Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
polgi803
őstag
És had kérdezzem meg, fegyverbe mit érdemes rakni inkább? Critical vagy loh követ?Inferno előtt állok...
-
-
polgi803
őstag
válasz
mikromanus #38695 üzenetére
Nem játszottam hanggal...nem tudom miért...ezért nem tudtam...a várban egy NDK-s úszónőnek néz ki...
-
mikromanus
veterán
válasz
polgi803 #38692 üzenetére
Amit linkeltél oldalt ott jelzi is milyen típusok vannak. A Page-k a "legalacsonyabb" színtűek. A Tome-ok magasabbak. A tome of secrets az infernos minőség. Ott már nincs külön jeweler és kovács.
Mellesleg a kavicsos férfi. Azért volt rá pár árulkodó jel. Pl a hangja, vagy a szakállacskája
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
polgi803 #38689 üzenetére
Akkor vagy visszamész nightmare-re, és farmolsz, vagy veszel ah-ban 30db-ot(azt hiszem annyi kell a köv 3 szinthez). Utána kell tome of jc, majd azz utolsó szint(ek)hez tome of secret ami infernon hullik. Am ha kicsit használnád a sütnivalódat, akkor eszedbe jutott volna, hogy ah-ban mindent ehet venni.
-
polgi803
őstag
http://eu.battle.net/d3/en/item/page-of-training/
na itt van..."page of jewelcrafting"
Na ilyen kéne ,de nullám van és nem tudom tovább húzni...valami ötlet?
hell-en vagyok
Tome of jewelcrafting könyvem annyi van mint a szemét...akkor ezek szerint vissza kell mennem Night-ba gyüjteni hoyg tudjam tréningezni és majd ha már ez a könyv kell tovvább vihetem felfele...van egy olyan sanda gyanum,hogy frankón eldobáltam ezeket és nem foglalkoztam vele,....legalább iskolázok N.-on egyet...
-
Tomics
addikt
válasz
polgi803 #38687 üzenetére
milyen szinten játszol?
azok a papírok nem normálon, hanem majd nightmare-en fognak esni.
addig vagy megvárod és elvagy a max kövekkel amit tud csinálni, vagy felmész AH-ba és veszel (szvsz nem éri meg, simán elég normálra amit a csajszi tud).
aztán nem lesznek elegek a papírok, utána könyv kell, az majd hell-en esik.
gondolom a secretes könyv meg infernon -
polgi803
őstag
válasz
mikromanus #38686 üzenetére
A jeweler a nőci,aki a kövekkel bohóckodik, kiszedi a cuccokból,meg nagyobbakká varázsolja, ugye?Mert ha igen,akkor még 1x irom,hogy már nem tudom feljebb húzni,mert ahoz hogy tréningeljem kellenek valami papirok,amit nem tom,honnan kell beszerezni...
-
mikromanus
veterán
válasz
polgi803 #38682 üzenetére
jewelerelt kell tuningolni picit. Ott lehet kavicsokat összegyúrni nagyobbra. Flawless sqare felett már nem potyog. Onnan vagy veszed AH-ban, vagy magad craftolod. Squar és flawless square közt nem nagyon éri meg craftolni, mert a smaragd magasabb anyagárát a tome of jewelcrafton fogják meg úgy látom. Jobban jársz ha azt eladod jó pénzért. Kivéve persze ha épp zöld kavics kell
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
polgi803 #38682 üzenetére
Star-ig tudod fejleszteni a jewellery csávót, a felett meg keress embert, akár innen a fórumról, akinek van receptje, ha neked még nincs.
Tomics: Csökkenti a fizikális, nem fizikális sebzéseket. Pl Plague buffnál, ha benne állsz a tócsában, magas poison resist-nél, nem fogja 2 sec alatt leszlopálni a 30k hp-dat.
-
polgi803
őstag
Honnan a macskából tudok nagyobb köveket alkottatni,ha nicsenek azok a papírfecnik,amik kellenek a training-hez a nőnek? kicsit megragadt egy szinten és van egy valag kövem,amiből szép nagyokat kéne alkotni...
vagy adjam el a kissebbeket?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
nagy.laurent #38680 üzenetére
wotb-hez thrive on chaos rúna csak akkor jó, ha végtelenségig fennt tudod tartani, különben insanity sokkal jobb
frenzy-hez meg sidearm-ot használj inkább, több dmg-et ad egy és több ellenfél esetén is.
meg act2-n a bogarak ellen ground stomp - wrenching smash elég jól használható (battle rage helyett)plusz amiket Nordic javasolt
plusz resistekre még gyúrj, meg fegyverbe nem ártana egy life on hit kő
később meg majd egy gyorsabb fegyver (1.4 aps vagy méggyorsabb) -
Nordic
Közösségépítő
válasz
nagy.laurent #38678 üzenetére
Mivel nem igazán tűnik úgy, hogy ww barb-ra gyúrsz, szerintem a Ruthless Passive-ot, meg a weapon master-t lecserélném a Nerves of steel-re vagy a superstitionra. Ignore pain helyett meg leap-et javaslok iron impact rúnával.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
nagy.laurent #38675 üzenetére
Nem lenne rossz egy link a buildedről, mert mikor én act2-be először átjutottam, egy két skillt változtatnom kellett, hogy jó legyen. Amúgy ránézésre armor-dps jó, resist nagyjából, viszont kevés az életed valamint a loh.
-
warcat
veterán
Van egy brutál natalya's mark AHban,érdemes megnézni,ha másért nem,az áráért
-
Myth
aktív tag
Valakinek lenne 5 perce segíteni? Van néhány rohadt elite pók akit nem tudok kicsinálni... Már megöltek vagy 5ször... Inf act1... Battletag: Myth#1775
(gyorsan kellene a segítség mert 5ös valorom van és nemsokára lejár
-
V.Stryker
nagyúr
De mindezt azért tudom megtenni, mert egy deka munkánk nincs, amiért nem én vagyok felelős. Pedig hidd el,hogy inkább dolgoznék én is, túlórában is akár. És mikor te jövő hónapban vagy szeptemberben is dolgozni fogsz, akkor én lehet munkanélkülin leszek elbocsátva. Mindezt úgy, hogy augusztusban születik elsőszülött gyermekem. Tényleg k.rva jó dolgom van. És ahová mennék tovább, ott csak szeptemberben hirdetnek felvételt...
Szóval nem mind arany ami fénylik.
-
Agro
senior tag
válasz
V.Stryker #38668 üzenetére
1. van rá lehetőséged, hogy játékot telepíts a melóhelyeden (nálunk még passziánsz sincs)
2. van rá lehetőséged és elég időd, hogy egyáltalán belogolj (nekem sokszor a 10 perces szüneteimet sincs pofám kivenni)
3. az meg hogy még játszani is tudsz az egyenesen botrányAkkor hol a nagyobb szopás?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FehérHolló #38666 üzenetére
Hááát, nálunk an(n)ál nagyobb a szopás!
-
mikromanus
veterán
válasz
nemeth989 #38661 üzenetére
Ha alacsony szintű a karid (nem lvl 60), akkor elég felesleges kovácsot fejleszteni. Legfeljebb akkor jó ha teljesen magatalálósban "offline módban" nyomulnál. Egyébként amit a kovács fejlesztésére fordítasz abból vehetsz jobb felszerelést. Ez jellemzően pár szintenként újabb fegyver pár ezer aranyért az Aukciós házból.
Ha magasabbra fejlesztetted a kovácsot mint az "átlagos" adott szintű karinál megszokott, akkor lehetnek olyan receptek, amihez magasabb szintű összetevők kellenek. Például nightmare fokozaton nyomulsz, de a fegyverhez helles esszencia kell. Szerintem amíg a tárgy szintjét nem éred el nem is gyárthatod le. Ha mégis lenne rá lehetőséged, akkor az aukciós házból vehetsz alapanyagot ("Crafting and Dyes" résznél)Edit: A nightmares esszenciákat nightmare-es szintű tárgyak bezúzásával is szerezhetsz (iLvl 31 felett talán?). Mindenesetre az AH olcsóbb
-
Wolverine
félisten
válasz
V.Stryker #38660 üzenetére
Dehogynem, lehettél volna. A neved nem ugyanaz, mint ami az accounton szerepel (a V Stryker és a V... István nekem pl. túl kevés lett volna egyezésnek) - épp ezért kész csoda, hogy csak ennyit kellett várnod a visszaállításra és nem szívóztak jobban.
#38661: az új alapanyagokat a nightmare-en eső cuccok szétszedésével gyűjtheted majd be. Kelleni fog Page of Blacksmithing is, az is nightmare-en fog esni.
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok!
Kezdő kérdés lesz, még csak pár napja tolom a dio3-mat
Olyan gondom lenne, hogy fejlesztettem a kovács műhelyt, elérte a 35-ös szintet a barbárom, lehetne hozzá egy új fejszét elkészíteni, viszont most 2 új alkotórész is kell hozzá. Az eddig "trutyi", amit a mágikus cuccokból kinyertem már nem jó, hanem valami új kell, plusz most már valami "szemszerű izé is szükséges hozzá. Ezeket hogyan tudom kinyerni, most kezdtem el a nightmare vagy milyen fokozaton előlről, és nem ártana már egy komolyabb fejsze, habár így sincs olyan sok gond.
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
sto1911 #38653 üzenetére
Nemcsak hogy felírtam...le is fotóztam.
Hát figyelj, szerintem nem volt min baszakodniuk, mert V Stryker volt a nevem V.... István az igazi...mindent fotóztam, dobozt, serial-al, számlát, személyit. és persze küldtem három hibajegyet is , ha nem négyet. Ha lopós lennék, nem lettem volna ennyire kitartó.
Viszont az tényleg elismerésre méltó, hogy ilyen gyorsak voltak.
-
mikromanus
veterán
válasz
sto1911 #38657 üzenetére
Gondolom nevet/nemet nem váltottál közben. Azonos név és adatok két számlán. Nem annyira necces, mint egy dobozos verzió képe alapján megszűntetni az extra védelmet
Meg aztán ha valós nevet regisztráltál bneten, ami a régi és új számlán is azonos, (a réginek mellesleg tudod gondolom az adatait) + a kapcsolattartási e-mailhez is hozzáférsz, tudod a regisztrált játék kódját is, akkor jó eséllyel valami közöd csak van a játékhoz...
-
sto1911
veterán
válasz
mikromanus #38656 üzenetére
Es mi van, ha az a szamla, amivel a jatekert fizettem, idokozen megszunt, es masik banknal vagyok, stb. Ugyanis nalam pont ez a helyzet.
-
mikromanus
veterán
válasz
sto1911 #38653 üzenetére
Digitális változatnál valahonnan "jön a pénz" amivel fizetsz. Ha te vagy a számla tulajdonosa, akkor gondolom az elégséges azonosítás lehet. Darth Vader nevű felhasználónak Kiss István küldte át a pízt a játékra. Akkor tehát a paypal adataival azonosított, bnetre darth vaderként regisztrált e-mail címet birtokló egyén gyaníthatóan valami alappal kérhet lyasmit, hogy szedjék le az authenticatort (gyaníthatóan akkor a jelszót is tudja). Most már tudjuk- Kiss Pista = Darth Vader
-
sto1911
veterán
-
danilla
őstag
válasz
Gorneck #38607 üzenetére
Köszi mindenkinek aki segíteni próbált!
Gorneck23: Kicsit átvariálva a skilleket (maci helyett lassítok, Graps OTD-el), sikerült elsőre megölnöm egy elit csoportot halál nélkül. Nagyon igazad van ezzel a macielhagyós dologgal. Ahhoz, hogy rájuk zúdítsam a macikat egyhelyben kell, hogy maradjak, akkor meg repül már mortar és hallott is vagyok. Ütőképesnek tűnök így
Act 2 óta játszom "csapatban", egy másik WD-vel, csak az a gond, hogy ő nagyon gyenge. Viszont tegnap becsatlakozott, hozzánk egy Tank Barbár, nah úgy már elég szépen haladtunk, még Act3-on is.
Felvettelek.
-
sto1911
veterán
válasz
vhunor #38642 üzenetére
Es ezt hogy fogja megtenni? A support nem hiszem, hgoy elfogadna a hello, en vagyok V. Stryker, itt a szemelyim is, Kis Pista neven...
Bankszamla volt csatolva az accounthoz? Esetleg annak az adataival erdemes probalkozni, ill. a banktol kerni egy igazolast, hogy az a szamla a te igazi neveden van. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
V.Stryker #38639 üzenetére
HTML formátumban nézed az emailt vagy Sima szövegesben?
Nagyon valószínű, hogy hibásan jött át a link. Csak a végét kaptad meg.
Ezzel a linkkel próbálkoznék: https://eu.battle.net/support/en/ticket/thread/26223472
De, ha nem tudsz belépni, akkor hogyan írj a ticketbe?
-
V.Stryker
nagyúr
Na fussunk neki mégegyszer, hadd okuljanak ebből a többiek.
Válaszoltak a második hibajegyre, normálisan végre. Bemásolom ide a levelet, ami noreply@ emailről jött és én nem látok benne semmi linket,hogy újra nyissam vagy válaszoljak. Hova kéne írnom a választ szerintetek??Dear V Stryker,
The status of your Customer Support ticket #26223472 has changed to "Answered."
You can view your ticket details or check its status by clicking the link below:
<ticket/thread/26223472>If you can’t click the link above, copy and paste the entire URL into your browser.
This is the latest response from Customer Support:
HelloAs I explained in my last response, before we can help you further we'll need to update your Real Name on the account since it appears to be fake.
Therefore please reply with:
- Your Full correct first and last name
Kind Regards,
Ashlarna
English Game Master Team
Blizzard EuropeWhat does the “Answered” status mean?
- A ticket in “Answered” status means that a Customer Support representative has provided an answer to your ticket.What can I do next?
- You can click “Need More Help” in-game, after you view the in-game response.
- Or, you can choose the “I still have a problem” option on the ticket detail page. Please note that if you choose this option, your in-game ticket will be converted into a web ticket. It will no longer be viewable in game, but will be visible on the Blizzard Customer Support web site instead."If you have additional questions or concerns, please log in to the Blizzard Customer Support web site at <http://www.battle.net/support/> and reply to the ticket.
Regards,
The Customer Support Team
Blizzard EntertainmentIf you no longer wish to receive these automatic responses from Blizzard, click here to unsubscribe: <https://www.battle.net/account/management/settings/change-communication.html>
-
mikromanus
veterán
A haverod már olyan mértékben gyanus, hogy ez erősen indokolt volt
Ilyesmit én még nem tapasztaltam. Se authenticator előtt,s e azóta hogy használom. Laptopról eleinte mobiltelós netet használtam, később USB csatis mobilnetet. Mindkettő dinamikusan váltogatja az IP-ket csatlakozásonként. Vagy előtte más lépettt be Magyarországról, majd ő Amerikából az eu szerverre vele? Országváltásnál lehet van biztonsági lépésként megerősítés.
-
miko_
tag
válasz
mikromanus #38622 üzenetére
Érdekes mert haveromnak nem volt autentikátora és belépet mobilnetről és rögtön kérte tőle a titkos kérdésre a választ.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
D1Rect #38633 üzenetére
Sajnos ez tényleg így van. Oda kell figyelni, ha az ember authenticator-t használ.
miko_: az egy extra biztonsági mód, mert figyelik általában honnan lépsz be, és ha valami furát tapasztalnak (teljesen más IP tartomány), akkor emelik a biztonsági szintet.
Ugyanezt csinálja Facebook, Gmail is... -
F-ECT$
titán
Én pl 8 évvel ezelőtt csináltam az accom, akkor mindenhova kamu név / cím / email ment, a sok spam miatt. A blizz azóta "bizonyított", de egy ekkora méretű cégtől is loptak már el adatokat (lásd sony), és ha ebben bankkártya adatok is vannak, akkor az cumi. (Persze a bankkártyámon van limit.) Akkoriban egyszerűbbnek tűnt ez, főleg, hogy utána a mindenféle előfizetői akciók nem voltak elérhetőek Mo-n (ingyen játékidő), és a havi előfizetési díj is kevesebb volt, mint nálunk.
Szóval ha ma csinálnám, akkor már én is a rendeset adnám meg, de egyelőre jó ez így: auth-tal nem nagyon fogják törni, ha meg ellopják a telóm, akkor megvan a leszedő kód.
-
válasz
mikromanus #38629 üzenetére
Inkább:
Miért nem a valós nevedet adod meg?
Miért nem írod fel a kódot amit a lelkedre köt az authenticator?
Miért nem adsz meg sms protectet?Végül pedig, ha még ezt minden elrontod mint visszaállítási lehetőség, miért nem távolítod el az authenticatort mielőtt eladod a telefont?
Szóval elég sok lépcsősen el kell rontani, hogy vacak helyzetbe kerülj.
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #38623 üzenetére
Plusz armoros cuccokból.
-
mikromanus
veterán
válasz
D1Rect #38627 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy minek raksz fela uthenticatort ha nem a saját neved adod meg és aztán "elhagyod" a kódot? Ha nem raksz rá, akkor nincs gond. Ha RMAH-ban vásárolgatsz vagy árulsz úgyis kell valami azonosított PayPal cím/felhasználó. Ha nem megy a RMAH, akkor meg felesleges. Max a biztonság miatt amit persze miután felraktad az authenticatort páros lábbal rúgtál pof@n
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
mikromanus #38622 üzenetére
Nincs meg, mert a telóm új tulaja újrahúzta a romot a telón.
Wolverine: Hol tudom újranyitni a hibajegyet?
Neró : Már annyi helyen kérik. A tököm ki van velük. A múltkor is hívnak vmi szarért. Mondom nem kell. Erre: De hát akkor ki fog kerülni a rendszerünkből! Hát adja a jó Isten, de egyáltalán hogy kerültem bele csókolom? Hát azt ő nem tudja. Szóval baszogatnak és reflexből pattintom le ezeket. Még azt is amit nem kéne.
-
Telda
addikt
-
Wolverine
félisten
válasz
V.Stryker #38616 üzenetére
Ez egy biztonsági intézkedés az eladott vagy ellopott accountokkal való scam ellen. Pont ezért nem javasolt acc-ot venni (amellett, hogy a Blizzard tiltja is): bármilyen problémánál fényképes igazolványt kérnek... nehogy egy accounttolvaj lenyúlhassa az accountot.
A support pont azt írta, hogy a megadott személyes adataid nem egyeznek azzal, ami az accounton meg volt adva. Mivel rövidítetted a neved, ebbe várhatóan bele is fognak még kötni.
Email nincs. Csak ticket van - de van olyan ticket, amely épp az Authenticator-problémák kezelésére alkalmas és nem kell hozzá belépni.Az eseted tanulságai: 1: Írd fel a Restore kódot biztonságos helyre, hogy vissza tudd állítani az Authenticatorod, ha probléma történik vele. 2. Állítsd be a Mobile Alertset, mert azzal leszedheted az Authenticatort az acc-ról. 3. Nem bízol annyira a Blizzardban, hogy megadd nekik a valós neved a saját érdekedben?
-
mikromanus
veterán
válasz
HA a restore kód nincs meg, akkor ezt elbökted. Nem kicsit, nagyon. Én is szívtam régebben, mert két gépre is felraktam a win authenticatort és nem volt szinkronban, de megoldottam. Most mindkettő ugyanazt a kódot használja
Restore kód nélkül + ha nem a saját nevedet adtad meg, hanem valami kitaláltat (ami nem is hasonlít az igazira) szívás van. Nem tudom bárki is tud-e ebben segíteni. Mégis mivel bizonyítanád, hogy tied a kód és nem elszedted szomszéd Pistikétől?
edit: a win Authenticator a profilba pakol egy xml fájlt és azt használja. Ha anank a megfelelője még megvan a mobilon, akkor visszaállíthatod máshol. Persze ha okostelón más az elv, akkor ez is bukta...
(#38621) miko
Ha van authenticator, akkor az generálja a kódot amit meg kell adni neked a belépéshez ha más IP-ről jelentkezel be. Ha nincs authenticator, akkor nincs IP szűrés és bárhol plusz kód nélkül beléphetsz a profilodba és folytathatod a játékot. -
miko_
tag
A hétvégén elutazom így mobilnetről fogok majd néha belépni főleg az AH miatt. A kérdésem az lenne hogy ha van autentikátor az accomon akkor is kérni fogja a titkos kérdésre a választ? Elég régen csináltam az accom és nem emlékszem már mit adtam meg. Köszi előre is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Ez van, annó a wow-os akciók miatt én is angol címet adtam meg (és kamu nevet), most rajta van az auth, fel van írva minden kód a telefonon kívülre is, és bízok benne, hogy nem lesz gebasz. Paypal-t így se tudok izzítani, mondjuk egyelőre nem kell, ha esik valami rmah cucc, akkor az megy majd blizz accra, és veszek belőle sc2-t.
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #38603 üzenetére
Nem, nem fog...mert megütik és meghal...dh+wd+wiz nem monk nem barbár....nem is úgy kell fejleszteni, teljesen más stílus felfogás. Szal az a dps karcsú tud lenni...
Persze van wd és wiz tank is...dh-t még nem láttam....
-
V.Stryker
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz
V.Stryker #38611 üzenetére
Akkor ez lehet bukós. Ugyanis fényképes igazolványt kérnek, így ha nem a saját nevedet adtad meg, akkor az egyszerű út nem fog menni.
Le kell írni pontosan, hogy mi történt, és hogy "véletlenül" nem az igazi nevedet adtad meg a regisztrációkor, és ha jó fejek, akkor leszedik. Ha nem, akkor a szerződési feltételek megsértése miatt végleg banolhatják az accod.
-
vhunor
őstag
válasz
Sirandrish #38610 üzenetére
Talán +4-6k hp és 2k armor, ha pajzsos vagy akkor HoC, és én sikítófrászt kapnék az egyhuszas AS-től, amúgy ok.
-
Telda
addikt
válasz
V.Stryker #38608 üzenetére
Hát esetleg vedd fel a kapcsolatot a vevővel, és kérd el tőle azt a kódsort, amivel a régi authenticatorodat "újraélesztheted" az új telefonodon.
Amúgy meg ezt a sztorit írd le nekik nyugodtan, meg hogy nincs sem bankkártyád beírva, illetve sem Gamecardod, mert csak Diablozni szoktál, azokhoz meg elvileg nem kell. -
V.Stryker
nagyúr
Nem tudom levenni! A sztori annyii, hogy eladtam tegnap a telóm és előtte elfelejtettem az azon lévő már regisztrál authenticatorral belépni és azt törölni, majd az új telót beregisztrálni. Így most nem tudok belépni se a battle.net accountomba se pedig a játékba.
Kérték ezeket a hülyeségeket, de a hibajegyet se tudom visszanyitni, mert nem tudom a battle.net-be belépni.
-
-
Telda
addikt
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna segíteni authenticator eltávolításban? Írtam a blizzard-nak, lefotóztam a személyimet, mellette a játékot serial-al együtt, számlával. Erre jött egy válasz:
Hello,Thanks for contacting us. Due to the incorrect personal details on your account, we will not be able to proceed with your case or make any changes in your account until your contact information has been updated.
In order to help you further, please reply to this ticket, and submit the information requested:
- Your Battle.net account email
- Full name registered on the account
- The last 4 digits of the credit card/bank account number or Full Pre Paid Game Card used for the payment
- A legible scan or photo of a piece of government-issued photo identification, such as a passport or driving licensePlease also provide us with the correct and up-to-date details to be registered on the account.
Kind Regards,
Ashlarna
English Game Master Team
Blizzard EuropeNa, de itt meg is akadtam. Mi a f.sz bajuk van? Hogy nyitom újra hibajegyet? Milyen számot kérnek tőlem? Nem fizettem nekik én bankkártyával.
-
danilla
őstag
Bobbysolo: Sokkal több armort nem fogok tudni kipaszírozni magamból.
kovsol: nagyon rajta vagyok az ügyön
Sirandrish: Res növelésen rajta vagyok, 20h és lesz +77, de ez így is kevés még. Sok sok goldra lenne szükségem. Def növeléséhez könnyedén pajzs használatával juthatnék, de akkor meg értékes DPS-től esnék el.
Továbbá: hatékony WD taktikákat szívesen fogadok. Mit növeljek, mit nem fontos, stb.
F-ECT$:
Poison Dart: 3x
Zombi: Macik
Soul H.: Élettöltés
Spirit: Mana töltés
Fetish: +3 army
vodoo: mana töltés
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gyúrósok ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest