Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Inspiron 5558 touhpadhoz van valami külső driver? Röhejes, hogy nincs tiltó funkció billentyű hozzá...
-
SzaboZE
addikt
válasz
MaxxDamage #54594 üzenetére
Pedig ha fel van hajtva a fedlap, akkor jobban is szellőzik. De ez már részletkérdés.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
mghltm #54592 üzenetére
Köszönöm véleményed, tanácsod!
Hűtése rendben van, ilyen használat alatt (fedlap lehajtva) a venti is igen ritkán kapcsol be mivel nincs terhelve, de gondolom havonta 1x ki kell fújni sűrített levegővel (ki is szoktam) a Dokkolónak köszönhetően a noti alja kicsit emelkedett állapotban van, így jobban is szellőzik talán....Nagyon nem bántam meg, hogy beruháztam erre a kis Dell-re (sokat ráköltöttem az extrákra - világítós magyar bill. , SSD , ODD Caddy , + HDD , Dokkoló, stb... -, de nagyon jó kis gép nekem és minőségi!)
Első generációs i5 CPU 4GB memóriával még bőven elég ilyen alap célokra....(ez elvileg üzleti noti)
L
-
embe
nagyúr
válasz
szucstom #54590 üzenetére
Köszi! De itt már néztem, és nem találtam ehhez a vga-hoz.
De közben a driverscape oldaláról leszedtem egyet, az egyelőre jónak tűnik.
-
mghltm
addikt
válasz
MaxxDamage #54591 üzenetére
semmi baja nem lesz, csak a hutese rendben legyen es mehet 7/24-ben
-
MaxxDamage
félisten
Egy Dell E6510 notinak milyen az, ha napokig vagy hetekig nincs kikapcsolva? (bírja , vagy problémás lehet?) Napokig ment már és gondja nem lett tőle, de hetekig is mehet? (csak torrent fut rajta meg HDS és alap gyári dolgok Win7)
/konfig az aláírásban megtalálható/
Véleményt, válaszokat előre köszönöm!L
-
embe
nagyúr
válasz
SZIGMA #54588 üzenetére
Köszi a tanácsot! Megjegyzem.
De időközben megoldódott. Volt több újraindításom is, mert telepítgettem a gépet.
Félretettem, frissítéseket szedett le, nem s figyeltem. Egyszer egy volágos kijelzőre lettem figyelmes, meg valami dell.com felirat villant be, újraindult, és már a friss bios vigyorgott rajta.Most épp vga driverral küzdök. Anélkül szépen fút a w10. Mivel ehhez az tolsó vga driver a support oldalon még Vista-hz kiadott, így ilyenekkel kísérletezgettem.
Ha ilyen volt fenn, akkor ha pl. megnyomom a Windows gombot, akkor abnormálisan működik, villog a kijelző stb. Most különféle driverekkel kisérletezgetek.Vga típusa: NVidia Quadro NVS 110M
Ha valakinek van ehhez egy W10 allat jól működő drivere azt megköszönném. -
szucstom
őstag
Srácok, tudom nem ide tartozik, de kaptam ingyen 1 év McAfee Internet Security-t. Érdemes felrakni, vagy nem ér semmit a McAfee?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy régi D820-as laposon szeretnék BIOS-t frissíteni, amin már W10 van. A letöltött bios nem akar települni. Valszeg a win verzió nem tetszik neki. Van esetleg valami megoldás amivel win alól egyszerűen frissíthető a bios?
Próbáltam kompatibilitási módon állítani, de nem vezetett eredményre. -
SzaboZE
addikt
Teljesen rendben van, általában 78 foknál indul a venti, nem kell aggódni miatta. Kb 102 fok a kritikus.
-
vottokar
senior tag
-
fcbarca
őstag
Dell 7559 tulajok,nálatok milyen mértékű a bevilagitas fekete hatternal?nalam csak alul es a jobb sarokban lent jelentkezik
-
fcbarca
őstag
sziasztok.Dell 7559-esen ugye beépített az akku,nem ölöm vele az akkut ha mindig töltőn hagyom,még kikapcsolt állapotban is?
-
szucstom
őstag
No, végre kézhez kaptam az 5558-as vasamat
Azt nem mondom, hogy pár másodperc alatt feláll a rendszer, de az előző géphez képest hozza a szintet. Az első dolog, ami szemet ütött, hogy nincs touchpad letiltó funkcióbillentyű.... Ez azért érvágás, mert elég nagy a tenyerem, meg hozzá a touchpad is. Röhej.
-
somasz
addikt
válasz
Graphics #54572 üzenetére
Találtam egy ilyet: sosem hallottam róla
-
Dhampir
félisten
válasz
anorche1 #54569 üzenetére
Driver-gondok egyes típusoknál Windows 10 alatt előfordulhatnak, de megoldható.
Amikkel többnyire nem szokott problémám lenni, azok a gépek, ahol flottul működő driver-letöltő szoftverek állnak rendelkezésre, és ezt a megoldást a következő három gyártó színvonalasan alkalmazza: Lenovo (ThinkVantage SystemUpdate), HP (SoftPaq Download Manager), Fujitsu (DeskUpdate).
-
anorche1
őstag
válasz
SZIGMA #54556 üzenetére
Miért kellene ilyenkor kikapcsolni a TV -t? Ez a tv -nek több kárt okoz, mint a kikapcsolás nélküli hdmi dugdosás.
Más:
A dell driverekkel meg én se vagyok kibékülve.
Nálam is megvan a realtek hangkártyás, win10 -es bug, hogy ha leállítok pl egy youtube videót, majd kis idő múlva újra elindítom, akkor az hangosabban szól mint kéne. Ilyenkor egy hangerő fel/le megoldja, vissza tér a hang a megfelelő erősséghez.
A másik, hogy hdmi -n a hang néha meghülyül, és magas hangszínű lesz minden hang (először mass effect 3 játék közben vettem ezt észre, nem értettem hogy Shepardnak miért Mordin hangja van).
Próbáltam a dell oldalán lévő drivert, és azt amit a win10 rak fel, de mind2 -vel csinálja. Az intel driver oldaláról letöltött pedig bugosan működik a gépen. Bár a 3d teljesítményben nincs vissza esés a többi driverhez képest, a rendszer animációk, görgetés, ablak mozgatás akadnak, és az intel vezérlőpult el sem indul vele.Igaz, hogy én "csak" 160ezret fizettem a gépért, de valaki kifizette érte azt a 400ezer körüli értéket, amiért elvárható lenne picivel jobb driver támogatás.
Jelenleg úgy érzem, hogy az ember választhat, hogy új konzumer gépet vesz ami hónapok alatt szétesik, megreped, letörik, de szoftveresen rendben van, vagy pedig egy hardveresen kiváló gépet (bár egy ideig kerestem, hogy mi csörög/zörög a gépben, aztán rájöttem hogy a filléres wifi kapcsoló az. Azon az egy kapcsolón nem kellett volna fillérbaszóskodni kedves dell), szoftveres hibákkal.
Gondolom ha más gyártótól vettem volna gépet, akkor is lenne valami problémám (hp 640 és tp 440p volt a másik 2 kiszemelt), nincs tökéletes gép (talán a mac? egyszer majd kipróbálom).
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
Hoztak egy E6500-as Latitude-ot , hogy nézzem át.
Procit újrakentem kérdés nélkül, viszont sehogy nem bírom üzemre fogni a ventilátort.
Ennyire magas hőfoknál kapcsolna be?
-
esvan
csendes tag
Sziasztok!
Egy DELL 7559-est szeretnék i5-ös procival.
Tudja valaki esetleg, hogy hol lehet a legolcsóbban beszerezni?köszi
esván -
Katsu
aktív tag
válasz
SZIGMA #54556 üzenetére
Szia,
Sejtettem, hogy lesz valaki, aki megszólja ezt, a teljes kép miatt írtam le. Járt már más laptop is a kezeim között, eddig ez nem okozott gondot az olcsóbb kategóriában. Úgy gondolom, hogy most sem kéne. Ha tönkre menne a HDMI azt tudomásul venném, hogy emiatt volt, de amit most produkál azt nem tudom elfogadni.
De ki fogom próbálni, hogy kikapcsolom a tv-t és úgy dugom fel. Köszi.Máté94
Erre most nem tudok akkor válaszolni, ezt el is felejtettem, hogy van egy integrált is, nem csak a dedikált.
Mindkettőtöknek köszi.Üdv: Katsu
-
SZIGMA
aktív tag
Szia!
"ha menet közben dugom fel a tv-re a laptopot, akkor a hangot nem hajlandó a tv-re kirakni, sőt kiválasztani sem tud a lejátszó eszközök között a hang tulajdonságoknál. Csak kép van. Mindez megszűnik, ha újraindítom a gépet. De ez így nem rendeltetés szerű."
Valóban ez így nem rendeltetésszerű (legalábbis amit te csinálsz), ugyanis a TV-t legalább ki kellene kapcsolni a csatlakoztatás idejére,így a probléma is megszűnne és a HDMI-bemenetet sem teszed tönkre.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Boldog tulajdonosa vagyok egy Dell 7559-es laptopnak. Én játszani vettem első sorban. Arra teljesen jó is, meg vagyok vele elégedve. Viszont most elkezdtem használni filmnézésre is úgy, hogy HDMI kábellel tv-re kötöm. Korábban a gépeimet is mind rákötöttem, nem volt gond. Itt sem. Viszont, ha menet közben dugom fel a tv-re a laptopot, akkor a hangot nem hajlandó a tv-re kirakni, sőt kiválasztani sem tud a lejátszó eszközök között a hang tulajdonságoknál. Csak kép van. Mindez megszűnik, ha újraindítom a gépet. De ez így nem rendeltetés szerű... Az OS: Win10 x64
Van egy másik gondom vele. youtubenál nem tűnik el teljes képernyőnél a kezelő. Nem értem, hogy miért. Indavideonál pedig elő sem jön a kezelősáv teljes képernyőnél... (csak firefox alatt próbáltam.)
Van esetleg valami ötletetek? Ha szükség van még bármilyen infóra hozzá, akkor írjatok és máris adom a választ.
Előre is nagyon köszönöm.Üdv: Katsu
-
szucstom
őstag
válasz
szabonagyur #54548 üzenetére
Hát nekem így magyarázta egy ismerős, de ezek szerint hülyeséget mondott... Még jó hogy rákérdeztem.
-
Nagytoll
senior tag
Xps 15-re mehet win 7 vagy itt is driver hibák lennének?
Másik dolog: az alap 54wh-ás akksit ki lehet cserélni a gyári 84wh-ra, ha nincs 2,5-es drive a gépben? -
SZIGMA
aktív tag
válasz
szucstom #54547 üzenetére
Tudomásom szerint a "FŐDARAB"-okra vonatkozik.Tehát ha fődarabot cserélnek, akkor arra a fődarabra a csere időpontjától újraindul a garancia.A készülék garanciája közben lejárhat, tehát más hibával már nem fognak foglalkozni vele, viszont a cserélt fődarab a saját garanciaidején belül garanciás (kellene legyen).
-
szucstom
őstag
Skacok, ugye jól tudom, hogy alaplapcsere esetén a garancia újra indul?
-
kellcucc
aktív tag
válasz
kellcucc #54521 üzenetére
Ma bevittem az Astoriához az 5537-em. Kipróbáltuk másik töltővel is a gépet, ugyanúgy, hangosan cicereg mint az saját töltőjével. Mázli, mert így nem kell töltőt vennem, hanem kap MEGINT (!) egy új alaplapot. Ez a 3. éve, még a tavaly ott dolgozó szervizes mondta, hogy októberben dobjam be a tisztításra és akkor megbeszéljük kell-e valamit még garanciálisan cserélni, mert ugye a 4. évben már nem a gyártó hanem a laptopszalon fizeti az alkatrészcserét. Szóval eddig kaptam 2 új billentyűzetet (a tavalyi tisztításkor kapottról még máig nem szedtem le a bill. közötti fóliát), meg ez a 2. alaplap
Igazából baja nincs, lehet vele élni, dolgozni, de ne ciceregjen
Amúgy csak hálózatról ilyen hangos, amikor akksiról megy akkor csak közelre hajolva lehet hallani, de én is úgy használom a lapost, hogy akksi ki és menjen töltőről (így 3 év távlatából még mindig 7-8 órát bír az akksija)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MaxxDamage #54544 üzenetére
tehát a Battery nálad a szönetmentes táp... :-)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
asuspc96 #54543 üzenetére
Helló,
Sokan lehet most megköveznek, vagy megköveznének de.....
Én folyamatosan úgy használom az E6510 -et és a Battery is jelen van, + Dokkoló és van mikor megy kicsit Battery -ről is --külön hálózati elosztó kapcsoló OFF állapotban , de ez nagyon ritka... x havonta 1-2x talán-- (nem tapasztaltam károsodását a Batterynek) sőt inkább nagyon jól bírja....
Battery pl. nálam csak azt az opciót tölti be, mikor van pl. áramszünet...(amit talán mondhatom, hogy évek óta nem is tapasztaltam, szerencsére) na akkor a noti nem kapcsol ki (megvédi az ilyen hirtelen kikapcsolástól) sokat megy a gép 24h -ba (minden gond nélkül) - kopp , kopp....
A lényeg... Saját tapasztalatom szerint nem ártasz azzal, ha sokat használod hálózati töltőről (vagy megerősítik, vagy cáfolják, adott notit nézve !(#54545) Saint_: Igen! (Pontos megfogalmazás) - azt a szerepet tölti be.... - Eredeti Battery még és teljesen megfelelő állapotban (majdnem mint az új)
L
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Mennyire ajánlott a laptopot töltőről használni amikor csak van az embernek rá esélye ?
Érdemes vagy többet ártok vele mint használok ?
Egy Dell 7559-es gépről van szó -
szucstom
őstag
válasz
szabonagyur #54540 üzenetére
Laptopszalon...
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék SSD-t tenni az E5430-ba illetve bővíteni a memóriát 2x4GBra. Úgy szeretném megoldani hogy az ssd kerulne a gepbe a gyari hdd pedig egy hdd Caddybe. Milyen Caddyt tudtok ajanlani ehhez a gephez? Jelenleg 2x2GB van rambol a gepemben. annak van ertelme, hogy az egyik 2es modult megtartom es teszek melle egy 8-asat? Vgay 2x4 legyen inkabb.
Koszonom
-
szucstom
őstag
válasz
szabonagyur #54535 üzenetére
Tudom, semmi köze, csak már kiírtam magamból, mert egy hete gép nélkül vagyok, a munkámhoz meg kellene... A bolt nem tud vele mit kezdeni, csomagszámot meg egyáltalán nem kaptam. Azt nem tudjátok véletlenül, hogy melyik futárszolgálat szállítja a pick pack pontokra a csomagokat?
-
szucstom
őstag
Khm.... Na szép. Hétfőn rendeltem meg pick pack pontra a gépet, ehhez képest még mindig nincs itt. Vagy a csomag nem lett feladva, vagy vhol szállítás közben eltűnt az éterben a drága... Kérdés: pick pack pontos csomagkövető vonalkódját honnan szedjem elő? rázzam ki a kisujjamból?
-
Shade45
senior tag
válasz
sigidi #54530 üzenetére
A control panelen be tudod állítani, hogy melyik alkalmazáshoz melyik gyorsítót használja a rendszer. Ha az Optimus miatt vannak a fagyások, akkor lehet célszerű lenne manuálisan megadni minden alkalmazásnál a preferált módot, így optimalizálod a teljesítmény/fogyasztást és megkíméled magad a fagyásoktól is, viszont kicsit szöszölős mindent kézzel beállítgatni.
3D beállítások kezelése -> Programbeállítások (úgy emlékszem itt van amire szükséged van)
-
sigidi
tag
Sziasztok!
Dell Latitude E6420 kérdésem lenne: Win 10 lett feltéve pár órája, első újraindítás után 2x is kifagyott a belépés után pár perccel, az Optimus kikapcsolása megoldotta a problémát BIOSban. Most manuálisan kell állítgatnom hogy melyik GPU menjen? Honnan tudom, hogy épp melyik van használatban? NVidia Control Panel Physx konfigjánál látom vagy rossz fele járok?
Köszi
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
A Dell Inspiron 5558 típusú laptop-ban van M.2 foglalat SSD-nek?
Bele lehet rakni elsődleges tárolónak a fenti megoldással SSD-t?Ugyanez a kérdés vonatkozik egy régebbi 5737 laptopra is.
Ha nincs benn külön foglalat, akkor tudtok ajánlani itthon beszerezhető, normális bővítőkeretet, amit a DVD-író helyére lehet betenni? Szívesen vennék egy linket hozzá.Köszi!
-
kellcucc
aktív tag
válasz
somasz #54527 üzenetére
"Remek". Amúgy igazad van, ennél tényleg bármi lehet...Életben többet nem veszek inspiront! Mióta megvan (3. éve) csak a gondom van vele, driver probléma 99%-ban. Emlékszem mikor megvettem még az alvás volt a problémás, az működött, de csakis azért érdekelt, mert egy 200k+os laptopnál működjön már minden funkció...erre most meg a videókkal, a cicergéssel és a pörgéssel idegel ki.. hihetetlen
-
kellcucc
aktív tag
Sajnos szerkeszteni már nem tudom, de update: taskhost még mindig pörget. Megnéztem egy videót és azóta csak pörög. A másik, némely HD, illetve 360°-os videót nem tudom lejátszani. A vga driverekre nem ír problémát, szóval nem értem mi a nem megfelelő működés oka.
-
kellcucc
aktív tag
válasz
somasz #54524 üzenetére
Egész gyorsan megtaláltam a hardverazonosítót, pedig életemben nem voltam azon a fülön. Letöltöttem, elvileg usb 3 hiányzott neki (nem értem miért) és azt se, hogy ha nem volt kikapcsolva a frissítés miért pörgött magában. A lényeg, felraktam, remélem most már nem lesz ezzel gond. Amúgy másnak is 300-600 MB memóriát foglal le a mozilla? Nagyon soknak tartom, de ha másnál is ennyi, akkor elfogadom
Köszönöm a segítséget!
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Shade45 #54522 üzenetére
Köszi a választ!
Automatikus frissítések kikapcsolva.
USB vezérlőnélvan jelzés hogy nincs telepítve illesztőprogram. Automata keresésen nem talál semmit, de nem csodálom, én se látom melyiket kéne felrakni a dell honlapról. Valakinek van ötlete ? -
-
kellcucc
aktív tag
Üdv!
A feladatkezelőből belépve az erőforrás-figyelőbe sokszor a taskhost.exe megzabál 22-25% procit, ami azt vonja maga után, hogy a laptop pörög mint a barom és melegszik. Sokszor, random csinálja, van hogy elkezd felpörögni, kilépek mindenből és otthagyom a gépet, 10 perc múlva ránézek és még mindig pörög.
Erre a felettébb komfortérzet romboló hibára talált már valaki megoldást?Másik: megnyitok egy autocad-et vagy solidworks-ot és forgatom a modellt, cicereg a proci?. Tavaly volt alaplapcserén usb3 csatlakozó rosszalkodás miatt, azelőtt nem csinálta, vagy legalábbis halkabb volt és nem csak folyamatoknál, hanem permanens volt, de alig lehetett hallani, állítólag az természetes. Ez a hangos cicergés viszont idegesítő, októberben esedékes egy tisztítás a lapszopszalonban, de még előtte be akarom vinni megkérdezni, mert egy új alaplap legutóbb 1 hét volt mire megérkezett.
Model 5537, i7, 8850, win7 fut rajta, de még nem volt vele gond
Köszönöm a segítséget!
-
szucstom
őstag
Srácok, Dell inspiron n5010-hez egy magyar billentyűzetet hol találnék olcsón?
-
Magnum_
nagyúr
érezhetően szarabb lett a gépme egy combos win10 update után.... meg a beállítások is elszálltak...
-
Sgarrista
tag
Sziasztok!
Segítségesre lenne szükségem.
Van egy Dell Latitude E6400 laptopom,amiben behalt a i/o kártya.
Ki lett cserélve,gyárira de az a baj hogy van rajta kettő usb port ami nem működik Win 10/8/7 alatt de ha linuxot rakok rá akkor igen.
Driverreket,BIOS,Windows beállításokat már próbáltam egyik sem hozott eredményt.Minden jó csak az a kettő fránya usb nem akar működni,vmit ötlet lenne ez ügyben.
Előre is köszi a válaszokat!
-
szucstom
őstag
Srácok, szeretném a segítségeteket kérni. Fateromnak van egy pár éves Dell inspiron gépe, ami megbolondult. Az "fn" billentyű funkcióját átvette az alt (vagyis az altf4 kombó nem működik), tegnap pedig azt vettem észre, hogy a funkció billentyűk az alt lenyomása nélkül is működnek. W10 van a gépen. Tud valaki segíteni?
-
somasz
addikt
válasz
wyattthoearp #54513 üzenetére
90-es vagy 130W-os töltője lehet tudtommal quadróval.
65W-os az intelesnek van.45W fogyasztású procit kereshetsz bele (a nagyobbik hűtés van benne), 3720qm lesz a legolcsóbb.
-
somasz
addikt
válasz
wyattthoearp #54511 üzenetére
Ha esetleg quadrós a géped, akkor belerakhatsz pl. 3720QM-et (szállították ilyennel), annak combosabb a hűtése, mint a sima intelesnek.
-
SzaboZE
addikt
válasz
wyattthoearp #54508 üzenetére
Lehet cserélni a processzort, de a tdp értékre figyelj, hogy ugyannyi legyen mint a jelenlegi procidé.
-
mghltm
addikt
válasz
wyattthoearp #54508 üzenetére
lehet, 3. generacios i7 procikat nezd q betuvel
fizetes elott szereltesd be es probald ki, hogy stabilan mukodjon a gepedben!
-
wyattthoearp
tag
Sziasztok, E6530 notebookban lehet processzort cserélni?
Jelenleg két magos i5 van, sajnos néha kicsit kevés, kellene egy 4 fizikai magos, ha lehet olcsón ilyet csinálni. -
Max6
tag
válasz
somasz #54506 üzenetére
Kb két héten keresztül próbálkoztam az általad leírtakkal külön -külön és azok kombinációjával.
Az abnormálisan hosszú = A lányom toshiba L50 gépe ( amely hardveresen majdnem teljesen megegyező az 5558 -al )- betölt -böngésző megnyit - oldal betölt - böngésző bezár - gép leállít - táp kábel összeteker és már csak pár másodperc és az 5558 is betöltötte a win-t.
A Vinyó 5400. -
MaxxDamage
félisten
Helyes!
Az egy nagyon jó döntés volt !Más:
E6510 -be valaki tud esetleg 2 portos USB 3.0 EC kártyát? (a linken található példányom van, de más fajta vezérlős jobb volna...) [link] (ez van jelenleg) - csak a csatlakozás és kártya méret végett raktam be a terméket -
Köszönöm a segítséget, ajánlást előre is!
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest