Hirdetés
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tomics #41534 üzenetére
Ezek az enemyk azért köcsögök mert knockolnak mint az állat és nem tudod visszalopni a Hp-t..
Kicsit óvatosabban menj nekik vagy Wotb-vel mert akkor nem tudnak hátralökni és adj nekik.
Ha nem mennének le 15sec alatt (amit kétlek) akkor is már csak max 1 marad és azzal meg elbírsz..
A revenget meg próbáld mindig úgy használni hogy minél több mobot találjon el mert Hit-enként healel...
Illetve a Leapet is taktikusan használd..mikor fogy a hp-d ugorj rájuk..alapba kioszt egy kis sebzést meg 4 secig majdhogynem halhatatlanná tesz...A WW-t ne hiányold..sprint nélkül használhatatlan vacak..
-
mikromanus
veterán
válasz
Tomics #41531 üzenetére
A revenge az hasznos. Épp ezért kellene döntened a ww oldalág vagy a melee build mellett. Kevés a skill hely mindenre. Valamit esetleg módosítani kell. Persze ha egyedi buildet akarsz, akkor nem szóltam. csak azt ki kell tesztelned hogy hatékony.
edit: ha nem ww irány, akkro a wotb-ban jobb a +100% sebzéses. A frenzyben állítólag hatékonyabb a sidearm. Nem számoltamutána, de tényleg muris rúna az
Eliteknél a leapet használjad helyezkedésre és/vagy meneküléshez. Ha körbevesznek, akkor gond lehet lehet
-
mikromanus
veterán
válasz
Tomics #41520 üzenetére
A felszerelés teljesen életképes Act 2-n. Inkább az elhatározás hiányzik. Vagy búgócsiga-ww-sprint, vagy tank-melee build legyen! WW-re kell a sprint és esetleg még kis crit chance, a tank-közelharcihoz több passzív védő skill + esetleg egy pajzs. Mondjuk lehet ebben a felállásban is menne kétfegyveres melee karakterként az act 2. Nyomj el egy warcry-battle rage kombót és azt a statot nyomd be képként ha lehet!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tomics #41520 üzenetére
Resisted szerintem ACT2-re WC-vel rendben van!
És amit én hiányolok az egy kis HP meg esetleg egy kis + DEF.
És a Pajzs nem lenne hülyeség...minimum 20% Block chance sem rossz + alap benne mondjuk még 50-70All res, nem beszélve az 1K + DEF-ről..
Persze ha neked a két 1kezes abálós stílus fekszik az sem baj csak szerezz némi HP-t és DEF-et, esetleg 1 ringbe vagy amuba még pici LOH-otÉn a WW helyett betenném a Revenget mert az nagy tömegbe igen komolyat healel ami jól jön
szerk: sőt..pajzsba olyat is tudsz amiben van 8-10%CHC amivel a DPS-ed is nőne ha az a szimpatikus
És ha mondjuk a resistet nem nézed (mert elég van neked) akkor jó nagy statokkal be is tudsz szerezni olcsón egy olyatCyberbeni Akkor homlokon kell őket baszni, tökmindegy
-
-
Diablo18
senior tag
válasz
Tomics #40111 üzenetére
egyébként meg mikor kiadták 2 hétig aktívan nyomattam és ennyi :S egyszerűen elundtam
a diablo 2 ugyan ez volt , de annak valahogy varázsa voltmeg lehet azt volt a jó benne hogy simán lehetett az aktok között közlekedni 1 gamen belül meg valahogy pörgős volt 1 8 as game
-
DjDanee87
addikt
válasz
Tomics #39943 üzenetére
Szerintem ha még Act1ben is meghalsz néha akkor nem GF vagy MFre kell rámenned, hanem jobb cuccokra elsősorban. Annyival kisebbet ütnek Act1ben, hogy már egy közepes gearben is simán tolható halál nélkül bármilyen karakterrel.
(Bár ha nem a cuccod szar, csak nem figyelsz oda az más)
-
mikromanus
veterán
válasz
Tomics #39943 üzenetére
Nem nagyon kell szerintem extra mf. Azért vettem a csicskámnak kis amut 24 mf-fel. Annak az ötöde rámegy a tiedre is. Azt mondták itt páran, hogy 76% sokkal jobb, mint csak a valor, így rágyúram erősen
Mondjuk enélkül is 1-1 tuti rare esik 5 nv után. Szerintem picit talán több ezzel az 5% saját erőforrással...
-
oxox
addikt
válasz
Tomics #39781 üzenetére
Isten hozott a klubban...nem is aranyert kell farmolni....ha szerencsed van 30-40ora alatt talalsz valamit amit eltudsz adni nehany millioert AH-n amibol felszereled magad (vagy elkezdesz kvazi dozsdezni AH-n)...ha nincs szerencsed, akkor ennek az idonek a tobbszorosere lesz szukseged...
az vigasztaljon, hogy a barbart viszonylag olcso act2 kompatibilisse tenni (legalabbis egy varazslohoz kepest mindenkeppen)...minden jelentos erteked alacsony, ill. dps eleg lenne 800-1000 resist meg 10k armor mellett (amennyit ertek a barbarhoz)
-
mikromanus
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Tomics #38853 üzenetére
Ez attól függ, milyen skilleket használsz. Ehhez a ww buildhez nem számít ha kicsi a sebzése az offhand fegyvernek, inkább a statok a fontosak. Magas Loh, lifesteal(esetleg mindkettő), str, no meg a gyorsaság(kard vagy tőr).
A scoundrelt csak a +3% chc miatt hordom magammal. Szegénynek esélye sincs megölni egy elitet, mert az első körben összefekszik, szóval arra nem tudom a választ, hogy utána kapok-e cuccot, de bebaszna ha nem járna.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Tomics #26613 üzenetére
Azok ismeretlen felszerelések, amiket be kell azonosítani ahhoz, hogy használni tudd őket. Lényegében elmormol a karaktered egy varázslatot, aminek köszönhetően megtanulja használni az adott tárgyat. Lehet, hogy valami nagyon jót találtál, de az is lehet, hogy csak egy tucat felszerelést, így viszont megvan az izgalom a felismerés előtt, hogy vajon mi is lehet.
-
Wolverine
félisten
válasz
Tomics #24824 üzenetére
A válasz: Authenticator. Ha van okostelefonod - iOS, Android, Windows Phone 7 -, akkor a megfelelő alkalmazásboltból letöltöd ingyen. Elmented a restore-kódot és a serialját, és utána használod minden belépéskor. Ha nincs ilyen telefonod, akkor vegyél egy kütyüt, ez ma már a legtöbb szoftverboltban kapható.
#24826: eddig minden egyes esetben user error történt, a Blizzard elleni betörési kísérletek egyike sem volt sikeres. Próbálkoztak vele, amikor anno a Sonyt feltörték, de lepattantak a Blizzről.
-
persil
nagyúr
válasz
Tomics #24650 üzenetére
Teljesen az, még jól is bírja
Amúgy én nem tudom elképzelni, hogy tudnak egyesek úgy játszani, hogy ez a sok buziság(hp csíkok, plusz rajta a számok, sebzések stb stb) be van kapcsolva. Amúgy sem lehet látni semmit a hatmillió szörnytől, effektől, hát még így.
Én egyedül a crit sebzéseket kapcsoltam be, az valamennyire "érdekes" de amúgy teljesen felesleges információk és csak az amúgy is rossz látási viszonyokat teszik egyenlővé a nullával. Lefogadom feleannyiszor halna a srác is, ha látna valamit.
-
rt06
veterán
válasz
Tomics #24436 üzenetére
nem vagyok arra raszorulva, hogy masok karan nevessek
ha te igen, pont hogy neked van silany eleted, mert nem tudsz a sajat sikereidnek orulni, szukseged van ra, hogy keres meg nalad is nagyobb luzereket, es azokon mulassooooobi: igen, sajnos ezen a forumon, es foleg ebben a topic-ban en mar kepes vagyok barmit feltetelezni az emberekbol, annyira negativ, elszomorito kepet mutatnak magukrol (lasd pl Tomics ezen hozzaszolasat, amiert irl ugy vernem pofan, hogy nem maradna foga - mindezt azert, mert nulla ertekrenddel rendelkezik, s ugy gondolja, jo moka a monitor arnyekabol beszologatni annak, aki ezzel nem igy van)
azt hiszem, a tovabbiakban inkabb hanyagolom ezt a topic-ot, nagyon nem nekem valo az a mentalitas, ami itt megmutatkozik
ha valakinek esetleg mobile alerts-sel, vagy authenticator-ral (fokent technikai reszrol) kerdese van, privatban megtalal
Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Spórolós topik
- Metal topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Pavilion15 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800HRTX 3050 Ti 16GB 512GB+1TB HDD gar
- Latitude 7350 13.3" FHD+ IPS kihajtható érintő Core Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Google Pixel 8 Pro 8/128
- Precision 5560 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- FullBox 1OO% sRGB 144Hz HpOmen FÉM HÁZ - 15.6"iPS, RTX3070-8GB, R7 16x 4400, 16/1tb SSD + GAR + SZLA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest