Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Pyttawrx #63794 üzenetére
Szétszedtem és kétoldalas a modul.
De most annyi pozitív változás lett a dologban, hogy tudok próbára valakinél ramot rendelni és a nem megy, akkor visszaküldi a nagykerbe. Így már annyira nem idegesít.
A jövő héten meglépem és köszi a segítséget.adamssss
Felmész ide és rányomsz a detect driversre. A SupportAssist alkalmazást teszi fel.
-
Sziasztok!
Most vettem egy E7480-at.
Tudom, hogy a dell-nek van egy szoftvere amit ha feltesz az ember az automatice felkínálja az össze telepíthető driver-t. Mi is annak a neve?
Köszi
-
adika4444
addikt
Hali!
Dell Latitude 5490-es laptopról mik a vélemények? A nagy súly miatt váltás körvonalazódik egy Elitebook 8470P-ről.
Az Elitebookban jelenleg egy I7 3520M processzor dolgozik, aminek nagyon elégedett vagyok a teljesítményével, 8 giga ram dual channelben és egy 120-as SSD fokozza ezt.A kérdés, hogy ilyen konfigról váltásnál mire lehet számítani?
A kinézett konfig I5-8350U, 8 giga ram, 256 GB NvMe SSD.A billentyűzetről mi a vélemény? Mondjuk egy Latitude 6230-hoz képest. Hűtése mennyire zajos? Ha kicsit odapörkölök neki teljesítmény ügyben hogy bírja? Tudom, hogy 15W a TDP, főleg ezért a kérdés, nem járt még nálam 4. generációs U-s procinál újabb gép, így nincs tapasztalatom.
Hangkártyája milyen? Nem pattog a hang fülesben? Ez egy elég kritikus pont számomra...Minden érdekelne a gépről, nem igazán akarok vele melléfogni. A speckó alapján tetszik, de jól jönne némi gyakorlati tapasztalat.
Előre is köszi!
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Pyttawrx #63791 üzenetére
Szia, 2x4 gigabájt ( és SKHynix, ha jól írom).
Azt kinéztem a specifikációból, hogy 16 GB fér bele, csak az egyik boltban beleültették a fülembe: lehet nem mindegy neki az, hogy 1 vagy 2 oldalas modulokról volt szó.
Utoljára csak a DDR1 időszakban szívta inkompatibilitás miatt. -
Alien13
tag
Hali!
Dell Inspiron 5482 milyen?
Köszi!
-
bazsi83vp
senior tag
Üdv mindenkinek,
egy kis segítség kellene. Adott egy E6540 laptop és a memóriát szeretném kimaxolni benne. Van olyan dolog amire figyelni kell azon kívül, hogy 1.35V modulokat tegyek a Haswell proci mellé?
(Mit tudom én... egyoldalas, kétoldalas modulra háklis-e 8 giga/modul méretnél stb.)Köszönöm.
-
Satrafuckar
tag
Sziasztok,
E7440, fullhd kijelző, a bal szélén és a tetején egy pár centis sávban villog, vibrál a kép.
illetve ezen a területen szellemképes is, pl win betöltés közben a bal felső sarokban látszik halványan egy vonal ami az asztali háttérképről való, illetve win bejelentkezőképernyőn halványan "átlátszik" 1-1 asztali ikon.próbáltam levideozni-fotozni, de nem nagyon sikerült, azért itt van. a videon inkább csíkosodás (vagy semmi) látszik, de nem ez van, hanem vibrálás.
nem mindig jön elő, de egyre gyakrabban. egyelőre nem sikerült semmihez kötni (hőmérséklet, mechanikai behatás, stb).
amit próbáltam és nem segít:
-lecsuk-felnyit
-újraindítás
-vga driver frissítés
-win ujratelepítés
-képernyő kábel csati alaplaprol le, vissza, kontaktspré
-képernyő kábel csati az lcd-böl ki, vissza, kontaktspré
-képernyő kábel (szalagkábel) csereBármi tipp az LCD cserén kívül?
Van egy másik ugyanilyen panelem, ami törött, érdemes próbálkozni az elektronika átrakásával? (bár ránézésre elég esélytelen a 3x 88 pin, 1-1 alkatrész viszont átforrasztható)Köszi minden ötletet!
-
kellcucc
aktív tag
-
Ringman
félisten
válasz
Magnum_ #63779 üzenetére
leszedtem a store-os appot, leszedtem a drivert, majd az eithermouse-t is, hátha az is bekavart.
feltettem egy régebbit - A07-est. ez továbbra sem tett fel semmit, így kézzel kitömörítettem az installert, bemásoltam az I2Cx64 foldert és elindítottam először a delltouchpad.exe-t (hogy legyen a trackpoint középső gombján a middle clikk+a többujjas gesztusok működjenek - és jó irányban), majd a delltpad.exe-t is, hogy legyen egyujjas görgetés.
utóbbit megoldást itt olvastam: [link]
úgyhogy most működik, de majd restart után kiderül, hogy mennyire
-
Francia91
veterán
-
Ringman
félisten
a dell 7480-amon frissítettem win10 1809-re a gépet + dell command update-tel mindent amit lehetett, a touchpad drivert is, ezután eltűnt a program files-ból a folder amiben a delltpad.exe volt, így most nincs egyujjas görgetésem. (az meg csak a hab volt a tortán hogy újból megfordult a scrollozás iránya - azaz felfelé tolásnál gördült lefelé az oldal, ezt ki találta természetesnek?)
hogy lehet beállítani az egyujjas görgetést?
---
az újabb touchpad programot is a microsoft store-ból kellett letölteni, az is eléggé meglepett. -
Magnum_
nagyúr
Ez itten az en kis dell home workstation-om. Mondjuk dell bill es eger meg kell.
-
Francia91
veterán
válasz
donjohnson #63768 üzenetére
De 9.5 mm-es, utánanéztem annak a típusszámának, ami most benne van
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #63766 üzenetére
amennyire én tudom szabvány, előlapot és mechanikát kell átrakni ha van
egyre viccesebb az ipon, gyári garral ezer ft-tal olcsóbb mint "hozzájuk szól" garral
eyébként sztem nyugodtan veheted apróról, manapság már kevesen írnak lemezt, nem néztem árukat, de sztem feleannyiból reálisszerk:
donjohnson jogos, szabvány, de a mérete 9,5mm, hirtelen azt hittem arra gondol h spéci történet-e -
Francia91
veterán
Sziasztok!
A Dell Precision M6600-asomba szeretnék DVD írót, mert néhanapján kell írnom DVD-t és CD-t. Jelenleg csak olvasó van benne
Egy ilyen DVD író belemegy, passzol bele például? -
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
2013-mas Dell 5537 képernyője el-el sötétül, ha óvatosan le-föl hajtom a képernyőt visszajön. Bizonyos szögekben elmegy a háttérvilágítás. Egy régi HP-mon teljesen elment, így komplett képernyő háttérvilágítás modult cseréltek rajta. Mivel ezen csak bizonyos szögekben nem működik, ezért úgy vélem maga a modul jól működik, viszont a kábel az 5 év alatt kezd meghalni.
1 hónapja jöttem ki Angliába, kértem a cserére ajánlatot: 9300 Ft a kábel, 35000 Ft a csere. Ez vetekszik a laptop mostani értékével. Mivel csavarhúzót - nyilván - nem hoztam magammal, így a csere nem olyan egyszerű. Ettől függetlenül rendelnék kábelt (2900 Ft) és vennék egy csavarhúzót, hogy kicseréljem magamnak..
Szerintetek jó irányban tapogatózok, hogy kábelcserére van szükség?Illetve ami fontos: full HD és hd képernyővel is szerelték, enyém FHD-s, ehhez más kábel kell, mint a HD-hoz?
Köszönöm a válaszotokat!
-
xors
senior tag
Sziasztok, nemrég lettem tulajdonosa egy DELL XPS 9560 -nak. Egész jó masina egyedül a touchpad gyengébb kicsit Macbook után.
Ugyanakkor még nem jöttem rá, hogy a dedikált videókártya mikor kapcsol be? Vagy hogy állítható ez? Az Nvidia alkalmazásban hiába rakom át nem vált át rá ahogy a teljesítményfigyelőben látom. -
Catman
aktív tag
Sziasztok, egy dell inspiron 3567-tel szemezek, de video alapján teljes hátlapot és billentyűzetet ki kell szedni ssd beszereléshez vagy rambővítéshez. Ez nem gond garancia szempontjából? Szabad házilag csinálni?
-
BeerBier
senior tag
válasz
Chaser #63760 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat,a billenytyűzettel akkor nem erőlködök..
Ram beszerzése folyamatban,viszont cpu ból mag a core2duo T9500 amit elvileg még elfogad..
Viszont az is csak 2,6 GHz-s a mostani 2,3 GHZ helyett...Gondolom nagy ugrás nem lenne,hiába ténylegesen kb 3-4 ezer forintból megúsznám.(plusz a szerelés,mert azt már nem merném magamtól cserélni) -
Chaser
legenda
válasz
BeerBier #63758 üzenetére
ram mindenképp, 2gb ma már semmi win alatt, chrome lazán benyal annyit pár oldalnál is akár
billzetnél kábel is törhetett, sztem nem érdemes bohóckodni vele, vadászni kell egy működőt
cpu-t viszont cserélheted, annak a kategóriának nincs ára, pár ezer ft-ból sztem lazán tudod upgradelni - annak nézz utána mit eszik meg a bios - -
tylerddd
veterán
Üdv! Ennek a problémának a lassú boot részére valaki nem tudna ötlettel szolgálni? Most lemértem, az első Dell logo megjelenésétől 15mp, amíg a Windows bejelentkező képernyő megjelenik, szerintem az nagyon sok. A 2013-as 5430-am egy 2,5"-es SSD-vel 11mp alatt teszi meg ugyanezt, ugyanolyan formán telepítve. Ilyenkor mi a franc van, nem értem?!
-
BeerBier
senior tag
Üdv Urak!
Tavaly év végén vásároltam egy kishibás Dell Inspiron N5030-as laptopot (core2duo t4500,2 gb ddr3 ram,120 gb kingstron ssd)
A fő hibája hogy a biilenyűzet és a touchpad nem működik,kivéve az fn gombot,amire felfelé görget weblapok esetén.(jelenleg külső usb-s billel használom)
Kérdésem az lenne,hogy ez házilag javítható e,illetve hogy érdemes e pl ramot venni még a gépbe?
(pl4 gb ram hozna e érezhető változász,jelenleg win7 32 bit van fenn)Tanácsokat,válaszokat előre is köszönöm
-
-
Üdv!
Van egy Dell 7470-es gépem, 1.6.3-as BIOS -al.
[kép]
Ahogy nézem már az 1.20.3-as BIOS is elérhető rá.A frissítés menete úgy zajlik, hogy letöltöm a Dell oldaláról az 1.20.3-as .exe filet, elindítom win10 alatt és magától lezajlik a folyamat?
Vagy esetleg korábbi verzióktól felfelé kell lépkedni és egyesével frissíteni? -
tylerddd
veterán
Hihetetlen, hogy az ember a saját hülyeségéből mennyit tanul. 7490-ben piszkáltam az energiagazdálkodási cuccokat és én hülye valamiért a PCI Express-t KI módba tettem. Ennek az lett az eredménye, hogy az SSD jóval több hőt termelt, majdnem kétszer annyit, mint korábban. Nem akartam rájönni, hogy mi a sz** van, de aztán ugye bóklásztam a beállításokban és visszatettem az alapbeállításra, így már ugyanúgy megy, mint korábban.
Lenne viszont egy kérdésem ezzel kapcsolatban: a hűtés nálam passzívra van állítva telep esetében, hálózatra kötve meg aktívra. Ezért is hittem azt, hogy a gépem jobban melegszik hálózatra kötve, mint egyébként, mert olyankor mindig pörgött a venti, akkuról meg szinte alig hallottam menni
Tudom, tudom! A kérdés tehát az, hogy hagyjam így a beállítást vagy állíthatom hálózatról való használat esetén is passzívra?! Gyakorlatilag általános használatra van a gép, Windows, internet, Office, Google Drive szinkronizál a háttérben, Youtube videók, azokat néha kiküldöm Chromecast-re (legtöbbször telefonról csinálom), Audacity, Photoshop CS2, mobil eszközök szinkronja stb. Külső megjelenítőre (projektor, interkatív tábla) sokszor van kötve. de pl. játszani, videót vágni nem szoktam vele. Ja, ez egy 7490, i5 8250U procival.
-
Ringman
félisten
sziasztok!
ezzel a töltővel lehet tölteni egy latitude 7480-ast? DELL Dell 30W Type-C Adapter European
illetve hány W-os töltő kell minimum a működéshez?esetleg erről van tapasztalat, hogy megy-e a laptoppal? Xiaomi Power Bank 3 Pro 20000mAh USB-C Two-way 45W
utóbbi még jobb lenne, mert így az utazós szettemben le lehetne váltani a töltő+powerbank+telefontöltő hármast rá
-
McLaca
őstag
válasz
donjohnson #63745 üzenetére
Az a gondom, hogy a ventilátornak mégis mi köze a RAM-hoz? Simán engedi a procit 95-98 fokig is a gép (akár 20% throttling mellett), mert a RAM még nincs 75 fokos. Szerintem csak durván el van kettyintve a thermal profile a gépben.
Visszarakhatom a gyári 1×8GB-ot, de szerintem a probléma nem ebből fakad. Azt biztosan tudom, hogy ha a RAM eléri a 80 fokot, akkor kapcsol fel 5000 fordulatra a ventilátor. 78 foknál vissza 4300-ra. 80 fokot viszont - paradox módon - csak úgy tudom elérni, ha megemelem a gépet. Valahogy az alsó burkolaton beáramló levegő jobban hűti a RAM-ot, ha sík felületen (asztalon) van, viszont ekkor kevésbé hatékony a CPU hűtésében (legalább mínusz 5-6 fokot jelent a CPU-nál, ha alul szabad a tér).Üdv!
-
McLaca
őstag
Az mennyire normális, hogy a DIMM hőmérsékletéhez igazítja a ventilátor-fordulatot a gép? Latitude 5480.
Tök mindegy, hány fokos a proci, addig nem kapcsol fel 3500-ról 4300-as fordulatra, amíg a RAM el nem éi egy bizonyos hőmérsékletet. Nem véletlen műve, halálpontosan akkor emelkedik a fordulat, bármikor reprodukálható (75, vagy 78 fok, nem emlékszem pontosan).Lassítás ugyanez, a proci már jeges, de amíg a RAM hőmérséklet egy bizonyos szint alá nem csökken, nem csökkent a fordulaton (3500->2800-as fordulatszám viszonylatban figyeltem eddig).
Üdv!
-
desiderius13
csendes tag
-
tylerddd
veterán
válasz
desiderius13 #63740 üzenetére
Az olvasó valóban nem a legjobb. A másik dologról még nem is hallottam, de érdekelne
-
desiderius13
csendes tag
Sziasztok!
Végre lecseréltem a 8 éves Dell E6420-as gépemet egy Dell E7490-re. Lehetséges, hogy ez már nem tud pre boot authenticationt? Megszoktam, hogy bekapcsoláskor lehúzom az ujjam, aztán be is jelentkeztet windowsba, de ezen nem találtam hasonló funkciót. (Más kérdés, hogy az ujjlenyomatolvasó elég pocsék, de ahogy nézegettem, ezt nem csak nekem sikerült észrevennem...)
Köszönet a válaszért.
-
tylerddd
veterán
válasz
Pyttawrx #63738 üzenetére
Egy youtube videó alapján alkalmaztam: parancssorba kell beírni bcdedit /set safeboot minimal, újraindítás, BIOS-ban átállít, újraindít, megint parancssor és ott bcdedit /deletevalue safeboot újraindít és valóban AHCI-ben marad a gép, elindul a Windows, de ugyanúgy több ideig tölt, mint korábban.
-
tylerddd
veterán
Ma bekapcsoláskor arra lettem figyelmes, hogy többet szöszöl a gép indulásnál. Eddig úgy indult, hogy megjelent a Dell logo, fordult egyet az állapotjelző és máris a Windows bejelentkezésnél voltam. Most előjön a logo, eltűnik kicsit, újra megjelenik és 2-3-at fordul az állapotjelző. Tudom, ez semmiség időben, de most bosszant, hogy ez mitől lett, miközben tudom, hogy lehetne gyorsabb is. Megnéztem a BIOS-t és azt látom, mint az 5430-as gépemnél: valamiért AHCI-ről Raid On-ra áll át és valószínűleg ebből jön a lassabb indulás. Ez mitől van és újrahúzáson kívül van-e valami más lehetőség a visszaállítására. Ugye hiába állítom simán vissza, kék halállal újraindítja a gépet.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
donjohnson #63735 üzenetére
Neked is köszi a tippet!
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. van otthon egy Dell E5450-em Win 8.1 Home 64bit rendszerrel, driverezve. van hozzá egy PR03X dokkoló. ma csattintottam hozzá végre egy külső monitort (egy régebbi Samsung LCD, talán D300). a monitor 1080p, VGA és DVI kimenet van rajta. a dokkolón ugye VGA, DVI, DP. jelenleg csak egy VGA kábel volt kéznél, azzal kötöttem össze.
az E5450 csak HD felbontással bír, de ettől függetlenül nem számítottam problémára. nem tudom viszont megfelelő felbontásra állítani a külső monitort, 1024x768-at ajánl és 1280x a legmagasabb elérhető felbontás, fullHD helyett. ez nem az analóg kábel korlátja, ellenben nem tudom, hogy hol a hiba.
van esetleg ötletetek, hogy mi lehet a gond?
köszönöm előre is
-
tylerddd
veterán
Hello! Nekem is ez a típus van, a második problémádra van egy tippem. Nekem az nem tetszett, hogy a touchpad-et használva a mutató lassan mozgott, pontosabban keveset egy húzásra. Ha állítottam a sebességén a Dell érintőpad-nál, akkor jó lett, de ekkor meg az egérrel túl gyors lett a mutató. Szóval ezzel akkor nem tudtam mit kezdeni, itt sem kaptam javaslatot. Aztán egyszer csak nézem, hogy hoppá, fa**a a touchpad és az egér is, nézzünk rá. A Dell érintőpad beállításokban megjelent egy Windows precíziós érintőpad be/ki kapcsoló, magyarán mintha a Windows átvette volna az irányítást a Dell beállításai felett. A Gépházban keress rá az érintőpárna kifejezésre és ott nézd meg, hogy neked milyen lehetőségeid vannak. Itt nálam az alapbeállításokkal pont olyan, ahogy elvárnám. Szerintem ez a funkció valamilyen frissítés során aktiválódott, mert én külön nem kerestem és nem találtam megoldást.
-
r0b1
tag
Sziasztok,
Egy Dell Latitude 7490-es gépet használok és az egyik kérdésem, hogy Win 10 alatt be lehet-e állítani, hogy a TrackPointhoz tartozó középső gomb görgetésre és böngészőbeli "megnyitás új lapon" funkcióként is működjön egyszerre?
A másik, az egér beállításoknál be lehet állítani, hogy egy görgetésre hány sort váltson, itt a Trackpointnak az alap 3 sok, mert ilyenkor rögtön a lap aljára ugrik, az egyel megfelelő, viszont akkor meg a külső egeren kell rengeteget tekerni, van erre mód, hogy ez különválasztható legyen?
Nemrég volt a kezemben egy Latitude 5480-as gép, amin Ubuntu volt és ott nagyon jól működött a Trackpoint, így én is gondolkozom rajta, hogy kipróbálom az Ubuntut, de még nincs sok tapasztalatom a Linuxal, így érdeklődnék, hogy ott milyen a driverezettsége ennek a modellnek (Dell support oldalán összesen 3 drivert találtam)? Kérdésem, hogy ilyen funkciók mint például, ha az akku feltöltődött, akkor nem tölti tovább hálózatról (Win alatt ehhez driver kellett), ott is könnyen elérhetőek?
Köszi és üdv,
Robi -
válasz
DrojDtroll #63723 üzenetére
Sajnos, ahogy írták is előttem, manapság már nem úgy pasztázzák gyárilag, mint ahogy kellene, így én is pasztáznám.
-
Chaser
legenda
válasz
DrojDtroll #63723 üzenetére
az semmit nem jelent
-
laca891
aktív tag
válasz
DrojDtroll #63709 üzenetére
Újra kellene pasztázni.
-
tylerddd
veterán
válasz
donjohnson #63719 üzenetére
Olyan van, hogy elvileg felteszi, ezt próbáltam is, kér egy újraindítást és onnantól semmi.
-
törölt tag
Dell laptopokhoz milyen notebook zár lehet megfelelő? Vettem egy kensington zárat, azonban túl nagy a feje a 7580-as laptophoz.
-
tylerddd
veterán
Azt hol tudnám megnézni, hogy van-e IR kamera a gépemben?! Elöl van a webcam és két miki ill. egy kis mikrofonméretű izé. Vagy ezt a webcam tudja és nem kell más eszköz oda felülre?! Köszi!
-
somasz
Topikgazda
válasz
DrojDtroll #63716 üzenetére
Nem túl acélos a hűtése, simán lehet meleg.
-
anorche1
őstag
E6440 zsanerjanak feszessegen lehet allitani? Vagy csak cserelni lehet, ha mar nagyon nehezen mozog?
-
dWan
tag
Ez a chiclet billentyűzet miféle? Ez van az összes 5ezres latitude-ban?
-
somasz
Topikgazda
válasz
DrojDtroll #63709 üzenetére
Milyen proci van benne?
-
válasz
donjohnson #63706 üzenetére
Amiket linkeltél, azokban nincs ujjlenyomat olvasó. Nekem fontos, hogy mindent tudjon azok közül, amiket írtam*.
*Nekem ezek kellenek: Dell Latitude, IPS kijelző, ujjlenyomat olvasó, beépített LTE modem. Ha van LTE modem, de nincs ujjlenyomat olvasó vagy IPS kijelző, akkor az nekem nem jó laptop. Ha nem üzleti laptopot keresnék, akkor Acer Predator Helios 300 (17,3") laptopot vennék. Viszont, ha megvenném az Acer Predator Helios 300 (17,3") laptopot, akkor kellene mellé üzleti laptopot vennem, ami tudja ezeket: IPS kijelző, ujjlenyomat olvasó, beépített LTE modem, helyszíni garancia. A mostani tervem alapján pénzt tudok spórolni, mert csak 1 laptopot kell vennem, ezért kb. 400.000 HUF összeget megtudok spórolni.Már sok laptopon gondolkoztam* és több tervezett laptop volt, de kb. 2 héttel a vásárlás előtt végül a Dell Latitude 5491 laptopot találtam megfelelőnek a végleges laptopnak, ami lecseréli a most használt ideiglenes laptopom**. Jelenlegi terv alapján a magyar állam 2019.04.25-én küld pénzt a Pénzügyminisztérium bankszámlájáról a bankszámlámra, ha megjött a pénz, akkor megveszem a Dell Latitude 5491 laptopot.
*Ezek a laptopok voltak tervben: Lenovo ThinkPad T480, Acer Predator Helios 300 (17,3"), Dell Latitude 5491
**Acer Aspire 5 A515-51G-33Q0: 2018.09.17-én vettem, nincs vele probléma, hibátlanul működik, de ez nem tervezett laptop volt, hanem kellett gyorsan egy laptop, amivel a Fujitsu Stylistic Q572 táblagépet lecserélem, amíg nem veszem meg a végleges laptopot.Itt tudsz olvasni a tervemről:
(#147805)
(#147813)
(#148028)-(#148031) -
DrojDtroll
veterán
Másik kérdés a géppemmel kapcsolatban(Dell Inspirion 5570): Nomális hogy forró és hangos közepesen megterhelő feladatoknál is?
Engem sem az nem zavar, hogy hangos, sem az hogy meled, csak baja ne legyen.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
jack982 #63707 üzenetére
ezt nyilván sejtettem én is, de nem ezt csinálom napi szinten, nekem nyilván macerésabb. közben meglestem, nem egy agysebészet, csak elég pepecs.
ellenben avatatlan a szemem, nem tudom, hogy lehet-e benne olyan rész, ami korábbi hibáról vagy problémáról tanúskodhat és én nem veszem észre, míg egy hozzáértő igen. utóbbi miatt adnám szívesebben rutinos kezekbe.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6700 i7-3740QM I 16GB I 500GB SSD I 17,3" FHD I K3000M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest