- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
-
félisten
válasz Mikulásbá #46949 üzenetére
Miért kéne feleslegesen meriteni meg tölteni? Egyszer feltöltt 100%-ra és ha töltőn van végig akkor az úgy is marad, jobb akksik egészen sokáig tartják maxon. Az kéne még, hogy egész nap ezzel szórakozzon a gép, hogy lemeriti meg feltölti magát, 1 hónap alatt lehet megadná magát az akksi.
-
félisten
-
válasz Mikulásbá #47523 üzenetére
Csak a driver problémák, amiket írtál, meg hogy mennyire stabil a rendszer.
Ami nekem sokszor nem az igazi az a touch pad, az siralmas a 7440-ben, pedig többször is újraraktam a drivert, néha a wifi is szarakszik, de mondjuk az valószínűleg az Intel sara, illetve az IGP driver ami még sarkalatos pont.
Én amúgy ezzel a beépített frissítő programmal végezném a telepítést, gondolom annak is jól kéne működnie.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
maajsz
senior tag
-
félisten
-
soldi3r
veterán
válasz Mikulásbá #47629 üzenetére
Ugyanazzal a BIOS beallitassal HDD-vel jo SSD-vel nem, akkor az nem BIOS beallitasi gond
Azert olyan SSD hiba, hogy a venti teker miatta szerintem talan csak akkor lehet, ha fals homerseklet adatokat kap az alaplap tole. En a telepitett rendszeren megneznem, hogy hany fokos.
De elsore inkabb oprendszer telepitesi hianyossagra tippelek.E30 (oo=[][]=oo)
-
thefreeman
aktív tag
válasz Mikulásbá #47725 üzenetére
7%-t ír az aida. Mindegy, hogy kikapcsolom altatom vagy hibernálom, mindenképp lemerül. Ezért veszem ki belőle mostanában az akkut. Szerintem ez a 7% is mostanában jött össze a gépet kb 2 hónapja vettem újjan. Szerintem valami miatt a gép nem áll le addig amig le nem merül, van hogy ha elaltatom vagy hibernálom be sem kapcsol addig amig nem áramtalanitom vagy nem nyomom folyamatosan pár másodpercig a bekapcsoló gombot.
[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
válasz Mikulásbá #47729 üzenetére
Szerintem inkább driver hiba lehet azóta van ez, hogy feltettem a windows 10-t, 8.1-el nem volt ilyen hiba. Szserintem vissza is teszem inkább azt amig a 10-el ilyen gondok vannak angol forumokon olvastam még hogy nem csak nálam van ez. Szerintem ez a 7% azért lett mert pár napig hagytam, hogy miden éjjel 0-ra merüljön. Egyébként az akku bir olyan 5-6 órát filmnézéssel.
-
desolator
senior tag
válasz Mikulásbá #47742 üzenetére
Igen, lehet, hogy ilyen kellett volna. Az a szívás, hogy én beírtam az ebay keresőbe, hogy usb 3.0 to pcmcia és abból dobott ki egy rakatot, amit az első posztomban írtam. Ami persze tökre nem illett bele. Mindegy, most még rendeltem hozzá azt az átalakítót, azzal remélem már jó lesz.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
t72killer
titán
válasz Mikulásbá #47774 üzenetére
Az én verziómban egy mSATA és egy m.2 (2242) slot van, az mSATA-n ül az egyetlen meghajtó, de később, ha vmi jófélét (nvme, gyors pcie) ki lehetne sütni az m.2-re, akkor szivesen tenném oda a rendszert + progikat.
Amit kérdeztem, az m.2 tuti nem tud SATA protokollt (itt próbálták), csak PCIe-t. Ha PCIe 2.0 x1, az már SATA3 sebesség, úgyh csak a kompatibilitás kell, sebességgel rendben leszünk. Átalakítónak nincs hely, 2242-es m.2 ssd kell bele. Kérdés, hogy mivel kompatibilis ez a hely?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
t72killer
titán
válasz Mikulásbá #47780 üzenetére
Így van, ilyen kell, 2242-es, PCIe, nem is tudtam, h létezik már. Ez egyelőre lassabb az mSATA-ban ülő SSD-mnél, majd ha lesznek nvme-s darabok, majd azok közül veszek egy ilyen apróságot. Kár, hogy a samu csak hosszú modulokat gyárt
-
-
t72killer
titán
válasz Mikulásbá #47793 üzenetére
Asszonypajtás még nem panaszkodik, majd 2-3év múlva ha mondja, h belassult a gépe, adok neki szárnyakat Az enyémben meg amúgy is 550/530-as darab van, itt csak egy komolyabb nvme-drive adna pluszt.
-
-
AssAssynn
őstag
válasz Mikulásbá #47812 üzenetére
Közben rájöttem, hogy batár láma vagyok.
Látszik rég raktam újra laptopot... Most látom, hogy a Dellnek mekkora király a terméktámogatása. weboldalukon a gépre rákeresve minden egyes drivert kidobott. nagyon baba. Bár, ha valakinek nincs kéznél egy másik gép, akkor annak nehéz dolga van. de remélhetőleg így én már sínen leszek. Köszönöm a segítséget, minden jót a fórum ezen szegletében is.[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- The Game Awards 2024 - Íme a jelöltek listája
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest