- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Jogos, nem tértem ki a részletekre.
A lényeg, hogy normál 2,5" méretű meghajtó (mindegy, hogy ssd vagy hdd) mellé beférjen még egy ssd. Hogy ez optibay, vagy m2 sata, az nem annyira lényeges.
Jelenleg jó, mert a gépben belül egy normál 2,5" méretű sata ssd van, az optibay meg csavarozás nélkül cserélhető, ha esetleg kéne a hdd helyett a DVD - olvasó.
Viszont újabb gépeken már kevésbé található optikai meghajtó, pláne ilyen gyorskioldós, emiatt oldanám meg a tárhely kérdést egy gyors ssd-vel (rendszer) , és ha kell egy hdd-vel, vagy másik ssd-vel a tárolandó dolgoknak.
Meg kacsingatok a latitude 72x0, 74x0 gépek felé is. -
hallador
addikt
-
-
c64fanhun
tag
Tetszetős gép, csak nekem fura látvány a 7450 után, hogy az alsó része, ami feléd néz nem vékonyodik, írsz majd tapasztalatokat?
Kíváncsi lennék.
Ez a venti pörgetős dolog meg jogos, hálisten már nem melegszik az enyém, de így netezés közben zavaró, hogy alap fordulaton pörög a venti, főleg ha kuss van a szobában... -
-
c64fanhun
tag
Na ez nagyon tetszett!
Enyém mondjuk kicsit oda lett vágva valaminek, és is horpadás van a fedlap szélén, apró karcok, meg a sarkokon a fémről lejött a fekete festék. Viszont ezek csak olyanok, hogy ha keresi az ember akkor veszi észre, és cserébe ha földhöz vágnám se lenne baja, mivel masszív, katonai szabványnak meg is felel ha jól tudom -
Szerintem a tervezett 4-5 évet simán kihúzod vele, eleve az E6320-as is 2012-es, és az se ma volt. Sőt, belegondolok hogy már jó pár éve vettem mindkét E6440-esem, lakáson kívül nem nagyon voltak, így szerintem örök élet az élettartamuk. Bár azért kacérkodok egy Precision -al.
-
Barátnőm ugyan ebben a cipőben járt az E6430-asával. Már zsanér,- és akksi csere is ráfért volna. Így elmentünk matatni E5470-E5480 szériát. De anyagminőségben visszalépés lett volna (több szempontból is), így úgy döntött hogy néz egy fiatalabb fullos E6430-ast (HD+ kijelző, i7 proci, 8Gb ram, SSD+HDD, új 9 cellás akksi). Persze az E6440-es is tervbe volt, de már az sem olyan masszív mint a 6X30-as széria.
-
-
hallador
addikt
A Latitude 5000 hűtése nem a legjobb 45 wattos processzor esetén, (Nem konkrétan ezé a modellé, hanem már 7 éve sem volt az, amikor Sandy Bridge (54/520), Ivy Bridge (54/530) 35 Wattos processzorokkal voltak szerelve). Ezekbe a gépekből csak akkor szabad 45 wattos processzorral venni, ha csak asztalon használod, és egyáltalán nem használod vonaton, buszon kocsiba. A 15 wattos processzorokkal egész jól elvan. Csak akkor képes elszabadulni, ha pl a Windows update megkergeti, de az minden notebooknál így van. Szóval u-s processzorral szabad megvenni.
-
gollum
tag
Szia.
Mindenképp a 1501. Több ram, "jobb" vga, jobb proci, (van speedstep.). Egyébként meg kb. ugyanaz a minőség.
StabBill.
Ha a dell homlapján bővíted, (ez a legegyszerűbb.), ugyanúgy igénybe veheted Magyarországon, csak fizetni kell azt a sokszor említett óradíjat, ha "neaggyisten" valami baja lenne.
Üdv.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest