Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardverhudi
tag
válasz
BigStick
üzenetére
Itt van a program : [power manager]
nézd meg hogy ott van -e a géped a listában és akkor töltsd le.
Ren Hoek : ha PC-ként használod tényleg az a legjobb ha kiveszed és csak néha használod vele.
G-lader: és az új akksival már minden jó ?
-
hardverhudi
tag
válasz
G-lader
üzenetére
Én úgy tudom hogy akksi nem szereti az alacsony töltöttséget és a magas hőmérsékletet.
Ezért az a megfelelő neki ha 50-60 % körül áll folyamatosan.
Power Managerben van a Peak Shift funkció itt be lehet állítani hogy meddig használja akksiról és mikor használja töltőről,úgy hogy az akksit közben nem tölti.
Szerintem ez a legjobb módja az akksi kímélésére, mivel így kikerüljük a lemerülést és a 100%os töltésnél jelentkező hőterhelést.itt egy példa : 9-10:30ig akksin megy 10:30tól pedig 23:45ig töltőről megy közben nem töltve az akksit.
A battery life inkább azt jelentené hogy hány óráig bírja nem az élettartam növelését.
Javítsatok ki ha rosszul tudom

-
hardverhudi
tag
válasz
G-lader
üzenetére
Ugyanilyen procival van szerelve az enyém is + egy radeon Dvga kártya.
Hasonló hőmérsékleteket produkálva, de netezés alatt nálam a max 50 fokos a CPU package.
Persze egy M-es proci nem lesz olyan mint egy U-s,de erősebbnek kell lennie terhelés alatt.
Ha hangos akkor állítsd be a Dell Command Power Manager-be a Quiet opciót,azonban ekkor jobban fog melegedni,ha pedig nagyon meleg, van Cool opció is ami megemeli a venti fordulatát és próbálja hűvösen tartani a felületeket.Nincs tapasztalatom a T430U-val ,de nálam egyáltalán nem vészes se a melegedés se a ventillátor hangja.
Nagyon sokat használom ölben és picit meleg az alja a gépnek nem éget.Remélem tudtam segíteni

-
hardverhudi
tag
Sziasztok !
Megérkezett a Hdd-caddy-m és egy új hdd is hozzá.
A kérdésem az lenne hogy tudom így formázni a hdd-t ?
Eszközkezelő látja csak formázatlan még.
Köszi!
-
hardverhudi
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Attól függ mire szeretnéd használni

2gb ramot én kevésnek érzem,de persze ez tényleg használat függő. -
-
hardverhudi
tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Kedves Shokkolo
Én a helyedben pont azért vennék a Latitude szériából hogy ne "halálozzon el" az igp.
Általánosságban elmondható hogy jobb,precízebben megtervezett és kivitelezett hűtése van a Latitude-öknek.
Plusz a garancia(Next Business Day) is jobb mint a szervizgarancia.
Szerintem nézz egy használt e5530-ast sok garanciával.
Hirtelen amit találtam e5530 -at 150-ért volt és 2017-ig NBD garis volt, ez közelít a 3 kilóhoz szóval asztalinak tökéletes
Remélem segítettem.
Üdv,
Gergő -
hardverhudi
tag
Sziasztok !
Új vagyok még a Dell világában.
Milyen delles software-ket illik felrakni a gyáriakon kívül ?Például a bill.világítás állítására, kis keresgélés után a Feature Enhancement Pack-ot telepítettem.
Végre tudtam állítani hogy ne kapcsoljon ki 10 másodperc után a világítás
Valami software tipp ?
köszi!
Gergő
-
hardverhudi
tag
Sziasztok !
Csatlakozok a klubbhoz egy latitude e6440-el

Az első benyomásom hogy tényleg nagyon masszív.
A billentyűzete még szokást igényel a lenovo féle után de nagyon jó nyomáspontú és szép járású,nem csattog -kattog.

Olvastam hogy hangos a hűtése,nekem így elsőre nem tűnik annak,igaz tényleg folyamatosan megy komoly terhelés nélkül is.
Jelenleg csak egy 120 Gb-os SSD van benne és szeretnék bele egy HDD-caddy-t HDD-vel.
Jól gondolom hogy SSD mellé elég egy 5400-as HDD?Remélem szép jövő elé nézünk

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest