Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Sziasztok fórumtagok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Történet: Felszabadult egy SSD-m és szeretném a párom laptopjába beüzemelni. A CD/DVD meghajtó helyére tettem be az SSD-t és erre szeretnék egy win10-et fölrakni.
Az alany egy DELL Vostro 1015. Már hetek óta küzdünk egymással.
Egyszerűen a boot nem látja a külső meghajtót, folyton csak a belsőre hivatkozik. (Telepítéskor kivettem belőle az Internal HDD-t)
Ezt írja ki:
A boot sorrend amúgy helyes a bios-ban:
És az ssd miatt AHCI van beállítva:
A windows telepítő elindul USB-ről. Fel is tud települni. (Mindent formáztam a gyári telepítővel)
De amint kiveszem az pendrive-ot megint nem látja a DVD meghajtóban lévő SSD-t.:
Ha beledugom a Rufus-sal előkészített pendrive-ot, akkor betölt a windows:
De amint kihúzom és kikapcsolom vagy újraindítom a gépet, megint nem látja a meghajtót.
A bios beállításokat már végig zongoráztam, nem találtam megoldást. És sajnos a meghajtók sem cserélhetők fel, mer más a csatlakozásuk. Az internal: az ATA, az SSD: SATA
Én már kezdem föladni...
Kinek van még esetleg ötlete?
-
Tim82
félisten
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Van konkrétabb szaktopik is: Dell asztali gépek
-
Ablakos
addikt
Az adaptive mód beállítása csak a BIOS-tól függ? 50-95 értékekkel van beállítva, de nekem 100%-on tartja az akkut, mint a beton, ha be van dugva a töltő.
-
válasz
Atlantisz48
üzenetére
Szia, valóban nem ez a topikja egyátalán.

Én mésik gépbe faragtam be xeon cpu-t, de csak azért mert rámrgat
Évekig stabil volt, és gondolom, h most is az. 
Talán itt lesz másnak tapasztalata:
[link] -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Előre is elnézést, tudom nem ide tartozik 100% ban, de talán itt vannak a legjobban hozzáértők is

Abban szeretnék segítséget kérni hogy egy Dell Optiplex 760 SFF Melyik a legerősebb CPU ami belefér és persze működik is vele
utánanéztem a neten, de elbizonytalanodtam.
Itt az írják hogy a táp miatt a Core 2 Quad nem megy bele.
Jól értem akkor hogy a Core 2 Duo E8600, 3.33GHz a max és legerősebb ami belemegy?Illetve ennél a gépnél mennyire érdemes az intel Xeon-t belefaragni? Van valakinek ezügyben tapasztalata?
Köszönöm előre is a segítséget

Üdv,
Z
-
Régóta egy Vostro 1015-öt használok, Core2Duo T6570-es CPU-val. Már SSD van benne egy ideje, de a CPU-t is szeretném cserélni erősebbre, melyik sorozat lenne jobb, T8xxx, vagy T9xxx? Köszönöm!
-
RWD
tag
válasz
hhgygy
üzenetére
Siker (kopp kopp)! Köszi a tippet, remélhetőleg ez volt a baja.
Egy kis útmutató, ha más is hasonlóval szenvedne.
[link]
Nem akarom elkiabálni, de amióta a 9171-es drivert feltettem, tökéletesen "fel tudom ébreszteni" az alvó kijelzőket. Legyen az külső monitor vagy maga a laptop kijelző. Egyelőre kékhalál se jött, remélem most már rendben lesz.
Köszi még egyszer a tippeket
-
GeryFlash
veterán
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Nagyon szépen kösözönöm neked is és Diák66-nak is
Igen, utólag ő is elismerte hogy hülyeség volt ignorálni a problémát. Holnap felhívja a DELL telefonszámot, téged milyen esetben kereshetlek? Garisnak biztos garis, 11 hónapja vette 
Szerk: ja látom pohár kolléga hsz-ét
hát reméljük nem. -
poptartcat
csendes tag
Sziasztok,
Erdekelne egy XPS 15 9510 (2021), de google alapjan itthon ezt nem nagyon aruljak. Van valami javaslatotok honnan lenne ezt erdemes beszerezni? US billentyuzettel kellene.
Koszi
-
hhgygy
senior tag
Mielőtt bármit csinálnál, nekem is 5590-esem van és ugyanez a jelenség volt rossz Intel vga driver miatt. Próbáld meg frissíteni, vagy ha a legfrissebb van, akkor eggyel régebbit feltenni. Nálam emiatt vagy fél évig le volt tiltva a driver frissítés a Windowsban, amíg nem javították.
-
RWD
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Köszi szépen. Egyetértek, nem kötöm az orrukra ha nem muszáj. Meg hát nincs is most benne a lapka.
Btw szerintem sem azzal lesz a gond, nem féltéglával bontottam meg a gépet..
Megpróbálok még egy BIOS downgrade-t, hátha okozok valamit vele. Tényleg érdekes, hogy a win10 és a driverek/bios frissítése után kezdte el csinálni. -
RWD
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Az frankó...garis még a laptop, gondolom akkor érdemes jeleznem a supportnak. A RAM-ot teljesen normálisan szereltem be, még ESD kesztyűt is használtam közben. SSD-hez hozzá se nyúltam. Lehet teljesen véletlen egybeesés a hibakód megszületése és a többi tényező?
Illetve arra emlékszem még, hogy múltkor lent maradt a csomagtartóban a laptop, táskástul mindenestül. Eléggé áthűlt szegény, de szigorúan megvártam míg átmelegszik szobahőmérsékletre, és utána kapcsoltam be. Bár megmondom őszintén, nem tudom hogy ez az eset az első hibajelenség előtt vagy után történt.
-
RWD
tag
Update:
Megpróbáltam még egyszer, nem csak dokkoló+külső monitor megoldással csinálja, hanem sima laptophasználat mellett is. Tehát képernyő off, és utána sosem tér vissza a kijelző. A gép megy, világít a billentyűzet is. Érdekesség, hogy ha a kijelző sötétedés azonnali pillanatában nyomok egy billentyűt, még vissza tudom hozni. De 2-3 másodperccel a sötétedés után már reménytelen, csak a hard reset marad. Viszont így most szerintem kizárható hogy dokkoló, megjelenítő, usb, stb driver gondja lenne.
Még egy plusz infó:
Kb 1 héttel a hiba megjelenése előtt kapott a lapos plusz 1X8GB ramot a korábbi 8GB mellé. Minden jól működött, míg nem elkezdte csinálni ezt a "fel nem ébredős játékot", plusz néha dobott kékhalált is, de csakis gép lekapcsolás közben, vagy képernyőalvás közben. A hibakód: "whea_uncorrectable_error".
Morogtam is magamban, egyszerre két hibajelenség. A kékhalálra a RAM-ot tippeltem, viszont hiába vettem ki ma reggel a helyéről a RAM-ot, ugyanúgy bedobta az imént a kékhalált, amikor próbáltam volna életre kelteni a kijelzőt. Tehát a kékhalál összefügg az alvó kijelző problémával, és nincs köze a RAM-hoz. Egyik szemem sír, a másik...mi a lótúró lehet vele?
Most újra ráfrissítettem a legutóbbi BIOS-t, de szerintem nem segít rajta.
Persze nem kötelező a képernyőkikapcsolás lehetőségével élni, de szeretnék a végére járni, lévén eddig jól működött. A RAM-ot egyelőre nem raktam vissza, de ezek szerint nyugodtan visszamehet. -
RWD
tag
Sziasztok, BUÉK!
Van egy DELL 5590 Latitude laptopom. Az elmúlt héten frissítettem WIN10 verziót (xx ezer évesről 20H2-re), illetve kapott naprakész drivereket is a Support Assist segítségével. Azóta egy apró probémám van.
Ugyebár van egy olyan energiagazdálkodási lehetőség, hogy a kijelző kapcsoljon ki "x" perc tétlenség után (tehát nem alvó mód, csak display off). Szimplán a laptopot használva jól működik a dolog, elalszik a képernyő 5 perc után, gombnyomásra felébred.
Viszont. Van egy TB15 Dell dokkolóm, hozzácsapva két P2419H Dell monitor. Amikor ezen a dokkolón keresztül dolgozom, a monitorok nem térnek vissza a kikapcsolt állapotból.
Érdekesség, hogy ha ilyenkor leszedem a dokkolóról a lapost, és félnyitom a kijelzőjét, akkor sem tudom "felébreszteni", csak a hard reset marad.
Próbáltam már mindenféle driver frissítést, túrkáltam a power managementben, engedélyeztem az USB eszközöknek hogy megszíktsák a sleep módot (de ugye ez itt nem releváns), stb stb.
Vagy valamelyik driver (bios?) update tehetett be neki, vagy a win10, más logikát nem látok benne. Egyedül az gyanús, hogy dokkoló+monitorok nélkül nincs semmi baja.
Azóta frissítettem még WIN-t, 21h2-re, de nem segített.Mit gondoltok? Elég bosszantó a szitu. Köszi!
-
pohár
félisten
válasz
Diák66
üzenetére
ráadásul ezek LCD kites notebookok már, külön LCD-t (sem egyéb LCD-hez tartozó komponenst) nem tudsz cserélni, ha a törés előtt javíttatta volna, azt még valószínűleg elfogadta volna a DELL, így, hogy a kijelzőt is bereccsentette emberünk, 99.9%, hogy el fogja utasítani a garanciális javítását a gyártó
-
Francia91
veterán
Következő a problémám még mindig.
Dell Precision M4800 (i7 4930MX, Quadro K2100M, 4x8 GB RAM, 256 GB mSATA SSD):
A kezdetektől fogva volt olyan problémám, hogy a gép random lekapcsolgat alvó állapotba. Van mikor 3 napig egyszer sem, van mikor bekapcsolást követően 4-5 perc múlva (ez az általánosabb), de van mikor mondjuk 2 óra filmezés alatt gondol egyet, és megy el alvóba. Windows beállítások végignézve, mindenhol kikapcsolva az alvó állapotba kapcsolás. Akkuja a gépnek 20 perces volt, vettem eredeti gyári új akkut. Majd vettem a géphez eredeti gyári új 180W-os töltőt. Gondoltam valamilyen tápellátási probléma állhat a háttérben. A gyári új akkuval, és a gyári új 180W-os töltővel is ugyanezt produkálja a gép. Windows természetesen még az elején újra lett telepítve. A gép még akkor újra lett pasztázva, amikor hozzám került, TG Kyronaut pasztával, GPU nem megy 64 fok fölé, CPU 90 foknál megáll full terhelés folyamán. Hol lehet a probléma? Mitől kapcsolhat le alvóba így random? A 4x8 GB RAM esetleg nem 100%-ban kompatibilis egymással, vagy az inkább kékhalállal és más módon jelentkezik? -
válasz
GeryFlash
üzenetére
Ez törés, jól látszik alul középtől kicsit balra. Ez simán lehet a széria híresen rossz zsanérjai miatt, ha helyszíni garis akkor jelentse be a Dell telefonszámán, ha meg szervizgaris, akkor google felüt és a legközelebbi hivatalos Dell szerviz legyen a cél.
Nem a haverodat bántva, de az első probléma észlelésénél a szervizt kellett volna hívni, nem tovább használni, mert nagyobb bajt csinált magának, mint szerette volna.
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Havernak a tavaly februárban vett DELL G3 3500 notebookja szűk 1 év használat után ma produkált egy ilyet:

Valszeg mátrix vagy szalagkábel hiba. Azt mondta hogy a felnyitó résznél a csatlakozás egyre azarabb lett, elcsúszott az illesztés, utóbbi 2 hétben már le se volt csukva mert recsegett-ropogott a fedél illetve a kijelző káva műanyaga elkezdett feszülni és elvált a ragasztó.
Két kérdés:
- mivel még garis hova érdemes a leggyorsabb javítás érdekében gariban leadni, ahol vette (mysoft.hu webshop) vagy esetleg a DELL-nek van itthon közvetlen szervize ahol bármilyen vételű garis gépet be kehet vinni, szóval a webshop-gyártó átfutási időt meg lehetne spórolni
- mennyire lehet ez típushiba, van esetleg ilsennel itt tapasztalat (akár G5 vagy G7 szériánál)? Azért ez így 1 év után egy 100 ezres Packardbelltől is állati cink lenne, egy 300 ezrea DELL-től pedig... -
gilfoyle
őstag
Sziasztok, egy 7470 néha lefagy. Általában akkor csinálja:
- amikor lehúzom töltőről, vagy
- akkus üzemmódban ha lehúzom az egeret, vagy
- bekapcsoláskor (mindegy, h akku vagy töltőn van), vagy
- alvó módból felébredéskor.
Természetesen ezekben az esetekben sem mindig fagy le, csak ha úgy állnak a csillagok.
A beépített diagnosztika szerint minden OK, akksi, memória, stb.
Win újratelepítés megoldhatja, vagy vmi hw hibára utalhatnak a fentiek? -
törölt tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem biztos, hogy a kérdező a hibás, inkább a parasztvakítós webshopok, akik kitalálták, hogy 2 darab ramot egybecsomagolnak, és ráírják, hogy dual channel, plusz rátesznek 20% extra árrést..
Ez majdnem olyan, mint a durex koton alá odaírják, hogy aki ezt vásárolta, vett lapostetű irtót is, és ha nem tudja, kivel használja, menjen fel a rosszlanyok.hu oldalra.
-
AstraCDX
senior tag
Kérdés !
Van két 4GB-os RAM modulom .
1. SK hynix HMT451S6AFR8A-PB (5. hét / 2014)
2. SK hynix HMT451S6BFR8A-PB (14. hét / 2015)Van/lehet ezek közt különbség a gyártási időn, és az "A", és "B" betűn kívül ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Bocs, lehet, sőt biztos nem vágom úgy a témát, mint te, mert nem ástam bele magam .
És meg is van, hogy mi tévesztett meg .Árusítanak 8GB RAM-ot Dual, és Single Channel kiszerelésben is .
Ezekből a Single Channel egy modul, a Dual Channel pedig két modul, tehát 2 x 4GB .
Lassan de biztosan azért tisztul a fejemben a kép !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
-
AstraCDX
senior tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nem lesz egyszerű menet .
Most egy db 4GB SK hynix HMT451S6BFR8A-PB van benne .
Nemtom, hogy ez Dual, vagy Single Channel kompatibilis-e, mert ezt az AIDA nekem nem írja .
A Dual Channel csak 2 egyforma modullal használható ki, vagy egy modullal is ?
Mekkora előnnyel jár a Dual Channel kihasználása, vagy mellőzése ?Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Bővíteni szeretném DELL E6540 notebookom RAM-ját 4-ről 8GB-ra .
Mivel nem ástam bele magam ebbe a témába, eléggé káosz nekem az elérhető választék .
Infora van szükségem, hogy melyiket is válasszam !
Kingston-t szeretnék egy 8GB modult, de azt nem tudom, hogy Single, vagy Dual Chanelt kell e választanom .
Illetve milyen más tulajdonságokat kell még figyelembe vennem a választáskor ?Üdv.
Astra
-
Dhampir
félisten
válasz
Badboys
üzenetére
A notebookcheck tesztje szerint (a tesztben AMD Ryzen 3 2300U processzorral szerepel, ámde különféle konfigurációk léteznek):
Battery Life
We use a variety of tests in order to determine battery life.
Maximum battery life is determined by running Battery Eater’s Reader test with all power-saving features disabled. In this test, our review unit lasted for 7:20 hours.
Minimum battery life is determined by enabling all features and running Batter Eater’s Classic test. In this scenario, our review unit lasted for 1:45 hours.
In-between these two extremes are two tests more applicable to real-world use. In the Wi-Fi test we browse the web occasionally loading YouTube videos at reduced brightness. In this test, the Inspiron ran out of power after 5 hours 18 minutes.
In our video playback test we run an FHD short film in a loop with all communication modules disabled, and our review unit turned itself off after 4.5 hours.

Az akkumulátor csavarokkal rögzített és egy szalagkábellel csatlakozik az alaplapra, ahonnan leválasztható és cserélhető.

-
Badboys
őstag
Adott egy Inspiron 3585 Ryzen lapos mennyi kell, hogy legyen az akksi idő? 90 perc alatt 44% ra esett? Vagy ez normális? Sajnos csak bontással cserélhető az akksi már, ha egyáltalán cserélhető. A gép még garanciális 2019 es vétel. Max napi 3-4 óra használat.
Békés Boldog Újesztendőt minden fórumtársnak és kedves családjának. -
luci@85
tag
Sziasztok!
azzal a kérdéssel fordulok hozzátok ,hogy hol lehet megnézni a Dell oldalán ,hogy a laptop milyen memóriákat fogad be ?
Adott a Dell G15 5511-es laptop . A gyári 8gb -os egyoldalas Curcial modullal tökéletesen működik de a géphez vásárolt Kingstone Hyper x Fury 3200 mhz 2*8 gb kit rammal csak a billentűzet világít ,a monitoron semmi . Még a Dell logo sem villan fel boot -nál.
Kérem írjon aki hasonlóan járt vagy tudna segíteni ebben az ügyben .
Köszönöm !
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6530 laptopom i5-3340M procival, ha teszek bele i7-3820QM vagy i7-3840QM processzort a mostani hűtő elég lesz hozzá? Vagy új kell, illetve akkor melyik / milyen?
Köszönöm
-
thotzoltan
tag
Sziasztok! Dell precison HDMI kábel,TV működnie kellene? nem lát másik monitort..
-
válasz
MostaPista
üzenetére
Értem. Akkor ezúttal nem formáztad a telepítés előtt, csak partícionáltad.
-
MostaPista
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Ezuttal nem.
120gb-os hdd-re tettem, egyben hagyta az egeszet.
Utana feltettem masodiknak egy linuxot, az csak felezni volt hajlando (65GB win, 55GB linux) es persze a vegere tette az 1GB-os grub-os particiot, most igy nez ki a hdd Macriummal, ami mutatna az osszes rejtett particiot is, ha lenne rajta:
-
válasz
MostaPista
üzenetére
De ott lesz az…. Lemezkezelőben csak nincs neki betűjele, nem is kell.
gyári még recovery partíciót szokott létrehozni, ebből állíthatod vissza, driverekkel együtt. Számomra felesleges. -
-
Sziasztok!
Adott egy Alienware 17 R4-es laptop.
"1435 Killer Wifi" van benne és egyszerűen Wifin keresztül nem hozza azt a sebességet ami elvárható lenne.500 Mb-os net van, egy régebbi Lenovo laptop 150 Mb-et tud 2 szobával arrébb.
Az Alienware ezt tudta:
30 mb 2 méterre a routertől...Átállítottam 5Ghz-ről 2.4 Ghz-re na itt volt javulás, már tudja a 90 Mb-ot.
Az "Energiagazdálkodásban" beállítottam, hogy hálózatról és akksiról is maximum teljesítményt hozza a Wifi. Ez sem hozott javulást, maradt a 90Mb körüli érték.Legújabb Drivereket telepítettem Driver Boosterrel, utána a Dell gyári szoftverével.
Mi lehet a gondja?
Windows 10... -
Ablakos
addikt
válasz
Barcelona95
üzenetére
Elsősorban, amit a gyártó a honlapon ajánl ehhez a típushoz. (konkrét memória márka/típus)
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
E6540-be szeretnék 1x8 GB RAM-ot, ehhez kérek tanácsot, hogy milyet érdemes. -
válasz
MostaPista
üzenetére
Igen
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
MostaPista
üzenetére
Hosszú lenne, az a lényeg, hogy a Windows hozta létre azokat és nem véletlenül. Ne piszkáld, mert meghal az egész rendszer.
-
MostaPista
tag
Tudna valaki segiteni, hogy Dell laptopon mire szolgal a sok kis particio, es miert van az egyik elrejtve?
-
pohár
félisten
válasz
magellan2600
üzenetére
annak tűnik, igen

csak külön nincs cikkszáma, ezért rákeresni sem tudsz egyértelműen, csak így körülírni az alkatrész funkcióját

-
magellan2600
tag
@pohár: Azt hiszem, sikerült megtalálni.

-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Apumnak van egy Inspiron 15-3521 laptopja, de szegénynek eleg lassucska mar, ujratelepitettem neki, remeljuk javul valamit, de arra gondoltam, lehet erdemes lenne beszerezni egy SSD-t. Van hely a gepben ennek, van ilyenre lehetoseg? Sajnos nem jottem ra, hol tudnam ezt csekkolni :( köszi!
-
pohár
félisten
válasz
magellan2600
üzenetére
ez a bezel része lesz szerintem, külön nem hiszem, hogy találsz alkatrészt
-
Sanyi.mTs
addikt
Ezen előzmény után, lehet kihagynám az ac-s lépcsőt és ax-es kártyát raknék a laptopba. Az se mellékes, hogy ahol kapható, ott olcsóbb az ax-es, mint az ac-s kártya. Intelnél az ax200 és ax201 között lehet választani: kettő között a System Interface Type-nál van eltérés.
Nekem melyik kellene?
Kompatibilis lesz a laptopommal? -
magellan2600
tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Latitude E5400-ás laptopom, aminek el van törve az a kis pöcke, ami lezárt állapotban az alsó részhez fogja a kijelzőt.
Azt látom hogy simán cserélhető, de nem tudom hogy kellene keresni. Mi lehet ennek a neve, valahol biztos lehet ilyen kütyüt rendelni, de nem tudom, hogy keressem. Tudja esetleg valaki, hogy lehetne megtalálni? -
válasz
MostaPista
üzenetére
-
MostaPista
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
5570-es, Le van toltve minden kezikonyv, de a Dell bios menujeben van nehany egyedi dolog, amit kellene ertelmezni, arra kellene leiras, es jo lenne valami osszefuggeseket is tudni.
(pl. nagy nehezen sikerult eltavolitani az office reklamcsomagokat, erre az ujraindulast kovetoen vegzett egy bios-frissitest, vegigveve a hardver elemeket, amiknek nincs sok koze egy programhoz jo esetben, ezek szerint megis.)Valamint a gepre telepitett dell sw-ek egy reszerol is jo lenne tudni, hogy mire jo, pl. power2go, meg a support assist-bol is van harom fele, meg van egy digital delivery akarmi is telepitve, amiket a kezikonyvet (pdf) nezegetve nem emlekszem, hogy lattam.
(sa-t igen, arra van webes link, hogy ott nezelodjek, azt holnapra hagyom.) -
válasz
MostaPista
üzenetére
Szia.
1 pontos típus
2. mit is szeretnél tudni?
3. nézted-e már a használati/sevice utasítást az adott noti service tag alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
utánanéztem a neten, de elbizonytalanodtam.

egy most nálam levő notinál, pedig tuti a ram single 2-vel is próbáltam.