary: wave of light
mantras: mantra of healing
techniques: sweeping wing
focus: mystic ally -
Cyberbeni
addikt
felfejlesztettem star gemmé a chest armoromban levőt is. így már kicsit stílusosabb azért. már csak offhand gyűrű helyett kéne valami hasonló, de plusz statokkal.
szerk.: marad ez, nincs jobb értelmes áron -
Paarthurnax
senior tag
Tegnap átalakítottam a WD-t, új felszerelés, új build és most megint elkezdtem haladni act 2-ben. http://us.battle.net/d3/en/profile/BoGyesz-1484/hero/12547667
A fegyver volt a legdrágább, de a 900 LoH miatt megéri.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Üdv. 46 lvl-es Monk lennék nightmare 4. act-ba, de nehezen megy már az írtás(a főbb ellenfelek van,hogy megölnek). Nem igazán tudom melyik skillek lennének a leghasználhatóbbak. Valaki leírná röviden mik a fontosak a monknál és milyen skillekre érdemes tenni? A választ előre is köszönöm!
-
mpierre
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FehérHolló #41972 üzenetére
20h-tól okés a rambozás
majd zaklass meg kérlek.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41963 üzenetére
Én holnap 21-22 körül jönnék. Festeringben amúgyis van még egy event, ami hiányzik coop-ból.
-
Rankerz
senior tag
Van itt olyan aki HC infernózik?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #41968 üzenetére
url elején.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #41966 üzenetére
épp ma néztem vissza az AH adás-vételeket: [link]
kövek nélkül 11M, azzal együtt 12M
át kell írni elöl az US-t EU-ra -
Rossi
addikt
Kösz az infókat, akkor csak ilyen próba cseresznye alapon dobom majd fel...
-
X Factor
addikt
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41959 üzenetére
Act1 Festering Woods utána Halls of Agonytól végig. Az szerintem van olyan könnyű hogy lehessen gyengébb gearben is farmolni.
-
Mr.Csizmás
titán
valami jó inf farmhely van, ami MF+GF cuccban is játszható? DCellar már uncsi így 1,5 óra után
-
DjDanee87
addikt
A fegyver nem rossz, bár én nem látom magam előtt azon emberek hadát, akik RMAHból vennének itemet kis szintre. Infernora még megértem, de alatta... próbáld meg!
Esett hasonló item nekünk is tegnap. Mármint nem fegyver, de az adott szintre brutális:
Ez a csizma Ghom dobta normalon. Level 22n nemigazán találtam hasonlókat AHban de még nagyobb szinten sem. Elkezdtem lépegetni a szinteben, és akkor tegnap 41esen találtam csak hasonlót
szerk: ja igen, level 45 miatt talán nem az igazi. Level 60as fegyveren lehet akár 18 level req minusz, tehát lehet lvl42őtől is hordani. És azért 60as fegyverek közt vannak nem kicsit jobbak ennélEttől függetlenül nem mindenki tudja hogy kelll rákeresni az ilyenekre, így talán el tudod adni.
Itt van a gyerek aki korábban 24/7 craftolásból szerezte a goldját, amit streamelt is. KingKongor Nem rossz cuccok, na ilyenem nem lesz soha
-
Rossi
addikt
Üdv!
Ugye jól sejtem, hogy ez a fegyver jónak számít?
RMAH-ra gondoltam feltenni, amint leváltom. Még csak gold AH-t használtam, de most rákeresve kicsit gyengébb fegyvert találtam 30 euróért...
Erősítsetek meg, vagy lombozzatok le.
Köszi.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Jani18 #41946 üzenetére
Van ilyen topic egy linkkel, ahol írhatsz nekik.
-
Cyberbeni
addikt
végre fent vannak a neten is a karakterek
ötletek a festésre? (cipő és sisak nem változtatható)
legyen pucér? -
Jani18
aktív tag
Hali Kérnék egy kis segítséget.Pár hete nem játszottam már a Diablo 3-al.Ma lépnék be,és ez fogad.Battle net en jó az account.Ott be tudok jelentkezni simán.De a játékba ezt írja.E-mail-t,jelszót megváltoztattam,de nem jó.
-
Chiller
őstag
válasz
mikromanus #41934 üzenetére
Köszi, a többiek nevében is!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #41901 üzenetére
rúnákra is kíváncsi lennék, de ghomos setupra is
.
szerk: köszi a teljes setupért.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #41941 üzenetére
[link]
@mikromanus: szerintem egy kis crit nem ártott volna a source-ra -
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #41940 üzenetére
Szerez a nyavalya. Dolgozzon meg a játékáért maga. Kiváncsiságból felhajtottam a cucct, kettőre még licittel is mentem, direkt kiraktam a gyanusan jó magatalálós itemeket erre jösz a kritikával. Értékelem, de mellélőttél. Teljesen "szabályos" begyűjtés mindegyik darab és a tegnap délutáni-esti árak mellett beszerezhető is volt ennyiért. Ha ilyet nem látsz keress más kombóra. A statpont az statpont. Van amin az int a gyakrabban magasabb, esetleg de nincs vita (helm, gloves), van amin a vita jöhet ki jól (chest, gatyesz). nem fix statokra kerestem, hanem az aktuális legjobb olcsó cuccra. Néha több keresés kombináóval is.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
KicsiPaszuj #41938 üzenetére
és ezt én hol tudom megnézni? speciel a monknak a crippling wave-je érdekelne.
-
Sirandrish
legenda
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish #41936 üzenetére
Vagy túl szűk a keresőkritérium (pl minimumnak adod meg az értékeit), most épp nincs. A followr fegyver is vasárnap délután 800k-ért jó volt kb ilyennel, aztán 1 óra múlva kidpbtak vagy öt olcsót egyszerre. Meg volt amit biddel vittem. Nincs hiénaösztönöd
edit: most van hasonló 100k, 90k, 70k bides (első egy sage setes utolsó egy legendary). meg odébb még 3 db 70k alatti. Ebből egy csak meglehet
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
sunnymarcell #41933 üzenetére
Igen minden találat(hit) hoz life-t, ezért "life on hit" a neve.
Viszont a különböző skillek különböző %ban produkálnak, így nem tudsz visszaélni vele.. Szal pl. DH Hungering arrowja 50% LoH ot biztosít a legtöbb rúnával. (puncturing+sprayoT+shattering kicsit kevesebbet mert többször hitel, devouring majd 60% mert kevesebbet és jobban üt) Az elemental arrow - ball lightning-al alig 30%, mert soooookszor tudsz vele hitelni.
Tövábbá a sebzésed is befolyásolja, mennyire közeli a maxhoz vagy a minhez. Szal ha a sebzésed 30-60 terjed, és 60at sebzel az 100%LoH, minusz a skill szorzója. ha a 30at sebzel az 50%, minusz skill.
Ha crittelsz, az is hasonló képp felszorozza.
Amit nem értek, hogy mért van a skilleknek saját szorzójuk. mért nem jó a dmg% amivel dolgoznak? Az eleve balanszolt érték, simán hozzáköthetnék a LoH szorzóját.
Szerk:
És hogy közelibb példát kapj, frenzy 80%LoH ot kap, cleave asszem 50-60%ot.
Side arm frenzyn szintén picit csökkent(65-70% talán? foggalmam sincs) asszem, mer ügye a fejszék miatt többször proccol. -
Cyberbeni
addikt
válasz
donsimon72 #41930 üzenetére
fegyveren levő +attack speed külön számolódik. keress egy dps kalkulátort.
(tehát mondjuk 1.00 AS-es fegyvered van, és mellé van egy két 5%-os gyűrű, akkor összesen 1.10 AS-es lesz, viszont ha a fegyverem vam 10% AS, amitől 1.10 AS-je lesz, akkor ugyanezzel a két gyűrűvel 1.21-es AS-ed lesz)@Sirandrish: ha már ennyi a szabadidőd, akkor utánakeresnél, hogy az én cuccaim mennyit érnek? linkeltem hogy mik vannak, meg hogy mennyiért kaptam AH-ban őket. (kövek nélkül vettem mind)
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus #41934 üzenetére
Hétfő esti mese?
15oldalt néztem át mire hasonló statokkal Move-s cipőt találtam...650K..és 9%move csak
A többi cuccodat inkább nem nézem meg -
mikromanus
veterán
Itt az igért tescosított infernós cucc wizardnak. Kicsit munkás ilyen olcsó cuccal elitet ölni, de nem lehetetlen (eddig 9-10 volt meg act 3-on. A halálozási rátát ne feszegessük. Néhol megalázó. Igazán kihagyhattam volna 2-3 húzósabb pakkot):
Follower
Ring 1: 17k
Ring 2: 35k
relic: 77k
amu: 10k
fegyver: 200k
össz: 339kWizard:
Sisak: 150k
Armor: 200k + 105k (drágakövek)
Öv: 50k (talált, cserélhető jobbra esetleg)
nadrág: 200k (talált)
Csizma: 99k
Vállvért: 150k
Kesztyű: 96k (licittel nyert)
bracers (ez karkötőt jelent vagy alkarvédő?): 330k
Amulet: 150k
Gyűrű 1: 125k (talált, jobbra cserélhető esetleg)
Gyűrű 2: 150k (az őskorban bagóért hiénázott, most kb 150k-ért van ilyen )
Off-hand: 300k (75k-ért hiénáztam 1 hónapja)
Fegyver: 356k
Összesen: 2461kMost miért mondjátok, hogy nem teljesíthetőek a questek? Az más kérdés, hogy küzdelmes, de hát ez inferno
-
-
Diablo18
senior tag
válasz
sunnymarcell #41931 üzenetére
A diablo mindig is az a game volt ahol tesco volt de szenvedős volt
a magic find
meg nagyon sok kell meg sok szerencse
amiben én sosem bővelkedtem de azért kitartó voltam még d2 őben de 3 ban nem kezdem el újbólmár kinőttem valahogy nem dobott ez nekem annyit a latba hogy megint be kockuljak 3 évre
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
DjDanee87 #41909 üzenetére
tehát tulajdonképpen csak a szerencsétől függ?
amúgy melyik karakter a legjobb teszkós itemben farmolásra (3-3,5 millás gear), amihez nem kell sok skill? a DH elmegy, csak az a baj hogy úgy ott kell lennem a játékba (mert speciel 2-3 elite hit vagyok, vagy egy arcane sentry átmegy rajtam, azt csá)?
mennyi magic find a minimum, amitől már lehet fasza cuccokat találni?
-
donsimon72
tag
Sziasztok!tudnátok segiteni abba ,hogy 1 % attak seep kb mennyi damaget ad (nálam kb400)mondjuk gyürü és fegyó:7+3+6=16!jelenleg,cserélném 7-7-7-7 2fegyó és 2gyürüre 28%ra
ez ugye 12+ mennyi lenne kb 4800!!??vagy ez karakter és fegyver függő -
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, nightmare-en act3 WD-vel.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Toninho13 #41921 üzenetére
ghom ellen át kell állítani, de egyébként ez: [link]
spirit regenes fegyó, veszélyesebb pakkokat kiteolod, beugrasz, serenity, breath of heaven, elölről amíg meg nem halnak
közepes dps, loh és védelem mellé van optimalizálva, 6k-6,5k armor és 800 resist bőven elég kell hogy legyen act4-re is (ha kevés a dps, akkor ki is hagyhatod a pakkokat)
followernek enchantress természetesen
ghom ellen meg asszem 25k+ dps kell, buildhez keress pár youtube videót.van egy 800dps, spirit regen, socket fegyóm kölcsönbe, ha esetleg kell.
-
Toninho13
aktív tag
Valaki tudna mutatni egy olyan Monk buildet, amivel elég simán végig lehet menni szólóban ACT III-on?
-
Cyberbeni
addikt
soulstone chanber quest-nél indítasz
road to alcarnus->bemész a városba, és az U kanyarig 1 vagy 2 csapat van, utána általában nincs
desolate sands-ben a 2-3 barlangot megkeresed és végigjárod
kulle bázisán a három helyet végigjárod
kulle kill
sztori befejezéseesetleg még oázisba is érdemes lehet elmenni, mert ott vannak rejtett helyek, ahol van kincs, meg elit (csak mióta kevesebb elit van, meg a bejáratnál unique van, nem elit, azóta én nem járok oda)
@kemalboy01:
DH-val vagy?
egyébként a legjobb döntés, hogy visszamész farmolni, és olyan cuccot veszel, amin minden van. de ez persze elég időigényes, de nem veszel olyat, amit később úgyis lecserélnél.
illetve ha találsz valamit nagyon olcsón a kategóriájához képest, azt megveheted, és majd később eladod, ha jobbat vettél helyette
monknak: választott resist 40+, sok vit, sok dex elég olcsó -
kemalboy01
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni
Az All res. mennyire mehet a vitality rovására?(azért kérdezem, mert van egy chest armor-om,amin van 140 vit de viszont nincs all res.és szeretnék egy jobbat hogy ne halljak act 3-mon olyan sokszor eliteknél...34k hp-m van amugy :S és amit kinéztem chestet,azon nincs vit,de 70 all res van na meg persze több dex ...nem tudom eldönteni mi lenne a jó döntés
am 665 all resem van(monk vagyok)
-
Tom5
addikt
Act2-ben hol érdemes farmolni? Konkrét útvonal érdekelne, mint Act1 butcher run pl...
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
sunnymarcell #41899 üzenetére
Úgyhogy csak Ghomnál vagyunk? Mi köze neki bármihez is?
Act1ben is esik ilevel63 item, ami max közeli statokkal érhet akár 10-11 millát, vagy akár többet is. Mellesleg én Act2-t szoktam farmolni. Haladós = sok sárga rövid idő alatt és nem halok meg.
Act3ban sem halok tankként, de az sok esetben lassabb. -
pulcsi
tag
Ket egykezes fegyo az jo a sebzes miatt ezzel a buildel meg megnő kissé az armorod ami nem rossz http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UbYXgh!gXU!ZZcbaa
-
Dadan01
senior tag
combination strike helyett resolve, main handbe egy rendes 1000+ dps kard/fejsze/fist.
Sweeping wind szerintem nem jó neked, mert nem tudsz eleget állni a szörnyek között hogy eleget sebezzen, oda rakhatnál seven sided strike-ot vagy vmi kedvedre valót. Illetve egy lvl63 pajzs is jó lenne, persze magas blokkal, mert nagyon sokat számít hogy +1k sebzést blokkol -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #41904 üzenetére
Én nem farmolok, mert nincs értelme többszáz órákat ott kattogtatni a játék előtt. Van nekem életem is Diablo 3-on kívül.
Szerencsére van AH, ahol szerencsével vagy pénzzel megszerezheted azt, amiért fél évet kéne farmolni. -
Edge
veterán
válasz
act1-2 inf farm pl.
Más,
felnyomtam full dps-re skillekkel a wizzem(buff nélkül ~52k):
ma kipróbálom mennyire működik ez inf act3-onvégülis a lényeg hogy hozzám már ne jussanak el élve a mobok.
-
mikromanus
veterán
válasz
Öt kasztból 4 van lvl 60-on infernon, de csak a barbárral vittem végig az összes questet. A többinél ez a végigjátszás rész erősen opcionális...
Suska meg AH-ból, drop+ AH eladásból és némi pénzfelszedegtésből jön. Meg craft+AH eladás is volt bár z a rész erősen nulla környéki egyenleges.(#41890) proci985
jelnlegit, vagy majd Ghomután ha véletlen sikerül? Ha a mostani érdekel, akkro ma reggel linkelve volt...
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honda topik
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest