Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Dell asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
-
abéla
senior tag
válasz
F-ECT$ #49919 üzenetére
Köszönöm a kimerítő és hasznos választ. A leírtak alapján akkor dps up lesz (egyrészt újból jó lenne csapatosan csapatni, másrészt frusztrál már ez az állandó rohangálás, ami bár nyilván ezután is része lesz szegény nerfelt sorsú wizemnek, de talán kisebb mértékben
). Remélem találok vlmi durvulat fegyvert és lecsapom mind, hehejj
.
Mondjuk a allres/armort is próbálom fentartani, ne ilyen egyérintős legyek.
Szval weap upgrd
Mégegyszer kösz.
Neked is Cyberbeni -
DjDanee87
addikt
válasz
F-ECT$ #49908 üzenetére
All res nélkül? Kb level 30ig normal nehézségi fokozat van. Ott nincs is szükség all resre és nincs is az itemeken. De még nightmaren sem. Kis szintű itemek közt is vannak sokat érők, ott is ugyan azon elv alapján: ha max közeli értékeket kapsz.
Csak sokkal kisebb rá a kereslet, így nem egyszerű eladni ezeket. De mindig ki lehet fogni 1-2 gazdag embert aki meg sem érzi ha elkölt 1 milliót a több milliárdjából a kis karakterére hogy faceroll legyen vele normal.
Pl ha megnézed most is megvannak kis szinten a drága cuccok: ez pl 500k
Csak ugyanolyan ritka, mint infernon és ugye itt külön be kell tanulnod mi az ami sokat ér (max stat+experience általában)Havernak a cipője is többet ért volna mint 1M, de többről indította sokáig és nem kelt el és vitte egyre lejjebb az árat. Most pl olyat kapni 1M-ért hogy 50int 60vit 11movement speed. Az övén volt 70int 60vit.
-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$ #49902 üzenetére
Mert esetek többségében pont ahogy írod sz.rt se érnek, míg másnak, akinek ennyi mázlija sincs annak meg kánaán.
103 haladós WD gearem 500k-t se nagyon ért a peccs után. Az a 10-100k gold nekem pl nem ér meg annyit, hogy foglalja a helyet és várjam hátha eltom adni...
Szal ha tudok, akkor segítek másnak.
-
DjDanee87
addikt
-
Agro
senior tag
válasz
F-ECT$ #49902 üzenetére
Nekem ezek konkrétan azért maradtak a stashben, mert sokszor lusta vagyok belőni magamnak 1-2 cucc árát és lusta vagyok ah-zni is. Ezért sokszor felgyűlik 20-30 rare cucc is a stashben mire ráveszem magam a piacolásra. Amikor meg eladok mindig a legalacsonyabb értékü cuccoktól próbálok elösszőr megválni, így sokszor ott maradnak az értékesebb (számomra értékes, mert hordtam
) dolgaim
-
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$ #49856 üzenetére
Igen, hallottam róluk és kíváncsi is leszek...már csak azt kellene megoldaniuk hogy lehessen a mobokat normálisan tauntolni hogy a gyenge kis DPS herok-tól messze lehessen őket tartani
Jazz Őszintén nem értem mire érted amit értesz
mephi666 A semminél mindenképp több akármennyit is sikerül kiszedned belőle..
1.0.3ban még törekedtem arra hogy a Barbim király legyen, kőkemény és hasonlók..aztán jött a patch...csukott szemmel és fél kézzel lesolozok jelenleg bármit és mondom OK:.akkor irány az RMAHkornel76 Mindenki sorra kerül...csak ezt tudom mondani..
Nagyon nagy értéket még nekem sem sikerült szereznem..azért voltak itt már néhányan 150+euros eladásokkal..nekem 30euro volt eddig a max...bár szerencsére többször is.
Perpill még én is az igazán jó dropra várok...egyszer csak meg jön -
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #49670 üzenetére
Az archon egyszeri 1600% robbanós rúnával azért viccesen hangzik. Ha rámásznak a nyakadra akkor egész hasznos lehet. Ja. Akad pár tank stílust támogató skill. Csak azt nem tudom mennyire életképes a wizard tank. Gondolom jellegét tekintve picit eltér a barbár tankoktól... No, majd ha barbárral meglesz a lvl 100 akkor jöhet. Esetleg picit hamarabb is
-
Edge
veterán
válasz
F-ECT$ #49666 üzenetére
Én most így 97k dps-el mentem act1 köröket hihetetlen milyen durván leolvadnak az ellenfelek kb mintha normal fokozaton lennék.
Act3-ba más skillekkel megyek(az említett energy twistr/stom chaser) és 89k dps-el ott viszont jó ha hamar resetelődik az archon főleg partiban. -
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #49655 üzenetére
Pár apróság a melee vs ranged karik szempontjából:
Wizard: távolsági karakter jellemzően. A támadásaihoz nem kell érintkeznie és közel mennie az ellenfélhez. Lehet vannak olyan skilljei amik kétélűek, de van sok védő skillje ami nem ad negatívumot.
Barbár vs wizard viszonylatban lehet erősebb buffokat ad a barbár viszont jellemzően a barbár olyan hogy gyakrabban be is kap ütéseket. EMellé jön az, hogy ha támadó skilleket nyomsz passzívban, akkor az jelentősen csökkenti a támadásokkal szembeni ellenállásodat (nem védő passzzív skillt használsz). Wizardnak közvetlenül jelzik a negatív hatást, barbárnak a pozitív hatás hiánya a negatívum.A melee és a ranged karakterek más játékstílust igényelnek. Nincs ezzel semmi gond.
Barbárban nekem az tetszik, hogy a képességei jól kapcsolódnak egymáshoz és jó kombókat ki lehet hozni (+ több életképes lehetőséged van).
A wizard számomra kicsit kaotikusabb volt. Nem láttam benne azt a rugalmasságot és skillek egymásra épülését mint ami barbárnál megvolt. Persze a patch lehet picit árnyalta ezt a helyzetet, de megváltani tuti nem váltotta meg a világot. -
SLYM
veterán
válasz
F-ECT$ #49651 üzenetére
ha már nem megy simán, akkor azért költök még rá, de eddig nagyon állat, öcsém monkja és az én barbárom se volt ilyen jó és ennyi pénzből. mondjuk öcsém mostani demon hunterje is most lett 60-as, ő sem költött rá kb semmit, de már 100.000 felett van a DPS-e, persze SS-el, de azért elég durca ő is. csak meg ne üssék
-
vhunor
őstag
válasz
F-ECT$ #49634 üzenetére
Hétvégén lett 60 a wizzem, kb. 20 óra volt. Most inferno act 2-3-ban az az érzésem, hogy ez a class valahogy nem kerek.
Nekem is egyből az tűnt fel a barbár után, hogy a jó buffokhoz negatív hatás is társul, a barbárnál nem.
A mozgékonyság (hiánya) a legnagyobb csalódás. A teleport, amellett hogy magas a CD-je, messze gyengébb rúnákkal jön, mint akár a Leap, a Charge, a Sprint.
Archon? A WotB mellett max. egy félmosolyra futja rá.
A signature spellek vicc a Frenzy, Bash, Cleave-hez képest.
Nem tetszik, és bánom, hogy nem dokit csináltam másodiknak.
-
Dadan01
senior tag
válasz
F-ECT$ #49567 üzenetére
Kérdés, hogy minek veszel fel akármilyen armort v fegyvert 59-60ast? Még 61est sem akkora hiba a földön hagyni. Nem éri meg az időt hogy felvedd, azonosítsd, eladd v bezúzd, plusz az extra teleportok a városba ezek matt. Meg kell tanulni, hogy mik a magas szintű itemek, pl én már alig alig veszek fel a földről bármit is, egy majdnem komplett act3 pucolás egy hátizsákot tölt meg. Így hatékonyabb lesz a farmolás, kevesebb üres idő, rövidebb idejű runok, kevesebb szarakodás a 10ks cuccokkal az ahban: több run ugyanannyi idő alatt.
-
BaLee
addikt
válasz
F-ECT$ #49567 üzenetére
Melyik az a gomb amivel ha ránézel a földön fekvő dropokra kiírja, hogy mi is az?
(#49559) Gorneck23: pedig akkor a 24es Paragon az 72% plusz az 5ös NV az még 75% az úgy már 150 körüli, ott már hasonlóan kell hullania a sárgáknak mert nekem sincs több. Bár azt még mindig marhára észrevenni, hogy még nem maxos a Valor, akkor sokszor csak kéket dobnak az elite packok meg a goblinok is.
-
mar_tin
tag
válasz
F-ECT$ #49538 üzenetére
Nekem nem volt még 130 CHD -se a fegyvren, csak 70 amikor befejeztem az A3 -at (összesen volt kb. 140 CHD, 47 CHC).
Összességébe buffolva volt 40-42k DPS -em, 800-900 all res, 30k HP. (Igen benn maradt a piros kő a sapkában elfelejtettem visszatenni a HP adót.). Persze a Blizardos, Hydrás kite buildal csak meg lehetett csinálni, effektív farmra nem elegendő.
Így már megy, de az belekerült kb. 80-90 misibe. -
ravensky13
tag
válasz
F-ECT$ #49469 üzenetére
Köszi a tippeket! Igen egyedül megyek. Valamiért jobban szeretnék így végigjutni a game-en
Akkor megpróbálok összeszedni legalább 30% chc-t meg gondolom a fegyó is jó lenne ha socketes lenne, beledúrni 1 CHD-s gemet és jóccakát, melleseleg akkor még a critical mass passive is értelmét nyerné. 40k HP elég lenne? 800resi(buffal)? az mennyi reduced dmg?
Meg látom h több linkelt profilon is, hogy 2k alatt van azt int, nekem meg van egy kis "felesleg" ezek szerint...nyugodtan eldobhatok 2-300intet más statért cserébe?
Mellesleg ezt már több helyen megnéztem, de egyértemű választ nem kaptam: Mindegy h milyen fegyvert veszek? Olyan értelemben h axe/dagger/mace/Xbow stb...az egyértelmű hogy az 1H+source a nyerő most. Vagy konkrétan megvan h milyen spelleknél van jelentősége? Elvileg mindegy h ritkábban nagyot ütök vagy sűrűbben kicsit mert nincs LOH a fegyómon. -
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$ #48777 üzenetére
Én mikor túlvoltam 3-4 halálon, hol a plazma hol a jég és jjóóóó hogy mondod a villámos vacak miatt nahh ott volt az a pont, hogy ha lehet wizzel nem megyek, vagy ha van, akkor inkább nem játszok...mert ugye nem elég, hogy sokat kell mozognom, de akkor még kerülgessem a csapattárs áldását (mert nem látok semmit, vagy mert kitakar 1 sávot, vagy mert nemtom, hogy mi is jön felém), az picit sok volt...
WD is képes beborítani mindent, de a wiz ezt messze übereli...(#48782) FehérHolló: Semmit se használok, tökre alap telepítésem van, no piszka...gyönyörű képpel...de onnét, hogy bizonyos szitukban a pofámba vágja a felhőjét a wiznek az felbaszott már párszor agyilag...de szerencsére van megoldás...nem játszom wizzel ha tehetem.
-
prokxy
veterán
válasz
F-ECT$ #48697 üzenetére
Igen, ezt észrevettem...éberen kell játszani, velem is előfordult, h elbambultam picit és már meg is volt a baj. A folyamatos mozgást próbálom tartani, azonban egy szűk folyosó eléggé be vagyok korlátozva.
Crit ch az 21,5%, dam pedig 182%. Ez elég? Vagy mit javítsak még rajta? Melyik gear cucc a gyenge?
Gép az nem kérdés (adatlap), net az meg a legjobb, amit lehet nálunk, 15/1-es téhóm. :S
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
F-ECT$ #48120 üzenetére
Nem teljesen, én pl múltkor többért adtam el a nadrágomat, mint amennyiért vettem (80str/160vit/68@res, és 1M-ért hamar elvitték, én meg anno 250k-ért vettem)
De egyébként ott érdemes farmolni, ahol eyes closed is simán ölsz instant mindent. (Legalábbis xp szempontjából, de MF szempontjából is hasonló a dolog)
Ja és CM wizardoknak mondom: elvileg utolsó rúnával még mindig ugyanolyan jól működik az energy twisterre a proc rate, mint eddig.
-
Cyberbeni
addikt
-
Ren Hoek
veterán
válasz
F-ECT$ #45413 üzenetére
Megpróbáltam euróba áttenni, de ez közel lehetetlen kb számomra. Jó áron legalább is.
...meg mindössze 6 milláról van szó. A többi egy 20M-es cuccban van, amit még nem árulok. Szerintem lesz itt infláció ez tuti. Ugyanis eljut az arany ára előbb utóbb oda, hogy megérje venni pár millát bárkinek, az meg inflációval jár. Biztos vagyok benne, hogy nagyon hamar 0.25 euró lesz 1M arany. Feketén már most is 0.5-0.6 körül megy. A botoknak pedig sok milliárd goldja lehet még kb, amit nem tudtak eladni...Pillanatok alatt teleokádják a piacot. Mert RMAH-t az egész dia közösség nézi, és biztonságos. Nem úgy mint a bonyodalmas ebay. -
DjDanee87
addikt
válasz
F-ECT$ #45303 üzenetére
Szerintem patch után menni fog. Nekem most ilyen a fullos tank cuccom armor passzívokkal, enchantressel, warcry buffal. Ezzel csak akkor halok meg, ha elbambulok. Fegyverem egy lassú 1.2-es spear = nagy a weapon damage-e, így a WoTB Insanity rúnával (+100% dmg) eltolt earthquake elég pusztító hatású. Act2ben bőven elég az elitek ellen, act3ban már sajna maradni szokott a WoTB lejárta után 0,5-1,5M HPjuk amit le kell revengeljek szép lassan. De sima ügy.
Patch után szerintem menni fog act3 a te gearedben is, de majd meglátod.
maross: én is arra számítok, hogy nem is feltétlen a botozók, hanem a mezei userek annyira pénzt aakrnak majd csinálni (még ha hihetetlenül keveset is) hogy bevágják majd minimál áron kb. És akkor tényleg hatalmasat veszít az értékéből a gold majd - sajnos.
szerk: Tegnap eset esett: 20% MF pajzs, str, vit, allres
Miért nem az MF változtatások előtt esett ez mondjuk 2 hónapja?
Oh, és tudom, hogy túláraztam. -
Cyberbeni
addikt
válasz
F-ECT$ #45222 üzenetére
Redirect 30% of incoming melee and ranged damage for 4 seconds after Overpower is activated.
és elvileg 33.3%-ot gyógyít loh-ből minden visszavert sebzésre (dot skillek sokszor keveset sebeznek) -
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #44843 üzenetére
Benne vana "kalóz patch notesban"
Item Tooltips -
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #44672 üzenetére
kétkezes sujtó. 1356 dps, 190 int.
Sok. 6500 DPS-ig kb elmegy költséghatéákonyan, de ez már mindenből az "épeszű áron elérhető legjobb" kategória.
ű
Itt van alul -
Drizzt
nagyúr
válasz
F-ECT$ #42794 üzenetére
Én se tudom, de manapság már felrakok bármi értékesnek tűnőt a statjaira rákeresve, s a legelacsonyabb talált cucc árának feléért, akkor se viszi el senki. Valószínűleg már csak nagyon kevesen játszanak eu-ban a játékkal a korábbiakhoz képest. Más magyarázatot nem találok. Fegyvert szinte egyáltalán nem találok értelmeset monknak, vagy csak 100M felett, de az se lenne nagy előrelépés.
-
-conrad-
addikt
válasz
F-ECT$ #42794 üzenetére
Sztem sehol. Aki akarta megvette magának már rég a geart, nincs kereslet a kínálat meg bővül minden egyes loottal/craftolt itemmel. Az, aki szánt rá pénzt az úgy gondolom, hogy már elköltötte azt amit erre akart fordítani. (nyilván ha kiad 150-200€-t egy fegyverre akkor nem csak egy casual hanem egy 10 éve diablo-fan egyén lehet, az meg nem most vette meg, a játékot, hanem megjelenéskor, ergo már régen megvette ami kell)
-
Mumee
őstag
válasz
F-ECT$ #42729 üzenetére
Nekem a mostani HC!!! barbárom 58 és van benne 27 óra. AH-zás és miegymás is beleszámítódik a play time-ba, tehát sima 60-hoz 20 óra biztosan nem kell. Pláne, hogy full tank HC barbár gyök2 DPS-el.
Sirandrish: Jó kivételesen leírom a tiszta száraz tényeket, lévén nekem már úgysem kenyerem a diablo. Mint fentebb leírtam 20 óra alatt olyan picsakönnyen húzok fel neked egy karit 60-ra hogy füstöl. Azt nem állíthatód, hogy HC-val ugyanolyan gyorsan húzod a karit.
Gold. Mikor kezdted a gamet? Értesz az AH-záshoz, tőzsdézéshez vagy bármi hasonló alapokon nyugvó pénzforgatáshoz?
Nekem speciel az első hónapban több, mint 2 milliárd!! aranyam volt. Nem járt nálam összesen meg hasonlók. Ott van a könyvelésem, annyit adtam el az első hónapban, hogy ez mennyi pénz abba ne menjünk bele. (Mielőtt belekötnél soha semmilyen játáékban nem botoztam, nem csaltam itt sem). AH-zás erről szól a nagy pénz/gold minden MMO-ban.
Második hónapban valamivel több gold jött be olyan 3,5 milliárd. 3. hónaptól nem igazán játszom, így az elhanyagolható.
Én például ilyenekből élek, lehetséges hogy más is? Persze. Mennyit töltök naponta gép előtt? 16+ órát. Ha ezt mind diablora szánom, akkor simán lehet sok-sok killem bármim, lévén van 2 gép van 2 account is tudok egyszerre AH-zni és farmolni is. Csak szerintem egy zsák szar a játék és már első héten meguntam/megöltem diablot, így nem farmoltam csak AH-ztam. Nem mondom, hogy esetleg nem botol az illető, az furcsa hogy act2--n áll, de ezzel védekezni, hogy drága a gearje, meg sok az elit killje...
Geart lehet venni euro-ból, elit kill-t meg kapod normal fokozaton is az összesért, mintha infernon ölted volna őket. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #42613 üzenetére
A1 kb másfél óra volt, A2 is kettő alatt. szerintem eléggé gyorsan ment.
általában volt legalább két DH a csapatban, én meg night végén (49 voltam nem mehettem tovább) kb egyedül elvittem a hátamon a csapatot. értsd, Diablo élete milimétereket ment le amikor beütött a critem.
hell már picit lassabb volt, de volt tankunk, meg amennyi időt az ember veszt a mobokon (már ha veszt), az visszajön a desolate sands/oasis átfésülésen. hellen meg még mindig bőven elég damom volt, hogy tetűlassan, de egyedül is bármit lenyomjak, ha a többiek elkóboroltak/haltak. ha meg volt előttem egy tank akkor elég gyorsan ment minden.
publicban nem csak a megakadtak vannak, van pár ember, aki egyszerűen unja a szintezést, friendlistáján mindneki offline, így megy ki pubba.
Sirandrish: kite helyet egy helyben állni és damolni tényleg effektívebb. DHknak meg brutálisan magas DPSük tud lenni, szóval az ember nyerhet a dolgon. meg szerintem kevésbé unalmas.
8.5k dpssel nightmare vége egyedül kb faceroll.
-
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$ #42615 üzenetére
Sose toltam publiccal így nagy tapasztalatom nincs de ahol egyedül nem tudsz haladni, ott jól jön a segítség..hiába 2 esetleg bamba a 4ből...neked pont elég ahhoz hogy 10mobból csak 3 menjen rád..ergo többe ütést tudj bevinni + nem ölnek le.
AZ más kérdés hogy lassan halnak ha olyan a party de legalább nem halsz be egy elitnél 4-5 alkalommal -
-
Edge
veterán
válasz
F-ECT$ #42002 üzenetére
Áhh
soloban nem. Act3-on nem működik az tank nélkül hogy megállok 69k dps-el és tolom a dps-t, ha nincs tank eljutnak hozzám az elitek, akkor meg gáz van mivel menekülő skill nincs betéve, több DPS kell ehhez, úgy érzésre 80k dps kéne.
Force armort vissza is tettem, most ilyen a karim, ezzel act1 röhögve(iszonyat gyors a farm) act2 meg simán farmolható soloban:
Wizzy
act3-ra már másik build kell, familiar helyére teleport fracture, archon helyére meg venom hydra, cm helyére meg illusionist. Disintegrate viszont még mindig jól damol, persze arcane orb még jó helyette ez ízlés kérdése. -
dobolan
senior tag
válasz
F-ECT$ #41879 üzenetére
Jó az archon, de act3-ban kell hozzá 900+ alapres, meg 5000 körüli armor (ez mondjuk meg is van neki), és rengeteg dps. Engem 50k alap dps-sel, 800 körüli resikkel, amiket az archon ugye még megnövel x %al szanaszét vert szinte az összes elitcsopi, mert baromira lelassít, meg blokkolja a képességeidet. Szvsz 80-100k dpsnél már jó lehet oda.
Szerk.: "Másik alternatíva a "félreeső sarokban elhalálozás" és tovább a cél irányába! "
Jah hát ez így ok. Boss nem fog megfogni egyik sem, max Ghom, az összes többit verni fogod ezzel a builddal diablot is beleértve. -
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #41873 üzenetére
Kicsit lassúcska ha szivatós a kombó, de egy könnyűkezdőcuccos karitól csodát ne várjunk. Volt párszor, hogy sorozatos kitérések alatt kb kétszer végigkergettek az egész felderített mapon mire a hidra, follower és alaptámadásokkal kinyírtam őket.Az 5 NV azért összejött az Act2 és Act 3 questelgetés közben is. Az Archon módban azt hiszem valami sebzésnövelő rúnát használ.
Archonban szépen sebez, jól bírja az ütéseket, de persze idővel elfárad. Tömegek ellen nagyon jó(#41875) G^zC^mp€r
Épp miattuk cseréltem csukát. Kemény 100k gold volt, kevesebb az int, de több az élet. A teleportosok és fürgelábúak persze kellemetlenek, de a nagyobb szívás a vortex + teületsebző vagy csapdázó kombók. Volt olyan ami vortex és mire földetért már alá is pakolt egy-egy desecrator pocsolyát. Ha jailer is van, akkro jöhet a tmetkezési vállalkozó. mondjuk emiatt szedtem ki az orbot és raktam be a teleportot. Azzallehet iszkolni ha gond lenne. Jó messzire kell csak a hidrát pakolgatni és iszkolni míg lövi őket. Már ha kell egyáltalán futni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
F-ECT$ #41825 üzenetére
ó, dual wield barb igazi glasscannon
. inferno A1et egyébként még lazán le lehet úgy tolni vele, A2ben kezd alacsony lenni a survavibilityje. más kérdés, hogy 5k alatti deffel én a wcpapír búgócsigák táborát népesítettem.
más: hellre már kell pici vit, de egyébként str, str, str. és búgócsiga helyett ott még a "lecsapom oszt megyek" fury skillezés szerintem a gyorsabb. passzívnak ruthless, relentless, tough as nails (avagy crit és survivability), kell még fury (+stun for tha lulz), revenge (30%os rúnával), leap, WotB insanityvel illetve a területre ható dam crit esély növeléssel.
ha körbeállnak revenge pillanatok alatt lecsap mindent, dam pedig brutális lesz.
-
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #41794 üzenetére
Én még Act 4 Lvl 65 mobokra emlékszek a barbár összefoglaló leírásból (The art of War). Egyszerűbb százalékot írni még ha pontatlan is. AMúgy is ez csak az egyik fele a védelemnek. Az armor még belejön a kalkulációba. Barbárnál a 30% bónusz is. Valami ilyesmi volt:
össz sebzéscsökkentés% = (1-(1-védelem1)(1-védelem2)(1-védelem3))*100
Esetünkben:
védelem1: armor védelme
védelem2: resistekből származtatott védelem
védelem3: kaszt bónusz(fizikai és távolsági sebzéseknél van kaszt jellemző, armor, dodge, block a képletben)
-
mikromanus
veterán
válasz
F-ECT$ #41777 üzenetére
Majd estefele összedobom. Szigorú elszámolással dolgoztam. A magatalálós cuccokat is felbecsültem az alapján, hogy épp menyniért tudnék egy hasonlót szerezni. Ennél lehet olcsóbb is picit, mert az offhand most kb 300k-ért volt kint, de én jó egy hónapja 75k-ért hiénáztam. De a reális ár a mostani (amiért ugyanúgy nem megy el persze).
Followeren 5700 sebzés van. Az itemek sok-sok intet adnak, meg némi vitát ahol épp jutott rá. 11-33-75-10k volt a gyűrűk, amu, followe special. a fegyver egy kétkezes zúzóeszköz 1194 DPS-sel és 200 feletti inttel azt hiiszem. Az volt 200k gold.
A karakteren veszett sok int, némi vita és allres van. Azt hiszem 32k DPS, 37K life és 5500 armorja lehet (bekapcsolt képességekkel). Act 3 katapultoknál jártam amikor észrevettem, hogy van resist növelő rúna is. Azóta 70-75% resistekkel rohangál. Lassan öl, de gyorsan szalad
A többit majd este...(#41783) Sirandrish
Nem nagyon nézted át az elméleti maximumokat (amik persze egymás kárára is csökkenhetnek), ugyi? Nem kellenek ekkora igények. Ha így állsz neki, akkor "ez a játék csalódás" lesz
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek
- Philips 345B1C Ívelt Ultrawide Monitor!34"/3440x1440 /VA/100hz/AdaptiveSync/
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest