- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
http://www.computerimperium.hu/images/DELL_Inspiron_5537_i5.jpg
Erről valami vélemény/tapasztalat?
Köszi
-
kellcucc
aktív tag
Ha ez számít, akkor tegnap az Allee-ban lévő Dell üzletben nézegettem 3537-et meg 5537-et és ha lehajtottam őket egyik se éledt fel, csak a bekapcs gombra
-
kellcucc
aktív tag
Nemsokára megérkezik az 5537-em. Hétvégéig az ubuntut rajta hagyom, mert vettem hozzá 15 napos pixelgarit is és valamelyik nap azt írtátok, hogy pár órán belül kijön a pixelhiba, amint átmelegednek a félvezetők. Szóval addig nem törlöm le, utána win7 lesz rajta (ha elfogadja Ti milyen tesztprogramokat futtattok le/futtatnátok le ubuntun/win7-en ?
-
kellcucc
aktív tag
Futár végre meghozta a Dell-em. 5537 fHD. Ubuntus géppel még nem volt dolgom, elég furcsa. Első benyomás: a töltőnek a hálózatba csatlakozó része kissé rövid, a másik meg túl hosszú, 20-30 centire el lehetett volna tolni az adaptert. A touchpad hangja vállalható szerintem. Pixelhiba nincs, de úgy is van 15 nap garim rá. Szerintem ilyen ár mellé egy 4 ezres pixelgari belefér,szétvetne az ideg ha pixeles lenne és nem tudnék mit csinálni vele. Majd később veszek hozzá hűtőpadot is.
Annyi, hogy a futár küldött emailt hogy 11-14 között ér ide. Erre 14.40-kor felhívom hogy mégis hol van, azt mondta 3/4 óra és ideér. Erre 15.45-kor felhív hogy megjött. Elb@szta az egész délelőttöm, hogy még csak nem is az általa megadott időben jött. Erre meg olyat szól, hogyha 14 előtt tudott volna ideérni, akkor ő már otthon lehetne, hát anyád, akkor hívjál fel, hogy nem tudod tartani az általad írt intervallumot. A legutolsó futár meg itt volt még délelőtt 10 előtt más termékkel. Azt hiszem legközelebb egyeztetek, hogy addig hasznosan tudjam tölteni az időm és ne itthon üljek a telefonon, hogy mikor jön, de legalább kiengesztelődtem (végre).
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
Remek. Tegnap majdnem 2 óra késéssel meghozta a futár az 5537-em. Tegnap kb.: 2 óra használat után ki is kapcsoltam. Ma bekapcsoltam a lapost, 20 perc asztalon kattingatás után full fekete lett a képernyő, megy a a szervizbe vasárnap. 3 órát nem használtam, remek.
-
kellcucc
aktív tag
válasz Chaser #35266 üzenetére
Igen, csak más sok gondolat van a fejemben. Mindjárt indulok a Teréz körútra (laptopszalon), megmutatom, rábólintanak hogy szar, megmondom hogy kérek újat. Csak az a szívás, hogy a honlapjukról már le is vették a full hd-s változatot, de gondolom megrendelésre fognak újat hozni. Még a csereidőn belül vagyok bőven, szóval inkább a szervizt kerülöm.
-
kellcucc
aktív tag
Írtam, hogy bevittem a szervizbe a vadi új 5537-t. Annyi volt a probléma, hogy egy kábel kicsúszott és azt visszadugta a srác (nem volt háttérvilágítás). Így nem fogom visszaküldeni Pécsre, ami futárktg + ami szarabb, hogy ki tudja mikor kapnék egy másikat (rajtam kívül álló okokból nem tudok a végtelenségig várni egy másikra). Karcmentesen kaptam vissza, úgy ahogy leadtam, a szálcsiszolt burkolaton csúnyán nézett volna ki.. Őszintén szólva sokkal több kedvem van ezt a lapost megtartani, mint egy újat kérni, ugyanis ezt már látta egy szervizes és nem csak a gyárban összeszerelő (hanyagság), valamint ez egyenlőre nem pixelhibás, a cserés meg lehet hogy az lenne Mivel egyenlőre "más" nyűge, baja nincs, így nekem sincs.
Szerk: Bocs, nem válaszként akartam írni!
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
Szerencsére az én 5537-em eddig jól veszi az akadályokat. Win7 64bit-et raktam rá. 3d mark felismerte az ati kártyát is, gyakorlatilag eddig zökkenőmentes a működés. Wifi működik, olvasgatom, hogy időnként valakinek el-el megy, ezt sajnos nem tudom tesztelni, mert a környéken minden wifi le van kódolva. Játék közben csak picit melegszik fel, teljesen jó, ha felemelem 2 centire a hátulját akkor meg nagyon minimális a változás netezgetéshez képest, picit negatív hogy terhelésen "hangos" lesz a hűtés, de zene hallgatás mellett úgy is mindegy. Egyenlőre tetszik !
-
kellcucc
aktív tag
Helló!
5537-nél olyat tapasztalok, hogyha bedugom a fülhallgatóm és miután a felugró ablakban elfogadom, hogy fülhallgatót akarok csatlakoztatni elkezd "zavaros" lenni a fülesben a hang, nem kristálytiszta. Mindig van benne kis alapzaj. Füles nélkül nincs alapzaja a laptop hangszórójának. Esetleg rossz driver van fent?
Köszi -
kellcucc
aktív tag
válasz sirszevenap #35959 üzenetére
Jó neked! Én Diablo 3-al játszok mostanság, minden driver fent van, 3D mark is elég jó értéket hozott ki rá. Viszont már kétszer "sikerült" lefagyasztanom a gépet, valószínűleg azért, mert túlmelegedett. Most nézek hozzá hűtőpadot, mert ez így nem állapot. Bitang erős belső, de b@szhatom ha lefagy, meg amúgy se hiszem hogy sok jót tesz neki. Enyém is i7, 8850. El tudom azt képzelni, hogy a kedves tesztelők feltolták maxra a grafikát meg minden szar, futottak egyet a városban és annyi, viszont amikor igazán jó a csapat és halad is a játék, sok száz ellenséget lekaszabolva faszán leesik az fps 8-10-re és melegszik is a laptop erősen. Egyenlőre játék szünetel rajta, nem akarnék belőle grillezőt csinálni ennyi pénzért.
Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy 5537-be lehet-e valahogy nagyobb teljesítményű hűtőt berakni, ami kompatibilis is ? Amikor netezgetek, hd filmek ilyesmi, nem hallom hogy működik, de már csak attól, hogy elindítom a játék menüjét elkezd felpörögni, nem is játszok de már ontja magából a meleget. Gondolom a vidi kártyája fűtő a gépezetet ennyire...
-
kellcucc
aktív tag
Szerintem mindig az akksi az első, ahonnan felveszi az áramot. Van egy 5 éves HP notim, az utolsó 3 évben úgy használtam, ahogy most te akarod. 2-3 éve még kibírt 2-3 órát, mostmár 36 perces az akksija úgy, hogy semmit nem csinálok rajta, csak olvasok egy word doc-ot. Én is pár hete vettem az 5537-t, otthon akksi nélkül használom, fel is van "bakolva", hogy jobban szívja a levegőt. Tesóm mondta, hogy az akksinak nem tesz jót, ha melegben van. Ha akksi nélkül játszok és a gép felmelegszik hátul az akksi helye még mindig hűvös, még nem teszteltem mi van, ha bent hagyom az akksit mennyire melegszik fel, mert ugye ha nincs benne, nagyobb a hőleadási felület, ráadásul az akksi sem dolgozik benne.
-
kellcucc
aktív tag
válasz sirszevenap #35968 üzenetére
Minden beállítás lowon van, ezért vagyok meglepődve. Más játékkal még nem próbáltam, mivel ezzel játszok most. De ezt jó hallani, hogy a többivel nincs probléma. Nincs 30 fok a lakásban
-
kellcucc
aktív tag
Tudjátok esetleg, hogy mi okozhatja, hogy fórumokon felfele scrollnál szaggatva lépked felfele, lefele viszont folyamatosan ? Minden driver fent van a dell oldaláról, semmilyen más problémám nincs, viszont ettől tengeribeteg leszek és megfájdul a fejem. Várom az ötleteket
-
kellcucc
aktív tag
Üdv. Valaki másnak van ébredési problémája ? Ha lehajtom és úgy ébresztem, hibátlan, de ha startból alvó állapotba teszem és utána felkeltem nem mindig kel fel rendesen, van hogy nem tudok semmit elindítani, valamint a leállításra kattintva se történik semmi, ilyenkor a bekapcs gombbal kikapcsolom, majd vissza és úgy már jó.
Más: most hogy az előző kommentben írták az AIDA-t, eddig tökéletesen működött, de már napok óta nem látom a ventillátor fordulatszámát, mindegy hogy stressz alatt van vagy üresjáratban.
Szerk: win7 van rajta, dell driverekkel
Ötletek mindkét problémára ?
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
válasz kellcucc #36741 üzenetére
Erre valaki ?
Üdv. Valaki másnak van ébredési problémája ? Ha lehajtom és úgy ébresztem, hibátlan, de ha startból alvó állapotba teszem és utána felkeltem nem mindig kel fel rendesen, van hogy nem tudok semmit elindítani, valamint a leállításra kattintva se történik semmi, ilyenkor a bekapcs gombbal kikapcsolom, majd vissza és úgy már jó.
Az Aida64-ben eddig jelezte a venti fordulatszámát, de most már nem mutatja és kiválasztani se tudok semmilyen profilt, hogy mit mérjen. Stressz vagy üresjárat, mindegy, nem mutatja.Win7 van rajta, dell driverekkel
-
kellcucc
aktív tag
válasz szabonagyur #36760 üzenetére
verzió : 4.00.2700.
Eddig mutatta a ventillátor ford.számát, nem tudom miért gondolta meg magát, hogy most már nem jelzi/érzékeli. Pedig pörög -
kellcucc
aktív tag
válasz szabonagyur #36762 üzenetére
Semmit nem csinálok ezen a fórumon kívül, 52-53°C, de a lényegen nem változtat. Terhelés nélkül is forgott a venti és ki is jelezte, stresszen 4000 felett forgott (már nem emlékszem pontosan mennyin). Igazából nem élet-halál kérdése, csak kíváncsi voltam a statisztikai adatokra (ford.szám), de akkor megpróbálom frissíteni.
-
kellcucc
aktív tag
Előző laptopnál (hp) is felfigyeltem erre, és most az 5537-emnél is. Ha megterhelem a gépet (pl diablo3), csak épphogy elindítom a játékot és elkezd egyfajta cicergő hangot kiadni, próbáltam rögzíteni de olyan frekvenciájú, hogy a teló képtelen befogadni. A régi laptopomnál is ez volt, de még csak játszani se kellett vele már cicergett. Hogyha kissé nyúzom (szaggat,laggol a játék) akkor meg a cicergés lelassul ugye, ahogy belassul a játék. Első pár napban nem cicergett amikor játszottam, de most már mindig csinálja, amikor játszok. Van valakinek ötlete arra, hogy ezt egyáltalán mi csinálhatja? Teljesen a proci kihasználtságával hozom összefüggésbe, de pl AIDA terhelésre nem cicereg hiába 100% a terhelés.
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
Üdv!
5537-en nem tudom működésre bírni a bluetooth-t, pedig néha nagyon hasznos lenne. Már több drivert próbáltam, tudna nekem valaki mutatni egyet ami biztosan működik ?
Köszi -
kellcucc
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy a kingston hyperx 3K SSD kompatibilis a Dell 5537-tel?
A terás vinyó helyére raknám be, az ssd-t pedig az odd helyére. Valaki tudna segíteni abban, hogy milyen beépítő keretre lenne szükségem? Köszönöm ! -
kellcucc
aktív tag
válasz Skineffect #39521 üzenetére
Nekem a kicsit komolyabb változata van január óta. Win7-et tettem rá, drivereket jól telepítettem. Ami egyáltalán nem tetszik ebben a laptopban, hogy szeret gondolkozni. Például meg van nyitva a youtube (csak zene, nem hd-s videó) és megnyitom a total commandert, kifehéredik az egész monitor kissé, majd pár másodperc gondolkodás után betölt. Én nem tudom miért lehet "ennyire" lassú néha egy i7-es gép, de kiborító! HP pavilion dv9000 helyett vettem, ami két magos volt és több, mint 5 éves, viszont ilyen alap dolgoknál az nem állt be, ellentétben a "jó" dellel. Már többször csinálta, hogy gondolkodik, pedig nem is kínzom, nem terhelem túl, az elmúlt 3 hónapban időhiány miatt nem is játszok rajta. (5 hónapja van meg) cooler master E1 hűtőpad terhelésen 1-2 fokot vitt lejjebb, egyáltalán nem segített a hűtésben. A héten veszek egy hyperx 3k ssd-t bele, már elegem van belőle, hogy ennyire néha belassul és gondolkodik. Volt, hogy lefagyott a nagy semmitől, mondjuk 3-4 lapot vagy programot megnyitottam. Nincs szemét a gépen, comodo vírusirtót használok. Az akksija 7-8 órát bír, az nagyon bejön. Halk a működése, viszont olyan hangot ad ki magából már megvétele óta, mintha a ventillátor pörögne mondjuk 1000-et, aztán egy pillanatra felpörög 1x00-ra, majd vissza. Szóval magát "gerjeszti", nem tudom leírni, de ez idegesít benne. A processzort hallani, hogy dolgozik, még aközben is, hogy csak ezt a kommentet írom. Persze csak akkor hallani, ha közel hajolsz, de cicereg. A touchpad gombok zavaróan hangosak, a HP-nál szinte hangtalanak voltak, ennél gagyi kattogós műanyag hang van. A le fel kurzorbillentyűket nagyon könnyű összetéveszteni. A zsanérok masszívak, nagyon erősen tartják a képernyőt. Ha van kérdésed akár privátban is szívesen válaszolok/segítek, hogyha tudok.
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
válasz Leleményes #39528 üzenetére
1. nem 300 volt, 2. mégis milyen bővítésre gondolsz...? 3. nem szoktam írni sehova, pláne nem olyat, hogy elégedetlen vagyok a géppel, most írtam először le a tapasztalatom a géppel kapcsolatban, nem vágom miért hurrogsz le egyből, mint egy kisgyerek. 4. lehet te leleményesen keresgéled és látogatod a hasonló oldalakat, de nekem másra kell a gép, bocs ha csalódást okoztam. Azonban örülnék, hogyha néha nem lassulna be és gondolkodna, mint egy vénember.
-
kellcucc
aktív tag
válasz Leleményes #39531 üzenetére
Pont ezért akartam egy SSD-t, csak miután kifizettem 220 ezret a gépre, nem volt még 23 ezrem egy hyperX-re, mert olyan akartam venni, mivel jó véleményeket olvastam róla. Most úgy alakul, hogy erre is van keret, szóval bejátszok egy 120 gigás 3K-t, a HDD-t pedig az ODD helyére rakom, hogy maradjon tárhelyem is.
-
kellcucc
aktív tag
Ha már a turbo-nál tartunk, esetleg meg tudja valaki mondani, hogy ahogy böngészem, olvasgatom ezt a fórumot (semmi mást nem csinálok mellette) miért megy a turbo? AIDA 2,7k órajelet mutat, hiszek neki, mert hallom is. Most már kezd idegesíteni, hogy a semmiért pörög szegény ventilátor. A durva, hogyha elindítom a stressz tesztet az mhz persze nem nő, mert már 2,7k, csak a kihasználtság lesz 28%-ról 100%-ra felnyomva. Erre van valakinek ötlete?
-
kellcucc
aktív tag
válasz sirszevenap #39739 üzenetére
Hiába állítom át, nem veszi lejjebb az órajelet.
-
kellcucc
aktív tag
válasz sirszevenap #39739 üzenetére
Kiegyensúlyozott-on nézegettem a pdf fájlokat, és 69 fokos volt a proci, valamint pörgött a venti is, 2.7 MHz.
Újraindítottam, majd 20 perc múlva megint csak pdf nézegetéstől megint felpörgette és tartotta, most újraindítottam, várom mikor pörög fel megint és nem hagyja abba 1 óra után se. Rohadt idegesítő, lehet kéne egy új driver vagy mi? Kb. 1-2 hónappal ezelőtt nem csinálta, azóta nem raktam fel semmit. -
kellcucc
aktív tag
válasz somasz #39754 üzenetére
Updatet és frissítéseket mindig kilövöm, nem szeretem, ha a hátam mögött cselekszik a gép. Pont tegnap este futtattam le egy comodo-t, semmit nem talált "szerencsére". Amúgy mielőtt legutoljára újraindítottam be is lassult már a pdf-t is alig akarta pörgetni. Most megint jó az újraindítás után, ötletem sincs mi okozhatja ezt az ingadozást. Fel is pörög, lassú is, WTF?
-
kellcucc
aktív tag
válasz enzahobi #39756 üzenetére
Nem telepítettem, igazából a napokban jöttetek a watch dogs-os tesztel, akkor néztem meg youtube-on, hogy mi is az. Nem szoktam játszani, most kint vagyok Németországban, csakis netezek és tanulok a gépen. Semmi letöltés vagy ilyesmik. De amúgy fut "winlogon.exe". Nem tudom mire jó, kilőjem ?
-
kellcucc
aktív tag
-
kellcucc
aktív tag
i7-es proci 73 fokon van csak egy pdf fájl nem is lapozgatásától, már csak attól, hogy megnyitom. Kb. 5 perc, mire elkezd felpörögni a venti. Aida 100% cpu usage-t mutat és nem csinálok semmi mást mellette. Rohadt frusztráló, hogy órákig pörög, nem tudok csendben tanulni. Újraindítás segít 5-10 percig, utána megint észreveszi, hogy pdf-et olvas. CCC-ben beállítottam, hogy az adobe-t energiagazdálkodósan használja, ennek ellenére nem érdekli. Esetleg valaki tudna segíteni mielőtt kidobom az egészet a p1csába ?
szerk: windows kezelőben az erőforrás figyelőben kilőttem az adobe-t. 4 volt elindítva (tanulok, egymás után nyitom meg a pdf fájlokat, de az előzőt mindig becsukom) csak egyetlen egy volt megnyitva, és négynek érzékelte. Egy adobe fájl megnyitása 24-25% usage-el jár. Valamint ahogy az erőforrás figyelőben kilőttem az összes adobe-t, a tálcáról még mindig nem tűnt el az az egy, ami eddig is meg volt nyitva, scroll is megy, szóval még aktív az adobe...NEM ÉRTEM
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
válasz szabonagyur #39906 üzenetére
Vírusirtót kétszer lefutottam a héten, semmit nem talált. Comodo-t használok amúgy, eddig bevált. Mondom, az adobe használja. 25%-ot használ ha egy pdf-et megnyitok. 500-2000 KB egy pdf. Van pár szkennelt lap közötte de van megszerkesztett, semmi különös. A windows semennyire nem eredeti, viszont kb. 1 hónapja nem csinált ilyet. Frissítések le vannak tiltva, nem tesz fel a gép magának semmit. Nekem eddig jó volt úgy ahogy volt, nem kellettek frissítések. Gyári HDD van a gépben. A pdf-ek meg 8-30 oldalasok. Köszi a választ!
Kiegészítés: a win7-el még nem volt problémám, nem hiszem hogy rendszer baja lenne.[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
válasz szabonagyur #39908 üzenetére
Adobe Reader 11.0
-
kellcucc
aktív tag
válasz szabonagyur #39911 üzenetére
Driver újratelepítésen gondolkodok, de felesleges, hogyha nem tudom, hogy segítene-e.
-
kellcucc
aktív tag
válasz szabonagyur #39917 üzenetére
Igen!
Igazából az a legfurcsább, hogy nem egyből kezdi el megenni a CPU-t, hanem 5-10 perc után kap észbe, hogy hopp, már használom az adobe-t.Egészen egy-másfél hónap ezelőttig nem volt ilyen problémám. Azóta nem tettem fel semmilyen rendszert-teljesítményt befolyásoló programot.
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
válasz eastsider #39919 üzenetére
Azért szomorú lennék, hogyha egy ilyen "drága" gépnél válogatni kéne az ALAP programok közül, hogy mit tud használni és mit nem. Eddig nem volt az adobe-al se probléma, mostanság jött el teljesen véletlenszerűen. Nem tudom mi a fene van vele.
Az még hozzá tartozik, hogy előbb, amikor 100% cpu használat volt 1 tetves pdf-től, akkor úgy belaggol az egész, hogy görgővel 5+ másodperc, mire egy diát lejjebb pörget. Másodpercek kérdése mire bezárom a dolgokat, az AIDA-t el se bírom indítani, nagyon durva.
[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
Ilyen topicot nem találtam, így itt kérdezem meg. Ti mivel szoktátok a laptopok képernyőjét tisztítani? Nem szeretném megmaratni a full hd-s kijelzőt, mert drága mulatság lenne.
-
kellcucc
aktív tag
válasz mghltm #40064 üzenetére
Az nem viszi le a zsíros ujjlenyomatokat, amikor valamelyik .... kedves egyén akár véletlenül, akár direkt rámutat/hozzáér a képernyőhöz.
Ráadásul a tiszta vízzel nem lehet cseppmentesre törölni.
Próbáltam alkoholos képernyőtisztítót, de azzal se bírtam tökéletesre törölni. Cseppmentes, nem maró anyagra lenne szükségem.[ Szerkesztve ]
-
kellcucc
aktív tag
válasz enzahobi #40067 üzenetére
somasz: apám az ablakokat ecetes vízzel szokta megtisztítani, nem ablaktisztítóval. Az ecetsav vajon megmarja a műanyagot?
Azért nincs rajta annyi zsírfolt, tulajdonképpen a legutóbbi alkoholos történet leszedte a zsírfoltot, inkább a cseppmentes képernyő lenne a fontosabb. (Bocsi ha az előző kommentemben mást írtam)enzahobi: Köszi! Van kórházas ismerős, majd megkérdezem
-
kellcucc
aktív tag
válasz sirszevenap #40069 üzenetére
Ez nem jött át
-
kellcucc
aktív tag
válasz Krystal_s #40149 üzenetére
Nem tudom mit jelent a natív felbontás, vagy hogy miért problémáztok ennyit rajta. Nekem Full HD-s kijelzős 5537-esem teljesen jól teszi a dolgát. Tesóm megmutatta, hogy át kell állítani a nagyítást. 125%-ra átállította, teljesen korrektül tudom használni az 1920-1080-as felbontást. Mindent el tudok olvasni, nem lóg le semmi, baromi éles a kép. Imádom!
-
kellcucc
aktív tag
Valaki megtudja mondani, hogy miért nem működik a hivatkozás funkció? Pl.: word-ben van egy hivatkozás, ctrl + katt és azt írja ki, hogy "A kért információ nem tölthető le" és nem hajlandó megnyitni a honlapot.
-
kellcucc
aktív tag
Üdv. Kellene egy kis segítség. 5537-be vettem ssd-t és próbálom a drivereket felrakni. Az intel 4400 driverhez azt a hibát írja, hogy: "Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek." Valakinek van ötlete, hogy miért írja ezt ki ? Dell honlapjáról letöltött drivert akartam felrakni.
-
kellcucc
aktív tag
válasz thomasvold #41372 üzenetére
Köszi. Megpróbálom úgy.
-
kellcucc
aktív tag
Üdv! Olyan problémám van, hogy nemrég tettem egy SSD-t a gyári helyre és azóta nem ismeri fel a telefont, nem tudok semmit le- és feltölteni a telefonról, de azonban töltődik (az akkumulátor). A HDD-vel tökéletesen működött. Hiányzó/hibás driverre gyanakszok, de az eszközkezelőben minden rendben. Ez a fontosabb problémám.
A másik: a dell honlapról letöltöttem a touchpad drivert és az oldalsó scroll sáv nem működik. Lehet még januárban, amikor telepítettem a gépet más driver volt fent, de ezzel határozottan nem működik. Egérrel használom a laptopot, szóval ezt nem tegnapra kellett volna megoldani, viszont az adatátviteli problémára egy működőképes megoldást nagyon szívesen várnék.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Újszerű Lenovo ideapad 5 14ALC05 Prémium Ultrabook 14" Brutál AMD Ryzen 7 5700U 8Mag 16/512 FHD
- Acer Nitro 16 (Garanciás/G-Sync/165Hz/16:10/1TB)
- Új! 3 ÉV Prémium Care Gari! Lenovo LOQ . I7 13650HX DDR5 16G 1T SSD RTX 4050
- Lenovo Thinkpad L470 14" FHD IPS matt, i5-6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD, jó akku, jogtiszta windows
- Dell Inspiron 15R N5110
- Sérült, hibás notebookok és egyebek.
- Acer Aspire Nitro V15 Gamer Notebook eladó! I5-13420H / RTX 4050 6GB VGA / 16GB DDR5. Garis 2027.03
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest