- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
n0is3es #76515 üzenetére
Szvsz vagy keresel egy alaplap szintű javító céget (pl. Laptoptech) vagy nagyon gyorsan visszalépsz a vásárlástól mert egy hibás gépet adott el neked az illető...
Igen vagy írni kell a biost vagy cserélni az egész chipet. És reménykedjünk hogy csak ez a baja és nem valami tápáramköri. -
válasz
thefreeman #76388 üzenetére
1-2 nap és megy érte másik futár aki elviszi a hibásat. Azt csomagold be a saját vagy az új dobozába.
-
válasz
thefreeman #76374 üzenetére
Akkor főleg javasolnám a supportot hívni. Elviekben ha van érvényes garancia rá nem kéne nekik kérni semmit.
-
válasz
thefreeman #76372 üzenetére
Viheted de pár nap a csere és akár otthonról is tudod intézni.
Hétköznap hívd ezt a számot : 06 80 016 157
Kiszállítják az újat és másnap elviszik a régit.
Max egy képet kérnek majd mailben a hibáról. -
Izé, ööö... A víz vezeti az áramot, a készülék árammal megy, ergo a víz miatt olyan zárlatok lesznek benne, hogy na...
Természetesen, ha nincs áram alatt, lehet alaplapot is mosni vízzel, csak utána meg kell szárítani.
Nem vezető folyadékba meg bele is merítheted, nem lenne semmi baja, ilyen ez az elektromosság. -
válasz
SutPet #76337 üzenetére
Precisionok gyakran háklisak, én sem szeretem őket, ha egyszer baja lesz, a gépek fele utána folyton produkál új hibákat, szarul javítják szerintem az alaplapokat a szervizben...
Tudtommal a Dell policy olyan, hogy 30 napon belüli 3 fődarab csere okán lehet igényelni gépcserét vagy vételár visszatérítést! Viszont ha mondjuk 2 hónapon belül van 3, akár lehet az is BER (Beyond Economical Repair), de ezt a Support vagy a régiós manager dönti el azt hiszem, és neked kell, mint tulajdonosnak kérvényezni. -
válasz
ubyegon2 #76319 üzenetére
A gyártói specifikációban jelezve van, hogy melyik USB-C portok alkalmasak a töltésre, tudtommal nem mindegyik, erre figyelni kell.
Esélyes hogy alaplap hibád van sajnos, ha garis a géped mindenképpen egy garanciális szervizt keress fel, ha pedig már lejárt, akkor kitárul a világ, és elég sok hazai független szerviz van, ahova lehet vinni a gépedet. Félek ha alaplaphiba, de a cég tud alkatrész szintű javítást, akkor meg lehet úszi 20-40k HUF-ból. Sacc/Kb. -
válasz
ubyegon2 #76304 üzenetére
Akkut vedd ki, ha van cmos elem azt is, majd bekapcs gombot nyomd be úgy hogy semmilyen táp nincs rajta. Utána mehet vissza a cmos elem, aztán csak a táp (akku még nem) és próbáld bekapcsolni. Ha megy, bootolj be aztán rendesen kapcsold ki, táp ki és mehet rá az akku, utána akkurol kapcsold be táp nélkül.
-
Egy ideig nem értettem azokat a gépeket sem, ahol azzal hozta be az ügyfél, hogy a billentyűzet bele van nyomódva a kijelzőbe, de már akkor sejtettük az okát.
Utána volt 3-4 eset, amikor én is rendesen megtömött Dell laptoptáskával mentem valahova, nem sokat vittem vállon a gépet, perceket esetenként, de volt, hogy nekem is a por lenyomatot csinált oda. Szóval 100%-ra kiderült, hogy ha a user egy tömött táskába teszi, ahol nyomja valami az LCD fedlapot, akkor ilyen lesz, és ezt akarják gariban cseréltetni, és a gyártó párszor bele is ment (x esetben meg nem). -
válasz
hotkar #76081 üzenetére
Csakis... Ez szimplán a mai globális oktatási és marketing rendszer csődje szvsz.
Azt hiszik, ha másképp csinálsz valamit vagy másképp nézel ki, másképp hívnak, mint a "Leader"-t, akkor már labdába se rúgsz, elveszik az egyéniség és az egyediség.
Ez nem az Apple hibája, ez a többi cég szégyene... -
válasz
MaxxDamage #76050 üzenetére
Ha a Powerbank nem tud leadni kellő teljesítményt akkor evidens hogy nem fog róla működni, szerintem a Powerbank védelme kapcsol le mert a laptop túl nagy áramot akar kivenni belőle.
Nem erőltetném, nem erre való egy sima Powerbank. -
válasz
Dhampir #75991 üzenetére
Mikor fagy, használat közben, vagy ha otthagyod egy időre?
Utána ha sikerül kikapcsolni, egyből bekapcsol?
Nem lesz extrém forró a gép?
Driverek és BIOS frissek?
Esetleg Linux alatt lehetne tesztelni, mert akkor bizonyosabb lenne az alaplap vagy esetleg memóriahiba.Sajnos szerintem kritikán aluli lett a Vostro és Inspiron gépek minősége
A Latitude is romlott, kopó billentyűk, borítások, gyakoribb USB-C port hibák -
válasz
arcitec #75959 üzenetére
Kontakthibás lehet a csati szerintem, vagy pedig driverhibás. Esetleg egy pendrive-os linux-al ellenőrizném még, hogy ott is ezeket a jelenségeket produkálja-e. Ha igen, akkor tényleg alaplapot cseréltetnék benne, ha nem, akkor pedig valamilyen driverprobléma lehet a ludas.
-
válasz
Nayrobii #75937 üzenetére
Sajnos nem tapis: 13.3" FHD WVA (1920 x 1080) Anti-Glare Non-Touch, Camera & Microphone, WLAN Capable
Ez a Te géped: [link]
Jobbra a A termék műszaki adatainak megtekintése fület lenyitva látod sorban mik vannak a gépben/géphez gyárilag. -
válasz
hotkar #75899 üzenetére
Kiveheted az SSD-t, nem szükséges fizetős javítás esetén, hogy benne legyen (amúgy sem ha nem érintett a hibában).
Természetesen mindent lehet cserélni, fedlapot, LCD-t, Keretet, stb.
Esetedben, mivel az 5511-esnél ha jól látom Assy az egész LCD, így a kamera beépített (a mikrofon pedig a kamerába, mindig), így az is cserélődik. -
válasz
AstraCDX #75884 üzenetére
Ezek az akkuk kisipari módszerekkel szerintem nem bonthatóak megfelelően, plusz hogy oldja meg, hogy utána minden érintésvédelmi és egyéb szabálynak megfeleljen? És nem is érné meg szvsz. Illetve onnantól elveszti eredeti gyári jelzőt is, mert felújított lesz, plusz nem gyári felújított, mert nem a gyártó csinálta.
-
válasz
theenigneeer #75859 üzenetére
Szia!
Tudtommal nem.
Az a probléma, hogy mivel külföldi beszerzésű gép volt, a hazai disztrit nem tudja a Dell kifizetni, mert nem ők vették tőle, hanem valamelyik UK-beli.
A magyar kiskereskedőnek kell megadnia az adatokat, különben ez nem fog menni.
Ez is jó ok, hogy NEM JAVASOLT külföldi desztinációs gépet venni itthonra, mert még ha a garis ügyintézés sikerül is, ha ilyen probléma lesz, akkor megszívtad...
Erről egyis szürkeimportos kiskeres sem fog téged tájékoztatni, hiszen akkor a kutya se venné meg tőlük a gépet... -
válasz
DonThomasino #75727 üzenetére
Ideje lenne észbe vésnie az embereknek, hogy NEM INDUL ÚJRA a garancia, mégha az egész egységet is cserélik. Nem sok logika lenne benne, és a gyártó is beszarna örömében
Az eredeti egység gariját viszi tovább! -
válasz
traktorgumi #75680 üzenetére
Miért púposodna fel? Ez nem törvényszerű hogy márpedig x év után fel fog. Max az esélye van meg rá. De az elmúlt 2 évben nem igazán rémlik már annyi púpos akksi. Akkor volt egy ritka szar sorozat de most nem látom ezt
-
válasz
DonThomasino #75674 üzenetére
Többek között a 22es frissebb, már thunderbolt4-es dokkoló.
-
válasz
DonThomasino #75672 üzenetére
A további kompatibilitás végett én a 19-re mennék.
-
válasz
DonThomasino #75668 üzenetére
Azért nem szerepel mert nagyon régi a WD15, már a WD19esek első sorozatai is kifutóban vannak. Ettől függetlenül mivel USB-C-s szerintem működne vele csak kérdés a WD15 130W-os tápja elég-e neki. Valószínű nem.
-
-
válasz
sulyokferi #75599 üzenetére
5400-nál néha volt, de nem gyakori, szerintem ez tök random.
Most 5440 van, egyszer sem csinálta még, igaz ritkán is van altatva vagy hibernálva. -
válasz
sulyokferi #75597 üzenetére
Inkább hibernáld a gépet, ne altasd, és akkor talán nem akad be annyiszor.
-
válasz
sulyokferi #75595 üzenetére
Ismert hiba, sajnos tudtommal félig OS, félig BIOS hiba jellegű. BIOS a legfrisebb?
-
-
válasz
Avicularia #75526 üzenetére
Na szuper. A Dell ügyfélszolgálat néha nagyon korlátolt tud lenni. Oké őket nagyon kötik a gyári szabályok míg az amazonnak lehet néha belefér egy ilyen a pozitív ügyfélélmény miatt.
-
válasz
Avicularia #75524 üzenetére
Hajrá!
-
válasz
Avicularia #75522 üzenetére
Gyakorlatilag is mindig az eladástól él
-
válasz
Avicularia #75516 üzenetére
Kellene valamilyen számla az amazonos vásárlásról valamint ezt a Dell telefonos ügyfélszolgálatán tudod bejelenteni. 06 80 016 157
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest