Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Köszi mindenkinek!
Nem mondanám, hogy egyszerűen hozzáférhető.

-
Atlantis
veterán
Hello!
Inspiron 3567-ben lehet bővíteni RAM-ot garivesztés nélkül? Ha igen, mennyire kell szétszedni hozzá?
-
Atlantis
veterán
Hello!
Adva van egy Precision 7520, Win10-zel. Valamikor a napokban felment valami frissítés és azóta nem tudom, hol lehet kikapcsolni az átkozott tapipadot. Windows egérbeállításai között nem lelek erre vonatkozó kapcsolót, a Windows érintőpadnál dettó...hová a hótkóros rossebbe kellett ezt elpakolni és egyáltalán mi a búbánatért aktiválja, ha előtte ki volt kapcsolva?
Van valakinek tippje?
Köszi előre is.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
somasz
üzenetére
Igen, nézegettem képeket, de láttam ilyet is, olyat is, sőt, mintha a Dell oldalán is numpad nélküli billentyűzettel szerepelne. Azt gondoltam, csak a 4800-asban van a teljes bill.
Kell valami mobil CAD-es gépet szereznem, sajnos a IBM leépülésével a Dell tűnik legéletképesebbnek ezen a fronton.
-
Atlantis
veterán
Hello!
Az M2800-as vagy M3800-as létezik teljes billentyűzettel is? Értem ez alatt a numerikus pad meglétét.
-
Atlantis
veterán
válasz
Vincent_Vega
üzenetére
Szerintem nem használnak kevesen Dell-t, sőt jóval több lehet már idehaza is, ahogy javul a hazai értékesítési lánc. Jó gépek ezek.
Én a IBM-HP-Dell trióból ajánlanék gépet, de aztán ez ízlés kérdése. -
Atlantis
veterán
válasz
Vincent_Vega
üzenetére
Nem hinném.
Asszem a nagyobb HP-khoz lehet utazó akkut tenni, ami ha jól tudom, a gyári akku mellett van.
Az Inspiron nem hinném, hogy ilyen(az enyém nem ilyen volt), ha van ilyen a Dell-nél, azt szerintem Latitude, vagy Precision gépeknél vetik be. -
Atlantis
veterán
A Dell Latitude sorozatban valóban vannak jó gépek, de szerintem a Thinkpad és a HP NC még előbbre tart valamivel, igazából ízlés kérdése. Design-ban szerintem is a Dell a legjobb, de szépség alapján feleséget kell választani, nem laptop-ot.

A Toshibá-kat nem ismerem, mindenesetre hazánkban szerintem nem érdemes foglalkozni velük, itthon nagyrészt a Satellite megy, ahelyett meg az Inspiron jobb választás, elsősorban a Dell javuló hazai háttere miatt. -
Atlantis
veterán
Dell gépekhez létezik és beszerezhető olyan vinyókeret, amivel ODD helyére második vinyó szerelhető? Egyáltalán kivehető menet közben az ODD? Emlékeim szerint az Inspiron 6000-esemben nem volt az.
-
Atlantis
veterán
Ja, hogy nem gyárilag olyan az a gép. Így már értem.
-
Atlantis
veterán
válasz
gergo666
üzenetére
A garancia dolgot nem értem. Most akkor 1, vagy 2 év?
Miért adod el? Remek kis gép az. 200k szerintem is reális, attól függ, mit adsz vele. (CD-k, könyvek, doboz, oprendszer, van-e rejtett partíció).
Illidan: X700-zal szent, hogy melegedni fog, egy Clevo pláne. Nem arról híresek, hogy túl hatékony lenne a hűtésük, bár X700-at eleve nehéz jól hűteni. Hosszú távon se bírnák az ilyesmit. No mindegy, vannak még mazochisták, akik szeretik szervízbe hordani a gépüket, de legyen vele szerencséje.
-
Atlantis
veterán
válasz
Illidan
üzenetére
A HP-Dell-IBM trió remek választás, mást én se ajánlanék jó szívvel.
Inspiron kiváló gép. ha jól veszem ki, nagyrészt hálózatról lenne használva, ebből kifolyólag kevésbé fontos a hordozhatóság (max melóhelyre be, onan haza). Erre az Inspiron is nagyon jó.
CAD-hez az 1280x800 kevés, én próbáltam. Kevés 800 sor, pláne az AutoCAD-hez hasonló ''ikondús'' tervezőrendszerekben. 3D-s CAD-hez GMA 900 csak amatőr szinten elég, max 40-50 alkatrészből álló összeállításokhoz. CAD-hez sok memória kell inkább.
GTA San Andreas nekem kiválóan futott GMA 900-on, természetesen a Vice City is (persze nem kell max grafikai beállításokban gondolkodni).
6400-es már Core Duo, abban nem is GMA 900 az alap, hanem a GMA950 nem? Az meg még jobb, ha nem is sokkal, mint a 900-as. -
Atlantis
veterán
Szerintem nem lesz új száma a gépeknek. Elvégre az új chipset csak tavasszal jön, addig nincs új integrált VGA sem. Nem lenne értelme csak a procicsere miatt, vagy ha mégis cserélnek, akkor szerintem az 5-re végződő számok lennének a legjobbak.
-
Atlantis
veterán
tkazmer: négy hozzászólást követtél el 6 percen belül. Nem lehetett volna egyben megírni? Figyelj oda az ilyesmire, használd a MOD gombot. Sokkal áttekinthetőbb lenne a topic.
Csak koptatjuk a bill-t, hogy ezekekre állandóan felhívjuk a figyelmet, mert tojik rá a mélyen tisztelt fórumtársulat. Lassan szankcionálni kell, de nem értem, miért olyan nehéz ezt a kérést figyelembe venni és amiért kell ilyen miatt is büntetést kiosztani.
Ez egyébként nem csak rád vonatkozik. hothead fórumtárs is különösen magára vonatkozónak érezheti. -
Atlantis
veterán
emvy: Valóban hangosabb volt az Inspiron bill-je, mint ezé az IBM-é, de messze jobban tetszett még úgy is. Amúgy HP-nek nincs hasonló paraméterekkel rendelkező gépe?
chivas:ne dőlj be annak, hogy Quadro van ráírva arra a VGA-ra. Ettől még nem lesz sokkal jobb CAD-ben, mint az X300. Amúgy nem rossz választás az a gép, de a felbontást fontold meg. -
Atlantis
veterán
Nézelődj a használt gépek között. Ki lehet fogni jobb példányokat.
Julian: ha ilyen gond lenne, akkor az a gép már lassú is volt, nemcsak mostanában lassult be. Oprendszer újrainstall megvolt? Megjegyzem, elég furcsa, hogy ilyen kicsi vinyóval és RAM-mal van D610-es gép. Gyárilag ezek voltak benne?
Strom_lg: mi bajod van a DVD-íróval? Nekem is volt a Dell-emben, én nem vettem észre különbséget az asztali, szintén Pioneer írómhoz képest. -
Atlantis
veterán
Már miért ne akarná? Úgy közvetlenül a Dell-hez folyna be a vélhetően több vevő miatti még több pénz. Ha olyan jó lenne nekik ez a disztribútoron keresztüli értékesítés, akkor máshol is azt csinálná. Csak szerintem tojnak a magyar piacra, gondolják, ezeknek jó lesz így is, nem éri meg a költséget. Igazuk van.
-
Atlantis
veterán
Aki esetleg nem tudta, a [link] oldalon regisztrációt követően konfigurálhatók a Dell gépek, majdnem, mint ''nyugaton''. Kár, hogy eddig nem így volt.
Egész pofás kis oldalt dobott össze a Humansoft. Szerintem aki Dell noteszben gondolkodik, nyugodtan vásárolhat náluk. -
Atlantis
veterán
Akinek újabb típusú Dell gépe van, utánanézne, hogy a Bluetooth egység 2.0-s benne, vagy régebbi? Fogalmam sincs, ezt hol lehet megnézni, de valahol biztos kiírja.
-
Atlantis
veterán
válasz
Zzz..oltan!!
üzenetére
Ez az ár szerintem jó lesz, bár nem túl fizetőképes a magyar kereslet, így szerintem a nem hazai gari, bill. ekkora összegnél erősen elgondolkodtatja majd az érdeklődőket. Pláne, hogy nem is egy spáci gépről van szó, csak egy sima, játékra se jó Inspiron. (mondjuk ha Precision M-eket hozna be valaki jó áron, annak szerintem lenne kereslete, legalább nem csak IBM T4xp-ket lehetne venni. M65-ösök szerintem király gépek.).
Máshol hirdetni, mint nálunk? Nem érdemes.

-
Atlantis
veterán
Könyvében le van írva. Mintha F11-et kellene nyomni, már nem emléxem pontosan, csak egyszer csináltam ilyet, azóta meg eladtam a Dell-emet. Nem kell hozzá a lemez, az csak akkor, ha legyalultad volna a rejtett partíciót. Valami Symantec-es cucc van a rejtett részen, annak kellene elindulni.
-
Atlantis
veterán
Miért?
Ettől függetlenül a véleményem fenntartom. A Dell portkiosztása és billentyűzete szerintem jobb.
Azért elismerem, tényleg van alapja a ''T'' sorozat körüli legendáknak.
Így közel két évesen is nagyon jó ez a gép. A háttér is elismerésre méltó. Milyen lehet egy ''X'' ? Most olyanra vadászok az asszonynak.
Egyiket sem igazságos viszont az Inspiron-hoz hasonlítani. nem egy méret, anyag- és árkategória.
Egyébként sajnálatos, hogy az IBM-en belül sincs utódja a T41P-nek, a T42 ''P'' változatai már 15''-osak...
-
Atlantis
veterán
Ma eladtam a Dell-em, így kiszálltam a klubból és átmentem IBM-ékhez. Talánegyszer majd még lesz Dell-em.
-
Atlantis
veterán
válasz
davenport
üzenetére
Hát, azért a magyar szervíz...tegnap felhívtam őket, hogy megkérdezzem, a házi memóriabővítéssel elveszti-e a gép a garanciáját. Hát majd elküldtek a halál fa..ára, hogy mit zavarom én őket?
Egyébként azt mondta a ''kedves'' szervízes, hogy nem veszti el, csak a belerakott memóra nem fog vonatkozni a garijuk. Azért majd jövő héten is újra megkérdem, hátha más embert fogok ki, kíváncsi vagyok az ő véleményére is.
Szóval az ilyesmiről nem a Dell tehet, bár megválogathatnák a munkatársaikat. -
Atlantis
veterán
Erre mit mondjak, recseg az enyém is, de tisztában voltam vele, hogy nem egy félig fém, business kategóriás 2kg körüli gépet veszek. DVD jobb, mint az asztali Pioneer-em volt, eddig nálam mindent megírt, bár kb kéthetente írok lemezt, inkább csak olvasónak használom. A tapipad érzékenységét meg valóban lehet állítani.
Próbálj ki egy Latitude-ot.
IBM z60t ronda és szerintem nem is éri el minőségben a HP 6230-at. Amúgy sem vennék IBM-et a béna bill és a hülye portkiosztás miatt. de ezek szubjektív szempontok. -
Atlantis
veterán
válasz
davenport
üzenetére
Nekem semmi bajom a gépemmel, nálam tuti első helyen marad a Dell, hacsak közben valami súlyos hiba ki nem derül. Tökéletes a billentyűzet és a portok elrendezése, nem úgy, mint az IBM- HP vonalon. Nekem van Recovery Disc, de sosem kellett, mert müxik rendesen a rejtett partíció.
Wi-fi lámpának mi a szériahibája?
Én továbbra is ajánlom mindenkinek a Dell-t. -
-
Atlantis
veterán
A D620 megjelenésével a D610 el fog tűnni. Szóval ha olyat akarsz, vedd meg nyugodtan, nehogy lecsússz róla.
-
Atlantis
veterán
Azt jelenti, 1A áramot kell kifelé adnia a slotnak. Hogy az Inspiron tudja-e, fogalmam sincs, az biztos, hogy 5V-ot ki tud adni.
Nincs az általad kiválasztott tuner honlapján egy lista kompatibilis PCMCIA vezérlőkről/gépekről?
Nekem egy PCMCIA-s Audigy II van a gépemben, azzal simán megy és normál hangerővel meghajt akksiról is egy 600 Ohm-os fejhallgatót is. -
Atlantis
veterán
válasz
üzenetére
Szerintem nem kell elbizonytalanodnod, ha tetszik a gép, megveheted nyugodtan.
Lásd #401.
Semmi nem garantálja sajnos, hogy más márkák esetén jobban bánnak veled.
Nekem amúgy tényleg semmi bajom a géppel(le is kopogom), a filmek mennek rendesen vinyóról is, optikai meghajtóról is, pedig az enyém gyengébb konfig, mint a tiétek.Csak a kijelző felbontása és a VGA ''ereje'' bosszant(mellesleg jobb, mint vártam volna egy integrált cucctól), de az meg ismert volt a vásárlás előtt is, én voltam láma, hogy megvettem. SD kártyám ugyan nincs, így arról nem tudok nyilatkozni. -
Atlantis
veterán
Hibás gépet sajnos minden márkából ki lehet fogni, az ügyfélszolgálatok, szervízek hozzáállása meg olyan, amilyen. Az elszomorít, hogy nyugaton sem mindig rózsás a helyzet, pedig itthon mindenki az ottani szervízhálózatokkal példálózik.
Itthon mindenki szerint a HP és az IBM a legnagyobb ilyen téren a patinásabb márkák közül, de az ASUS, Clevo képviselete sem rossz. Az meg hogy hibás az optikai drive az ASUS-okban...hát Istenem, majd lecserélik a beszállítót, ugyanez előfordulhatott volna (elviekben) HP-vel, Dell-el,stb...A már elkészült gépeket meg el kell adni.
Az a szomorú, hogy miért nem cserélik ki szó nélkül egy normálisabb darabra és itt jön a képbe megint a szervíz hozzáállása.
Nem titok, hogy a gépek nagy része a Távol-keleten készül, szóval márkától függetlenül majdhogynem csak ugyanolyat vehetünk. -
Atlantis
veterán
válasz
davenport
üzenetére
Az egyedileg konfigurált gépekhez, sőt szerintem alapból egyik Dell noteszhez sem járnak alapból a Recovery CD-k, csak a rejtett partíció van, mint az IBM-nél. Az, hogy Magyarországon így forgalmazzák, az a disztribútornak, vagy fogalmam sincs kinek egy józan döntése alapján van így. Kint asszem 5€ felára van.
Ezt csak azért írom, hogy nem is biztos, hogy jogosan reklamálsz a CD-kért és ha elküldik neked postán, azt nem is biztos, hogy megérdemled.
(bár azt hittem, a külföldi posta gyorsabb, mint a magyar
)
Az utsó bekezdéshez meg: szép volna, csak hazánk még a Dell szerint sem Európa része és kétlem, hogy ide is szállítanak, vagy ha igen, akkor horror áron.
Amúgy sajnálom, hogy gondod van a géppel, az első nekem is full pixelhibás volt, de kicserélték és ezzel azóta nincs semmi gond(remélem, nem is lesz). -
Atlantis
veterán
válasz
borsjani
üzenetére
Az itthon beszerezhető példányok szerintem mind ezzel a kijelzővel készülnek(bár tévednék). Nekem a felbontását leszámítva bejön ez a kijelző(kevés a 800 sor). Amúgy láttam már jobb kijelzőt, az Ultra Sharp, Magicbride, meg mittudomén milyen névvel illetett kijelzők nyilván szebbek, de jobban tükröződnek is. Ettől függetlenül nem is kívánnék ennél fényesebbet, az én céljaimra megfelel, bár tény, a képe lehetne homogénebb.
Amúgy ha akarsz ilyet venni, igyekezz vele, mert az Inspiron 6000-et leváltotta a 6400, a Napa-s változat. Dell honlapján külföldön már nincs is rajt a 6000.
Bár itthon is lehetne konfigurálni a Dell-eket. -
Atlantis
veterán
Sorry, igazad van, én meg csak az ikont, meg a VGA írást néztem. Oda is rosszat írnak, végig, az összes D510-hez. Még egyszer bocs.
flimo: nekem is Celeron-M-es gépem van ugyanilyen VGA-val, van, hogy 1 hétig nem kapcsolom le és nincs semmi gondja, nem melegszik, nem megy a hűtés, kijelző meg ha úgy állítod be, egy idő után lekapcsol. Amúgy 2,5 órát elmegy filmnézéssel közepes fényerőn, úgy, hogy egy PCMCIA-s Audigy 2-t és egy komolyabb fejhallgatót is meg kell hajtania, valamint a Blue nálam mindig be van kapcsolva. -
Atlantis
veterán
válasz
üzenetére
Túl olcsó?
Integrált videó, abból is a régebbi. 256MB RAM, Celeron-M(ami azért egyáltalán nem olyan rossz), csak kombó drive, nincs pöcökegér, mint a nagyobb Latitude-okon, viszont LAN szerintem van, különben minek a modem...Meg van Wi-Fi is, szóval szerintem nincsenek hálózati gondjai.
Ez amolyan egyszerű ember Latitude-ja, akinek elég ez a tudás, ezzel a felbontással és VGA-val...bár kíváncsi vagyok, megkapja-e a Latitude-ok jobb minőségű házát.
Az alap garanciaidő miatt talán jobb, mint az IBM R-es gépei, vagy a HP NC6120-as gépek. Az IBM-re talán még felépítésben is ráver. A többi márkánál hirtelen nem jut eszembe még hasonló sem.
Mindenesetre ahhoz, hogy rendesen fusson rajta akárcsak az oprendszer is, memória tuti kell bele(amit persze a Dell-hez megszokott módon te nem rakhatsz bele, ha jól tévedek), játékot pedig felejteni. -
Atlantis
veterán
Úgy tudom, a Most Wanted-nek elég komoly VGA igénye van, így oda szerintem kevés lenne. Stratégiák szerintem elmennek, még a GMA 900-somon is élvezhetően futott az AOE 3 és a Civ IV, bár mindent alapra kell állítani és a vízi jeleneteket kerülni kell AOE-ben.
Egyébként van egy notebook VGA eredmények című topic, ott találsz 3DMark eredményeket, ami alapján belőheted a VGA''erejét''. -
Atlantis
veterán
válasz
davenport
üzenetére
Nekem a csomagolással nem volt gondom, pont megfelelő méretű kartondoboz, amibe nem 10x fér el a gép, hanem pontosan kényelmesen belefér. Apróság, de szeretem, ha figyelnek az ilyenekre. A géphez 2 könyv volt(az egyik angol, a másik többnyelvű, köztük magyar is) és az általad is említett színes lap, amin a gép van bemutatva. Ezen kívül természetesen egy Dell driver CD és habár nekem mezei XP-t adtak hozzá, ahhoz egy külön csomagolt recovery CD és valami Microsoft-os anyag. Ezt még ki sem bontottam, a felinstallált telepítő bőven jó.
Az SD-ben nem tudok segíteni, én még sose próbáltam az enyémet. -
Atlantis
veterán
Hát a 270k 1 év gar mellett nem olyan gyanúsan olcsó, pláne ha nincs oprendszer, vagy magyar lokalizáció hozzá.
Ha nincsenek nagy igényeid a játékok terén, akkor nyugodtan megveheted a GMA 900-at.
Eredetvizsgálat terén nem tudok segíteni, kérdezd meg a Dell szervízt, vagy valamelyik Dell disztribútort. Magánszemélytől veszed, vagy valamelyik boltból?
Viszont: felhívnám a figyelmed, hogy a PH! nem chat rendszerben működik, így ne háborodj fel, ha fél órán belül nem válaszolnak, sőt azon sem, ha egyáltalán nem válaszolnak. Elhiszem, hogy sürgős, de akkor sem működik így.
Nem szeretjük továbbá, ha ugyanannak a témának több topic is van. Itt feltetted a kérdéseid, ez rendben is van, de minek kellett új topicot is nyitnod?
Ennek megfelelően a topicodat töröltem, ezt a topicot meg takarítottam. -
Atlantis
veterán
Remek konfig, de az 1 év garancia szerintem kevés. Gyárilag 3 év van a D610-esekre, még ha használt is a gép, akkor is kell lennie még 2 évnek rá(tekintve, hogy a hardver még nem lehet 1 évnél idősebb).
Ez valami egyedi gép, nemde? Alapból nem nagyon szoktak 120GB vinyót és 1GB RAM-ot adni a D610-be. Ha egyedi gép és újan akarod venni, akkor x300-at kérj bele, ne GMA900-at. Ha használt, akkor nincs mit tenni.
Árakról: újan, ha egyedi gépet akarsz hozatni, szerintem bruttó 460-470 körül számolj, nekem 1 hónapja hasonló konfigot(gyakorlatilag ugyanez, csak x300-zal, de kisebb vinyóval és procival) ha jól emléxem ennyiért ajánlott meg az Usanotebook.hu. Szállítási határidő 2-3 hét ebbenaz esetben.
Használtan meg a gép korától, akksi állapotától és a gép ''megviseltségétől'' függően kell árat számolni.
Cserélni ezekben nem lehet VGA-t, amit veszel, az lesz benne. Amit fejleszthetsz, az a vinyó és a RAM. GMA900 nem játékra van kitalálva, ennek ellenére nekem maximálisan megfelel. 3DMark2001-ben 3800-4000 pont körül ér el, procitól függően. Nézz be a notesz VGA-k teszteredményinek topicjába, ott átfogó képet kaphatsz a mobil VGA-k teljesítményéről. Igazából x300 sem játékra van kitalálva, szóval ez a szempont, akkor inkább nézzél egy x700-zal szerelt ASUS gépet. -
Atlantis
veterán
A D800 nem egy régi gép, szerintem gond nélkül kezeli a 7200-es vinyót(én mondjuk nem ajánlom a használatát, mert szerintem amennyivel jobban melegszik az nem kompenzálja a sebesség-növekedést).
Egyébként Everest megmondja, milyen chipset van benne, elmész az Intel oldalára és ott mindent megtudhatsz a chipsetről, mit támogat, mit nem. Ugyanis ezen múlik, nem a Dell-en.
-
Atlantis
veterán
Én bent szoktam hagyni és hetente 1-2-szer lemerítem. Eddig jól működik, nem tapasztaltam jelentős üzemidő-csökkenést.
Mindemellett az aksi nem örök, csinálhatsz, amit akarsz, úgyis megdöglik majd.
CPU-kérdés: a Pentium-M processzorok terhelés híján leveszik az órajelet(ezt hívják Speedstep-nek), ezért látsz te 600Mhz-et, ha nem dolgozik a proci. Dolgoztasd meg egy kicsit és úgy nézd meg az órajelet. -
Atlantis
veterán
Jelenleg 2x256MB RAM van a gépben. Ha az egyik 256-ost kiveszem és teszek a helyére egy nagyobbat, akkor az működhet? Akár 1GB-osat is tehetnék bele? Nem okozna stabilitási gondokat?
Az a baj, hogy csak az egyiket lehet kivenni, a másikat csak szervíz tudná kivarázsolni belőle. -
Atlantis
veterán
Próbálta már valaki kinyomozni a Dell.com-on, hogy garis-e még a gép? Nekem csak a gyártási, vagy behajózási dátumot adta ki a Service Tag alapján, de szerinte nem garis a gép.

Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de sajna csak kisebb van.