Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz PlatiaAmos #45187 üzenetére
Általában a DVD írónál csak sATA II van, amit írtál megoldható, sőt javasolt is.
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Üdv!
Használ itt valaki Dell Latitude e6230-at I7 3540M procival?
Mekkora a throtling, és mekkora a zajszint? Mennyire melegszik?
Köszi!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz McLaca #50679 üzenetére
Hali!
A 6440 régebbi mivolta ellenére még mindig ütős konfig, és azért érdemben sztem kevesebbet eszik a CPU meg jobb az energiafelhasználása mint az 1. generációs Core I prociknak...
XPS egyes modelljei (de tán az összes ezt most nem tudom) nehezen bővíthető, mert vékony és nagyon össze van rakva, úgyhogy az meggondolós... Itt off de például a Fujitsu Lifebook E746-nak van 6. generációs procija, de ezekben a 6200U csodákban kisebb a teljesítmény mint a 4200M és a 4310M közti procikban. Ezek a Skilake-k normális teljesítményt talán a 6300U-val, vagy a 6267-6287U-val adnak, utóbbiaknak 28W-os a tdp-je, és talán még erősebbek is mint a fennt említett M végű 4. generációs procik.üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz Avicularia #50751 üzenetére
Hagyd ott egy éjszakát had keressen, reggelre meglesznek azok a frissítések.
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz redwhite78 #50851 üzenetére
Szia!
Nem tudok róla. Ettől független lehet javították, de itt a fórumon a Milyen notit topikban nem volt nagy visszhangja, ezt a topikot meg pár napja követem csak.
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
-
adika4444
addikt
Én is most tervezek venni 6230-at azon boltból ahonnan te is vetted), de remélem lesz olyan amin van NBD gari, klassz volna egy ilyen, ráadásul vhol olvastam talán pont itt hogy 5 évre lehet bővíteni vmi 20k körüli összegért, na most az úgy nagyon király lenne
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Hali!
Akkor itt a kivétel.
Csempék nem érdekelnek, de a grafikája olyan fura, és ami a nagyobb gondom hogy határozottan lassabb benne jónéhány dolog mint a W7-ben ugyanazon Acer laptopon. Én majd a Win10-zel fogok tenni egy próbát, eddig amit hallok róla a majdani kipróbálásra sarkall.üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
-
adika4444
addikt
válasz Rush77 #51328 üzenetére
Hali!
Gép rendben van.
Helyedben Laptopszalon-ban venném a gépet, laptop.hu boltot nem ismerem így a garijukat se.
Arra figyeljetek hogy ha magyar NBD gari van rá akkor csak egyszer javítanak külföldön, utána ottanira kell csinálni a garit. Asszem vehető utazó gari is, de ebben nem vagyok biztos.üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz somasz #51343 üzenetére
Ezen gondolkodtam én is pár napja, miért 70 és nem 60.
Egyébként a 6xx0 sorozatban van most már csak M végű proci, esetleg vihetnék tovább azt a vonalat például egy 6287u procival, vagy a 4 magos I5-tel, választható (de nem kötelező) dedikált VGA-val.
Nekem az a gondom am is mostanság, hogy az erős procis gépekbe mind van DVGA, ami nélkül én példul remekül megvagyok...üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz adamssss #51581 üzenetére
Szia!
Csinálj egy rendszervisszaállítást akkora, amikor még nem volt a hiba (Win esetén). Egy barátomnak halt le hétvégén a wi-fi vevő a gépében, nem kapott netet, mindent próbáltunk, de csak a visszaállítás segített... A legjobb pedig hogy még nem is telepített semmit.
Szal tegyél egy próbát ezzel, veszíteni nem nagyon tudsz rajta.üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Van már 7270 Mo-n is. Aztán jól le is lombozott hogy csak a nagyszerű radium.hu-nál kapható. De én azért reménykedek benne, hogy hivatalos helyről is lesz. Ja és az ára is adatlap
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz somasz #51909 üzenetére
Hali!
Jó megoldás, csak hát ehhez ugye kell egy másik gép amin megcsinálod.
De igaz ami igaz, nekem sincs jobb ötletem. Az integrálgatósdi marha nehéz, szal az kilőve. Talán Oprend Win release-eknél láttam, hogy vannak integrált USB 3-as driverek a telepítőben, de még nem próbáltam...üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Dell 6230 és 6330-ról mik a vélemények?
Valszeg lesz véve egy itthonra, és kíváncsi vagyok melyik lenne jobb választás. Mik a pro és kontra érvek? Jöhet minden)üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Összehalásztam infókat a 6230-ról, most már csak annyi kérdésem lenne, hogy a Win telepítés MBR táblára megy simán hogy kiválasztom a pen-t? Van gyorsgombbal elérhető boot menü? Ha nem rakom fel a Dell szoftvereit csak a drivereket SamDrivers-sel akkor is használható a gép? Most 2570P-t használok, ezen is csak driverek vannak, teljesen jól megy, ezért a kérdés. A notiba egy Intel 530 SSD-t fogok rakni.
Van benne m2 SSD bővítési lehetőség?
touchPad Synaptics féle, tiltható a pöcökegérrel? A hangkártya IDT vagy Realtek?
Köszi!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Pöcökegér az csak jó ha nincs számomra, nem használom.üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
-
adika4444
addikt
válasz Tothgera30 #52120 üzenetére
Hali!
3-as sorozat az a Latik legalja, szinte átcímkézett Inspiron. Én kihagynám...
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
sziasztok!
Dell Latitude E6230 esetében hogyan tudom letiltani a touchPad-et?
Nagyon király a gép, kb. 1 órája vettem, és most kezdtem el használni, de a tapipad tiltás módja nincs meg. Van a rendszertálcán az a Delltouchpad akármicsoda, de az nem nyert, én leglaább is nem találok ott kikapcsra lehetőséget.
Rohadt durva egyébként, hogy az aksi 66000 Mah-t bírna, de már el van használódva és csak 37000-re futja az erejéből, és 40%-on azt írta hogy 2 óra van hátra. Majd kiderül mit bír, lehet majd vmikor beruházok bele egy új aksiba. Majd ha ez kipurcan.
A billentyűzete is nagyon bejön, igaz talán picit zajosabb mint a 2570P HP-é, de ez engem soha nem zavart. Az állandó ventizúgás helyett egy öröm hallgatni hogy csak a gépelésemet hallom.Ja még egy kérdés, azt a menüs gombot hogyan érem el a 6230-on, ami általában a jobboldali alt mellett vna, és ha szövegben vagyok és lenyomom kinyit egy ilyen gyorsmenüt?
Nem találom, pedig ez hiányozna. Jóó, tudom egér/tapipad jobbclick de akkor is kéne...
Köszi!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz Magnum_ #52207 üzenetére
Hali!
Win7 van rajta, és nem használom a tapipadot azért tiltanám. FN+f5 nem megy, de majd újrarakom rajta a win-t.
Most egy másik gond áll fennt. Ahogy beindítom a laptopot, bepötyögöm a jelszócskámat, majd ahogy nekiküldöm az entert, és bejő az asztal fullos fordulaton elkezd pörögni a venti, mint ha kb. énekelne vagy nem is tudom mihez hasonlítani ahogy zörömböl, és nem nagyon értem hogy ezt miért csinálja, most már elvileg volt ideje lehiggadni, de még sem akar. Örvendetes hogy kb. 40 fokon tartja a cpu-t, de nekem inkább csend kéneSzal mitől lehet hogy ilyen kis szelelős kedvében van a drága?
Köszi!üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
sziasztok!
Pár hsz-vel fenntebb írtam hogy nem tudom tiltani a tapipadomat. Annyi volt, hogy driverkergetőben reflexből synaptics telepítést nyomtam, és azért nem engedte. Most felraktam a gyártó oldaláról, és örömmel jelentem hogy megy rendesen, szal megérte a kis erölködést a működésért
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Lati E6230 indításnál feldob valami cpu fan szöveget, f1-gyel continue-olni tudok és akkor elindul a Win, viszont folyamatosan maxon pörög a hűtés.
Digaot futtattam tegnap este, az megoldotta de most hogy használtam 1 órát megint rákezdett erre a baromságra.
Kibnbírja így délutánig? Mi lehet a gond?üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz lord.lakli #52222 üzenetére
Hali!
Köszi mindenkinek a válaszokat...
Nem én láttam sajna, de megkérdeztem és a somasz által írt fan malfunction hiba van...
Az ötletért köszi, lehet ettől még használni szövegszerkesztésre, vagy inkább melőzni kéne?
Saint_:
Igen az megvan, de erre a hibára gyors megoldás kell...
Visszaviszem gariba, aztán meglátjuk mi jót mondanak rá...
Egyébként ez a malfunction pontosan minek a hibájára utal az alaplapon vagy a ventinél?üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz somasz #52229 üzenetére
Hali!
Igen, vissza fogom vinni. Nincs matrica, de nem babrálok bele, annyira nem értek hozzá... Egyenlőre a HDD/SSD operációnál többet nem nagyon merek csinálni...
A BIOS update-t meg lehet hogy ott megcsináltatom, leglaább is ameddig bemegyek addig már tuti nem lesz időm ezzel foglalkozni.üdv, adika4444
-
-
adika4444
addikt
Hali!
Cserélték a kicsikét (6230), most a wi-fi nem megy
Szóval egyszer kicsikartam hogy azt írja hogy a kapcsolóval vagy a gyorsgombbal kapcsoljam be... Innen is köszönöm neki, erre azért nem jöttem volna rá
Kapcsos jól van jobboldalt, érzékel is ha átkapcsolom, de azt írta a kis program hogy a gyorsgombbal is be lehet kapcsolni, de azt nem tudom mi. Amikor ráraktam a Win-t eleinte még látott pár wi-fi-t, de a miénket pont nem, aztán mostanra elszállt
Van vmi jó ötletetek?
A másik, hogy alap fordulaton picit recseg a venti, mint amikor egy HDD olvassa az adatokat. Ez hiba, vagy ez ilyen megszokós történet?
Bosszantanak a hibák, mert egyébként király kis noti a menü gombot leszámítva (ALTGR-től jobbra más gépeken).
Gondjaimra a segítségekért előre isüdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz Magnum_ #52250 üzenetére
Milyen gondolataidban?
Egyébként én is sajnálom hogy ragasztották, de addig nem érdekel ameddig nem hal meg az SSD-m, azt pedig nagyon remélem hogy soká fog vagy akár soha...pontos wi-fi hibaüzi:
Emlékeztető
A WLAN-kártya továbbra sem engedélyezett. Az
engedélyezéshez használja a vezeték nélküli
kapcsolót vagy a gyorsbillentyűt.
OK
az nem nagyon érdekli hogy mindkét állásban próbáltam, neki azért kapcsoljam át. eltörni pedig nem fogom a kedvéért[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
- 96 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- 95 - Lenovo ThinkBook 16p (G4 IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- 94 - Lenovo ThinkBook 16p (G4 IRH) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- 93 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest