Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vkond00

    csendes tag

    Sziasztok!
    A Dell Inspiron 15 3543-mas szériából 3 gép van a családomban(kettő az 5500U-s szériából, és egy az 5200U-s szériából) Nagyon szeretjük, az árához képest szerintem jó teljesítményűek, csak a ház anyaga gyenge.

    Viszont mind a három gépen felütötte a fejét az a hiba, hogy ha zene, film, vagy valami videónak a hangja megy ki a gépből, akkor magától felhangosodik, majd amikor változtatok a fő hangerőn,akkor visszaugrik hirtelen.A felhangosodás általában lassú, nem észrevehető (legalábbis nekem) csak amikor már túl hangos (fejhallgatóban halkan szoktam hallgatni a zenét) , illetve akkor is megesik ez, amikor szünet van a hangban (pl.: youtubeon két videó között felhangosodik, vagy ha megállítom a videót, és újra elindítom,de ilyenkor nem mindig)

    Tudjátok hogy ez mi miatt lehet,és hogyan lehetne orvosolni?Driver frissítés, visszaállítás nem hozott eredményt, win 10 van mindenhol. (Nekem az egész történet olyan, mintha a hangerőszabályzó láb lebegne...)
    Szoftveres lenne (egyszer mintha találkoztam volna egy ilyennel sony gépen is, de többször nem fordult elő, és nem vagyok benne biztos... sokat gugliztam már ez ügyben, és mintha más nem szenvedne ebben.....)

    Köszönöm szépen ha válaszoltok, nekem már nincs ötletem hogy mi lehet.

Új hozzászólás Aktív témák