Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
ttt1
őstag
Akkor már wiz bugot javitották?
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #39485 üzenetére
-
Pekkk
aktív tag
Szerintetek ez mennyit érhet?
Egyszerűen nincs ilyen AH-ban, amin 20% mf van +frenzy bonus. Az str, vitarol már ne is beszéljünk.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
-conrad- #39490 üzenetére
Nekem működött...más kérdés, hogy továbbra is csira vagyok a3-hoz soloba...én totálisan feladtam, hogy valaha is eljutok inf diablo-ig, de már nem is érdekel. Az elmúlt 5 napban talán ha 3 órát játszottam. A farmot unom(230MF-el sem hullik semmi komolyabb), ah-biznisz nem megy, pénzért meg nem fogok goldot venni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #39489 üzenetére
fene tudja, A2 végigjátszáson lecsaptam kb 8 unique packet, és legalább ennyit inkább megkerültem (ebből szerintem látszik, hogy futottam). oasisnál szerintem ötször rerolloltam, mire egy olyan kombó jött ki, amin át bírtam menni.
A3 esélytelen. ok, csak 4m lehetett a kari, darabonként olyan 400ezres cuccokkal, meg critem sincs sok, de szerintem 1m alatti életképes wizz build (mint amilyennek a dual WW budget barbot mondják) nincs.
highlvl árakat barbival még nem tudom, de lowlvlben kb harmad/negyedáron találtam neki cuccokat, mint a dhmnak.
szerintem hét végére már fent lesz a 60as babám is, aztán akkor kiderül, hogy mégis mennyivel jobb.
-
F-ECT$
titán
válasz
proci985 #39488 üzenetére
A kérdés, hogy minden item ára csökken-e, vagy inkább az lesz, amin mostanában látható: a közepes cuccok (A1, A2 szint) ára csökken, de a jó cuccok normál játékos számára megfizethetetlenek. És azért nagyon nem mindegy, hogy milyen szintű cucc kell A3-4-hez.
Nem vagyok 100%-ig tisztában az árakkal, de a fórumot olvasgatva egy A4 szóló képes barbár / monk kijön 50M alatt, ugyanez wizzel 100M+. Vagy tévedek?
-
proci985
MODERÁTOR
-
F-ECT$
titán
válasz
snemeth #39486 üzenetére
Miért menne le? Aki abbahagyja, és úgy gondolja, hogy végleg, az szerintem rmah-ban próbál majd valamennyit visszanyerni a játék árából. Aki nem tudja még, az nem hiszem, hogy kiárulná a cuccot, inkább megtartja.
Én is ott tartok, hogy A2 szóló sima, de hiába van 10+ millióm, csak kb 1 cuccot tudnék belőle úgy lecserélni, hogy az látható upgrade legyen, nem ilyen 3% dps, amivel semmivel sem vagyok előrébb.
Szóval marad a csapat A3-ra, aztán hátha esik nekem vagy eladásra jó cucc. Meg persze AH, de ezen a szinten már csak nagyon ritkán csinálnak hülyeséget az eladók. -
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #39482 üzenetére
A karid broken. Ez van. Valami bugot találtál te elvetemült
Darts 3 db 60% fegyversebzésű lövedéket lő ki és ez neked alapból 47k darabonként? Hm. Gyengének tűnik ez a WD kasztVagy egy sorozatra egy naagy 47 van jelölve és nem 3 * 47k-s vagy 1* 47k és két crites?
No. Posztold az adatlapodat, csak hogy lássuk mi a rend! Ha volt már elég a hozzászólásszám is
-
Edge
veterán
Kipróbáltam én is a god mode-ot de ez legal volt legalább
Már 60-as a DH-m de felejthetetlen élmény volt így tolni publicban(full partiban 1-1 lövés volt bármi, egész képernyőket pucoltam le 1 lövéssel), nm act2-től toltam így, ott a szintnek megfelelő dps a 2-3k nekem meg volt 20k+.
Előfordult hogy kickelni akartak mert csíter vagyok
A másik meg hogy hirtelen mindenki a barátom akart lenni küldték nekem a friend requesteket zsinórba.
fun volt -
ttt1
őstag
Sajna wizt megkurtították elég alaposan azért.. (life on hit elvonás hyrdától pl plusz AS csökkentés ill némi spell nerf),így én is kénytelen leszek beállni egy extrémebb megoldásra és shieldel megyek GC nélkül,mert 700-800 resinél az a -10% már sokat számít.Damage egyébként intel nem növelhetö végtelenségig nekem 2100-as int meleltt volt 37-39k míg most 1600-al és 30% crt hit-el 46...És még ez is kevés act3hoz szal nem tudom oda mi kell már eizzel (persze tusom ott coopozni kell ,de mi van ha én egyedül szeretném végignyomni akkor kuka?V sok sok 100 millió?) És nem kezdek egy új karit, én ezt választottam ezzel szeretném a "single playert" végigjátszani...350 óra van benne ami sztem nem kevés ..
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus #39458 üzenetére
Kár, hogy nem tudom kölcsönadni a karim...de komolyan...
3 dartsos lővés 100+k-t is sebezhet, főleg, ha mind3 critel. Ebből hogy jön ki a 47k, még a 60k is kevés?
Ezé nem értem én ezt a matekot...
Nahh, de igazából tényleg mind1...és lezárom a dolgot...de aki WD-vel tolja szívesen kölibe adom neki a cuccaim...oszt vagy jónak találja vagy xar hulladéknak...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #39474 üzenetére
én dia kill után mentem inkább vissza a1 farmra, a3/a4en amúgy is sokat skipeltünk (a kihasználó barátom is), sok értelme nem volt.
viszont tapasztalatnak érdekes volt, meg mégiscsak vége a játéknak ilyen szempontból
. pár hete már egyébként abbahagytam, csak említett barátom miatt jöttem vissza, multizni móka, de egyébként inferno a3 után nekünk simán és egyszerűen frusztráló (mindkettőnk főkarija 120-130 óránál van).
mondjuk a Te tapsztalataidra kíváncsi leszek infernon, hogy jobb cuccal mire lehet menni wizarddal.
-
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #39479 üzenetére
Csak akkor nem találnak el, ha Bastion's Keep Stronghold-ban vagyok, de ott még eddig nem sikerült jó 63-as cuccokat kiütnöm
-
dobolan
senior tag
válasz
mikromanus #39474 üzenetére
Jaja, legalább ki tudtam próbálni milyen 52k dps-el tolni ott. Porladtak szét, mint act1-ben.
Kár, hogy ezt csak úgy tudom elérni a jelenlegi gear-rel, hogy a védelmem majdnem a felére esik vissza, ami nagy szívás, mert nincsenek 100 millióim továbblépni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #39469 üzenetére
nekem egy időben egy 1100dpses LoH pallosom volt némi bleeddel, előtte kétkezes bunkóm, előtte maulom... a barátom akivel toljuk mindig röhögött, hogy már megint tiszteletben tartom a wizard loret
. azóta mondjuk lett 1h, úgy jobb a damom.
WW barb nekem fekszik, diablo2ben is volt olyanom, pl8 baalrunra is jártam vele még 1.09 alatt.
hát, mi tegnap átmentünk a3-a4 végén, ami egyébként a mi cuccunkkal esélytelen lett volna. mindketten a1 elején ácsorogtunk egyébként.
radi8tor1: igaz
-
Myth
aktív tag
Ez mennyit érhet? Sima AH-ban és RMAH-ban...
-
mikromanus
veterán
válasz
proci985 #39464 üzenetére
Ránézésre sajna épp a WW barbár stílusra a leghatékonyabb ami alapból is elég "fura". Másra is jó, csak ott kevesebb ellent találsz el, így a stun a tömeg kis részét érinti. No, majd a dam rúnával vagy az alap leach rúnával...
A tegnapi wizard akció arra jó volt, hogy átsurrantam a huszadjára kicsit uncsi részeken a karakterhúzás közben. Hell meglett pár óra alatt. Még egy szint kell infernóra, de az is meglesz. Jól néz ki a kis varázslóláj a böszme nagy kékes energiával körbetáncolt kétkezes "szamurájkarddal" a kezében. Nagyobb a penge minta kari
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mikromanus #39465 üzenetére
hm, akkor a tegnapi wizzard után lehet ma a barbárral lesz prophecy fullfilledem?
(bár wizzel nem exploitoltam, csak a tankunk)
-
proci985
MODERÁTOR
cutscene alatt nyomni kell a gombot, utánna pedig az ember csak fut, a critek meg jönnek. ld 3:45körül.
legalább akkora hiba, mint a tegnapi wizzard godmode bug. legalábbis lehet permastunnolni is.
SSJPeter: tippre bennmaradt egy raklap bug. játékokat messze nem tesztelik annyira ki, mint pl a repülésirányítási rendszereket.
egyébként gyakorlatilag egy bizonyos méretnél nagyobb szoftverben biztosan marad bug, hacsak nem valami nagyon speciális rendszerről beszélünk, ahol egy munkanap alatt átlag egy sor kódot ír egy programozó.
-
Sonja
nagyúr
Ezt az exploitot most nem értem!
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39455 üzenetére
egy pelda:
Ha van ket fickod 1000dps karddal, egyiken nincs semmi mas, masikon van egy +33% critchance gyuru.
Ekkor ugye ugy sebeznek, hogy 1000-1000-1000, masik pedig 1000-1000-2000crit
Erre mondanad te, hogy na, mindkettonek 1000dps-e van, megis a masodik jobb, ugye?
Holott ilyenkor ha ranezel az adatlapjara, az elso fickonal 1000dps-t ir, a masodiknal mar megvaltozik az 1000 1333-ra, tehat mar nem azonos dpsu fickokrol beszelgetunk.d1rect: az a baj, hogy van egy szint, aminel tobb penzt nem tudok szanni ra
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #39455 üzenetére
DPS az átlag sebzés másodpercenként. Ha 50% eséllyel 3* akkora a sebzésed, de a DPS azonos, akkor azt jelenti, hogy ezekkel a négyszeres sebzésekkel együtt jön ki az átlag.
Legyen 10 k dam dartsonként. 3 darts megy egy támadásból és mondjuk egyet támadsz egy másodpercben mert lassú a fegyvered. Ez esetben a DPS-ed 30k
Ha 50% a crit chance és 100% a crit dam, akkor minden második ütés dupla sebzés. Két másodperccel számolva, csak hogy kerek legyen: (10-20-10-20-10-20)/2 = 45k DPSHa 45K neked veszett jó critekkel a DPS-ed és egy mésik játékosnak a crit 0, akkor ő is 45k-t sebez, csak mondjuk darts esetén így: 15-15-15k
Érthető? Vagy valami nem kerek és én értem félre?
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39455 üzenetére
en ertem, de akkor a 47k dps-hez a 42-42-42 szamok legbolkapottak, azt ertsd meg.
47k dps = egy masodperc alatt ha osszeadod a sebzeseket, ennyi lesz. akar crittel, akar anelkul. Ha crittel van ennyid, akkor az azt jelenti, hogy az alapsebzesed az enyemhez kepest borzasztoan alacsony. Masnak az alapsebzese jobb, viszont nem critel, de neki is 47k dpse van. a 47k dps nem az alap loves dpse, nem ezt kell tovabb novelni critekkl, ez mar a letezo osszesminden osszeadva, es atlagolva.
-
Gorneck
legenda
válasz
maross #39450 üzenetére
Pedig annyi.
Ez szerepel az adatlapomon is...nem 120k.
De most már érdekelne, hogy miért felezitek be a sebzést? Baba 35k-45k-40k-50k vs WD 15k-25k-70k-70k?! (boccs, hogy nem a te példádat hoztam fel) DPS uaz, mind2 karinál (skill most lényegtelen).
Ezt nem értem...chc esély egy kritikus sebzésre, nem felezés harmadolás...mert ez alapján, ha nem lenne mellette +chd-m akkor és nem critelnék, akkor tényleg csak cirógatnám az ellent.
Miért csökkenti be mindeki? Nem értem...
-
mikromanus
veterán
válasz
McCsaplak #39451 üzenetére
Ha jól vettem ki, akkor a charge képesség a life leach rúnával (8%) aktív marad ha belechargeolsz egy játék közbeni animációba. Működni fog minden más képességen, mint például a WW. Mondjuk azt nem tudom, hogy alap támadáson is megmarad-e. Mellesleg a felvillanó számok alapján szerintem nem is érvényesül rá az infernos 80% nerf sem, hanem fix 8%.
-
grex4
aktív tag
Valakinek nincs kedve inf act3 végében segíteni? Haladgatok de egy rémálom egyedűl. Tán egy barbár lenne a legjobb az 50% res sikításával... de bárki jöhet. Monk vok köcce
Grex#2802 a tagem asszem. -
Ren Hoek
veterán
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
A Barbáros bug-videót kielemezné valaki, hogy mi hogy merre hány méter?
Mi van a cinematic-okkal? Pontosan melyik skillekkel lehet előhozni a bugot?
(Melóhelyen hang nélkül tudom csak nézni, nemértem mi a csízió) -
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39448 üzenetére
Te sem válaszoltál a kérdésemre. Szted a fenti példából melyik 47k-t érdemes használni? 42-42-42 vagy 42-200-100.
a masodik nem 47k. a masodik pelda 120k+. (<- de ebbe bele fogsz kotni, akkor mondhatom azt is, hogy az elso pelda nem 47k, hanem 13k). Ertem en hogy a dire bated alapban 40-50kk, crittel meg 80-300k, de akkor nekem ugyanilyen dps mellett alapbol 120-150k lenne, es akkor ugyanott vagyunk, csak en crit nelkul.
-
dobolan
senior tag
válasz
Gorneck #39448 üzenetére
"Te sem válaszoltál a kérdésemre. Szted a fenti példából melyik 47k-t érdemes használni? 42-42-42 vagy 42-200-100. Ezek állandóak. Nem ki vannak ragadva és évente 1 esik be..."
Itt a második esetben kizárt dolog, hogy a kiírt DPS a karakterlapokon megegyezzen az első esettel, tehát nyilván való, hogy a második a jobb, de ez nem is vitás.
Szerk.: Jah bocs, azért itt érdemes azt is megnézni, hogyan állsz a cd-kel, mert nem mindegy, hogy valamit el tudsz lőni 5-8 mp-enként és kritel egy nagyot, vagy mp-enként lősz vele kétszer
-
Gorneck
legenda
válasz
dobolan #39444 üzenetére
Ehh...
+20% dmg passzív, de az mióta elérhető használva van. Egyéb nincs.
Te sem válaszoltál a kérdésemre. Szted a fenti példából melyik 47k-t érdemes használni? 42-42-42 vagy 42-200-100.
Ezek állandóak. Nem ki vannak ragadva és évente 1 esik be. A direbats kb minden második critel 80-300k alapba 45-50k közt szokott. Őt a legkönnyebb példának felhozni...darts 3 lő ki egyszerre. Szóval ha minden második critel és jó értékben az kb olyan, mintha bevittem volna még egy rahedli csapást...
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #39443 üzenetére
Most akkor "He?". A DPS az aDPS. HA neked van 45k DPS-es 50% crit chance és 350% crit damra, akkro átlagosan egy másodpercben 45k DPS-t viszel be. Ha (merőben elméletben mert ilyen alacsony nem lehet) a másik játékosnak van 0-0% crit ch és dam és 45K a DPS-je, akkor ő is 45K-t sebez átlagosan egy másodpercben. A különbség annyi, hogy ő mondjuk így sebez: 35k-45k-40k-50k-55k... az első meg 15k - 25k - 70k - 70k... Ha critelsz akkor nagyot zúzol, ha nem, akkor sokkal inkább csak simogatod az ellent mint bántanád. Összesítve mindkettő átlag 45k egy másodpercre vetítve. Hacsak nincs olyan képességed ami crit esetén kaszt vagy képességspecifikusan növeli a sebzésed (pl damot, stat pontot, crit chc,vag ycrit damot emel).
vagy csak alapból két dologról beszéltek?
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39439 üzenetére
"Szóval 3db direbats 47k dps mellett crit nélkül 42-42-42 helyett én 42-200-100 (ez általában meg szokott lenni) felállásban sebzek a mobokon."
ahogy radiator irta, a kiirt dps-ben benne van a crit.
ha nekem 47k dpsem van, es 0% critem, akkor 42-42-42 a sebzes
ha neked 47k dpsed van, es 100% crited, akkor neked 42-42-42 a sebzesed (es nagyon gagyi fegyvered). -
dobolan
senior tag
válasz
Gorneck #39440 üzenetére
Elolvastam, hacsak nincs a WD-nek olyan képessége, ami + extra damage-t ad valahogy, ha kritelsz (krit értékén felül valami x on krit akármire gondolok, mert az nincs feltüntetve a DPSbe), akkor nem igazán értelek én se. Nem kiragadni kell néhány értéket, mert az csak akkor helytálló, ha teszem azt 1-hiteled az eliteket, mert akkor tényleg számít. Ha meg percekig ütöd őket, akkor a kritekkel ugyanannyit fogsz beleütni nagyjából x idő alatt, mint a másik kritek nélkül azonos DPS mellett.
(#39442) F-ECT$ Én olcsón szoktam venni a fegyókat, mert azt kvázi sűrűn nézem. 2,5 milliónál nem költöttem még többet rájuk, és a régit ált 4-5 misiért adom el, ami ugye rosszabb, mint amire cserélem.
-
Gorneck
legenda
válasz
radi8tor #39441 üzenetére
Igen, de most arról van szó, hogy nem mind1 mennyi a chc+chd azonos dps mellett. Ezt sztem eléggé egyértelműen írtam le...
Senki nem beszél legalábbis én nem, arról, hogy a ha csapok magamra vmi chc cuccot az ad a dps-hez az inv részhez. Ez ok.
De azt nekem nem mondja már senki, hogy minden második sebzésem critel és 50k helyett 300k-t sebez, az nem ér semmi, mert befonom azt a rövidke hajam...mindez azonos dps mellett.Nem értem miért van idekeverve a dps, mikor én nem beszéltem róla, mivel az állandó a példámba. Ahogy a fegyót se értem...mert szintén nem lényeg.
De a kérdésem és a példám adott, melyik 47k dps a jobb, ki mit használna. Az egyikben benne van a chc/chd buff a másikban nincs csak az alap...ami talán 5/50.
-
F-ECT$
titán
válasz
dobolan #39438 üzenetére
Meg még int is, no meg egy kis vit és ap töltés
Pont tegnap vettem egy fegyvert int + socket + 850 körüli dps 1.5m-t... Mondjuk lehet el is tudnám adni rögtön, mert 1d11h-nál vettem és a környéken csak 4-6m körüli fegyverek voltak.
Neked mid van, és mennyibe került / kerülne most kb?
-
Gorneck
legenda
válasz
maross #39432 üzenetére
Akkor meg is van miért nem értjük egymást. A dps állandó. Nem hozzá kell, hanem mellette mennyi van MOST. Vagyis haverod dps mennyi chc és chd mellett annyi?
A másik meg amit sztem félreértettél:
"Te ugy sebzel hogy 20k-80k-20k, en meg ugy hogy 40k-40k-40k." Az esély és nem feleződik semmi, vagyis 50% esélyed van egy crit hit-re. Vagyis én 40k-80k-40k-t sebzek míg te 40k-40k-40k-et, de sw+sh kombó után inkább az uccsó is 80k, de sok esetben mind3 80k-80k-80k, ha sok mob van egyhelyen (sh ugye mobonként emeli az intem, szal minél több a mob annál több int buffom lesz).Lássuk nálam darts/direbats:
47k (semmi crit): 25-30k össz. / 35-50k
47k (37/290 % buffal vagyis ütök egy critet, ami 37% mellett igen gyakori): 50k-1xxk össz. / 80-300k közt. Darts esetén 1 sorozatból van mikor 2 is critel a 3ból, direbats esetén kb minden második.
Ha a haverod nem critel mert nincs neki csak az alap, akkor az baj, mert messze nem olyan hatékony.
Szóval 3db direbats 47k dps mellett crit nélkül 42-42-42 helyett én 42-200-100 (ez általában meg szokott lenni) felállásban sebzek a mobokon. Szóval sztem nem mind1 milyen számok ugrálnak a képernyőn. Mert nem mind1, hogy 42+42+42 vagy 42+200+100 dmg-t tolok az ellen arcába.Szóval szted melyik 47k dps a jobb? Te melyiket használnád a helyemben? Amiben semmi chc+chd buff sincs vagy amiben van.
(#39436) F-ECT$: Én 2-ért vettem ami most van, azzal a különbséggel, hogy leszarom az allres-t...nem amit fekszem. Persze én nem játszok egyedül, csak act1-ben...
-
maross
nagyúr
válasz
Gorneck #39426 üzenetére
Nem ertem. Ha van 40k dps-em 0 crittel, akkor egy perc alatt 2400k-t sebzek. Ha neked van 40k dps-ed 50% crittel, akkor te is 2400k damaget osztasz ki egy perc alatt. Most akkor miert jobb neked? Te ugy sebzel hogy 20k-80k-20k, en meg ugy hogy 40k-40k-40k. Ha en a 40k dpsem melle beszereznek 30% chc-t meg 250% chd-t, akkor nem 40k dpsem lenne, hanem vagy 70k, de akkor azt is irna, nem 40-et... ha 40, akkor 40, teljesen mindegy hogyan ered el, es milyen szamok pattognak a kepernyon.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$ #39423 üzenetére
Sztem az egész keveredik mind3an másra gondolunk...mert engem nem a skill/dps érdekel, hanem adott dps mellett mennyi a chc/dmg %-ban. A skill lényegtelen, azt csak példaként hoztam fel, hogy nálam mit okoz 1-1 skillnél ~37/290% crit buff.
Ha náluk tiszta 40k van, akkor az sehol sincs egy 30-35k crites sebzéshez képest. Uazokkal a skillekkel.
Nem emléxem már a karidra, de mondjuk 30+ % chc és 250+ % chd igen csak megdobná a te karid sebzését is...nem a dps-re gondolok, hanem a végtermékre ami sárga szám formájában jelenik meg.De tényleg nem fontos az sokkal fontosabb marossék esetében, hogy 1-1 elkallódó elit ne csapja szét a dps karit. Amit két skillel lehet kezelni. Azt csak pluszként írtam, hogy érdemes chc chd minél magasabb szintre vinni. Igen erősen meghálálja...aszhem a számok magukért is beszélnek amit példaként felhoztam.
-
Neró
őstag
Vót má?
Legendary Dollar
-
F-ECT$
titán
Újabb móka, most barbároknak...
-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$ #39404 üzenetére
Nem értek vele egyet vagy tényleg nem értem amit írsz...mert kb az jön le, hogy 40k (alap critek) = 40k (van mellette 37/290%).
Engem a 40k meletti %ok érdekelnek chc/dmg. Mert, ha nincs mellette sok, akkor az nokedeli.
(#39418) F-ECT$: Ez kb az összes ranged karinál így lehet...többi passzolom...de sztem azoknál is kell...
-
Sirandrish
legenda
DH-nál a Vault mennyire használható infernon?
Vagy a Smoke jobb? -
Thrawn
félisten
válasz
F-ECT$ #39418 üzenetére
Ha dobálós ellenfélből sok van egyszerre, akkor képtelenség kerülgetni hosszútávon a feléd repülő dárdákat/bombákat/stb, előbb utóbb eltalálnak. Minimum vadászpilótának kell lenni hozzá, hogy simán menjen
Sirandrish: Én smoke-ot használok a Natalya's szett miatt (+Tactical Advantage passzív a +60%-os movement speed miatt)
-
F-ECT$
titán
válasz
MrCsiT #39412 üzenetére
Arra gondolok, hogy azok a dh-k, akikkel játszottam kevesebb hp/armor/all res ellenére általában kevesebbet haltak mint én. (Ez persze még azt is jelenthetné, hogy én vagyok béna
) Mivel 1-2 ütésből leütnék őket, ezért a mozgással és a skillek használatával kell elkerülniük a sebződéseket. Hogy ez mennyire könnyű / nehéz, azt nem tudom, de az biztos, hogy folyamatos koncentrációt igényel.
-
mikromanus
veterán
válasz
nagy.laurent #39392 üzenetére
Szerintem valami technikaibb jellegű fórumon többet tudnának ebben segíteni. Valami monitorozóprogi kellhet, aztán sasolni a proci-videokari-vinyó hőmérsékletet. Ja, tényleg, ki is hagytam. Lehet "csak" a vinyő hűtése elégtelen és túlmelegszik, bár az nem hiszem, hogy épp a nagyobb harcoknál lenne probléma. Bár ha valami huncut módon a videokari a termelődő hőt a vinyó irányába terelgeti, akkor minden lehet
Vinyóra azt hiszem EVerest volt a gépemen. Videokarira nVidiára nincs tippem. Radeon oldalon ott a CCC. Ha már befagy minden akkor nem nagyon kapsz már infót. -
Gorneck
legenda
Egyébként WDnél is van egy valag skill ami nem müxik vagy nem úgy müxik...illetve semmi értelme.
- pet - 40-45ös szinttől használhatatlanok illetve van jobb. Nem csak az a fő bűnük, hogy összecsukják őket, hanem a képességeig is harmatosak...ezt nem is értem, hogy akarják buffolni, de már előre nevetek a dolgon.
- lassítás, bizonyos elitek úgy mennek át rajta, mintha nem is lenne.
- hex nem hat 1-2 mobra.
- béka, tűzgolyó, sav, sáska - infernóra elkopnak - hacsak nem tankod van
- rengeteg mana minden, nagyon rosszul megoldott visszanyerési lehetőségek
- nagyon magas cd 1-2 skillnél...
- azok a sikkel meg röhejesek amik sok manába kerülnek és sok sec alatt adják le a sebzésük. Egyedül mész még elmennek, mert kb mindenkit körbesebeznek vagy fogócskázol...de csapatban a sok hp miatt szart se érnek, hacsak nincs melletted még egy doki. -
MrCsiT
addikt
válasz
F-ECT$ #39383 üzenetére
"A DH pure glass cannon, viszont ha skilles vagy, akkor nem tudnak eltalálni" - az aláhúzott részt DH-ra érted ? Ha igen, akkor bővebben írd le légyszi, mit jelent az, hogy skillesnek lenni ?
WD-vel kezdtem, mert, mint sokan mások, elhittem, hogy valahol egy kis nekró vér tér vissza vele. Nem. Láttam, hogy az állatkák gyengék, a saját varázslatai gyengék magatalálós cuccban ( talán még AH-sban is) , így elkezdtem egy DH-t (barbit nem akartam.).
DH-val én figyelmetlenség miatt halok meg legtöbbször.
Inf Act1 -nél elite-okat ha van tér , és nem teleportos meg űber-fast, akkor elviszem sétálni ha kell, ha meg gyengébb, akkor egy képernyőnyi területen körbejárva is lerobbantom , miközben a lassító trap miatt 80% -al ( mínusz inf. nerf) lassulnak mögöttem, így nem tud megütni sem.
Act1 egyébként solo -ban gond nélkül megy.
Act2-t mostanában tudom tolni, hogy az elején elhanyagolt resist-emet felvittem 400 körülire.
Mivel kb. mindenemen van 80-100 dex, így ez fölé , ahogy látom, vagy iszonyat drágán tudnám vinni a res-t, vagy a sebzés rovására. Kétkezes íjjal, sharpshooter passzívval 70k körüli a sebzésem , ezt is növelném, csak nem tudom, hogy kellene (fegyverből egy 1200-as van jelenleg nálam.)Wiz -nél a kék formula a power, de egyébként valóban halékonyabb..
-
dobolan
senior tag
Teleporttal még az is gond amúgy, hogy az AI pontosan tudja a teleportálás pillanatában hova érkezel, és azonnal korrigálja a támadást, mindegy, hogy az épp milyen állapotban van.
Ezt a legegyszerűbb kipróbálni act2 Arcanus bejáratánál a nagy batár kalapácsosnál. Lendíti a kalapácsot, már majdnem becsapódik, benyomom a teleportot mögé, és mi történik? Paff pont oda csapott, ahova teleportáltam.
Pedig eskü, hogy maxra van nálam húzva a játék fizikája. Trükkös.
Nem ritka az olyan szitu emiatt, amikor jailbe, desecratorba vagy mortarba teleportálsz bele, mert már akkor arra a pontra teszi a támadást, mikor te még szinte meg sem érkeztél.
Azért ezt nem így kellett volna leprogramozni, főleg, hogy olyan magas a cd-je, hogy amúgy is eléggé használhatatlan alapból. -
Lézerparaszt
őstag
Megpróbáltam az unalmamat elűzni úgy, hogy public game-ben akartam farmolni. Hát ti ne tegyétek. Ott az a farmolás hogy mindenki egyenesen megy a questhez, és az úton hátha a fehér szörnyekből kiesik valami.
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #39398 üzenetére
maross csak azt emelte ki, hogy a karakterlapon kiírt dps-ben már benne van a chc és a chd értéke is. Hosszú távon mindegy, hogy 0% chc-val sebez egy adott spelled mondjuk 100k-t másodpercenként, vagy ugyanez a spell más cuccokkal normál esetben sebez 60k-t, de 40% eséllyel sebez 160k-t critelve. A dps-ed mindkét esetben 100k lesz, de rövid távon a random miatt elég nagy lehet az eltérés.
-
oxox
addikt
válasz
Vortex7777 #39400 üzenetére
hmm...akkor passz-piros....sorry....
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest