Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Igen ez tök érdekes jelenség. Nálam is előfordul, ha valami játékra nagyon rápörgök (régen Tetris elemeket láttam hullani az égből, vagy TD-nél az ágyuk lövését... de D3-ban hasonló mint nálad, csukott szemmel a dropot, varázslatokat, mobokat stb...) Szerintem, de mintha olvastam is volna, ez azért lehet, mivel a retina nem csak egy "buta" fényérzékeny szenzor, hanem intelligensen felel a képfeldolgozásért... és akár lehet memóriája is... Szabályosan beleég a retinádba a játék
Szinte már hallucináció kb.
Sajnos nekem analízisnél, fizikánál meg kémiás dolgoknál is bele szokott égni
Rosszabb esetben álmomban nagy fekete integrálok akarnak hátulról elkapni, miközben leejtem a szappant
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Rankerz
senior tag
Puzzle Ring Stats
Very random results on getting the Treasure Goblin to spawn. After 20 goblins I found no real pattern, it took anywhere from 5 minutes to 20 minutes of being hit constantly for one to spawn.
The level of the Treasure Goblin and loot depend on the difficulty you are currently in:
Normal - lvl 13 Goblin
Nightmare - lvl 35 Goblin
Hell - lvl 53 Goblin
Inferno - lvl 61 Goblin -
mikromanus
veterán
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
Hm, nekem barbimnak van 11.5k armorja, 53k élete, 950-1050 rese, 18k dps-e és 1.2k loh, de keményen megszenvedek Act 3-ban, főleg a molten üt akkorát, hogy hihetetlen, szabályszerűen kite-olnom kell.
Nekem is kellenene egy olyan stukker, amilyet említettél, mondjuk 800+ loh jó is lenne rá
.
-
Rayner
őstag
Minden annyit ér amennyiért megveszik
Amúgy érdemes magas gold áron kezdeni, legalábbis ahogy az RMAH gold eladást vettem észre, most elég sokan bevásároltak goldból. kb 3secenként ment el 2M...
Én mindenesetre elég vastagon húznám a ceruzát aztán meg majd kialakul úgyis mi mennyi. -
FehérHolló
veterán
Gyöngyösön: [link]
Szerintem sem fog sokáig tartani a gyereknap, csak amíg totál szétvágják az AH-t. Kell egy kis vérfrissítés, hogy kipucolják a botok hatását.
Ezzel a patch-csel körülbelül azt érték el a gazdaságban, amit egy új kiegészítő hozott volna. Nem teljesen hülyék. -
mephi666
nagyúr
szerintem 500óra körül vagyok és most kezdtem igazán a vault of assassins-ba járni
főleg a1+a2manófarm ment... és mindig találok valamit, ami szórakoztat, ha pedig közben jó cucc is esik (ami pénzért elmegy), akkor megvan a motiváció... olyan, mint a kocsmai kockás gép: pörgeted 10es téten és várod a kockát (dropot), aztán rápörgetsz és várod a 6ost (jó rollt), majd arra vársz, hogy fizessen is rá (elkel a cucc)
...de legalább ez a játék már ingyen van és nem bukhatok bele pénzt, csak időt (mondjuk a kockásnál is pluszban vagyok minimálisan, mert csak szórakozásból csináltam)
aki meg a monotonitásra/egyszerűségre panaszkodik, arra meg csak azt tudom mondani, hogy 5-10éve rengeteg crimsonland/alien shooter kategóriájú arcade játék volt, ami tényleg puritán egy d3-hoz képest, mégis hangulatos, szórakoztató, kikapcsolja az embert... a d3 egy pöpecül összerakott, tartalmas cucc már most.... és egyre csak bővülni fog, aztán nem nagyon lehet oka senkinek panaszra
-
mcsabee
senior tag
Már ne is haragudj meg, az egy dolog, hogy szerinted 10 óra sok, de ismered azt a folyamatot, aminek a vége az, hogy te az új, 1.0.4-es patch-csel tudsz játszani? Szerintem nem.
Javaslom, hogy keresd meg a Blizzardot, és kérdezd meg tőlük, mivel itt senki sem dolgozik nekik, így fogalmunk sincs arról, hogy miért tart 10 óráig.
@(#45702) Pekkk: Nem lesz ladder reset, nincs is ladder a Diablo III-ban.
-
ProEvoFan
nagyúr
Totál nem értek veled egyet.A GW2 MMORPG, nem hack "n" slash.Teljesen más élmény, mint egy felülnézetes "hent" játék!!!!
GW első részében (ami CORPG volt) van 3000+ órám.PvP-ztem is, irtottam kint a mobokat.Más mint egy Diablo, vagy egy Diablo klón.Nem ellenfele egymásnak.Ezért mondom h ennyi erővel felsorolhatnád az összes mostanában megjelenő játékkínálatot is.
Persze ettől függetlenül óriási játék lesz a GW2.A többi MMORPGnek kell félnie, nem a Diablo 3nak.
Az h te unod, meg a többi haverod áttér GW2re, az nem jelenti azt h "mindenki".
Olvassál vissza egy kicsit.Akik amcsi szerveren játszanak, szerver túlterheltségről beszélnek...vajon miért?A nép részben megkapta a D2 "filinget".
-
ProEvoFan
nagyúr
Én nagyon várom már a patchet.Ez a tágas időintervallum egy biztonságos megközelítés.
Ez a GW2 emlegetése már nagyon uncsi...teljesen más stílus, más játékélmény....nem egy Diablo klón, hanem egy önálló MMORPG.Ennyi erővel félhet a Diablo 3 mert jön a BF3 új kiegészítője, na meg a GW2 is összeszarhatja magát, hiszen nyakunkon a Borderlands 2... -
Mumee
őstag
Alapjáraton a TB-t fizetni kell és pont. Ha dolgozol fizeti az, ahol dolgozol, ha nem akkor magad után (jelenleg asszem 6390ft/hó). Én jelenleg vállalkozásban vagyok, tehát fizeti a vállalkozás, bár az mi vagyunk, tehát fizetem magam után a vállalkozás nevében.
Lévén vállakozás nincs fix munkaidőm, illetve nem köti le sok időm, így rengeteg időm marad erre.
-
Mumee
őstag
Illetve nem mondtam, hogy erre van feltéve minden. Van diplomám, vállalkozás ez "csak" mellékes, de bőven sok időm jut erre is.
Holló: A TB kötelező(még ha a NAV nem is szól, hogy fizetni kéne, a jog nem tudása nem mentesít kötelező fizetni a TB-t), ha nem dolgozol is, csak akkor havi 6400Ft, illetve amint írtam vállalkozás, tehát ott fizetve van minden.
-
-conrad-
addikt
Megvolt nekem is a 10m goldom simán, csak elvertem natalya setre amit azóta sem használok, így nem volt nálam gold mikor nekiálltam, azért írtam be a kölcsönt hogy látsszon, 1 nap alatt simán volt 10m úgy, hogy akkor tapasztaltam ki mit hogyan kellene.
500k-ból 2-3 óra alatt simán van 5m. (ha esetleg valaki rám is felhozná, hogy hazudozok
akkor 1. miért tenném? 2. kérdezzétek meg nyugodtam D1rect kollégát, szoktam neki linkelgeni milyen idióták vannak) Mivel sok a játékos ezért sok a hülye is, abban az időben amikor belogolok mindig találok olyan cuccost amit érdemes megvenni. (persze nem mindegy mikor logol be és AH-zgat az ember)
Rengeteg alkalommal vettem olyan cuccokat, hogy 90k -> 800k, de volt 3,9k -> 1,8m is... nem kell sokáig bújni, hogy bejöjjenek ilyen itemek. Persze a goldból lehetne sokkal több is, csak azért nincs, mert amikor elkezdtem még geart akartam, hogy nekem is elérhető legyen hasonló gear mint a "nagyoknak" aztán rájöttem, hogy felesleges, inkább igazi pénzre váltom így a nagyobb tételeket RMAH-ba tettem fel.
RMAH-zást akkor hagytam abba, mikor az ilyen 180+ int; 180+ vit; 60allres; chestek nem mentek el 15€-ért de még bidelni sem bideltek rá. Meg egyáltalán, egy-két 5€-s tételen kívül hetek óta nem megy el semmi RMAH-ba így inkább csinálok mást. Ami jobb cuccom maradt azt felpakolom gold ah-ba aztán majdcsak elmegy. -
maross
nagyúr
En felre szoktam tenni a stash-be az uberbrutal cuccokat amit talalok (ez kb az itemek 5-10%-a), tobbi kovacs meg vendor. Miutan befejeztem a gamet, szeles vigyorral nekiallok kipakolni a premium kategorias cuccokat, aztan rajovok hogy a jobbak max 5k, ha valami balek rakattint
. Es szinten mennek a kovacsnak
.
-
mpierre
veterán
Ezt a 30-40 órát hogy érted? Valami árulás van, vagy csak simán szopóágon vagyok...
180 óra alatt a legértékesebb tárgy ami hullott, azt 1,5gurigáért vitték el. További 5-t farmoltam ki a játékból. Jó lenne ilyen arány.
Még a kovácsra rápróbálok majd, eddig 3 övet csináltattam vele, abból 1 ért 800k-t, a többi semmit.
-
Gorneck
legenda
Egyébként WDnél is van egy valag skill ami nem müxik vagy nem úgy müxik...illetve semmi értelme.
- pet - 40-45ös szinttől használhatatlanok illetve van jobb. Nem csak az a fő bűnük, hogy összecsukják őket, hanem a képességeig is harmatosak...ezt nem is értem, hogy akarják buffolni, de már előre nevetek a dolgon.
- lassítás, bizonyos elitek úgy mennek át rajta, mintha nem is lenne.
- hex nem hat 1-2 mobra.
- béka, tűzgolyó, sav, sáska - infernóra elkopnak - hacsak nem tankod van
- rengeteg mana minden, nagyon rosszul megoldott visszanyerési lehetőségek
- nagyon magas cd 1-2 skillnél...
- azok a sikkel meg röhejesek amik sok manába kerülnek és sok sec alatt adják le a sebzésük. Egyedül mész még elmennek, mert kb mindenkit körbesebeznek vagy fogócskázol...de csapatban a sok hp miatt szart se érnek, hacsak nincs melletted még egy doki. -
dobolan
senior tag
Teleporttal még az is gond amúgy, hogy az AI pontosan tudja a teleportálás pillanatában hova érkezel, és azonnal korrigálja a támadást, mindegy, hogy az épp milyen állapotban van.
Ezt a legegyszerűbb kipróbálni act2 Arcanus bejáratánál a nagy batár kalapácsosnál. Lendíti a kalapácsot, már majdnem becsapódik, benyomom a teleportot mögé, és mi történik? Paff pont oda csapott, ahova teleportáltam.
Pedig eskü, hogy maxra van nálam húzva a játék fizikája. Trükkös.
Nem ritka az olyan szitu emiatt, amikor jailbe, desecratorba vagy mortarba teleportálsz bele, mert már akkor arra a pontra teszi a támadást, mikor te még szinte meg sem érkeztél.
Azért ezt nem így kellett volna leprogramozni, főleg, hogy olyan magas a cd-je, hogy amúgy is eléggé használhatatlan alapból. -
Gorneck
legenda
Azt vettem észre...sok hp sok res sok armor, de vhogy mindig összecsukják őket.
Én általában, vagy cd vagy saját figyelmetlenség miatt halok. Meg egy bizonyos játékstílus miatt amit rühellek játszani.
Wiz nekem sosem tetszett, se 2ben se 3ban...nem láttam a megfelelő ütőerőt benne...(#39380) F-ECT$: Csapatban én eleve úgy kezdek, ha van DH, hogy az ő seggét védem és tolom egekig a sebzésünk. Így nem nagyon halunk...persze ehhez az is kell, hogy elől a két tank bírja. Ha ők nem tudják megfogni a tömeget, akkor a fejünk tetejére állva se tudunk ellenállni, mert pikk pakk szétszednek minket. De elsődleges az, hogy kellő távolságot kell tartani az elitektől...volt olyan is, hogy a monitor jobb felső sarkába éppen látszódott vmi...mi meg a másik oldalon, mert folyamat berángattak mindeket. Mondjuk ez nálam nem számít...én örülök neki, ha berántanak a tömegbe, persze, ha épp nincs cd.
-
Gorneck
legenda
Teleport ilyenkor nem működik?
(#39374) maross: Vmit akkor nem jól csináltok. 0,5-1 millából (fegyó és jó oh már nem biztos)/cucc, ahogy néztem kihozható wd-ből is a 300k-s crit sebzés (persze ez nem állandó, de 150-250k mondható annak is). Nekem most annyi van...ha fosnám a pénzt, akkor 350-400ig simán fel lehetne vinni...nálam ehhez egy jobb fegyó elég lenne.
-
Gorneck
legenda
Nem fog...200+ órám van a wdmben...jelen állás alapján közel 100 milliót számoltam össze új gearre. Mivel ennek semmi esélye így marad a csapatba mozgás...ami:
- sokkal élvezetesebb, mint egyedül szórakozni...kite ezerrel, amit rühellek.
- ehhez a jelenlegi gearem is bőven elég, oszt ha tudok cserélni vmit, mert össze jön 1-2 hónap alatt 5-10 millió akkor cserélek.
Váltani meg nem nagyon akarok, mert közelharcosokat nem szeretem, wiz nem jött be...DH még elmegy, de azzal megint olyan stílusba kéne menni, amit nem nagyon csípek...és nem is nagyon tudok játszani. -
mikromanus
veterán
Azért azt az armort nézd meg újra! Szerintem barbinak 5k elég harmatgyenge. Főként ha "áll" a tűzben. Ha szaladgál és szellenti a forgószelet meg WW-zik, akkor lehet elég, de harcba nem kellene küldeni Act2-n ennyivel, mert még besérül a kicsi lelke.
Amúgy barbárnak van passzívban 20% absorb ami hasznos, meg talán alapból több a sebzéscsökkentője is. Persze emellett még lehet több a life nála és masszív LoH van a cuccain, így stabilabb az élet utántöltése. Az 5000 armor mindenképp necces...
edit: nekem most warcry után megvan két fegyverrel is a 10k. Ha pajzs+1 fegyver és lecserélem az egyik gyűrűt, akkor 14k és leap után megvan a 40k
-
mephi666
nagyúr
ezt akartam már írni, hogy gondolom a 30körüliek nagyrészt d1-gyel kezdtek még
15 körüli fejjel ugyanúgy rá tudtam függni, mint most a 3. részre... rég kötött le így játék: általában este 9-10 körül már átfeküdtem tv-zni, vagy aludni: most pedig még éjfélkor is nyomom a köröket, hogy "hátha lesz még valami jó drop" (aztán gatyafáradtan jövök be melózni, de nem érdekel különösebben
)
-
davidsz
senior tag
Nem tudok Infernóra menni, mivel szarok a cuccok. AH-ban kellett vásárolgatnom, hogy egyáltalán farmolni tudjak. Hiába tolom 2-4órát naponta, olyan cuccokat dobál, ami semmire nem jó.
AH-ban való vásárolgatás nélkül inferno-t el sem lehet kezdeni.
Kitartó vagyok, mert nem ma kezdtem a Diablót. sokunknak viszont a 3 ebben a formában nagyon nagy csalódás. Kezdem azt érezni, hogy vegyek aranyat, fegyvert kemény pénzekért, hogyha akarok haladni. Ez pedig már nem játék, hanem üzlet, amiből ha így marad, nem kérek belőle! -
Helmoras
őstag
Act2 elején az első waypoint előtti mapon szokott lenni, vagy az van ott vagy az abandoned mineworks, konkrétan az első map igazából act 2 ben
megjegyzem sztem csak én vagyok mákostészta nem hinném hogy ott jobban esnének a cuccok, de sok szerencsét mindenkinek, gondoltam megosztom az infot
Najo ez kész esett még 1 legendary cucc
mostmár kint... ma vennem kéne egy lottót
-
warcat
veterán
Egyedül elég esélytelen(nem lehet figyelni az egész AH-t de töredékét sem-max botokkal),de van rengeteg segítőkész kolléga nagyon úgy tűnik...du 1-től szoktam belogolva lenni estig,de ablakban van futtatva,tálcára lerakva,aztán rá-ránézek.
Craftolás még mindig elfogadható,de eléggé fejfájós.A jó kesztyűket alig veszik( értsd: 140 int,vit 7%+ crit ;28%+ critdmg) ,bezzeg ha összehozol egy normális attackspeed/crit/critdmg jó main stattal ,azt pár órán belül elviszik 10-20-30 millióért /de továbbra is ritka viszonylag,és ott hever nálad a felesleg 300k-2m tételekből amit azért el kellene adni/
-
Gorneck
legenda
Ha a szerencse nincs melletted mind1 mit csinálsz...van akinek bejön van akinek nem...de engem nem zavar, mert bőven elégedett vagyok azzal ami van...jelen esetben crit esetén 250-280k sebzésről beszélek.
Csak kicsit unalmas olvasni ezt az 500k-s gearrel meg lehet váltani a világot szöveget...jahh, ha mázlid és kurva sok időd van biztos...(#36080) Toninho13: Kb, de a legjobb, ha mozogsz is néha...
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest